Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е менителница?

Featured Replies

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Тя обаче не спира да повтаря, че съм лъжкиня!

Хората виждат, четат и преценяват. 
Аз ще ставам. Лек ден. До после.

Всички добро и стискам палци на твоито семейство.  
Не храни троловете и не давай лична информация.

• Отговори 396
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

https://bg.wikipedia.org/wiki/Менителница

• Колев 74
    Колев 74

Анке! Секса е каруцарска работа и няма да ти е интересен. И при него се започва със свирки, а ти не го умееш това. Наблегни на астрономията за сега.

• Така е, тя историята е комплексна наука не е само 20  век който е следствие на предходните векове

Публикувани изображения

Anne, не викай във форума. Пишеш, че тя нарушава всички правила, а ти самата викаш и то с червени букви. Питах те нещо, но излезе като скрит пост(не знам защо и дали се е показало изобщо).

Ясно е, че бирмата няма нищо общо с теб. Имате отношения от стар форум и явно нейната информация е стара. Може тогава баща ти да е бил здрав и тя от тогава да мисли, че лъжеш. И за теб ли пише, че си здрава? А онези снимки в предната тема(където се засрамихме всички)какви бяха. Сториха ми се истински ученически снимки. почти съм сигурен, че ти си личиш коя си от всички.

• Автор
преди 2 минути, Birma написа:

Смятай каква мъжка п*ка си. Вчера срещу нея, днес с нея. Б***лук

Започвам да ти докладвам всеки един твой пост с каруцарски език! Минаваш абсолютно всички граници!

преди 4 минути, ice_lion__01 написа:

Anne, не викай във форума. Пишеш, че тя нарушава всички правила, а ти самата викаш и то с червени букви. Питах те нещо, но излезе като скрит пост(не знам защо и дали се е показало изобщо).

Ясно е, че бирмата няма нищо общо с теб. Имате отношения от стар форум и явно нейната информация е стара. Може тогава баща ти да е би здрав и тя от тогава да мисли, че лъжеш. И за теб ли пише, че си здрава? А онези снимки в предната тема(където се засрамихме всички)какви бяха. Сториха ми се истински ученически снимки. почти съм сигурен, че ти си личиш коя си от всички.

Съмнявам се, че съфорумка от космото след толкова време ще се занимава чак с мен. Нещо по - лично е.

Поне Бирмата призна, че е доста по - малка от мен. Може и ще по - малка да е. Може да е Й. Нямам право да пиша имена.

Но дори годините не извиняват грозното и поведение и каруцарският и език.

Нито разбирам защо смята, че още се интересувам от него, след като ясно казах, че не се интересувам от него.

Бирмата със сигурност е на 22 години ако това което каза е вярно защото 37-15=22 и едва ли е Й на П възраста не се връзва нещо, просто си разсъждавам за това което имаме и е пълнолетна и може да си има профил където иска, законово нищо не можеш да й направиш щото само Мини Маус изнася информация за близките си, а дали Мини Маус лъже? за жалост лъже и това може да се установи с архивите на Калдата, това са фактите с които разполагаме

• Автор
преди 1 час, petie1 написа:

Бирмата със сигурност е на 22 години ако това което каза е вярно защото 37-15=22 и едва ли е Й на П възраста не се връзва нещо, просто си разсъждавам за това което имаме и е пълнолетна и може да си има профил където иска, законово нищо не можеш да й направиш щото само Мини Маус изнася информация за близките си, а дали Мини Маус лъже? за жалост лъже и това може да се установи с архивите на Калдата, това са фактите с които разполагаме

И за какво лъжа?

Много ми е интересно изобщо коя е тая Бирма и защо така подскача като опарена за Том ридъл всеки път.колко още да се повтарям, че не се занимавам с него отдавна?

И Бирмата може да лъже като едното нищо за годините си. Щом името си не иска да каже.

Не изключвам да е Й., случайно разбрах, че има инстраграм профил (на нейните години!!!). Като нищо да е попаднала на старите теми и да се е засегнала.............

Не вярвам някой непознат толкова дълго да се занимава с мен, тук има нещо много гнило...............

преди 3 часа, Mickey_Mouse_love написа:

И за какво лъжа?

Ами например че е не си обиждала човек с увреждания :) А то го има черно на бяло :)

А за Бирмата ти казах още отначало че е твой познат от някъде само трябва да се сетиш или да питаш татко си, е най много да изядеш някой шамар ако това което казваш е вярно

• Автор

Ами например че е не си обиждала човек с увреждания :) А то го има черно на бяло :)

А за Бирмата ти казах още отначало че е твой познат от някъде само трябва да се сетиш или да питаш татко си, е най много да изядеш някой шамар ако това което казваш е вярно

Не е познат, стига глупости. Всичките ни познати знаят, че нашите имат здравословни проблеми, само тази не знае.

