Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 31 минути, Banesc написа:

да 

ментор съм

да не се оплакват

да гласуват

или да се кандидатират 

или да замълчат.

Ама кво ще кажеш да излезеш на улицата и да повториш тие приказки в лицето на някой оператор на виброкъртач, метър и 95, 137 кила, който в бачка в обикновена фирма, не от тия няколко в кръговете на властимащите, особено ако е с компания от още по-озлобени негови колеги. Ако излезеш от болницата през първата седмица, ще те призная.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

Нека всички да си видят позорните мишоци от ДБ и ИСБГНИ:

Цитат

"Г-н Христо Иванов в нашата парламентарна стая заяви пред 5 човека, че той трябва да одобри който и да кандидат за министър-председател, членовете на МС и всяко едно бъдещо назначение по контролни органи. Иначе губим подкрепата. Ако това не е кадруване, аз съм висок баскетболист. Мая Манолова заяви пред мен и Виктория Василева: "Обещайте му нещо на Христо Иванов и после не го изпълнявайте”. Готов съм да отида на детектор на лъжата, за да потвърдя думите на тези двама лицемери", подчерта председателят на ИТН.

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Това, че в ПИК са написали нещо което ти се иска да е вярно, не означава че тази агенция изведнъж от жълто-кафява е станала читава. Не забелязваш ли, че дори и откровените тролове вече избягват да дават линкове към нея?

Не одобряват Радев, Трифонов, анархистите, социалистите и това ги прави жълтокафяви!?  Не мисля така. Много хора я харесват.

току-що, Joss Bomon написа:

Ама, на кого да вярваме.

Нали искахме прозрачност. Те се свряха да си шушукат в едно кюше. Ся как разбра кой е прав, кой крив.

Ей, големи сте будали

преди 26 минути, Sliderum2 написа:

Ама кво ще кажеш да излезеш на улицата и да повториш тие приказки в лицето на някой оператор на виброкъртач, метър и 95, 137 кила, който в бачка в обикновена фирма, не от тия няколко в кръговете на властимащите, особено ако е с компания от още по-озлобени негови колеги. Ако излезеш от болницата през първата седмица, ще те призная.

ти от коя партия беше ?

преди 4 минути, attj написа:

Не одобряват Радев, Трифонов, анархистите, социалистите и това ги прави жълтокафяви!?  Не мисля така. Много хора я харесват.

А на кого са мисирки ?

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Детектор на лъжата 😄 деба и мишока му нещастен.

преди 54 минути, Реджеп Иведик написа:

А на кого са мисирки ?

Обикновено те опонират на мисирките от Фрогнюз.   Разсмиват ме, това не ги прави жълтокафяви.

Йордан Цонев към Слави:

Никога нямаше да ви мине кабинетът, защото Прокопиев няма нито един министър

https://m.24chasa.bg/novini/article/10073360

Прав е.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Кое точно е позорното ? Че Тошко си призна, че лъже как ДБ са искали постове ли ? 

преди 28 минути, Joss Bomon написа:

:lol6:Сериозно ли не са искали ?! :lol6:

А де ? Виж какво си цитирал. Само това е казал Тошко. Иначе постоянно повтарят "те тия искат постове, затова не ни подкрепят" ама така и не е излязъл да каже "Христо Иванов каза, искам за министър на Х да бъде от нашите"

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Как ще виждаш, след като мозъка ти е в ръцете на Борисов, а начинът ти живот е като този на налагащия модел от 20 години, това на Борисов.

Мутренски живот с мутренско мислене.

Как е бизнесът ти? Върви ли?

Мозъкът ми си е в моите ръце и да- имам мозък, за разлика от суроватката, която се плацика зад ниското ти челце. Идея нямаш от начина ми на живот, но едно е вярно- не чистя кенефи, не си падам по чалгата и никога не съм си падала. 

