Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е менителница?

Featured Replies

преди 1 минута, Bubbles написа:

Нали, и дедо Ади си е отишъл от инфаркт по време на сеанса нали?

Аха точно така

току-що, Mickey_Mouse_love написа:

Ами, случайност. Пак казвам - не всички са искали да имат фотоапарати и кинокамери.

Днес всички ли в България имат камери?

Да всеки си има камера дори и кирливия клошар

преди 7 минути, Kolev71 написа:

То именно благодарение на него все още се крепи света. Нали знаеш че има една поговорка, която е много вярна: Един мъж не може да бъде със всички жени, но е препоръчително да опита! 

Лека вечер на всички от мен.   Най много за Анито!!!!

Хаха хаха

• Отговори 396
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

https://bg.wikipedia.org/wiki/Менителница

• Колев 74
    Колев 74

Анке! Секса е каруцарска работа и няма да ти е интересен. И при него се започва със свирки, а ти не го умееш това. Наблегни на астрономията за сега.

• Така е, тя историята е комплексна наука не е само 20  век който е следствие на предходните векове

Публикувани изображения

• Автор

Нямам предвид такава на телефона. А истинска, професионална!

Ох, дано само тази сега да не започне да тормози близките ми. Има им телефоните от някъде. Направо не знам какво да правя. Тя просто не е в ред, тормози по интернет близките ми, стигна се до там, да предупредя племенницата  ми да внимава кой и пише.

Не знам как да се отърва от тази луда. С неглижиране и доклади - не става! А не я знам коя е, за да повдигна официално обвинение срещу нея.

За съжаление много луди има в интернет.

преди 16 минути, Mickey_Mouse_love написа:

И как го разбра? Домовете и мебелите им, както и дрехите им не са луксозни. Снимат домовете и ежедневието си, не почивки в чужбина като Ева Браун.

Ето ви един семеен филм на обикновено германско семейство в провинцията, което гледа цял куп селскостопански животни - овце, кози, гъски, патици, кокошки, зайци, крави.............

https://archiv-akh.de/filme?utf-8=✓&q=perleberg#3

Че то тук няма овце и кози само море и лодки

• Автор
току-що, petie1 написа:

Че то тук няма овце и кози само море и лодки

Изгледай го целия филм!

Прилича си баш на почивка

току-що, Mickey_Mouse_love написа:

Изгледай го целия филм!

Не ща видях че няма нищо което да подкрепи думите ти кой седи зад камерата

• Автор
преди 2 минути, petie1 написа:

Прилича си баш на почивка

Не ща видях че няма нищо което да подкрепи думите ти кой седи зад камерата

Според теб по телевизията ще дават ли дете, което храни прасета и овце, или пък брат, който реши косата на сестра си? Или момиче, което си мие зъбите? Или жена, която стриже овца?

преди 13 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Нямам предвид такава на телефона. А истинска, професионална!

Ох, дано само тази сега да не започне да тормози близките ми. Има им телефоните от някъде. Направо не знам какво да правя. Тя просто не е в ред, тормози по интернет близките ми, стигна се до там, да предупредя племенницата  ми да внимава кой и пише.

Не знам как да се отърва от тази луда. С неглижиране и доклади - не става! А не я знам коя е, за да повдигна официално обвинение срещу нея.

За съжаление много луди има в интернет.

Ами освен професионалистите друг вече рядко ползва камера

преди 22 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Повдигнах, докладвах - нищо не правят срещу нея!

Че те (администрацията) нищо не прави и срещу теб.

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Според теб по телевизията ще дават ли дете, което храни прасета и овце, или пък брат, който реши косата на сестра си? Или момиче, което си мие зъбите? Или жена, която стриже овца?

Да, с цел да покажат колко са работливи немците или пък с цел да покажат колко задружно е семейството и ква телевизия бълнуваш през ВСВ?

преди 3 минути, Kolev71 написа:

Че те (администрацията) нищо не прави и срещу теб.

Така е

• Автор
преди 6 минути, petie1 написа:

Да, с цел да покажат колко са работливи немците или пък с цел да покажат колко задружно е семейството и ква телевизия бълнуваш през ВСВ?

Я виж на предните страници!

