Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 9 минути, ncl написа:

Кога е отменена наредбата?! Каква е твоята заслуга, че си родена в София? Ако не беше родена в София, щеше ли пак да мислиш така?!

Отмениха я, когато избухна демокрацията. Не иде реч за заслуги, а за комфорт на живота и за по- равномерно разпределяне на населението в рамките на страната. Нищо по- вредно няма от това, което стана със София- не е град за живеене вече. Скачат си по главите, мръсотия и губене на часове в трафика. А, беше хубав и зелен град. Затова пише,че от управляващите зависи да създадат условия да не се струпват всички в столицата, а останалата част от страната да затваря училища и детски градини, и да се обезлюдява.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Не ми харесва, хъп не съм се объркал.

не ти харесва, но за тях казваш:

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

Абе Радев как намери кого да тури ?

Слави що не може, малоумен ли е ?

Не ми отговаряй, това са реторични въпроси.

Значи за ченгето и острие на БСП  - Бойко Рашков нямаш проблем, но за члена на НДСВ - Н. Василев имаш проблем. Че с какво единият е по-лош от другия? И ако Рашков беше предложен от ИТН в кабинета на А. Стефанова, пак ли нямаше да имаш проблем с него?

А защо реши, че Пламен Николов и останалите от сегашното предложение на ИТН не стават, след като не знаеш нищо за тях - това ще си остане загадка

Урбанизацията е естествен процес. А ако не ти харесва в София, отиди да живееш на село. Така ще помогнеш за това, за което желаеш.

абсолютно съм съгласен че  всеки град си има лимит

когато взема властта раздавам кофи за разделно събиране на отпадъци

и който не го разделя- конфискация на жилището в полза на държавата

и гоня всички бабички по селата

народа се побърка всеки втори развежда кучета

и фекалии по тротоара 

преди 1 минута, ncl написа:

Урбанизацията е естествен процес. А ако не ти харесва в София, отиди да живееш на село. Така ще помогнеш за това, за което желаеш.

който му е кеф да живее като хлебарките

софия е града 

преди 8 минути, ivottoshev написа:

И ако Рашков беше предложен от ИТН

След като оня със скъсаните дънки го похвали няколко пъти открито в интервюта , наистина си мислех че ще го предложат в своя проект.

Падението нямаше да е по малко де. ОСобенно след разговорите където намерили  мноооого общи точки с БСП ... :giggle1:

преди 2 часа, absurt написа:

И защо реши, че не ми е изглеждало смешно и при кампанията на Фандъкова? Не престана да си измисляш какво съм казала или мислила, и да ме обвиняваш в каквото ти дойде на ума. Против съм цяла България да се пресели в София, защото направиха града на гето..... 

Ами защото една плюнчица не си изплюла по Фандъкова и кметът на София преди нея - Бойко Б., които управляват София вече повече от 15г, но плюеш по ИТН, които не са управлявали дори и една минута.

преди 5 минути, miro20 написа:

След като оня със скъсаните дънки го похвали няколко пъти открито в интервюта 

Както го хвалят и 55% от българите, включително аз и Реджепа. Разликата е, че ако беше предложен ИТН, Реджепа щеше да го заклейми като "неставащ", само защото Слави го е предложил. 

преди 17 минути, ncl написа:

Много обичам селянин да ме прати на село, защото е решил да дойде в града, в който съм родена, а аз не посрещам решението му с аплаузи!

ПП. Урбанизацията е нещо друго и няма нищо общо с пренаселването на дадена урбанизирана територия.  И твоето село е урбанизирана територия.

агата много глупости е говорел, за мен е важното че за никаква лустрация или ограничаване на комунетата можем да говорим при чалгарите. След такива хвалби на рашковци и "многото общи неща с БСП" ... :getout:

А уж преди се кълняха какви са антикомунисти ...

преди 2 минути, absurt написа:

ПП. Урбанизацията е нещо друго и няма нищо общо с пренаселването на дадена урбанизирана територия.  И твоето село е урбанизирана територия.

Не че ви се меся в спора за житлеството и урбанизацията, но само да вметна че т. нар. урбанизация започнала при соца , бе характерна за целия свят.

Нормално е хората от селските райони да се преселват в големите градове с темповете на развитие на голямата индустрия, заводи , промишленост и т.н. и т.н.

В случая спора не е интересен.  Който иска може да си живее днес където си иска. Дори отпадна да си сменяш регистрацията на колата. :) 

Говоря за политика на управляващите, за да не се обезлюдяват цели райони на страната, от което нямаме никаква полза- да живеем като сърдели. Но, голяма част от избягалите в големия град, се кефят, че никой не ги познава там и могат да се вихрят така, както не биха посмели в родното място. затова не дават да се издума да се върнат, дори и да имат по- добри възможности. нещо като на АСПЕКТА работата.

