Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 15 минути, Kolev71 написа:

Хората по света казват така:  Нов бардак със стари курви не се прави"

Ми у нас в последните 32 години никога не е имало "нови курви". ИТН са първите, в чиито редици са 99.9% нови лица, неоцапани от политиката. Ето и сега другите които уж се борят за промяна са заместник председателят на 42то НС от квотата на БСП - Мая Манолова и министърът от кабинета Борисов2 - Хр. Иванов. Само че на теб дори и тези 99.9% не ти харесват. В такъв случай съжалявам, но не може да ти се угоди. Идеални хора не съществуват, а дори и да съществуваха, пак щяха да се окалят и изкарат плагиати или с фалшиви дипломи или с някакви други измислени прегрешения... 

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Ама чакай сега. Щом е толкоз хубав на снимката, значи е модел, а щом е модел, значи е с ... гъвкава китка. Ама той и Боко си беше убавец, тааа... него да си вземем ?!

Хитлер също умееше да говори, неща които искат да чуят тълпата. Затова първата работа на всеки един диктатор като Борисов е да контролира медиите. Да не чува друго освен неговото мнение.

Следващото управление няма да е на ИТН.  Кукуакадемията обърна на детска градина парламентаризма в България.  Няма накъде повече така  с такива сърдитковци.

преди 28 минути, absurt написа:

Да, страхопъзльо, вярвам си. И децата ми го вярват, затова устроиха тук живота си и тук развиват бизнеса си, без да треперят от страх пред Сульо и Пульо. Въпрос на гръбнат и топки е, ама как да го знаеш, като ги нямаш?

Ти не беше ли жена? Какви топки? Пак ме връщат към Борисов.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ми у нас в последните 32 години никога не е имало "нови курви". ИТН са първите, в чиито редици са 99.9% нови лица, неоцапани от политиката. Ето и сега другите които уж се борят за промяна са заместник председателят на 42то НС от квотата на БСП - Мая Манолова и министърът от кабинета Борисов2 - Хр. Иванов. Само че на теб дори и тези 99.9% не ти харесват. В такъв случай съжалявам, но не може да ти се угоди. Идеални хора не съществуват, а дори и да съществуваха, пак щяха да се окалят и изкарат плагиати или с фалшиви дипломи или с някакви други измислени прегрешения... 

И ти го мислиш като мен, само дето сегиз тогиз не си признаваш. Сега вече станахме с теб 100% - както беше преди 10 ноември - На избори - населението гласувало с 99% и Американците се попикаваха от смях. Може и да са били толкова, но под "мъдрото ръководство на "Държавна сигурност" Вървиш пред камшика, ако не щеш - в раьонното за "съвет"

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Децата ти имат бизнес, който е въпрос на това да имат гръб? Сега вече ни се изясни напълно картинката за що толкова плюеш по промените. Просто със старите лица ще си отиде и "гърбът" за бизнеса на децата ти. Разбираемо е да плюеш!

Много ниска топка си, ей! Гадничко същество, неспособно да комуникира без да манипулира и вкарва думи и изречения, които опонентът дори не си е помислял. за пореден път го правиш. В реала, от такива като теб бягам на другия тротоар, че да не ги оповръщам. Как се гледаш в огледалото, се чудя.

преди 2 минути, attj написа:

Следващото управление няма да е на ИТН.  Кукуакадемията обърна на детска градина парламентаризма в България.  Няма накъде повече така  с такива сърдитковци.

На статуквото и парламентаризма в България им трябва такава опозиция:

От Шуменския "парламент"

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ти не беше ли жена? Какви топки? Пак ме връщат към Борисов.

Ще излезе, че и ти си жена?! Много ще станете, флуидните сбъркани за един форум. 

download (16).gif

преди 3 минути, absurt написа:

Ще излезе, че и ти си жена?! Много ще станете, флуидните сбъркани за един форум. 

download (16).gif

Разбираш ги тези неща. Много си навътре. Нещо със сина ти? Пардон флуида ти. От личен опит. Ясно.

Съгласни ли сте тук да не се обиждаме а само да си коментираме гледните точки?  Ние като че ли само така можем. С писане, а трябват ДЕЙСТВИЯ!

преди 4 минути, Kolev71 написа:

Съгласни ли сте тук да не се обиждаме а само да си коментираме гледните точки?  Ние като че ли само така можем. С писане, а трябват ДЕЙСТВИЯ!

Аз нито в един пост не съм обиждал въпросното лице, тя от сутрин до вечер само косвено и директно ме обижда.

Мисли, че ще ме обиди. Аз такива като нея съм ги дъвчел и изплювал. 
Жълто-кафявата медия.

Както казва Илиев.

https://www.marica.bg/balgariq/petar-iliev-kalen-sam-v-bitki-imam-mnogo-rani-i-belezi

Кален съм в битки, имам много рани и белези

ИТН щели пак да ходят на предсрочни избори.  Забравиха, че в парламента има още 175 други различни от техните депутати.   Славчова работа...

