Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Аз вече го преведох.

не е вярно

пръв бях

редактира си поста

чалгаджиите сте големи измамници.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Петър Илиев е просто идеален. Страхотен е.

Супер интервю. Гледах го 2 пъти. Все едно аз говорих.

Нали знаеш поговорката за краставите магарета дето се надушвали... в случая... се харесват :) :)

Като сте от един дол дренки, нормално .

А Илиев  с манталитета си и изказа си предизвиква отвращение. Дори някъде и за нещо да е прав, дори да се защити, той го прави по възможно най отвратителния арогантен начин.

На такъв гамен ако му се даде власт.. не знам...

преди 3 минути, miro20 написа:

Нали знаеш поговорката за краставите магарета дето се надушвали... в случая... се харесват :) :)

Като сте от един дол дренки, нормално .

А Илиев  с манталитета си и изказа си предизвиква отвращение. Дори някъде и за нещо да е прав, дори да се защити, той го прави по възможно най отвратителния арогантен начин.

На такъв гамен ако му се даде власт.. не знам...

Защо да е гамен? След медийната помия, която се изля върху него, ти как мислиш да реагираш.

Ти си примерно инженер, имаш титла, сигурно от Русенския Университет, ще ти е приятно ли, ако те си подиграват на титлата и на твоята работа. На твоята дисертация.

След като знаеш, какъв труд, опит си положил за тази титла. Практика.

https://www.facebook.com/yavor.dachkov/posts/4465714190115447

Слави да прекръсти партията си на "Има такъв нарцистичен народ", всички да влязат в коалиция и да се приключва с тази мъка на тридесет годишен преход от примитивен колективизъм към патологичен индивидуализъм. Петър Илиев е симптом, изразен в крайност, но в българската политика присъства навсякъде без изключения. Някъде по-прикрито и култивирано от Харвард, другаде по земно и селско като при ГЕРБ, в градската десница и в левицата също, при Сараите и Дубай тоже, но в прагматично-рационалната парадигма и т.н. Страна на малки и големи мегаломани. Нормалните са малцинство, а Петър Илиев е мнозинство. Той кара с двеста в насрещното в Кресненското дефиле и по републиканската пътна мрежа и отдавна е окупирал администрацията, университетите, институциите и всичко, което е свързано с обществени отношения и публичен живот. Нация, която кара перманентен пуберитет и която упорито отказва да влезе в зрелостта.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Защо да е гамен? След медийната помия, която се изля върху него, ти как мислиш да реагираш.

Ти си примерно инженер, имаш титла, сигурно от Русенския Университет, ще ти е приятно ли, ако те си подиграват на титлата и на твоята работа. На твоята дисертация.

След като знаеш, какъв труд, опит си положил за тази титла. Практика.

Това че е с костюм и се е избръснал ли, те заблуди че не е гамен? Сигурно си спряла звука на клипа и само си гледала картинките

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

Това че е с костюм и се е избръснал ли, те заблуди че не е гамен? Сигурно си спряла звука на клипа и само си гледала картинките

Не съдя хората по това, как се облечени. 
Спряла? Искаш да кажеш спрял?

Не, не съм спряЛ(без а) звука на тв, нито на клипа.

Имаше и звук, и картина. На UHD го гледах.

На 4К(резолюция) картина го гледах, сила на звука над 50 процента. Друго?

Обичате да се заяждате и ще кажете, че UHD и 4K имало разлика. 
Резолюцията е 3.840 x 2.160.

Ерудиран млад човек. Професионалист, разбиращ от работата си.
Ако е гамен, ще го избират ли, ще го канят ли студентите да участва в техните празненства. Анонимно са го оценили за добър учител. Доцент.

На зла круша зъл прът.

Лек ден.

До после.

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Въпросното лице, ако е мислило че Илиев е крадял пасажи, изречения, думи, да бе потърсила правото си през годините.

Защо чак сега си търси правата?

Защото и преди, както и сега е щяла да докаже нищо, но сега взе някой лев да оплюе кандидат за министър.

Радан Кънев:

Цитат

ако решението е да не се даде такава подкрепа, г-н Трифонов, то съвсем няма да бъде предателство. И аз ще си позволя да Ви обясня защо аз - като избирател на ДБ и като човек, дал скромен принос за кампаниите на ДБ през тази година, няма да се почувствам никак предаден:

1. Защото, когато съм гласувал за ДБ, и през ум не ми е минавало, че ДБ може дори да преговаря за еднопартиен кабинет с 65, в огромната си част на мен напълно непознати, народни представители зад гърба си.

Напротив - гласувах и агитирах за възстановяване на парламентарната демокрация. Съответно - за преговори за съставяне на стабилно парламентарно мнозинство с ясна законодателна програма, скрепена в политическо споразумение, подписано лично от всички лидери.

2. Защото, когато съм гласувал за ДБ, не съм гласувал за екзотични еднолични форми на управление от хора, които се крият от публичността и вземат решения в разни къщи в покрайнините на София.

