Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как Бог отговаря

Featured Replies

Пак да се върнем на темата : Бог отговаря ,чрез 1 - Ченълинг , 2 - Гадателски хороскопи.

• Отговори 220
  • Прегледи 24,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Всеки има моменти в живота си, когато усеща, че благодарение на Бог, му се е случило нещо хубаво, или се е разминал с някакво нещастие. Много често, се случват обрати в живота ни, чрез действията

• Навремето след като почувствах доволство от материалния свят го призовах да ме изпита.  И тогава и сега все още ме подлага на изпитания. От него отговори не очаквайте! Той ще Ви даде каквото ви е

• Да, за съжаление, войните са част от световната история и почти не е имало, време поне през последните хилядолетия от Новата ера, през което да е нямало военни конфликти. Разбира се! След като с

преди 3 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Пак да се върнем на темата : Бог отговаря ,чрез 1 - Ченълинг , 2 - Гадателски хороскопи.

3. Прозрения! ;) 

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

3. Прозрения! ;) 

откровени тъпизми са и 3-те неща .........

преди 3 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Бог отговаря ,чрез 1 - Ченълинг , 2 - Гадателски хороскопи.

Tц, лъжеш. Проверява избраните и тогава си говори с тях.  Аз ще пиша за тия работи, щото бог си говори с мен, щот ме е избрал. Ти с хороскопи за 12 лева и ченълинг си говориш с дявола, така че просто си лъжеш и мамиш.

Пияндурникът от сливенските села просто те бъзика, както дамските никове - той просто жадува някой да му се върже на глупостите и в това сте си лика-прилика. Преди се пробваше да бъзика ИИ, пък то тъй стана че ИИ бъзикаше него. :) 

Празните бърборковци и спасението от самотийката и нищетата...  но, и тва е нещо подобно на 'живот'.  Подобните, с подобни се привличат - и са сходни по "голямата нужда". 

Простаците малко ми омръзнаха, пък то омръзнаха и на бог. Каза ми, че малко е направил некои грешки в експериментите, но като е карал на сляпо има и такива резултати. Кофти за тях, ама тва е положението - да се примиряват...  

преди 8 часа, some_spirit написа:

откровени тъпизми са и 3-те неща .........

Дори да е така, то защо считаш, че нещата трябва да са "остризми"?! :) 

По-важното е, ти да си откровен към Бог и отговорен към човеците! 

Отделно, че има хора които не скучаят в този свят. И, това ти откровение показва, че си в капана на "скуката". = Вместо да си "остър" (по подобие на @_ramus_), то, предпочиташ да отделяш внимание на такива тъпизми! :) 

Мир вам. Амин

преди 3 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Аз съм проводник на божията промисъл .

Тц, лъжеш пак, по дяволски маниер. 

Проводник ще станеш като хванеш жици и ги наръгаш в контакта. 

на 30.08.2025 г. в 18:05, Anzhel Dimitrov написа:

Думите ти са тъпи и необосновани , но типично за инвалиден затворнически хейтър , отгоре на всичкото и фертилно неспособен .

Лъжльо - пет пари не давам за личните ти етикети. :) Те нямат стойност за нищо и никого извън лъжите и измамните ти схеми. 

Думите ми са думи на бога - той ми ги каза, защото съм негов избраник да се боря с лъжци и измамници, които ползват неговото име за да се крият и маскират. 

преди 8 часа, _ramus_ написа:

Думите ми са думи на бога - той ми ги каза, защото съм негов избраник да се боря с лъжци и измамници, които ползват неговото име за да се крият и маскират.

Още един "досадник" на Бог! :) 

ОК, борете се, но не излизайте от "пясъчника"! :)

И, запомнете: Бог е упълномощил само Христос! :) Реално мистика е изчезването на тялото на Исус от Назарет. :) Това тайнство ще се запази и през това хилядолетие. Всеки друг пророк е лъже-пророк! :) 

В действителност някои религиозни отклонения канонизират лъже-мисия, а други пък, все още чакат второто пришествие. 

Мир вам. Амин

преди 4 часа, (:IdioibI:) написа:

Още един "досадник" на Бог! :) 

ОК, борете се, но не излизайте от "пясъчника"! :)

И, запомнете: Бог е упълномощил само Христос! :) Реално мистика е изчезването на тялото на Исус от Назарет. :) Това тайнство ще се запази и през това хилядолетие. Всеки друг пророк е лъже-пророк! :) 

В действителност някои религиозни отклонения канонизират лъже-мисия, а други пък, все още чакат второто пришествие. 