А, бизнесът ни- моят и на децата ми, върви, защото никога не е зависил от това, кой управлява, а от способностите ни. И да, добри сме- всеки в специалността си. Няма как да го схванеш- "експертизата "ти е слугинска, на най- ниското стъпало, с най- ниското заплащане. Но пък, трябват и такива хора, а щом ти си доволен от постижението си, няма да те мисля. Само се чудя, докога ще ходиш като поклифар подире ми и да ме олайваш, вместо да си ръсиш безумните мисли по темата?

преди 11 минути, N1K17Y написа:

А де ? Виж какво си цитирал. Само това е казал Тошко. Иначе постоянно повтарят "те тия искат постове, затова не ни подкрепят" ама така и не е излязъл да каже "Христо Иванов каза, искам за министър на Х да бъде от нашите"

Защо Иванов, който се води че е от Дай България предлага да се наемат министри, които са от не неговата партия? 

Кирил е от Да, България, добре, но другите?

По-скоро Прокопиев предлага.

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Не Христо Иванов не поиска  от трибуната Кирил Петков и Асен Василев да бъдат министри Аврам бакалина го поиска нали

Начи, комисията по етика, се е произнесла че е допустимо да се провери Сламен Илиев за плагиатство, така че СУ ще направи проверката, която през 2015г. е била "сложена на трупчета". Сигурно Боко  или Пеефски се е бил обадил да не му ощетяват ценния куфароносач. 

Ало, Ваньо?

преди 1 час, attj написа:

Обикновено те опонират на мисирките от Фрогнюз.   Разсмиват ме, това не ги прави жълтокафяви.

Фрогнюз на кого са мисирки ?

преди 6 часа, jhoro написа:

няма партии или антураж

Има консервативно настроени и републикански. Това вече не е партийна линия в полза на някаква идеология, а представители на строгост и свободомислещи хора. 

Да, при консерваторите има антураж, за разлика от другите. 

п.п. Ако ти харесва свободомислещия, то какво значение оказва коя партия го подкрепя?! Ако, пък си за строгост, то ... хм ... положението е също, т.е. ти си избрал да зависиш от някой, който е надпартиен и е за държавата. 

п.п.2 Видиш ли, че някой превръща свободната ти републиката в свободия, то може за следващите пет години да избереш строгостта, за да се възстанови държавничеството. Това не е предателство, а загриженост за републиканската държавност. 

преди 2 часа, attj написа:

ПИК са измислячи на клюки и сплетни, ето това ги прави жълтокафяви. Само им поглеждаш топ журналистките и собственика, и всякакви неяснотии изчезват!

"Ковид 19 влияе ли се от тамян?" КОй друг освен ПИК? :D

Жабите не са ли същата мода? Само им виждаш сайта и разклоненията му, и собственика, и си наясно. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Защо Иванов, който се води че е от Дай България предлага да се наемат министри, които са от не неговата партия? 

Кирил е от Да, България, добре, но другите?

По-скоро Прокопиев предлага.

Чакай бе, нали бяхте за независими и безпартийни експерти. :lol6:

Нали Тошко сам ги търси да им предлага постовете. Ааа, забравих. Ти подкрепяш решенията им, само ако Вожда Слави пусне лайв , да ти каже кой да подкрепяш и кой не. 

преди 59 минути, ninov написа:

Не Христо Иванов не поиска  от трибуната Кирил Петков и Асен Василев да бъдат министри Аврам бакалина го поиска нали

Да предложиш и да изискваш, правиш ли разлика ? Предложи ги, защото са най-свестните министри от десетилетия. Самите ИТН ги търсеха и сами им предлагаха постовете. Само че отказаха. И причината си казаха. Колко удобно пропускаме някои факти. ;) 

преди 6 часа, jhoro написа:

нямам с друга работа

:offtopic_s:То и аз, но разбирам твоята склероза, а ти разбери моите "треперещи" пръсти по клавиатурата. :)  

Така или иначе си имаме в момента служебно правителство, то що да не е легитимно и в случая партиите да финансират партийните избори, а не само своите кампаниии, иху бихо обещаваме, мъ обещанието не е като даването (отговорността) ... :) Ша ги видим тогава тайсъните де се буксират дали го правят за пари или за публиката или пък за българския народ да е добре, а не да ходи по "концерти" да дава пари ... :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.