Напротив - гласувах и агитирах  за възстановяване на нормалния, публичен характер на българската политика, при който решенията се вземат чрез публични преговори между избрани лидери в сградата на Народното събрание. Горски царе си имаме в изобилие от 2001г. насам, независимо дали се крият в бивши царски дворци, султански сараи, резиденции в Бояна, семейни къщи в Банкя или някое друго шопско село, в което - мога само да предполагам - се помещава Вашият диван.

3. Защото, когато съм давал скромната си публична подкрепа за достойните жени и мъже в листите на ДБ, аз съм подкрепял хора с характер, достойни личности, доказани в миналото си на непримирими борци с един лош модел на управление. Никога не бих очаквал от тях да се подчинят на евтин шантаж от типа на "Подкрепяш к'вото ти се дава или отиваш на нови избори".

Г-н Трифонов, ние сме ходили на много избори. И успешни, и неуспешни. Много грешки сме допускали, признавали, понасяли последиците. Ние сме гърмени зайци, с избори няма да ни уплашите. Ние сме демократи и изборите са нашата естествена жизнена среда. Хабитат, един вид.

4. Защото много добре знам, че между сладки приказки за съдебна реформа и самата реформа разликата е от земята до небето. И тази разлика се компенсира само от хора, личности със съответния политически ръст. Виждал съм и Троянски коне, които са обещавали реформа, а са работили всъщност за мафията, и Троянски магарета, които не могат да различат правилно от грешно и добро от зло. Виждал съм и хора, които се сгъват на четири при първото намигване на Главния, независимо какво са обещавали.

За мен единствено правосъден министър и председател на правосъдната комисия в НС, които са доказани и отдадени борци за реформата, са ако не гаранция, то поне надежда, че тази реформа ще продължи от там, където беше прекършена през 2015г. и че същественото отстъпление през следващите години ще бъде поне частично компенсирано. Съжалявам, но предложенията Ви за силов вицепремиер и правосъден министър възприемам като провокация, дори гавра, с усилията за институционална реформа, на които съм посветил съществена част от живота си.

5. Защото съм гласувал и агитирал за радикална икономическа модернизация и за пълноценно инвестиране на средствата по Зелената сделка и Плана за възстановяване в модерна зелена енергетика, в която България да бъде лидер.

Но подобна политика изисква личности на най-високо европейско ниво, които да имат знанията да я приложат, личности с характер, който да им позволи да преодолеят съпротивата на огромните икономически интереси, които ще я спъват. Не на последно място - личности, които да не станат жертва на евтин популизъм, подобен на този от последното десетилетие, популизъм, който загроби българската енергетика. Такива личности Вие не предлагате. Не съм убеден, че познавате.

8. Защото съм непримирим към други форми на антидемократична и антиевропейска пропаганда, особено тази, разпространявана през годините от "медиите" на Пеевски/Борисов. Например определянето на демократите в България като "майкопродавци" и "соросоиди", или пък на Истанбулската Конвенция като път към смяна на пола на колегите-адвокати от Видин.

Чудесно знам, че изброеното е това, за което съм гласувал и агитирал аз. Други са гласували за "друго", каквото и да е то, съобразно предизборния Ви "слоган".

Именно по тази причина, в демокрациите се провеждат преговори за съгласуване на политиките. И да - за подбор на личности, способни да проведат съответната политика. Тези личности могат да бъдат партийни фигури (така е в утвърдените демокрации) или пък безпартийни експерти (така е често в нестабилните демокрации и във времена на остра политическа криза). Но никога, никъде в демократичния свят подкрепа не се дава срещу голи, неподкрепени със знания, опит и воля, обещания. Това, което Вие предложихте, съм го виждал само веднъж - от ГЕРБ през 2009г. Но те имаха 117 народни представители и значително по-авторитетен подбор на кандидати. И пак не се получи. Защото не се прави така...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Вярно, все едно че теб чувах. Как се дуеш с големите си постижения в кенефочистенето в Берлин. Той също така нафукано се изхвърляше, упорито пазейки се да отговори нещо смислено за плагиатството си. А, че немА топки да каже едно име или медия, срещу които лаеше, не ме учуди.  Такива като него са по стойките- с ръчичката, леко и меко извъртяна на снимката........ default_cheerleading2.gif.220f268598825d80edf216080e517fd3.gifTCGOZ.gif.40b0dc62c8cc713f21b12873ea709270.gif  

преди 18 минути, Радул написа:

Защото и преди, както и сега е щяла да докаже нищо, но сега взе някой лев да оплюе кандидат за министър.

Всъщност тя си ги е търсила , ама комисията и е сложила проверката на трупчета. Киселова го спомена това, ама колежката от мъжки пол не е чела както винаги, или удобно е пропуснал. Сори за медията, просто е най-горният резултат от Гугъл

https://boulevardbulgaria.bg/articles/nataliya-kiselova-proverkata-za-plagiatstvo-na-petar-iliev-beshe-vdignata-na-trupcheta-prez-2015-g

преди 4 часа, Радул написа:

Добре де, айде помисли какво би станало тук, ако тия двамата някакси им се удаде възможност да направят това, което се канят. 

