Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 50 минути, Реджеп Иведик написа:

Ха ха ха, ти си станал бетер от Смърфа и Манчестера, пардон Мичигана.

Виж, разбери се с Волен. Той твърди, че се слагали на американците.

Добре де, айде помисли какво би станало тук, ако тия двамата някакси им се удаде възможност да направят това, което се канят. 

преди 2 минути, attj написа:

Говори пак против НАТО и ЕС, с което сме свикнали. Как въобще си представяш да осъдят някой от тези с много пари?   Веско всичко може да си купи и няма нужда да се крие в Дубай или в Белград.  Не зная дали пак ще е кандидат на следващите избори, ще научим по късно. 

Е кво да си представям, като него вече го осъдиха. Питам кво стана после, че не сме го виждали бая време.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

Изгледах интервюто с онова перекенде- плагиатора. Ами, същата просташка наглост като Славчовата и тошковата. И същата комплексарщина, агресивно прикривана с постоянна нападателност и обвинения. Тия са по- зле от Баце- той поне има самочувствие, което му позволява да не демонстрира как целият свят му е крив. А, той- целият в бяло.

преди 3 минути, absurt написа:

Изгледах интервюто с онова перекенде- плагиатора. Ами, същата просташка наглост като Славчовата и тошковата. И същата комплексарщина, агресивно прикривана с постоянна нападателност и обвинения. Тия са по- зле от Баце- той поне има самочувствие, което му позволява да не демонстрира как целият свят му е крив. А, той- целият в бяло.

Концентрирана наглост и самонадеяност и зле прикрити страх и злоба. Този човек сам си направи най лошото публично тричане, каквото никой не може да му направи! Неприятен външен вид, агресивен изказ и измъкване от неудобните въпроси. Приключил е мача!

преди 11 минути, absurt написа:

Кой каза, че е плагиат? Ти съд ли си? Как така лепиш етикети? Доказано ли е? Кой го твърди? Има ли присъда? Заключение? Защо от университета нищо не са казали? Защо другата нищо не е казала?

Аз мога да кажа за теб, че си крадец пък. 

Следващият път пиши на Слави във Фейса да търси от редиците на мистър София красиви, високи, с руси коси мъже. 
Мистър София, Мистър Варна и така.

1,80 см, мускулести, чаровни, синеоки, руси…

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Може ли някой да ми помогне с превода на тази статия:

https://www.kleinezeitung.at/kaernten/klagenfurt/aktuelles_klagenfurt/6016873/Unklarheiten-in-Biografie_Hat-designierter-bulgarischer-Premier-in

Аз ще ти помогна.

Неяснота по повод биографията на кандидат-премиера

Твърди се, че кандидат-премиерът е завършил в университета Klagenfurt. 

Но университетът твърди, че не е завършил там.

преди 1 час, miro20 написа:

Ами човек трябва да е сляп за да не забелязва неистовата пропаганда живковски тип. Как се възхвалява Бойко Рашков който едва ли е подходящ за министър в една демократична държава. Но какво да се прави за някои хора демокрация е мръсна дума . Когато еталона за демократ е президента Радев не може да се очаква демокрация а по скоро диктатура в такава държава.

"Неясноти в биографията" Определеният български министър -председател докторат ли е в Клагенфурт? Смята се, че доктор Пламен Николов, неополитик, натоварен с формирането на правителство в България, е завършил Клагенфуртския университет. Каринтската алма матер отрича това.

Противно на първоначалната информация, Пламен Николов не е докторант в Клагенфурт Противно на първоначалната информация, Пламен Николов не е докторант в Клагенфурт © Espona Добри 1000 километра разделят Клагенфурт и столицата на България София. Това, което обединява неравнопоставените градове в наши дни: Тук, както и там, българският бизнесмен Пламен Николов, който е възложен от президента Румен Радеу да сформира правителство, предизвиква раздразнение.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Може ли някой да ми помогне с превода на тази статия:

https://www.kleinezeitung.at/kaernten/klagenfurt/aktuelles_klagenfurt/6016873/Unklarheiten-in-Biografie_Hat-designierter-bulgarischer-Premier-in

преди 53 минути, Banesc написа:

"Неясноти в биографията" Определеният български министър -председател докторат ли е в Клагенфурт? Смята се, че доктор Пламен Николов, неополитик, натоварен с формирането на правителство в България, е завършил Клагенфуртския университет. Каринтската алма матер отрича това.

Противно на първоначалната информация, Пламен Николов не е докторант в Клагенфурт Противно на първоначалната информация, Пламен Николов не е докторант в Клагенфурт © Espona Добри 1000 километра разделят Клагенфурт и столицата на България София. Това, което обединява неравнопоставените градове в наши дни: Тук, както и там, българският бизнесмен Пламен Николов, който е възложен от президента Румен Радеу да сформира правителство, предизвиква раздразнение.

Аз вече го преведох.

преди 4 минути, Banesc написа:

Благодаря! Няма какво повече да кажа за измамника. Впрочем статията, или по-скоро становището е по-дълго, обаче иска абонамент за медията, за да се прочете цялото. :(

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз вече го преведох.
Google Translate не става, защото при предаване на репорт се пише soll. Гугъл го превежда като трябва. Немците пишат Lebenslauf за Биография. Явно в Австрия пишат Biografie. 😀

Съвсем се изложи, сФащаш ли? 

