Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 16 минути, absurt написа:

Жабите не са ли същата мода? Само им виждаш сайта и разклоненията му, и собственика, и си наясно. 

Да си чувал някой от Фрогнюз да зададе толкова тъп въпрос? Въпрос който дори циганките по клипчетата във фейса не са способни да зададат! Не душицо, фрог са извънземни експерти в сравнение с пикльовците.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Нека всички да си видят позорните мишоци от ДБ и ИСБГНИ:

Цитат

"Г-н Христо Иванов в нашата парламентарна стая заяви пред 5 човека, че той трябва да одобри който и да кандидат за министър-председател, членовете на МС и всяко едно бъдещо назначение по контролни органи. Иначе губим подкрепата. Ако това не е кадруване, аз съм висок баскетболист. Мая Манолова заяви пред мен и Виктория Василева: "Обещайте му нещо на Христо Иванов и после не го изпълнявайте”. Готов съм да отида на детектор на лъжата, за да потвърдя думите на тези двама лицемери", подчерта председателят на ИТН.

Нима има изненадани ??? :)

ББ им се кефи  отстрани щото ги знае какви са мижитурки всичките , сложил е пуканките и им гледа сеира :) :)  

преди 2 минути, Радул написа:

Да си чувал някой от Фрогнюз да зададе толкова тъп въпрос? Въпрос който дори циганките по клипчетата във фейса не са способни да зададат! Не душицо, фрог са извънземни експерти в сравнение с пикльовците.

фрог е на продажника Огнян Стефанов, спускащ одобрени статии и опорки на  Черепа.

Даже си призна за разговорите които бяха публикувани като СРС.

преди 3 минути, miro20 написа:

фрог е на продажника Огнян Стефанов, спускащ одобрени статии и опорки на  Черепа.

Даже си призна за разговорите които бяха публикувани като СРС.

На който ще да е. Дори на Пеевски да беше, за разлика от ПИК, Фрогнюз не е диспансер за крайно, умствено изостанали.

преди 2 минути, Радул написа:

На който ще да е. Дори на Пеевски да беше, за разлика от ПИК, Фрогнюз не е диспансер за крайно, умствено изостанали.

Ами както искаш го наричай, фрог си е медия за спуснакне на пропаганда , фейкове, лъжи и  мутренски опорки.

Може да са "много интелигентни" , но са за шарани които да попиват тази пропаганда .

Не знам и има ли нормален човек който пък да защитава мутренска пропаганда. Но .. очевидно има... начело с Мойра дето най много цитира тази мутренска медия.

Нали разбирате че това няма нищо общо с журналистика ? :) 

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Да предложиш и да изискваш,

Да изискаш някой да е министър не е просто искане а е направо ултиматум

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Самите ИТН ги търсеха и сами им предлагаха постовете. Само че отказаха.

и нещата приключиха

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Колко удобно пропускаме някои факти. ;) 

ХИ направи Кирил Петков член на своята партия и тогава го предложи .Това защо го пропусна

преди 6 минути, miro20 написа:

Ами както искаш го наричай, фрог си е медия за спуснакне на пропаганда , фейкове, лъжи и  мутренски опорки.

Може да са "много интелигентни" , но са за шарани които да попиват тази пропаганда .

Не знам и има ли нормален човек който пък да защитава мутренска пропаганда. Но .. очевидно има... начело с Мойра дето най много цитира тази мутренска медия.

Това е твоето мнение на платен трол. Известно ми е отдавна, излишно ми е да го научавам отново.

преди 5 минути, Радул написа:

Това е твоето мнение на платен трол. Известно ми е отдавна, излишно ми е да го научавам отново.

Не следва да се дразниш за това, че мисирките изпълняват и политически поръчки -както им се поръчва и заплаща.

преди 6 минути, ninov написа:

Да изискаш някой да е министър не е просто искане а е направо ултиматум

и нещата приключиха

ХИ направи Кирил Петков член на своята партия и тогава го предложи .Това защо го пропусна

Нещо са те излъгали. Помогнал е за основаването на партията. Не е член от не знам колко години.

Искаш, изискваш, ултиматуми, няма да си играя на български речник. Какви постове са искали от ДБ, така и не каза Тошко. Няма и да каже, защото не е вярно. Това което каза е, че са искали и от тях да минава одобрението за кандидатите. Предложиха някои служебни като вариант, ИТН казаха не, това беше. Искане на постове са измислици и оправдания.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Нещо са те излъгали. Помогнал е за основаването на партията. Не е член от не знам колко години.

Искаш, изискваш, ултиматуми, няма да си играя на български речник. Какви постове са искали от ДБ, така и не каза Тошко. Няма и да каже, защото не е вярно. Това което каза е, че са искали и от тях да минава одобрението за кандидатите. Предложиха някои служебни като вариант, ИТН казаха не, това беше. Искане на постове са измислици и оправдания.

Спирам да се занимавам с теб ти си на акъла на мирко

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

И как да стане това? Защо да са неадекватни?Много разумни, логични действия.

Единствените уж партньори бяха адвокатка на Мултигруп, застъпничката на сводниците и на Орешарски, соросоидния Иванов?

Oлигархично-медийна НПО група.

