Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Нали Тошко, Слави и самия Петър ви казаха, че са познават още даже, когато се е сформирал референдума. Той е давал и правни констултации преди това.

Поне от най-малко 5 години се познават.

Едно интервю или човек, който го познаваш от 5 години ще ти даде по-ясна преценка за този даден човек?

Явно не са знаели за плагиатството му, а и едва ли са се познавали толкова добре, по-скоро са се срещали няколко пъти през годините.

Ако питаш мен, предложенията за министри на Слави изглеждат така, все едно ги е събирал някой, на който са му поставили тази задача в петък следобед с краен срок за предаване в понеделник сутринта.

Толкова зле са подбрани кандидатите с едно две изключения.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Е, как го разбра това, след като те нямат дори и един час като министри? 

Май нямат и един час като хора?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И аз това се чудя. 

Голяма простотия. Много опростял народ.

Осъждат ме на престъпление, защото изглеждам и съм облечен като бандит, а не защото съм извършил престъпление.

Адски тъпо.

Кой те осъжда?

Ти имаш право на собствено мнение и пристрастие, както и всички тук.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Защо, повечето имат семейства, деца. Роднини. Професия в България.

Какво разбираш под хора? Кой е хора и кой не е хора? Някакъв знак, белег ли има?

преди 3 минути, Мойра написа:

Кой те осъжда?

Ти имаш право на собствено мнение и пристрастие, както и всички тук.

В момента това правите. Нито са били в парламента, нито са управлявали, нито са БИЛИ членове на предишни партии, нито са били в парламента пак да повторя, пък цялата помия и всичкото което се е случило на България ги прехвърляте на тях.

Кой е наглия?

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Защо, повечето имат семейства, деца. Роднини.

Животните също го имат това, повече или по-малко, дори най-върлите хищници. Ама пусни си невестулка при гълъбите, да видиш как ще им скъса главите.

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Харесва ли ти, че в коментара, по-точно нападките и саркастичното написване няма ни един пост по темата, а цялата тема е срещу мен.

Кой е про.стакът и простащината? И това повтаряне на к…нефи. Ми да.

Има хора това им е професията, има хора пък живеят в кене..ф. 

Кое е по-лошо? 

https://m.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2009/01/12/613306_bulgariia_predstavena_v_izlojba_v_brjuksel_kato_kenef/

Живейте си в него. О, свещена простота!

Съжалявам не си ме разбрал. Казах само че мнението за Петър Илиев съвпада с моето. Казах и че се срамувам малко от това че мое мнение съвпада с нейно точно поради разните простотии дето ръси във форума включително и тези за които говориш с разните лични нападки . Много пъти съм и се противопоставял на това но вече спрях да и обръщам внимание непоправима е. Мисля че е крайно време и ти да спреш да и забелязваш.

В момента това правите. Нито са били в парламента, нито са управлявали, нито са БИЛИ членове на предишни партии, нито са били в парламента, пък цялата помия и всичкото което се е случило на България ги прехвърляте на тях.

Кой е наглия?

Аз лично не те осъждам, просто мнението ми, основано на лични наблюдения е различно от твоето.

Нормално е.

Нагъл е този, който поставя ултиматуми, вместо да изслуша хората, които не одобряват избора му, да преговаря с тях и тихо и мирно да се разберат какво да правят.

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Харесва ли ти, че в коментара, по-точно нападките и саркастичното написване няма ни един пост по темата, а цялата тема е срещу мен.

Кой е про.стакът и простащината? И това повтаряне на к…нефи. Ми да.

Има хора това им е професията, има хора пък живеят в кене..ф. 

Кое е по-лошо? 

https://m.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2009/01/12/613306_bulgariia_predstavena_v_izlojba_v_brjuksel_kato_kenef/

Живейте си в него. О, свещена простота!

Съжалявам не си ме разбрал. Казах само че мнението за Петър Илиев съвпада с моето. Казах и че се срамувам малко от това че мое мнение съвпада с нейно точно поради разните простотии дето ръси във форума включително и тези за които говориш с разните лични нападки . Много пъти съм и се противопоставял на това но вече спрях да и обръщам внимание непоправима е. Мисля че е крайно време и ти да спреш да и забелязваш.

преди 3 минути, Мойра написа:

Аз лично не те осъждам, просто мнението ми, основано на лични наблюдения е различно от твоето.

Нормално е.

Нагъл е този, който поставя ултиматуми, вместо да изслуша хората, които не одобряват избора му, да преговаря с тях и тихо и мирно да се разберат какво да правят.