преди 10 часа, Birma написа:

Каква злоба

Ми чети какво пишеш. Само злоба и простотия лееш.
И пак ще ти повторя - Заплахите в този форум са забранени.

преди 9 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Почвам да си мисля, че е Й. Няма кой друг така да го вълнува темата за онзи.

Не вярвам непознат човек да тръгне да се интересува от мен.

Случайно разбрах, че та има профил в инстраграм. Може случайно да е открила всички онези неща тук и в космото, да се е разстроила и да е решила да ми отмъсти, като ме тормози. Жалка работа.

Абе не се занимавай, тази не я слуша главата.

преди 7 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Не е познат, стига глупости. Всичките ни познати знаят, че нашите имат здравословни проблеми, само тази не знае.

Не са глупости, само трябва да си напънеш мозъка и ще се сетиш, Бирмата ти е дала следи например че те е виждала че ходиш с наведена глава, че познава баща ти и др, твой познат е отнякъде ама трябва да се сетиш отде? И спри да изнасяш лична информация, няколко човека ти го казахме... Имаш и противоречие в твърдениета но няма да ги посочвам засега

• Автор
преди 3 часа, petie1 написа:

Не са глупости, само трябва да си напънеш мозъка и ще се сетиш, Бирмата ти е дала следи например че те е виждала че ходиш с наведена глава, че познава баща ти и др, твой познат е отнякъде ама трябва да се сетиш отде? И спри да изнасяш лична информация, няколко човека ти го казахме... Имаш и противоречие в твърдениета но няма да ги посочвам засега

Ако познаваше баща ми, щеше да знае, че е зле човека, и нямаше да го тормози.

Ох, не е честно! Май няма да има екскурзия изобщо, така ме е яд..............

Ако си имах приятел или съпруг, друго щеше да е, но обществото не ми дава да имам човек до себе си, който да се грижи за мен и да ме води по екскурзии............. Само защото съм различна............... А живота ми си минава.............Защото най - вече ми се налага да се разправям с разни луди, които не разбират значението на думите "ОСТАВИ МЕ НА МИРА"!:sobbing::angry22:

преди 4 часа, petie1 написа:

Над 90% от българите ходят приведени, а аз мога да кажа че познавам султана на Бруней.

преди 53 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Ако познаваше баща ми, щеше да знае, че е зле човека, и нямаше да го тормози.

Ако си имах приятел или съпруг, друго щеше да е, но обществото не ми дава да имам човек до себе си, който да се грижи за мен и да ме води по екскурзии............. Само защото съм различна............... А живота ми си минава.............Защото най - вече ми се налага да се разправям с разни луди, които не разбират значението на думите "ОСТАВИ МЕ НА МИРА"!:sobbing::angry22:

Анке, чувала ли си за Кайл Мейнард ? 

• Автор
преди 13 минути, васил козарев написа:

Анке, чувала ли си за Кайл Мейнард ? 

Не и нямам време за философии  глупости.

Всичко, което искам е, просто някакви там луди да спрат да тормозят близките ми и да спрат да ми философстват и поучават, като не искат да ми помогнат истински.

Аз нямам нужда от философии и поучения, а от малко любов и човек до себе си, защото не съм дете, а съм на 37 години.

И да, знам, че обществото не иска хората с увреждания да се "мешат" със здравите. На мен обаче хич не ми пука какво иска скапаното ксенофобско общество. Детството и младостта ми заминаха в съобразяване с хора, пълни с омраза към различните, само защото отказват да приемат, че психопатът Адолф Хитлер ги е излъгал!

Миличка, Кайл Мейнард е американски борец, записал в първите си мачове 35 загуби, след това взима победи. Тънката разлика е, че е роден без ръце и крака и се бори с физически здрави борци. Цялото му тяло е един голям, здрав и еластичен мускул. С треньора му са разработили една хватка, в която участват мускулите на врата и брадичката. Много болезнена. Мотото му е "Няма дефект, който не може да бъде превърнат в преимущество." 

Кайл Мейнард има и фитнес зала, която се казва "Без оправдания". Автобиографията му е бестселър, на 12 място в листата на Ню Йорк Таймс. А жена му е била мис Западна Вирджиния. 

Когато е тинейджър поставя рекорд като вдига 24 пъти 110 кг щанга. Без да има ръце!

Кайл Мейнард изкачи Килиманджаро пълзейки, за 10 дни. 5900 м. 

Кайл Мейнард не мрънка, че някой му е длъжен, че никой не иска да прави секс с него, защото е БЕЗ КРАКА И РЪЦЕ. 

От друга страна, ти си на принципа : Няма преимущество, което да не превърна в дефект. Принцеса съм, някой трябва да ми бърше г.за. 

