Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 39 минути, attj написа:

Защо? Защото се опитва да направи нещо различно с напълно нови хора, но старите муцуни като Манолова, Дончева и Нинова, които цял живот са били в политиката +  министърът от кабинета Борисов 2 - Хр. Иванов, не искат да му гласуват доверие без и за тях да има парче от баницата?

Очаквах партиите, които успяха да яхнат протестите да си покажат рогата, но не очаквах да е толкова скоро.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 48 минути, ivottoshev написа:

Пак не си разбрал. На Слави му се иска да съставят сами правителство, без в него да има "подводни камъни" под формата на министри от други партии, които рано или късно да си покажат магариите, а после ИТН да операт пешкира. Нали не мислиш, че ако примерно министър от ДБ направи гаф, после негативите ще отидат у Хр. Иванов а не в правителството на ИТН?

В това искане на Слави няма нищо неморално или пък незаконно.  

Да приемем, че е така, но......от страх, как биха се проявили евентуални министри предложени от партиите на една възможна коалиция, май забравят да видят нещо друго много важно - качествата на техните предложения за министри, а те са меко казано посредствени!

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

И така, ИТН може би се оказва проект на герпдпс, да открадне вот, който иначе би отишъл у истинските партии на протеста? Задействан напълно адекватно рано, като се пусна 7/8 талавизийътъ, да отразява без цензура протестите, все едно уж ги подкрепя.

Не знам дали е техен проект но има голяма вероятност ГЕРБ да ги подкрепят защото са във война с Радев . По този начин ГЕРБ отново ще го играят спасители на нацията от едноличната диктатура която ни се готви.

преди 10 минути, lsmurf написа:

Не знам дали е техен проект но има голяма вероятност ГЕРБ да ги подкрепят защото са във война с Радев . По този начин ГЕРБ отново ще го играят спасители на нацията от едноличната диктатура която ни се готви.

Борисов каза че няма да ги подкрепат и явно отиваме на нови избори

Слави Трифонов пламенно защити агресивния Петър Илиев

Моето мнение е, че в политиката нямат място агресивни хора.

преди 3 минути, ninov написа:

Не бързай - възможно е третият мандат да излъчи коалиционен кабинет.

преди 3 минути, ninov написа:

Борисов обикновено казва едно, но върши друго.

преди 47 минути, lsmurf написа:

Малко ме е срам че ще съм на мнение сходно с твоето. Обикновено съм на коренно противоположно но и на мен ми заприлича на ловко измъкващ се манипулатор специалист в нищо говоренето и пълен нарцис "АЗ" 😆 С кандидатурата на този човек ИТН губят точки в моите очи.

Харесва ли ти, че в коментара, по-точно нападките и саркастичното написване няма ни един пост по темата, а цялата тема е срещу мен.

Кой е про.стакът и простащината? И това повтаряне на к…нефи. Ми да.

Има хора това им е професията, има хора пък живеят в кене..ф. 

Кое е по-лошо? 

https://m.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2009/01/12/613306_bulgariia_predstavena_v_izlojba_v_brjuksel_kato_kenef/

Живейте си в него. О, свещена простота!

Тошко Йорданов, що се остригана нула номер, да изглежда по-умен с чело до тила ли?

преди 5 минути, Мойра написа:

Тошко Йорданов: Няма да изтеглим Петър Илиев

Пример за това, какъв НЕ трябва да бъде един политик.

Какъв трябва да е един политик? Дай пример?

Смяташ, че е лошо един партиен лидер да поддържа и да се бори за своите членове? Да ги защитава. В добро и лошо? Да ги покровителства?

Или харесваш такъв лидер или политик при най-малкото плюене и защото една баба ми каза, че този е такъв и да клекне.

Да се отрече от своите членове?

Само, защото на БСП или на Мая не ѝ харесва.

Ми и аз не харесвам Мая и Ванко 1. И Татяна не харесвам.

Затова съм гласувал за ИТН. Нормално е.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Какъв трябва да е един политик? Дай пример?

Компетентен, добре възпитан, умеещ да води преговори, умеещ да отстъпва, когато това е в полза на държавата и народа.

Политика не се прави с ултиматуми и заплахи.