И пак не достигат гласове. Трябва БКП.

И какво правим?

Отказваме се и отиваме на избори и така докато нямаме 121 гласа?

Ами ако никога не ги получим?

А какво става междувременно с държавата, докато ние си играйкаме?

Боли ни фара, ние с такива дреболии не се занимаваме, ние сме велики и искаме пълно мнозинство, само тогава евентуално ще предложим кабинет.

Като им видях и кабинета, нещата за мен са ясни.Тези хора не знаят какво правят.

Аз няма да ги чакам, който иска да ги чака.

преди 7 минути, M.Николов написа:

И какво правим?

накрая познай кой плаща сметката - избори не са ефтени

помисли колко хора има само в една секция (стая) и кой плаща на всеки един

преди 1 час, M.Николов написа:

И какво правим?

Боли ни фара, ние с такива дреболии не се занимаваме, ние сме велики и искаме пълно мнозинство, само тогава евентуално ще предложим кабинет.

Като им видях и кабинета, нещата за мен са ясни.Тези хора не знаят какво правят.

Аз няма да ги чакам, който иска да ги чака.

НДСВ 2 ли ще правим? Добре, да си правят правителство. Радвайте се.

Мая се прегърна с БСП, Дай, България и тя.

ГЕРБ също чакат.

ГЕРБ+БСП+ Другите патерици.

Някой трябва да управлява държавата, ИТН като не желаят или не могат, ще трябва да е някой друг.

И не, никак не ми харесва това, залагах на тях някакви надежди, но уви.

А светът няма да спре, заради неподготвеността на ИТН да направят правителство.

Все още имат шанса да не пропилеят всичко, като подкрепят евентуален временен кабинет с третия мандат, който да реши неотложните задачи в държавата, а след това(6-9 месеца) може да се ходи и на избори.

преди 3 часа, dioib написа:

Има консервативно настроени и републикански. Това вече не е партийна линия в полза на някаква идеология, а представители на строгост и свободомислещи хора. 

Да, при консерваторите има антураж, за разлика от другите. 

п.п. Ако ти харесва свободомислещия, то какво значение оказва коя партия го подкрепя?! Ако, пък си за строгост, то ... хм ... положението е също, т.е. ти си избрал да зависиш от някой, който е надпартиен и е за държавата. 

п.п.2 Видиш ли, че някой превръща свободната ти републиката в свободия, то може за следващите пет години да избереш строгостта, за да се възстанови държавничеството. Това не е предателство, а загриженост за републиканската държавност. 

Я пак, ама ... на български!

:offtopic_s:То и аз, но разбирам твоята склероза, а ти разбери моите "треперещи" пръсти по клавиатурата. :)  

Не е склероза - не забравям, просто не мога да се напъвам и да ровя назад.
Освен, ако няма противоречие - между старото и новото мнение. но ти - като буднасъвест - ще ми напомниш,нали?

Така или иначе си имаме в момента служебно правителство, то що да не е легитимно и в случая партиите да финансират партийните избори, а не само своите кампаниии, иху бихо обещаваме, мъ обещанието не е като даването (отговорността) ... :) Ша ги видим тогава тайсъните де се буксират дали го правят за пари или за публиката или пък за българския народ да е добре, а не да ходи по "концерти" да дава пари ... :) 

Няма как да е легитимно - априори, щото не е избрано по конституционния ред.
Вече - ако някой мандатоносител, предложи този състав и бъде одобрен ...

преди 23 минути, M.Николов написа:

Все още имат шанса да не пропилеят всичко, като подкрепят евентуален временен кабинет с третия мандат, който да реши неотложните задачи в държавата, а след това(6-9 месеца) може да се ходи и на избори.

те казаха, че днес не е останало време да разглеждат отказа - според мен трябва да се гласува техния кабинет, поне за година, след 2 месеца ако има избори, пак резултата ще е подобен

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

накрая познай кой плаща сметката - избори не са ефтени

помисли колко хора има само в една секция (стая) и кой плаща на всеки един

Изборите струват колкото се открадна от ремонта на граф Игнатиев. Така че, явно не са кой знае колко скъпи.

преди 4 часа, Радул написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

тц. Не е мое. Това показа  съда с публикуваните разговори и зависимости на Огнян Стефанов с Черепа.

:)

Знам че ви е известно и на тебе и на Мойра и на всички дето цитирате опорктие на Черепа  , но се правите на ударени с мокър парцал :) 

за добро  или лошо  , все пак сме демокрация, и дори защитниците на мутрите имате права.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Изборите струват колкото се открадна от ремонта на граф Игнатиев. Така че, явно не са кой знае колко скъпи.

Че то служебното правителство спря достатъчно кражби, да се финансират предсрочни избори за 10 години напред :D 

преди 1 час, M.Николов написа:

Ех как си ревеш за мандат на комунетата.. ех ех ...

И защо  искаш агония 6-9 месеца ??

Да успее мутроолигархията с помощта на служебната хунта да свали и последната опора на държавността в лицето на съдебната власт ?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Че то служебното правителство спря достатъчно кражби, да се финансират предсрочни избори за 10 години напред :D 

а де, кажи го на уфсЪтЪ миряса.  Даже за 50 години, не за 10.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.