преди 29 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Ами, случайност. Пак казвам - не всички са искали да имат фотоапарати и кинокамери.

Днес всички ли в България имат камери?

Добре бе умната днес всеки вади телефона и снима дфори и един мач да е, как тогава от 100 000 души на Берлин 36 пък никой не извадил една камера или фотоапарат та да снима? Или пък на тия паради?

преди 2 минути, petie1 написа:

Добре бе умната днес всеки вади телефона и снима дфори и един мач да е, как тогава от 100 000 души на Берлин 36 пък никой не извадил една камера или фотоапарат та да снима? Или пък на тия паради?

Не е било сигурно типично. Нещо ново в ежедневнието, ползвало се за повод. Някакъв. При нужда.
А и имало журналисти. Да отразяват събитието.

• Автор
преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Центрове за промиване на мозъци.

Архивните кадри ги гледам с интерес, да видя колко точно са били бедни германците тогава. Ам, съжалявам, но хич не са били беднички. Имали са си домове, автомобили, хубави мебели, радиоапарати, грамофони, хубави дрехи.............Бедни, ама друг път.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не е било сигурно типично. Нещо ново в ежедневнието, ползвало се за повод. Някакъв. При нужда.

Точно!

преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Центрове за промиване на мозъци.

Архивните кадри ги гледам с интерес, да видя колко точно са били бедни германците тогава. Ам, съжалявам, но хич не са били беднички. Имали са си домове, автомобили, хубави мебели, радиоапарати, грамофони, хубави дрехи.............Бедни, ама друг път.

Точно!

Телевизорите бяха едно време лукс в България. Не всеки може да има или да си позволи.

Сигурно така и с камерите.

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Телевизорите бяха едно време лукс в България. Не всеки може да има или да си позволи.

Сигурно така и с камерите.

А може и да е било забранено да се снима на Олимпиадата. Тогава не е било свобода все пак - правиш каквото ти кажат.

То и за турнето "Планета Дерби 2009" като ходих в Монтана, стана ясно че е забранено на турнето да се снима с камери и фотоапарати.  Защо - не знам, така бяха преценили организаторите.

Хм интерсно аз си мислех че телевизията се развива след втората световна ама явно е било сано за България

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

А може и да е било забранено да се снима на Олимпиадата. Тогава не е било свобода все пак - правиш каквото ти кажат.

То и за турнето "Планета Дерби 2009" като ходих в Монтана, стана ясно че е забранено на турнето да се снима с камери и фотоапарати.  Защо - не знам, така бяха преценили организаторите.

Нали не чуваш?

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нали не чуваш?

2009 година още чувах.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Е какъв по голям повод от това да видиш олимпиада и други неща кат кат известни звезди?

• Автор
преди 1 минута, petie1 написа:

Хм интерсно аз си мислех че телевизията се развива след втората световна ама явно е било сано за България

Я прочети в Уикипедия за история на телевизията.

Да, едно от малкото постижения на Германия тогава е телевизията, но не е била масово разпространена, тъй като излъчването е било само в ограничен обхват - в Берлин и Мюнхен.

Телевизия е имало и в САЩ, Великобритания и даже Русия, но не е била масова.

Масова става чак след войната и след като технологиите се развиват още малко.

Някъде мернах фото на телевизионна програма на телевизията на Третия райх. Била е с излъчване от понеделник до петък и та само вечерно време.

Виж назад в един от линковете, там има видеокадри с различни архивни телевизионни предавания.

Имали са готварски предавания, музикални, танцови, само новинарски и детски още не е имало. Иначе има доста репортажи.

• Автор
преди 3 минути, petie1 написа:

Е какъв по голям повод от това да видиш олимпиада и други неща кат кат известни звезди?

А ако властите са забранили - как ще снимаш? Аз при такава власт не бих си и помислила да взема камерата и да снимам, даже тайно. Абсурд просто.

Щом е забранено, значи е забранено. Няма да съм ОК, но в затвора не ми се ходи.

преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Телевизия е имало и в САЩ, Великобритания и даже Русия, но не е била масова.

Видя ли се сега как се закопа и с камерите и с фотоапаратите и домашните филми хехе, че не са били масови а само за върхушката

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.