преди 12 минути, Мойра написа:

Слави Трифонов пламенно защити агресивния Петър Илиев

Моето мнение е, че в политиката нямат място агресивни хора.

Има място. Само, че тоя не е агресивен, ами просто нагъл простак.

преди 2 минути, Мойра написа:

Компетентен, добре възпитан, умеещ да води преговори, умеещ да отстъпва, когато това е в полза на държавата и народа.

И от това интервю стана ясно, че той не е компетентен? Добре възпитан? 
Откъде знаеш, кое е добро и лошо за народа и държавата?

25 процента искат ГЕРБ. Ти и аз не искаме ГЕРБ, защото смятаме че това не е в полза на държавата? Ми 25 процента не са съгласни. Ами, другите, които не са гласували?

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Смяташ, че е лошо един партиен лидер да поддържа и да се бори за своите членове? Да ги защитава. В добро и лошо? Да ги покровителства?

Да, лошо е, ако защитаваш хора на всяка цена, дори и да виждаш, че не са това за което си ги мислел.

току-що, N1K17Y написа:

Има място. Само, че тоя не е агресивен, ами просто нагъл простак.

Обикновено агресията върви ръка за ръка с простащината.

преди 10 минути, Мойра написа:

Тошко Йорданов: Няма да изтеглим Петър Илиев

Пример за това, какъв НЕ трябва да бъде един политик.

Не знам, вече гледам уж итн член, виждам барни ръбъл. Гледам други и пак ми се привиждат герп-ави, пък на етикетите им са си самонаписали с грозен първолашки почерк:

Диплюмиран и виШис - итн.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Да, лошо е, ако защитаваш хора на всяка цена, дори и да виждаш, че не са това за което си ги мислел.

Нали Тошко, Слави и самия Петър ви казаха, че са познават още даже, когато се е сформирал референдума. Той е давал и правни констултации преди това.

Поне от най-малко 5 години се познават.

Едно интервю или човек, който го познаваш от 5 години ще ти даде по-ясна преценка за този даден човек? Който ти е правил референдума, помагал ти е в правната консултация? Познаваш го от поне 5 години.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Само, защото на БСП или на Мая не ѝ харесва.

Ми и аз не харесвам Мая.

Не само БСП и Мая не ги харесват, голяма част от избирателите на Слави също не ги харесват и искат да ги смени.

Не четеш ли коментарите в профила му?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не само БСП и Мая не ги харесват, голяма част от избирателите на Слави също не ги харесват и искат да ги смени.

Не четеш ли коментарите в профила му?

Рядко ги чета. Не различавам, кое е хейт и кое от избирателите му.

преди 36 минути, M.Николов написа:

Да приемем, че е така, но......от страх, как биха се проявили евентуални министри предложени от партиите на една възможна коалиция, май забравят да видят нещо друго много важно - качествата на техните предложения за министри, а те са меко казано посредствени!

Е, как го разбра това, след като те нямат дори и един час като министри? 

преди 5 минути, Мойра написа:

Обикновено агресията върви ръка за ръка с простащината.

Има няколко дефиниции за агресивен. Не всяка означава простащина и въобще е негативна.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И от това интервю стана ясно, че той не е компетентен? Добре възпитан? 
Откъде знаеш, кое е добро и лошо за народа и държавата?

25 процента искат ГЕРБ.

Отдавна го наблюдавам и съм си съставила недобро мнение за него.

Всеки мислещ българин знае какво е добро и какво лошо за България и българския народ.

Трябват ни способни и почтени политици, които задължително трябва да се съобразяват с волята на народа.

Голяма част от хората, които искат ГЕРБ, го правят заради някакви техни си лични интереси.

ГЕРБ няма да се върнат на власт, ако парламентът не одобри правителството на Слави.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Е, как го разбра това, след като те нямат дори и един час като министри? 

И аз това се чудя. 

Голяма простотия. Много опростял народ.

Осъждат ме на престъпление, защото изглеждам и съм облечен като бандит, а не защото съм извършил съответното престъпление. Само защото изглеждам или бил съм изглеждал като крадец.

Адски тъпо.

Време е Радев да мисли на кои да връчи третия мандат - след като Герб му върнат втория.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.