Някои хора сами си градят съдбата, независимо в колко трудно положение са, а други сте парцали. 

http://novosianie.com/wp-content/uploads/2014/08/KyleMaynard1.jpg

http://novosianie.com/wp-content/uploads/2014/08/kyle3.jpg

http://novosianie.com/wp-content/uploads/2014/08/kylemma4.jpg

• Автор

Аз не съм силна емоционално и психически и не искам да съм силна! Искам да съм просто човек!

Ми бъди де. Какво се правиш на тъпанар. Не мога това, не мога онова, ще се опаря в банята. Някой ми е длъжен да ме дундурка, на 40 години. Или ще си размърдаш задника докато имаш време още, или после като стане хоп, ще е мн късно. 

преди 1 час, Mickey_Mouse_love написа:

Не и нямам време за философии  глупости.

Всичко, което искам е, просто някакви там луди да спрат да тормозят близките ми и да спрат да ми философстват и поучават, като не искат да ми помогнат истински.

Аз нямам нужда от философии и поучения, а от малко любов и човек до себе си, защото не съм дете, а съм на 37 години.

И да, знам, че обществото не иска хората с увреждания да се "мешат" със здравите. На мен обаче хич не ми пука какво иска скапаното ксенофобско общество. Детството и младостта ми заминаха в съобразяване с хора, пълни с омраза към различните, само защото отказват да приемат, че психопатът Адолф Хитлер ги е излъгал!

Грешиш за Хитлер. Не е само Хитлер, има и други диктатори.

• Автор
преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Грешиш за Хитлер. Не е само Хитлер, има и други диктатори.

А при коя власт точно се започва с демонизирането на хората с увреждания, затварянето им в лудници и убийствата им чрез газови камери, смъртоносни инжекции или от глад? Коя власт лъже хората, че издръжката на хората с увреждания струвала милиони?  Че са ненужни хора?

Препоръчвам ти да си направиш една екскурзия до Хадамар и Гросшвайднищ, преди да дрънкаш глупости! Не е зле и да разгледаш и снимките в нета!

преди 9 минути, Mickey_Mouse_love написа:

А при коя власт точно се започва с демонизирането на хората с увреждания, затварянето им в лудници и убийствата им чрез газови камери, смъртоносни инжекции или от глад? Коя власт лъже хората, че издръжката на хората с увреждания струвала милиони?  Че са ненужни хора?

Препоръчвам ти да си направиш една екскурзия до Хадамар и Гросшвайднищ, преди да дрънкаш глупости! Не е зле и да разгледаш и снимките в нета!

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Закони_на_дванадесетте_таблици
Като гледам още от времената на Древен Рим.

Ето един закон.

TABVLA IV (Родители и деца)

Очевидно уродливо дете трябва да бъде оставено да умре.

преди 3 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Точно това ти беше противоречието в постовете че очакваш еекскурзия а баща ти е опериран, аз дори не бих си помислил такова нещо :(

преди 2 часа, Bubbles написа:

Над 90% от българите ходят приведени, а аз мога да кажа че познавам султана на Бруней.

Да ама тогава Мини Маус си каза че може наистина да я виждала някъде Бирмата щот била ходила на лекар, и кое пречи да познаваш султана на Бруней? Ако си журналист или служител в двореца му да речем? И как аз да го отрека?

преди 21 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Това го има във всяка диктатура, да не мислиш че при Сталин е било по различно?

преди 1 час, Mickey_Mouse_love написа:

Аз не съм силна емоционално и психически и не искам да съм силна! Искам да съм просто човек!

А трябва просто трябва не ме питай защо

преди 4 часа, васил козарев написа:

Тая пак ли се завърнала. 

Тя не  си е тръгвала, просто се трансформира от еврейка в мишка или може би в еврейска мишка знам ли?

преди 21 минути, petie1 написа:

Точно това ти беше противоречието в постовете че очакваш еекскурзия а баща ти е опериран, аз дори не бих си помислил такова нещо :(

Да ама тогава Мини Маус си каза че може наистина да я виждала някъде Бирмата щот била ходила на лекар, и кое пречи да познаваш султана на Бруней? Ако си журналист или служител в двореца му да речем? И как аз да го отрека?

Това го има във всяка диктатура, да не мислиш че при Сталин е било по различно?

А трябва просто трябва не ме питай защо

Тя не  си е тръгвала, просто се трансформира от еврейка в мишка или може би в еврейска мишка знам ли?

Като каза мишка се сетих за една сцена от филм.

преди 38 минути, АСПЕКТ написа:

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Закони_на_дванадесетте_таблици
Като гледам още от времената на Древен Рим.

Ето един закон.

TABVLA IV (Родители и деца)

Очевидно уродливо дете трябва да бъде оставено да умре.

В Древна Атина и Спарта е било същото, е лудите са били смятани за докоснати от боговете и са били почитни, пример е Делфийския оракул

Добре може, но факта че лелката продължава да лее злоба и простотия по всички нам форуми говори че изобщо не я слуша главата.

Ей-и-иииии .... Оакахте хубавата тема!!!

То пък ... една тема.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.