Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е менителница?

Featured Replies

преди 11 минути, Bubbles написа:

Добре може, но факта че лелката продължава да лее злоба и простотия по всички нам форуми говори че изобщо не я слуша главата.

Ами Бирмата твърди че Мини Маус е обидила племеницата й която е с ДЦП :( Ако аз бх на мястото на Бирмата Мини Маус досега да е без компютър повярвай ми хич нямаше да се церемоня с някакви си форуми и форумчета :) Единственото ясно е че и двете крият парчета от мозайката... Баси роман достоен за Агата Кристи ни спретнаха тия двете пък и утре е събота да видим дали Мини Маус ще извърчи яко

• Отговори 396
  • Прегледи 19,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 25 минути, petie1 написа:

Ами Бирмата твърди че Мини Маус е обидила племеницата й която е с ДЦП :(

Точно тоам е работата, сума години лае за едно и също.
Не е хубаво това да се обижда дете, ясно всеки би реагирал така че да го защити, ама толкова години са минали и да продължаваш...

преди 27 минути, petie1 написа:

Ами Бирмата твърди че Мини Маус е обидила племеницата й която е с ДЦП :( Ако аз бх на мястото на Бирмата Мини Маус досега да е без компютър повярвай ми хич нямаше да се церемоня с някакви си форуми и форумчета :) Единственото ясно е че и двете крият парчета от мозайката... Баси роман достоен за Агата Кристи ни спретнаха тия двете пък и утре е събота да видим дали Мини Маус ще извърчи яко

Е аз от кога говоря да иде при Принцесата да се изяснят лично вместо да се излагат по форумите?

• Автор
преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Закони_на_дванадесетте_таблици
Като гледам още от времената на Древен Рим.

Ето един закон.

TABVLA IV (Родители и деца)

Очевидно уродливо дете трябва да бъде оставено да умре.

И според теб е нормално схващания от античността да се пренасят в по - образованите, културни и възвишени времена?

Въздишането по Древен Рим е пълна тъпня!

преди 2 часа, petie1 написа:

Точно това ти беше противоречието в постовете че очакваш еекскурзия а баща ти е опериран, аз дори не бих си помислил такова нещо :(

Да ама тогава Мини Маус си каза че може наистина да я виждала някъде Бирмата щот била ходила на лекар, и кое пречи да познаваш султана на Бруней? Ако си журналист или служител в двореца му да речем? И как аз да го отрека?

Това го има във всяка диктатура, да не мислиш че при Сталин е било по различно?

А трябва просто трябва не ме питай защо

Тя не  си е тръгвала, просто се трансформира от еврейка в мишка или може би в еврейска мишка знам ли?

1. Да, ама тати каза, че ще има екскурзия през август, а днеска мама ми сервира, че не било сигурно, можело и есента да отидем........... мдаааааааааа, есента,като пак почнат дъждовете и свлачищата и затворят "Струма". А есента няма да може да се ходи на резервния вариант - Варна.  Ей за тва ме е яд!

2. Бирмата, ако ме е виждала, що не сложи тука една снимка или клипче от телефон за доказателство, ами мишкува и се крие? Нещо ми е много съмнителна.

3. При Сталин не знам да са били избивани деца с увреждания, в България поне не е ставало, аз съм живото доказателство.

преди 1 час, petie1 написа:

Никакво "изхвърчване" няма да има, тати е в София на болницата за 3 дни. Толкова с нейното "познавам баща ти".

преди 2 часа, Mickey_Mouse_love написа:

И според теб е нормално схващания от античността да се пренасят в по - образованите, културни и възвишени времена?

1. Да, ама тати каза, че ще има екскурзия през август, а днеска мама ми сервира, че не било сигурно, можело и есента да отидем........... мдаааааааааа, есента,като пак почнат дъждовете и свлачищата и затворят "Струма". А есента няма да може да се ходи на резервния вариант - Варна.  Ей за тва ме е яд!

2. Бирмата, ако ме е виждала, що не сложи тука една снимка или клипче от телефон за доказателство, ами мишкува и се крие? Нещо ми е много съмнителна.

3. При Сталин не знам да са били избивани деца с увреждания, в България поне не е ставало, аз съм живото доказателство.

Никакво "изхвърчване" няма да има, тати е в София на болницата за 3 дни. Толкова с нейното "познавам баща ти".

Не, ГУЛАГ е било вила. Курорт.