Какво има да слуша? И какво да ги изслушва? Мая иска да е премиер, Хаджигенов иска да е министър на правосъдието, а Иванов на икономиката. Това ли е? Корнелия на труда министър.

Социалните теми в страната. 

И какво е участието на ИТН, тогава? Щом ще го делят с другите? 

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Е, как го разбра това, след като те нямат дори и един час като министри? 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

И аз това се чудя. 

Голяма простотия. Много опростял народ.

Осъждат ме на престъпление, защото изглеждам и съм облечен като бандит, а не защото съм извършил престъпление.

Адски тъпо.

Много лесно, когато излизат и ми казват: Нашия кандидат е доктор по философия с успешен бизнес опит в многонационални компании на водещи длъжности, работил и управлявал много хора и капитали.

А после се окаже, че има диплома, но неизвестно от кой университет, че многонационалните компании се оказват просто филиали на чужди фирми и хората, които е ръководел се броят на пръстите на двете ръце, а капиталите са доста скромни, дори за нашите стандарти.

То тогава на мен ми светва лампичката, някой се опитва да ме лъже в очите.

Давайте  да стегаме опинците за избори до края на 2022, а през това време служебния кабинет да си свърши работата...
След петите избори нещата ще се нагодят некак си...и Мутрата в затвора,и ГРОБ е близък спомен.
Като че ли много по-лесно се живее със служебен кабинет,т.е. президентска република,особено ако президента е читав човек.

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

оФцо, и още десет профила да си направиш пак ще си останеш неадекватна. Това са последните стотинки, които печелиш от мен. И този твой профил ще го блокирам.

току-що, АСПЕКТ написа:

Какво има да слуша? И какво да ги изслушва? Мая иска да е премиер, Хаджигенов иска да е министър на правосъдието, а Иванов на икономиката. Това ли е?

Доколкото знам, те нямат желание да управляват, многократно са го казвали.

Просто не харесват някои от предложените министри и настояват да бъдат сменени.

Те имаха желание да преговарят със Слави, но той им отговори с ултиматум.

Така политика не се прави.

преди 37 минути, attj написа:

Не бързай - възможно е третият мандат да излъчи коалиционен кабинет.

и между кои ще бъде единствено БСП„ГЕРБ и ДПС могат да се коалират

преди 1 минута, ivottoshev написа:

оФцо, и още десет профила да си направиш пак ще си останеш неадекватна. Това са последните стотинки, които печелиш от мен. И този твой профил ще го блокирам.

Не си познал, аз и офцътъ си го храня. Но напоследък попадам на някои негови мнения, които вървят.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Много лесно, когато излизат и ми казват: Нашия кандидат е доктор по философия с успешен бизнес опит в многонационални компании на водещи длъжности, работил и управлявал много хора и капитали.

А после се окаже, че има диплома, но неизвестно от кой университет, че многонационалните компании се оказват просто филиали на чужди фирми и хората, които е ръководел се броят на пръстите на двете ръце, а капиталите са доста скромни, дори за нашите стандарти.

То тогава на мен ми светва лампичката, някой се опитва да ме лъже в очите.

Нали си показа дипломите, какво повече да покаже? За другото не ми се коментира под нивото ми е.

То даже ми е обидно и да коментирам образованието на другите.

Казват, говорят, казаха ми, така се твърди, слухове. Сега хвърлих един боб, после ще ходя на врачка.

Факти, дела.. нищо.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Животните също го имат това, повече или по-малко, дори най-върлите хищници. Ама пусни си невестулка при гълъбите, да видиш как ще им скъса главите.

Това, какво общо има с темата? И какво общо има с въпроса ми? Защо да не са хора? Нали са родени като теб и мен?

Дори и да метафорично, пренесно думите ти, пак нямат никаква обоснова и логика.

преди 4 минути, ninov написа:

и между кои ще бъде единствено БСП„ГЕРБ и ДПС могат да се коалират

Според мен ДБ и ИБГНИ ще подкрепят БСП, ако ѝ бъде даден мандат.

Твърде вероятно е, БСП да бъде подкрепена и от депутати от други партии.

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Нали Тошко, Слави и самия Петър ви казаха, че са познават още даже, когато се е сформирал референдума. Той е давал и правни констултации преди това.

Поне от най-малко 5 години се познават.

Едно интервю или човек, който го познаваш от 5 години ще ти даде по-ясна преценка за този даден човек? Който ти е правил референдума, помагал ти е в правната консултация? Познаваш го от поне 5 години.

