Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 9 минути, petie1 написа:

Оо не знам честно да ви кажа само казах че с глупостите си ИТН ще върнат ГЕРБ, мога само да спекулирам :)

Кои са "глупостите" на ИТН? Защо да не са "глупостите" на ДБ?

Въпреки, че БСП ясно заявиха, че с техният мандат искат да оставят служебното правителство... Хр. Иванов каза че и тях няма да подкрепи:

Христо Иванов: Искаме експертно правителство за 6-8 месеца, но не с мандата на БСП

Какво излиза? Наш'то момче иска министерски кресла и му дреме на шнура кой какво предлага, ако за него няма да има лапачка.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 1 час, jhoro написа:

Аз вярвам, но ... може да е ангажиран!

Що да не Му помогнем?

Така е, Господ дава, ама в кошара не вкарва

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Ако дойде мандата в ДБ, ще плюем ДБ.

Ся плюем Слави. Що ти е толкова трудно да зацепиш, не мога да разбера.

преди 49 минути, petie1 написа:

накрая Боко на бял джиБ ще се върне

И като се събуди, краката ти в контакта. А бре, дей Бушона ?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако дойде мандата в ДБ, ще плюем ДБ.

Ся плюем Слави. Що ти е толкова трудно да зацепиш, не мога да разбера.

Направо "сме" като пръскачки!
Spraying Water GIFs | Tenor

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Въпреки, че БСП ясно заявиха, че с техният мандат искат да оставят служебното правителство... Хр. Иванов каза че и тях няма да подкрепи:

Христо Иванов: Искаме експертно правителство за 6-8 месеца, но не с мандата на БСП

Какво излиза? Наш'то момче иска министерски кресла и му дреме на шнура кой какво предлага, ако за него няма да има лапачка.

Нашто момче си имаше супер удобно министерско кресло през 2015.... ама се отказа от него и си подаде оставката. Я кажи, колко министри са правили това. 

Някой тук да се самосезира и да предложи работа на бившите кандидат-министри, че останАха на сухо...Или, кажете на HR-ата да бъде милостива и да ги пусне лесно на интервюто, да не им търси и чете много усърдно дипломите и дисертациите. Ако не друго ше стават за общи работници, може би.

току-що, N1K17Y написа:

Нашто момче си имаше супер удобно министерско кресло през 2015.... ама се отказа от него и си подаде оставката. Я кажи, колко министри са правили това. 

То хубаво, ама с тези забежки по корона истерията, по скоро не ми се иска да го виждам в управлението на държавата.

Той в момента е в изгодна позиция и не е длъжен да се изказва по темата. Кой го дърпа за езика ? Да не би да го натискат отнякъде ?

преди 2 минути, ivan_mz написа:

За ИТН още не съм сигурен - какво точно искат, ама откъм "коментаторските кабини" - здраво мирише!

преди 6 минути, ivan_mz написа:

Те дришльовците и предателите се видяха кои са - ДБ и ИСБГНИ

То пък тези - от "Изправи се БГ! Ние (мутрите) идваме!" - щото са много убави!

След дъжд качулка: Социалистите решиха да не подкрепят ИТН

Правителство с третия мандат, това е единственото, което може да се направи в случая.

По-добре е, отколкото нови избори.

преди 9 минути, Мойра написа:

Правителство с третия мандат, това е единственото, което може да се направи в случая.

Сега кого чакаме? ДПС? Всички  други се изсра...ха.

ГРОБ, БКП, Изпразни се, Дай България искат служебното. Честито ТОГАВА! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!

преди 11 минути, N1K17Y написа:

С какво са го притиснали тогава за да си подаде оставката не знам. Виждам обаче сегашните му действия:

Няма за него министерски кресла в предложението на ИТН - не подкрепя

Няма за него министерски кресла в предложението на БСП - не подкрепя

За евентуален кабинет на ИБНИ казва че оставя отворена врата, ако им бъде връчен мандат. Ха сега познай дали няма да затвори и тази врата, ако зад нея няма министерски кресла за него :D

преди 5 минути, Мойра написа:

При сегашната ситуация - най-добрия избор е ... Халеевата комета!
Но ... следващото приближаване до Слънцето ще бъде през 2061 година.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Сега кого чакаме? ДПС? Всички се изсра...ха.

Дядо Коледа!

Ти ... слушкал ли си?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Сега кого чакаме? ДПС? Всички се изсра...ха.