Там са си почивали хората от любящият Сталин и неговия така хубав режим. По улиците течало мед. Всеки ден валяло пастички и бонбони, а всяка седмица хората са се събирали и пеели песни. Хвала на Сталин.

преди 3 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Ама вие наистина сте странно семейство или ти ни мажеш ските яко, родена си в края на социализма когато нещата стават по либерални  та затова  си и жива и не си била крита а тия домове кат Могилно кога мислиш са били строени и за какво? А за Бирмата на твое място бих имал едно наум за утре

преди 14 минути, petie1 написа:

Ама вие наистина сте странно семейство или ти ни мажеш ските яко, родена си в края на социализма когато нещата стават по либерални  та затова  си и жива и не си била крита а тия домове кат Могилно кога мислиш са били строени и за какво? А за Бирмата на твое място бих имал едно наум за утре

Въпросният потребител Бирма, има проблеми с гнева. Изпуска си нервите над чужди хора. Дава квалификации и хвърля някакви клевети.

Очаквам същото, което очаквам и от Полина само жлъч.

Дори са един образ за мен.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Въпросният потребител Бирма, има проблеми с гнева. Изпуска си нервите над чужди хора. Дава квалификации и хвърля някакви клевети.

Очаквам същото, което очаквам от Полина само жлъч.

Дори са един образ за мен.

Ама признай че Полина има доста странно семейство нали?

преди 4 минути, petie1 написа:

Ама признай че Полина има доста странно семейство нали?

От изложените от нея факти, защото аз не го познавам и нямам право да давам оценка, била тя положителна или отрицателна,  но от нейните писания, единственото което ме притеснява, че я бият и не си общуват.

Поне това, което прочетох от нейните писания, това ме смути.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

От изложените от нея факти, защото аз не го познавам, но от нейните писания, единственото което ме притеснява, че я бият и не си общуват.

Това е едно на ръка ама на мен нещо не ми се връзва човек с операция от рак на дебелето черво да тръгне ей така по ескурзии не мислиш ли?

преди 3 минути, petie1 написа:

Това е едно на ръка ама на мен нещо не ми се връзва човек с операция от рак на дебелето черво да тръгне ей така по ескурзии не мислиш ли?

Не съм запознат с болестта. Не знам.

Но това с боя над Полина. Жена на 37 години. Една дама да я пребиват всеки ден.

Просто, не знам. Безмълвен съм. Шок.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Не съм запознат с болестта. Не знам.

Но това с боя над Полина. Жена на 37 години. Една дама да я пребиват всеки ден.

Просто, не знам. Безмълвен съм. Шок.

То и аз не съм запознат ама се опитвам да мисля логически, а това за боя над Полина малко пресилено ми се струва айде един шамар може да е отнесла ама чак бой и то на 37 години? Не че и шамар е много нормално...

• Автор

Надявам се лудата да не е звъняла да тормози нашите. Баща ми е на химиотерапия в София.

преди 10 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Надявам се лудата да не е звъняла да тормози нашите. Баща ми е на химиотерапия в София.

Че ако ти не знаеш кой друг да знае?

на 30.07.2021 г. в 11:23, Mickey_Mouse_love написа:

Ако познаваше баща ми, щеше да знае, че е зле човека, и нямаше да го тормози.

Ох, не е честно! Май няма да има екскурзия изобщо, така ме е яд..............

Ако си имах приятел или съпруг, друго щеше да е, но обществото не ми дава да имам човек до себе си, който да се грижи за мен и да ме води по екскурзии............. Само защото съм различна............... А живота ми си минава.............Защото най - вече ми се налага да се разправям с разни луди, които не разбират значението на думите "ОСТАВИ МЕ НА МИРА"!:sobbing::angry22:

Аааа това ли бил проблема,че няма да има екскурзия… пък аз мислех се притесняваш за баща ти…

• Автор
преди 38 минути, petie1 написа:

Че ако ти не знаеш кой друг да знае?

Аз не ползвам телефон, а мама не каза да я е тормозила някаква луда.

Колкото до екскурзията - вие какво, искате да се погреба жива ли? Животът продължава, няма как.  Племенницата ми вече е на морето, а аз трябва да чакам до края на август за екскурзията........

Не сме в 19 век, та да караме години траур, а и човекът още е жив, просто се лекува!

По вашата логика и племенницата ми е безчувствена, защото изгуби единия си дядо преди два - три месеца.

Животът продължава просто.