Мир вам. Амин

Това е според поповете , за да разчистят конкуренцията , и само те да се възползват от държавните субсидии. Реалността обаче е друга - навсякъде където християнството взема връх има упадък , заради парадоксите между Стария и новия завети.

И развитието ни в технологиите и здравеопазването е пряко и паралелно свързано с развитието на ,, Ню ейдж културата ". Специално гуруто ,, Дорийн Върчу " като стана християнка и се отрече от ,, Ню Ейдж " и се почнаха пандемия и войни. 

Специално упадъка на българската държава е свързано точно с приемането на християнството , а в разцвета си Българската държава е била поли - теистична с превес към Тангра и д-р :(https://www.10te.bg/obshtestvo/10-bozhestva-ot-prabalgarskata-mitologiya/ ) .

преди 1 минута, Anzhel Dimitrov написа:

заради парадоксите между Стария и новия завети.

Такива съществуват само в твоята ментална ограниченост. 

Реално: Има Вехти и нови завети! 

Ангеле не владееш българския. ОК, но Из православните християни няма попове! 

преди 1 минута, (:IdioibI:) написа:

Такива съществуват само в твоята ментална ограниченост. 

Реално: Има Вехти и нови завети! 

Ангеле не владееш българския. ОК, но Из православните християни няма попове! 

Да посоча в старият завет " око за око , зъб за зъб " , новият завет ,, прощавайте 77 пъти по 7 " . Други парадокси да споменавам ли ? 

преди 18 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Да посоча в старият завет " око за око , зъб за зъб " , новият завет ,, прощавайте 77 пъти по 7 " . Други парадокси да споменавам ли ? 

Вадиш някои неща извън контекста! :) Основното не схвана: Няма стар завет! :) Завета на Бог е вечен! ;) => Има нов завет, а останалото е вехти завети! ;) 

п.п. Образно: По-нов няма как да има след като е бил и човек от плът и кръв! ;) 

преди 3 минути, (:IdioibI:) написа:

Вадиш някои неща извън контекста! :) Основното не схвана: Няма стар завет! :) Завета на Бог е вечен! ;) => Има нов завет, а останалото е вехти завети! ;) 

Точно са си в контекста , защото обърквате вярващите със парадокси които казвате че не са парадокси . 

,,,,,ПСАЛОМ 1.Псалом Давидов.

1. Блажен е оня човек, който не отива в събранието на нечестивци, в пътя на грешници не стои и в сборището на развратители не седи . "' 

Приключвам с калдейта , за да не седя измежду нечестивци . Не е заради теб , но ония двамата изсрани , ме отказаха , защото няма смисъл да си губят времето с олигофрени .

преди 4 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Приключвам с калдейта , за да не седя измежду нечестивци . Не е заради теб , но ония двамата изсрани , ме отказаха , защото няма смисъл да си губят времето с олигофрени .

Чудесно! И Браво! Успех! 

преди 59 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Реалността обаче е друга - навсякъде където християнството взема връх има упадък , заради парадоксите между Стария и новия завети.

За някаква си изтрещяла реалност, на изтрещял комплексар... дори и така е поредната му лъжа и измама. Но понеже той много ги разбира лъжите е неграмотен и невеж като бавноразвиващ в първи клас. 

В тия държави, в които християнството е разпространено са станали основите на сегашния технологизиран свят. Благодарение на същото ти сега имаш възможхност да мамиш и лъжеш за да си докараш балами, за 12 лева... 

prg1276266_830003981_large.jpg

Мир вам. Амин

защото няма смисъл да си губят времето с олигофрени->

->като теб. :) Точно така си е - нямат време.

И едно изречение да изпишеш, ще е неграмотно и смотано, но в случая се е получила смешка и едно признание. 

Приключвам с калдейта , за да не седя измежду нечестивци .

така ли лъжльо - кофти лъснаха лъжите и измамите в опитите за нелегални сметчици. :) От калдата към личния канал - рекламка, която принципно е забранена сред форума и за нея остро се следи - особено пък за нелегални печалби чрез измама. 

Ама далаверчото минал между капките никой да не го закача, като си купи ВИП акаунт. Ми да беше направил една тема за взаимоспомагателна касичка, с лого "вервайте ми, бог ми каза че трябва да ми дадете волни пожертвования, вместо да мамя и лъжа на дребно "( за 12 лева). 

преди 21 минути, _ramus_ написа:

така ли лъжльо

Ти па ... 

Spoiler

Little%20Fockers%20Movie%20Poster.jpg

пясъчника не е само за теб! :) 

• 2 месеца по-късно...

Ще добавя , че Бог общува и чрез ,, ,, синхроничности " .

Значи до момента

1 - Ченълинг 

2 - гадателски карти 

3 - Синхроничности 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.