преди 4 часа, attj написа:

Ваксинирането ще стане доброволно. Носенето на маски също. Ще спрат кражбите на публичен ресурс. Ще има прозрачност в управлението. Референдуми по най важните въпроси. Там зависи как ще се разберат, щото Божков е за постепенно преминаване към пряка демокрация. Ще изчегъртат Борисов и комунистите. Ще махнат Гешев.

Нещо лошо ли виждаш в това ?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

и на мен ми хареса

хубаво атакистко говорене

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Радан Кънев:

Ако, значи още не са решили с подкрепата. 

Коцето и бай Васил, при такава арогантност щяха да го пратят при уйна му Дуйна. Веро ли се колебаят дали да подкрепят Чалгарина ? Вярват му, че ще изчегърта ГЕРБ ли ?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако, значи още не са решили с подкрепата. 

Коцето и бай Васил, при такава арогантност щяха да го пратят при уйна му Дуйна. Веро ли се колебаят дали да подкрепят Чалгарина ? Вярват му, че ще изчегърта ГЕРБ ли ?

Така е, ДБ е коалиция от 3 партии и за съжалание не изглеждат достатъчно единни. Лично мнение, смятам че вече са решили да не ги подкрепят, но се държат дипломатично. Отново лично, ако ги подкрепят, то аз няма да гласувам за тях на следващите предсрочни избори.

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Ваксинирането ще стане доброволно. Носенето на маски също. Ще спрат кражбите на публичен ресурс. Ще има прозрачност в управлението. Референдуми по най важните въпроси. Там зависи как ще се разберат, щото Божков е за постепенно преминаване към пряка демокрация. Ще изчегъртат Борисов и комунистите. Ще махнат Гешев.

Нещо лошо ли виждаш в това ?

И как ще стане това? Айде Борисов всички искат да го чегъртат. Но другото е всичкото в пожелателен падеж. Искат излизане от ЕС и НАТО. Костадинов поне наистина го иска. Ердоган само това чака и си вика "я елате пиленца"... Доган цял живот плаши с етническо напрежение, а сега има и яко средства да го осъществи. Без чужда помощ даже. Извън НАТО сме просто една неподвижна мишена, за който си поиска. А да паднат маските и ваксините, докато сме член, няма как да стане. Освен ако не паднат навсякъде.

има начин

ще се договорим с американците или руснаците да си направим собствен военен блок

и ще разположим ядрено оръжие

на тия  старци от бан защо им се плащат заплати и пенсии

Д-р Гълъбова пред Фрог: И досега е имало хашлашки език, арогантност. Съкрушително е, защото се борим именно срещу това

В десятката!

П.П. Имам чувството, че Слави цели да се отърве от отговорност, предлагайки нарочно неподходящи министри.

Психиатри: Властта не е място за лечение на неврози и комплекси

преди 10 минути, Мойра написа:

Имам чувството, че Слави цели да се отърве от отговорност, предлагайки нарочно неподходящи министри.

На Слави все други са му виновни и той всичките ще ги обвини, ако не подкрепят правителството на ИТН.  Защото нашенецът не иска коалиция.  Искат му се 121 депутата в парламента, обаче на следващите избори може и 4 % да не може да събере.  

преди 6 минути, attj написа:

На Слави все други са му виновни и той всичките ще ги обвини, ако не подкрепят правителството на ИТН.  Защото нашенецът не иска коалиция.  Искат му се 121 депутата в парламента, обаче на следващите избори може и 4 % да не може да събере.  

Пак не си разбрал. На Слави му се иска да съставят сами правителство, без в него да има "подводни камъни" под формата на министри от други партии, които рано или късно да си покажат магариите, а после ИТН да операт пешкира. Нали не мислиш, че ако примерно министър от ДБ направи гаф, после негативите ще отидат у Хр. Иванов а не в правителството на ИТН?

В това искане на Слави няма нищо неморално или пък незаконно.  

преди 32 минути, Мойра написа:

Нещо за на Бубанко параноичната шизофрения ?

преди 2 часа, absurt написа:

Вярно, все едно че теб чувах. Как се дуеш с големите си постижения в кенефочистенето в Берлин. Той също така нафукано се изхвърляше, упорито пазейки се да отговори нещо смислено за плагиатството си. А, че немА топки да каже едно име или медия, срещу които лаеше, не ме учуди.  Такива като него са по стойките- с ръчичката, леко и меко извъртяна на снимката........ default_cheerleading2.gif.220f268598825d80edf216080e517fd3.gifTCGOZ.gif.40b0dc62c8cc713f21b12873ea709270.gif  

Малко ме е срам че ще съм на мнение сходно с твоето. Обикновено съм на коренно противоположно но и на мен ми заприлича на ловко измъкващ се манипулатор специалист в нищо говоренето и пълен нарцис "АЗ" 😆 С кандидатурата на този човек ИТН губят точки в моите очи.

И така, ИТН може би се оказва проект на герпдпс, да открадне вот, който иначе би отишъл у истинските партии на протеста? Задействан напълно адекватно рано, като се пусна 7/8 талавизийътъ, да отразява без цензура протестите, все едно уж ги подкрепя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.