Докъде води нежеланието на ИТН за коалиционно управление - няма как да не е до кривата круша       https://pik.bg/слави-го-удари-на-молба-ето-6-довода-партиите-на-протеста-да-ме-подкрепят-news1045715.html

Ето и "приказката" на Бабикян, която той разказа във времето на преговори за нов кабинет.

"Аз намирам собствен парцел за сладкарница. Няма да ви кажа каква е рецептата за сладките. Нито на какви цени ще продавам. Няма да ви кажа и кой е Майстор сладкар. Няма да ви кажа и работното време.

Но сте длъжни да ми станете съдружници! Нямате право да питате за печалбата! Не се интересувате кой има захарна болест! Парите ми трябват веднага и не ми обяснявайте, че продавачката е болна от сифилис! Това, че е пълно с глутен в продукцията са долни слухове и опит да се правите на по- богати, отколкото сте!

Ако не ви харесва да платите за тази оферта си ближете сол и майната ви! Вие сте виновни, че няма сладкарници", пише Бабикян, без да назовава конкретни имена и събития.

преди 54 минути, attj написа:

Те двамата със Слави напоследък живеят във Фейсбук     https://www.facebook.com/MareshkiVeselin/

Аааа ясно. И той е фанал ковид.

Да го подкрепят, ама да преглътнат персоните, които им предлага. И да не остави никаква надежда на "младите и образовани стари чанти" да се закачат за властта.

Некой гледа ли Петър Илиев. Монолог на една вагина. Изглежда не си е чел "собствената" дисертация, щото казал че не е чел труда на г-жа Киселова, от който е плагиатствано. Сигурно си я е поръчал от някоя писарушка дисертацията, пък оня, или оная понеже печели от писане на дисертации за такива кърви като Илиев, които са много, сигурно е бил/а претоварена от бачкане и е пляскано на едро цитати, но писарушката е бил/а с натрупана умора и е пропуснал/а в просъницата да посочи в библиографията всички източници и специално че е ползвана книгата на Киселова.

преди 46 минути, absurt написа:

Защо да съм се изложил. Преди, когато исках да ми преведе нещо Google, примерно изречения със soll ми превеждаше буквално.  Не ми пишеше превод по смисъл.

Машинен превод и от човек превод има разлика. Явно от Google са го подобрили, не съм ползвал отдавна превод от Google, и вече превежда много добре.

Та вече превежда soll като говори се, че....

преди 24 минути, Sliderum2 написа:

Некой гледа ли Петър Илиев. Монолог на една вагина. Изглежда не си е чел "собствената" дисертация, щото казал че не е чел труда на г-жа Киселова, от който е плагиатствано. Сигурно си я е поръчал от някоя писарушка дисертацията, пък оня, или оная понеже печели от писане на дисертации за такива кърви като Илиев, които са много, сигурно е бил/а претоварена от бачкане и е пляскано на едро цитати, но писарушката е бил/а с натрупана умора и е пропуснал/а в просъницата да посочи в библиографията всички източници и специално че е ползвана книгата на Киселова.

Викаш доказа се че е плагиатствано, а това е особено важно за политическата обстановка в страната.

преди 3 минути, Радул написа:

Викаш доказа се че е плагиатствано, а това е особено важно за политическата обстановка в страната.

Очевидно ти нямаш проблем да те управляват измамници. Ами ако решат с цялата си находчивост, да искат от поданиците си данък дупе, за награда за своята "квалифицирана" служба, ще им даваш ли?

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Очевидно ти нямаш проблем да те управляват измамници. Ами ако решат с цялата си находчивост, да искат от поданиците си данък дупе, за награда за своята "квалифицирана" служба, ще им даваш ли?

Ми на теб като ти е толкова важно, скачай директно на Славчо бе- той с плагиатство милиони направи. Пред очите на всички. Кво се занимаваш с некъв статист?

преди 1 час, absurt написа:

Ма тия шушляци с машинен превод ли съчиняват компромати? Колко герберско. Само на пълен кретен може да му дойде такава идея.

Петър Илиев е просто идеален. Страхотен е.

Супер интервю. Гледах го 2 пъти. Все едно аз говорих.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Ако е така предупреди ни тук, ако някой следващ спасител на нацията те предложи за премиер, или кандидат-премиера те посочи за кандидат-министър, като ходя да свалям шайката от власт, да знам че си от тях.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Ако е така предупреди ни тук, ако някой следващ спасител на нацията те предложи за премиер, или кандидат-премиера те посочи за кандидат-министър, като ходя да свалям шайката от власт, да знам че си от тях.

Сега разбирам, защо ги е страх повечето хора. Не искат да има професионалист. Защото ще излязат много мръсно тайни наяве.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Това за гордост ли е ?

Аз видях един комплексар да крещи 30 минути. А защитата му срещу обвиненията в плагиатсво са "това е преди 6 години, давността изтекла. Всичко е законно" ГЕРБ-2 :help: 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Това за гордост ли е ?

Аз видях един комплексар да крещи 30 минути. А защитата му срещу обвиненията в плагиатсво са "това е преди 6 години, давността изтекла. Всичко е законно" ГЕРБ-2 :help: 

Всеки един документ има давност. Аз като не юрист го знам. 
Само паспортът на възрастните лица над 60 или 65 ли беше е неограничен и няма давност. Без ограничения, без срок на годност или едностранни документи рядко има. Или въобще има ли?

Въпросното лице, ако е мислило че Илиев е крадял пасажи, изречения, думи, да бе потърсила правото си през годините.

Защо чак сега си търси правата?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.