ДПС?!

Единственото, което могат да направят е да подкрепят правителството с третия мандат.

преди 6 минути, jhoro написа:

При сегашната ситуация - най-добрия избор е ... Халеевата комета!
Но ... следващото приближаване до Слънцето ще бъде през 2061 година.

Дядо Коледа!

Ти ... слушкал ли си?

Много се радвам, никаква промяна няма. Пак старите муцуни. Да си ви честити.

преди 3 минути, Мойра написа:

ДПС?!

Единственото, което могат да направят е да подкрепят правителството с третия мандат.

Без ДПС и без ИТН не става ли 120? Все пак великите от ГЕРБ са втори.

ИТН имат 65, ДПС имат 30 места.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Аз си го превеждам като "децата ми не ги е страх от Сульо и Пульо да развиват бизнес. Въпрос на гръб е"

"гръбнат" не знам какво означава точно, но предполагам че идва от "гръб" Ако не ти е проблем ще споделиш ли твоят превод на тези думи какъв е?

Казах ти, че си ниска топка и да, потвърждаваш го с всеки пост. Думичката, която толкова те е затруднила е "гръбнак"- просто съм сбъркала последната буквичка. Съжалявам, че съм ти причинила затруднение, което не си могъл да разрешиш със собствени сили и интелект. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Много се радвам, никаква промяна няма. Пак старите муцуни. Да си ви честити.

По-добре правителство на старите муцуни, отколкото избори наесен.

По всяка вероятност правителството, ако успеят да го съставят, ще е експертно, или служебното ще стане редовно, което е най-добрият вариант в случая.

преди 2 минути, Мойра написа:

По-добре правителство на старите муцуни, отколкото избори наесен.

По всяка вероятност правителството, ако успеят да го съставят, ще е експертно, или служебното ще стане редовно, което е най-добрият вариант в случая.

Правителството ще е такова, каквото бе и е още. Никаква промяна няма да има.

Излъгах ще има. Дъното. Това, което България гледа с години наред. Дъното.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Правителството ще е такова, каквото бе и е още. Никаква промяна няма да има.

Излъгах ще има. Дъното. Това, което България гледа с години наред. Дъното.

Дано грешиш!

преди 7 минути, absurt написа:

Казах ти, че си ниска топка и да, потвърждаваш го с всеки пост. Думичката, която толкова те е затруднила е "гръбнак"- просто съм сбъркала последната буквичка. Съжалявам, че съм ти причинила затруднение, което не си могъл да разрешиш със собствени сили и интелект. 

Май се е получило "Грешката е вярна" защото в България хора с гръбнак не са на почит виж "гръбнати" прогресират. Та каквото си мислила това си и написала. Недей да се оправдаваш истината си е хубаво нещо колкото и понякога да не ни понася.

преди 11 минути, Мойра написа:

или служебното ще стане редовно, което е най-добрият вариант в случая.

Е тогава наистина ще ударим яко дъното.

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Те дришльовците и предателите се видяха кои са - ДБ и ИСБГНИ

Каквито и да са, нимой да се пуашиш. Бойко е бита карта. 

Парламентарна криза и служебно правителство, на което президента не разрешава да наложи задължителни ваксини е най доброто за момента

преди 13 минути, Мойра написа:

По-добре правителство на старите муцуни

Правителство подкрепено от парламента не е хубаво сега. Ще се избием. Аз ще се бия. Няма да се оставя да ме ваксинират като добитък

току-що, lsmurf написа:

Май се е получило "Грешката е вярна" защото в България хора с гръбнак не са на почит виж "гръбнати" прогресират. Та каквото си мислила това си и написала. Недей да се оправдаваш истината си е хубаво нещо колкото и понякога да не ни понася.

Къде видя да се оправдавам? Да, каквото съм мислила, това съм написала, но що за мъж си, скрит зад ника, да се опитваш да биеш опонента, отправяйки лични нападки, умишлено изкривил написаното от него? Баси мъжете сте се събрали тук! не ща да мисля що за безгръбначни сте в реала. но пък, си обяснявам защо все ревете, че този и онзи ви пречи да си наредите живота и да просперирате.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Правителство подкрепено от парламента не е хубаво сега. Ще се избием. Аз ще се бия. Няма да се оставя да ме ваксинират като добитък

Имам чувството, че у нас няма да посмеят да въведат задължително ваксиниране.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.