Това, за което ме е яд е, че не ми се ходи на екскурзия есента, защото като г знам нашит пътища и какво е състоянието на магистрала "Струма"........... А за Варна няма да става есента, ще е ветровито и студено там. Пък и есенес няма да мога да си обличам модерните хубави дрешки, а ще трябва да се съобразявам с времето и здравето. А ми се носят блузки с голи рамена и къси панталонки. Обичам и да сядаме на заведения на открито.

Как ще изтрая до края на месеца, ще умра от скукаааааааааааааааа................

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Аз не ползвам телефон, а мама не каза да я е тормозила някаква луда.

Колкото до екскурзията - вие какво, искате да се погреба жива ли? Животът продължава, няма как.  Племенницата ми вече е на морето, а аз трябва да чакам до края на август за екскурзията........

Не сме в 19 век, та да караме години траур, а и човекът още е жив, просто се лекува!

По вашата логика и племенницата ми е безчувствена, защото изгуби единия си дядо преди два - три месеца.

Животът продължава просто.

Това, за което ме е яд е, че не ми се ходи на екскурзия есента, защото като г знам нашит пътища и какво е състоянието на магистрала "Струма"........... А за Варна няма да става есента, ще е ветровито и студено там. Пък и есенес няма да мога да си обличам модерните хубави дрешки, а ще трябва да се съобразявам с времето и здравето. А ми се носят блузки с голи рамена и къси панталонки. Обичам и да сядаме на заведения на открито.

Как ще изтрая до края на месеца, ще умра от скукаааааааааааааааа................

Полино,проста си на умиране…

Бирмата е права за Мини Маус вижте й последния пост и сами преценете що за човек е Мини Маус, няма да казвам какви епитети ми дойдоха наум

преди 23 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Що какво му е на древен Рим? Там не са били образовани ли?

• Автор
преди 38 минути, АСПЕКТ написа:

Що какво му е на древен Рим? Там не са били образовани ли?

На Древния Рим не ми харесва това, което научих:

- Древният Рим е бил диктатура

- в древния Рим са се отнасяли с робите и поробените държави отвратително

- в древния Рим е царял пълен разврат

- отношението на древните римляни към хората с увреждания

- всичките им управленци са били диктатори, жестоки хора, някои от тях - и луди

- нито една от известните личности на древен Рим не е за пример. Освен Спартак.

- в културата им са присъствали насилие и разврат

- архитектурата и културата им не струват нищо, щом са основани на насилие

преди 3 часа, Mickey_Mouse_love написа:

На Древния Рим не ми харесва това, което научих:

- Древният Рим е бил диктатура

- в древния Рим са се отнасяли с робите и поробените държави отвратително

- в древния Рим е царял пълен разврат

- отношението на древните римляни към хората с увреждания

- всичките им управленци са били диктатори, жестоки хора, някои от тях - и луди

- нито една от известните личности на древен Рим не е за пример. Освен Спартак.

- в културата им са присъствали насилие и разврат

- архитектурата и културата им не струват нищо, щом са основани на насилие

Отдавна не беше се изцепвала на тема история :) И съвременна Европа дължи много на Древен Рим независимо какво смятат псевдоисторичките кат Мини Маус

https://www.dnes.bg/stranata/2021/07/31/boi-i-policiia-po-vreme-na-sesiia-na-obshtinskiia-syvet-v-berkovica.498988

Тия пък забравили да поканят Берковската духова музика.....Еее може ли бой без музика бре? :)

• Автор

Напоследък не чета новини.

Положението при мен е зле, май имам рак. Трудно се изхождам, направо болезнено, а майка ми, вместо да прояви разбиране, съчувствие и състрадание, ми крещи, че хората навън ме чували как крещя............ Само за скапаното хорско мнение и пука. Не я е грижа, че все ми тече кръв и не ще да ме заведе на лекар. Не иска дори да ми помага да се измия в банята, че все се потя, и после аз съм виновна, че съм източила водата от бойлера. Да, аз трябва да съм виновна, че не мога добре да държа сапун, че се налага с едната ръка да държа сапуна, а с другата - слушалката на душа........ Счупиха ми се и рамките на хубавите ми очила, паднаха в банята...............

После искате да съчувствам на хора, за които от рождението си, все съм им виновна за нещо, все мен за всичко подозират и си изкарват гнева върху мен.................

Абе кат те чета май имаш хемероиди :( А защо да те води на лекар кат отказваш всяко лечение? И правилно не ти помагат в банята трябва да свикнеш сама да се справяш няма как

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.