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Хитлер също умееше да говори, неща които искат да чуят тълпата. Затова първата работа на всеки един диктатор като Борисов е да контролира медиите. Да не чува друго освен неговото мнение.

а слафчо не казвали каквото иска да чуе тълпата чалгари

или каквото и да каже за тълпата е добре щом слафчо го казва

преди 3 минути, Banesc написа:

а слафчо не казвали каквото иска да чуе тълпата чалгари

или каквото и да каже за тълпата е добре щом слафчо го казва

Не.

Просто гениално интервю.

https://www.marica.bg/balgariq/petar-iliev-kalen-sam-v-bitki-imam-mnogo-rani-i-belezi

Когато направихме референдума, тогавашният режим прати ДАНС, НАП и ме спукаха от проверки. Нищо не намериха, но това беше тормоз на една полицейска държава спрямо един свободен човек. 

Правителство на ИТН няма да има, утре гледайте какъв цирк ще е и накрая Боко на бял джиБ ще се върне :)

преди 1 минута, petie1 написа:

утре гледайте какъв цирк ще е

Какво да им гледам на 175 КК ?! Аман от сеирджии  и захлюпени мижитурки...

преди 16 минути, absurt написа:

Много ниска топка си, ей! Гадничко същество, неспособно да комуникира без да манипулира и вкарва думи и изречения, които опонентът дори не си е помислял. за пореден път го правиш. В реала, от такива като теб бягам на другия тротоар, че да не ги оповръщам. Как се гледаш в огледалото, се чудя.

Така ли. Не си си и помисляла да кажеш това:

преди 47 минути, absurt написа:

И децата ми го вярват, затова устроиха тук живота си и тук развиват бизнеса си, без да треперят от страх пред Сульо и Пульо. Въпрос на гръбнат и топки е, ама как да го знаеш, като ги нямаш?

Аз си го превеждам като "децата ми не ги е страх от Сульо и Пульо да развиват бизнес. Въпрос на гръб е"

"гръбнат" не знам какво означава точно, но предполагам че идва от "гръб" Ако не ти е проблем ще споделиш ли твоят превод на тези думи какъв е?

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Какво да им гледам на 175 КК ?! Аман от сеирджии  и захлюпени мижитурки...

И от такива чакаме промяна да бе

преди 16 минути, petie1 написа:

Правителство на ИТН няма да има, утре гледайте какъв цирк ще е и накрая Боко на бял джиБ ще се върне :)

И кои биха подкрепили ГЕРБ?  

преди 38 минути, Kolev71 написа:

И ти го мислиш като мен, само дето сегиз тогиз не си признаваш. Сега вече станахме с теб 100% - както беше преди 10 ноември - На избори - населението гласувало с 99% и Американците се попикаваха от смях. Може и да са били толкова, но под "мъдрото ръководство на "Държавна сигурност" Вървиш пред камшика, ако не щеш - в раьонното за "съвет"

Ма тъй си беше - нали помня първите избори (пред 10 ноември).

• Влизаш ... няма "тъмна стаичка".
  • Един ти пъха бюлетината в ръката;
  • Друг я взима, слага я в плик и ти го дава;
  • Третия взима плика от ръката ти и го пуска в урната.

Честито - Вие гласувахте!

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Луд за връзване. 

Ти пък ся. Хем в най-готината снимка, която въобще може да се намери на въпросният артикул. Сигурно е нагласян бая със светлините и грима преди въобще да се щракне, казвано му е как да застане, правени са серии снимки и е избрана най-сгодната, може и след това да е пипната с някъф софтуер да се дооправи, а може и да не е. И по тая снимка поставяте диагноза на човека. Засрамете се публично! 

преди 5 минути, attj написа:

И кои биха подкрепили ГЕРБ?  

Оо не знам честно да ви кажа само казах че с глупостите си ИТН ще върнат ГЕРБ, мога само да спекулирам :)

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Ти пък ся. Хем в най-готината снимка, която въобще може да се намери на въпросният артикул. Сигурно е нагласян бая със светлините и грима преди въобще да се щракне, казвано му е как да застане, правени са серии снимки и е избрана най-сгодната, може и след това да е пипната с някъф софтуер да се дооправи, а може и да не е. И по тая снимка поставяте диагноза на човека. Засрамете се публично! 

Едно време имаше пътуващи фотографи - "Фото Мексико" и други.
Та те казваха - "Магаре стояло , магаре изляло"! :)

преди 3 минути, petie1 написа:

Оо не знам честно да ви кажа само казах че с глупостите си ИТН ще върнат ГЕРБ, мога само да спекулирам :)

Кукуакадемията на Слави може да стане причина за някаква предварително изглеждаща за невъзможна коалиция - както навремето с трети мандат се случи управлението на НДСВ с БСП и с ДПС.   Слави полага героични усилия за някакво подобно развитие. БСП и ДПС имат такъв съвместен опит и имат дори избор още с кои други да се договарят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.