Хайде да ти припомня, че от 6-те въпроса на референдума, съчинени и консултирани от Петър Илиев, 3 бяха отхвърлени като протиноконституционни. Та, толкова за компетентността на "великия юрист". Днес, като прослуша и проггледа 2 пъти интервюто му, дали ти направи впечатление, че по повод плагиатството му, той се позова на погасителната давност? На човек, който е убеден, че е невинен и не е плагиатствал, през ум няма да му мине за такъв довод.

И да, мен не ме учудва, че Славчо и сие,са гъсти от 5 години с него и дума не дават да се издума срещу арогантността му. Та, те 20+ години кого ли не обругаха от известните българи, на много от които не могат да стъпят на малкия пръст! 

Нали си показа дипломите, какво повече да покаже? За другото не ми се коментира под нивото ми е.

То даже ми е обидно и да коментирам образованието на другите.

Казват, говорят, казаха ми, така се твърди, слухове. Сега хвърлих един боб, после ще ходя на врачка.

Факти, дела.. нищо.

Това ти ли го преведе или някой друг?

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Аз ще ти помогна.

Неяснота по повод биографията на кандидат-премиера

Твърди се, че кандидат-премиерът е завършил в университета Klagenfurt. 

Но университетът твърди, че не е завършил там.

Та последно завършил ли е университета "Klagenfurt"

или не е?

Излъгал ли е в автобиографията си?

преди 1 минута, Мойра написа:

Според мен ДБ и ИБГНИ ще подкрепят БСП, ако ѝ бъде даден мандат.

Не им стигат гласовете не съм ги смятал точно но им трябват още около 30 гласа които няма от къде да дойдат

преди 6 минути, absurt написа:

Хайде да ти припомня, че от 6-те въпроса на референдума, съчинени и консултирани от Петър Илиев, 3 бяха отхвърлени като протиноконституционни. Та, толкова за компетентността на "великия юрист". Днес, като прослуша и проггледа 2 пъти интервюто му, дали ти направи впечатление, че по повод плагиатството му, той се позова на погасителната давност? На човек, който е убеден, че е невинен и не е плагиатствал, през ум няма да му мине за такъв довод.

И да, мен не ме учудва, че Славчо и сие,са гъсти от 5 години с него и дума не дават да се издума срещу арогантността му. Та, те 20+ години кого ли не обругаха от известните българи, на много от които не могат да стъпят на малкия пръст! 

Тези приказки ги казвай на тулупите от ГЕРБ, не на мен. Но нека да проследим гениалното решение на Плевнелиев. Великият юрист.

https://www.vesti.bg/bulgaria/sad/plevneliev-s-kandidat-za-konstitucionniia-syd-4793311

Росен Плевнелиев номинира Кети Маркова за конституционен съдия

Президентът предлага за тази длъжност Кети Маркова, съдия във Върховния касационен съд, наказателна колегия

https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/konstitucionniiat-syd-spria-tri-vyprosa-ot-referenduma-na-trifonov-221726/

Конституционният съд спря три въпроса от референдума на Трифонов*

Въпросите за електронно гласуване, намаляване на броя на депутатите и мажоритарен избор на директорите на МВР отпадат

Това става ясно от решението на съда с докладчик Кети Маркова. 

преди 1 минута, ninov написа:

Не им стигат гласовете не съм ги смятал точно но им трябват още около 30 гласа които няма от къде да дойдат

според мен в момента просто БСП  пробва, ако подкрепят ИТН до колко може да ги манипулита с помощта на нет. троловете си в соц. мрежи

преди 3 часа, Радул написа:

Айде Борисов всички искат да го чегъртат.

Всички казват, че искат.

Божков и Костадинов, са доказали, че каквото кажат, го правят.

Интервюто с Барба Дос гледа ли сабален ?

А сега направи паралел, между публично познатите членове на Възраждане и Българско лято и туй недоразумение Барба Дос

преди 2 минути, ninov написа:

Всичко е възможно, ще видим.

Нищо чудно да стигнем и до нови избори, най-вече благодарение на неотстъпчивостта на Слави.

преди 12 минути, absurt написа:

Да ти изброя ли хората на Плевнелиев

От квотата на президента:

1.Борис Велчев (председател на КС),

2.Кети Маркова,

3.Мариана Карагьозова-Финкова и

4. Филип Димитров;  

Сега и от ГЕРБ, от парламента.

От парламентарната квота:

1.Цанка Цанкова,

2.Анастас Анастасов,

3.Гроздан Илиев и

4.Константин Пенчев; 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.