преди 1 час, ivottoshev написа:

И ако Рашков беше предложен от ИТН в кабинета на А. Стефанова, пак ли нямаше да имаш проблем с него?

Нямаше. И срещу  Антоанета Стефанова нямах какво да кажа насреща. Хареса ми чалгаря като я тури. За малко да ме заблуди. Даже почти успя.

Докато не изтъпани ултимативно Никенцето Мазно.

Абе, ти барем информира ли се, на кого е син Никенцето ?

И, нищо не каза пак за интервюто на Слави пред неудобния журналист Тошко.

преди 3 часа, absurt написа:

На същото мнение са били и през 1942г., когато е излязла първата наредба за софийското жителство. 

Ама това е по царско време :D

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Не ми харесва, хъп не съм се объркал. Що отговаряш вместо мене. Поне да имаше акъл...

Намордниците махнаха ли ? Ваксините дадоха ли ги на пфайзер и модерна да си ги заврат там де не ги огрява слънцето ?

Питай ги дали имат права за тия работи?

на 6.08.2021 г. в 23:19, Мойра написа:

Това не е правителство, а недоразумение. По улиците да бяха събирали хора, по-добри предложения щяха на направят. Та тези са непознати дори в тесния си професионален кръг, какви министри, каква отговорност могат до поемат. Толкова ли нямаше в тези стотици хиляди, гласували за итн (дотук с главните букви) капацитети, авторитети, които да предизвикат уважение и оттам и подкрепа. Не, тия ще са, добри, лоши, други няма да има ... че единствения по-познат е разследван за източване на пари и то много пари, тури му пепел. Чакайте бе, кои сте вие?! Простата политическа логика и вашите обещания бяха да преговаряте с така наречените протестни партии, дори да направите заедно правителство. Направихте ли го, не, почнахте караници и единствената партия, която реално преговаря с вас, беше БСП. После щяхте да чегъртате, и какво, почнахте да чегъртате, но служебното правителство и кой ви ръкопляска - бившата управляваща престъпна групировка и дпс (бивша, настояща и бъдеща престъпна групировка).

Това неправителство нарочно ли го предложихте, за да не го подкрепят?! Съвсем ясно е защо не пожелахте да направите такова след предишните избори - защото не можете.

преди 23 часа, Мойра написа:

Жалко за излъганите надежди на хората.

Помниш ли как се радвах на тяхната победа, сякаш лично бях победил гадовете. А сега?! Но ето кое преля варела на търпението ми:

Ако проектокабинетът не мине, отговорността ще е на тези, които не са го подкрепили

Върхът на наглостта, след арогантно и надменно поведение, да обвиняваш другите и да им прехвърляш отговорността е направо престъпно. Хората виждат, не блеят, и не вярвам на някакви си проучвания на маркет ли, паркет линкс ли, сигурно са правени преди да предложат това смехотворно правителство, но така или иначе, тази новородила се и вече самоубила се партия никога повече няма да види победа, пък и като гледам градацията на техните предложения, следващите сигурно ще ги теглят с лотария. Краен съм, но това е защото проявих достатъчно търпение и уважение. ДОТУК!!!

Не подкрепям това правителство, то е измислено, недомислено и безсмислено.

Отворете си очите, не създавайте втори психокръжок!!!

преди 4 часа, absurt написа:

Много обичам селянин да ме прати на село, защото е решил да дойде в града, в който съм родена, а аз не посрещам решението му с аплаузи!

Може да съм селянин, но не очаквай да обичам наглите, арогантни софийски копеленца, които си мислят, че техните лайна миришат по-хубаво от на другите, само защото са техни... 

Твоите прародители също са били селяни. И тях ли ще обидиш?!

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

наглост

ако не подкрепят кабинета  другите са виновни

клиентите са виновни че  не купуват доматите на пазара

не знам кви хора гласуват за тези 

преди 2 часа, crazy katon написа:

Толкова ли нямаше в тези стотици хиляди, гласували за итн (дотук с главните букви) капацитети, авторитети, които да предизвикат уважение и оттам и подкрепа.

не знаеш ли че  всичко е шуробаджанащина

първо за да ме  поканят на кастинг трябва някой да ме познава в която и да е телевизия

или да си платя

Ако проектокабинетът не мине, отговорността ще е на тези, които не са го подкрепили

Върхът на наглостта, след арогантно и надменно поведение, да обвиняваш другите и да им прехвърляш отговорността е направо престъпно.

и на мен това ми направи впечатление

тошко е наглец

Та тези са непознати дори в тесния си професионален кръг, какви министри, каква отговорност могат до поемат. Толкова ли нямаше в тези стотици хиляди, гласували за итн (дотук с главните букви) капацитети, авторитети, които да предизвикат уважение и оттам и подкрепа. Не, тия ще са, добри, лоши, други няма да има ... че единствения по-познат е разследван за източване на пари и то много пари, тури му пепел. Чакайте бе, кои сте вие?! 

Е, нали искахме нови лица? Сега пък ревем защо лицата са нови. Сам казваш, че за единственият по-познат веднага е засипан с компромати, разследвания. На кандидат-премиерът понеже е по-малко познат, успяха само да измислят че дипломата му била фалшива... Ми ако бяха влезли и други по-познати капацитети, както ти искаш, като нищо и за тях щяха да изфабрикуват тонове помия. Тогава и срещу тях щеше да ревеш.

Ако това правителство мине, те ще бъдат гледани под лупа не само от ГЕРП, но и от ДБ и М. Манолова, т.е. ще има наистина опозиция, заради която кражбите и золумите на тези хора ще бъдат силно ограничени, а не както през последните 12 години - да имаме опозиция само на книга, а всъщност трите партии в Парламента да си разпределят откраднатото.  

Алтернативата на тези хора, за които не знаем нито качествата им, нито какво са в състояние да постигнат е... Боко, чиито качества и постижения ги знаем. Ми не! Благодаря, ама не искам повече боковщина. 

преди 8 часа, crazy katon написа:

Върхът на наглостта, след арогантно и надменно поведение, да обвиняваш другите и да им прехвърляш отговорността е направо престъпно. Хората виждат, не блеят, и не вярвам на някакви си проучвания на маркет ли, паркет линкс ли, сигурно са правени преди да предложат това смехотворно правителство, но така или иначе, тази новородила се и вече самоубила се партия никога повече няма да види победа, пък и като гледам градацията на техните предложения, следващите сигурно ще ги теглят с лотария. Краен съм, но това е защото проявих достатъчно търпение и уважение. ДОТУК!!!

Не подкрепям това правителство, то е измислено, недомислено и безсмислено.

Според мен е точно обратното . Поведението за сега е правилно. Просто имат топки и казват. Ето това е нашето правителство и заставаме зад него а не се крием като мишоци зад коалиции. Който иска ни подкрепя , който не ще да отговаря пред избирателите защо го е направил. Хората са нови и непознати но на избирателя му писна от познати муцуни. Видяхме добре как ни управляваха "познатите" време е да видим нещо друго. Ако правителството не мине това ще бъде само в плюс за ИТН защото ако се стигне до нови избори както се твърди ще имат още по висока подкрепа. За сега подкрепям ИТН въпреки че бях резервиран и не гласувах на тези избори. Просто са единствена алтернатива на досегашното "управление".

Егати. Колко исусовци има тука. Казвате който е безгрешен да хвърли пръв. Само дето тия не са просто прелюбодейци и не сме тръгнали да ги убиваме, а да се спасим от това да им дадем да ни колят и бесят те самите, или който ще им дърпа конците в сянка. Биха били контролирани от останалите. Хахаха. 

https://pik.bg/пак-скандал-новият-правосъден-на-слави-христо-иванов-е-юрист-който-не-е-влизал-в-съдебна-з-news1045255.html

Прав е, човекът, ама нали чакат подкрепа точно от гореизброените стари чанти, опитали се да се пръснат с нов лак?!

преди 44 минути, lsmurf написа:

Според мен е точно обратното . Поведението за сега е правилно. Просто имат топки и казват. Ето това е нашето правителство и заставаме зад него а не се крием като мишоци зад коалиции. Който иска ни подкрепя , който не ще да отговаря пред избирателите защо го е направил. Хората са нови и непознати но на избирателя му писна от познати муцуни. Видяхме добре как ни управляваха "познатите" време е да видим нещо друго. Ако правителството не мине това ще бъде само в плюс за ИТН защото ако се стигне до нови избори както се твърди ще имат още по висока подкрепа. За сега подкрепям ИТН въпреки че бях резервиран и не гласувах на тези избори. Просто са единствена алтернатива на досегашното "управление".

Има разлика да имаш топки и да си нагъл простак. Имат топки ДБ и особено ИБГНИ, които са близо до 4% граница, защото не се кланят на идиотски заплахи. Не знам къде виждаш ИТН да печелят по-висока подкрепа, самите избиратели на ИТН започнаха да ги критикуват, след като обявиха министрите. Барбадоса плагиат, министърка женена за обирджия в затвора, някакъв простак, който трябваше да си трие профила във ФБ. Страшни кадри. Толкова си застават зад правителството, че за 2 седмици направиха не знам колко смени вече, 5-6 ? 

преди 9 минути, absurt написа:

https://pik.bg/пак-скандал-новият-правосъден-на-слави-христо-иванов-е-юрист-който-не-е-влизал-в-съдебна-з-news1045255.html

Прав е, човекът, ама нали чакат подкрепа точно от гореизброените стари чанти, опитали се да се пръснат с нов лак?!

Ти затова си гласува за Петър Москов, той не държа шлифера на Баце 2 до последно :giggle1:

Или вече не е валидно, ще гласуваш за "чалгарите" след 2 месеца ?

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Ти затова си гласува за Петър Москов, той не държа шлифера на Баце 2 до последно :giggle1:

Или вече не е валидно, ще гласуваш за "чалгарите" след 2 месеца ?

Ти нямаш ли си друго занимание, освен да ме олайваш, където ме срещнеш? Да не би да си ме харесал, пък да не смееш да си кажеш и притичваш да ми дръпнеш плитките при всеки удобен момент?156448166_download(16).gif.d1226c9e240a19da1531835a24798292.gif

преди 2 минути, absurt написа:

Ти нямаш ли си друго занимание, освен да ме олайваш, където ме срещнеш? Да не би да си ме харесал, пък да не смееш да си кажеш и притичваш да ми дръпнеш плитките при всеки удобен момент?156448166_download(16).gif.d1226c9e240a19da1531835a24798292.gif

Винаги е забавно да се подритват високо интелигентните същества четящи ПИК 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Винаги е забавно да се подритват високо интелигентните същества четящи ПИК 

Ох, Аглайке, що не си гледаш русата главица, ами си на всяка манджа-мерудия? Не всички сме свели четенето само до директивите на Сорос. 

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Има разлика да имаш топки и да си нагъл простак. Имат топки ДБ и особено ИБГНИ, които са близо до 4% граница, защото не се кланят на идиотски заплахи. Не знам къде виждаш ИТН да печелят по-висока подкрепа, самите избиратели на ИТН започнаха да ги критикуват, след като обявиха министрите. Барбадоса плагиат, министърка женена за обирджия в затвора, някакъв простак, който трябваше да си трие профила във ФБ. Страшни кадри. Толкова си застават зад правителството, че за 2 седмици направиха не знам колко смени вече, 5-6 ? 

Според мен просташкото е ДБ и ИБНИ които нямат необходимото доверие на избирателя да се опитват да диктуват кой да е в правителството и кой не. Влезли сте в парламента като избирателя ви е определил по скоро позицията на опозиция! И такава е необходима разбира се , но бъдете по скромни и не беснейте когато партията която е спечелила изборите за пръв път не желае да се скрие зад безсмислени коалиции и е решила да си носи товарът който избирателя и е възложил. Като не ви харесва ще я критикувате с необходимите аргументи , но не те просто са решили че едва , едва влезли в парламента могат да диктуват условия. Не става така, правилата казват друго. Какво ако не просташко поведение е да диктуваш на някого какви трябва да са убежденията и действията му , с кого трябва да се коалира и дали трябва или не трябва да го прави. Това че са направили смени според мен е добре значи се съобразяват с мнението на обществото. Видяха че хората наистина не харесват Николай Василев и го смениха.

преди 11 минути, lsmurf написа:

Според мен просташкото е ДБ и ИБНИ които нямат необходимото доверие на избирателя да се опитват да диктуват кой да е в правителството и кой не. Влезли сте в парламента като избирателя ви е определил по скоро позицията на опозиция! И такава е необходима разбира се , но бъдете по скромни и не беснейте когато партията която е спечелила изборите за пръв път не желае да се скрие зад безсмислени коалиции и е решила да си носи товарът който избирателя и е възложил. Като не ви харесва ще я критикувате с необходимите аргументи , но не те просто са решили че едва , едва влезли в парламента могат да диктуват условия. Не става така, правилата казват друго. Какво ако не просташко поведение е да диктуваш на някого какви трябва да са убежденията и действията му , с кого трябва да се коалира и дали трябва или не трябва да го прави. Това че са направили смени според мен е добре значи се съобразяват с мнението на обществото. Видяха че хората наистина не харесват Николай Василев и го смениха.

Хубав коментар, ама се отнася баш за ИТН. На тях СУВЕРЕНЪТ (както Слави много обича да казва) му е определил 26%. Трябват му два пъти повече. Баш такива са ПРАВИЛАТА. При демокрацията управлява мнозинството, Слави няма мнозинство. Като иска да управляват сами, отиват на избори и печелят 121 мандата. Дотогава се съобразява с останалите партии. Щото тия партии не са влезли там с томбола, а СУВЕРЕНЪТ ги е избрал да ги представлява. Като не могат да се разберат, излиза и го казва, а не "къв си ти да говориш бе ?!"  Хем другите не били никои, нямат право да диктуват условия, хем заради тях ще сме ходили на избори. Айде да се разберат кое е, че двете неща си противоречат. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.