Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Книга за оплаквания от втория пол

Milkydead

Препоръчан отговор

В тази тема може да поставяте всички оплаквания от преживени случки включващи втория пол и това с което са ви : ядосали ,обидили ,измамили, огорчили и т.н.

Аз започвам с история от тази сутрин.Отивам в магазиня и си взимам  едни кифли и един сок.Магазина се върти само от менструиращи индивиди , кифлите струват 2.10 на етикет , сока по етикет струва 2.89 ябълка 100%.На касата тая ми ги маркира и аз си излизам , първо като да искаше да смачка сметката , ама щото явно я гледах в ръцете ми я даде.Излизам от магазина и гледам кифлите маркирани 2.20 , а сока  марикаран като мултивитамин маракуя , манго , банан с цена 3.35.И преценям да се връщам ли да не се ли , айде ще се върна...Казвам и че има грешка тоя сок е друг цената е различна и очаквано тя почва да мели че не тоя сок бил по-скъп ама цената просто я нямало бля бля заменструира моментално неще да връща парите.За кифлите ми даде 10ст да не е без хич и толкоз.И разбира се аз излизам огорчен с поредната констатация за това БОЖЕ ЗАЩО Са толкова прости тея жени БОЖЕ! Стандартна история и напълно в реда на нещата.
И все има случки всякакви и тук е мястото да ги споделите

Редактирано от Milkydead (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тези дни не ми се е случвало нищо за оплакване от тях.
Ама по принцип най-много са ме дразнили като почнат да си въобразяват, че като са със вагина и ще им направя услуга някаква, която те разбира се не заслужават.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ined написа:

Сексистко е да се определя единия пол като първи, а другия като втори.

Втори е, защото е направен от реброто на първия. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Milkydead написа:

В тази тема може да поставяте всички оплаквания от преживени случки включващи втория пол и това с което са ви : ядосали ,обидили ,измамили, огорчили и т.н.

Много такива случки имам, но две от тях съм ги запомнил мн добре. На една девойка и писах във фб, пожелах и много успехи и тя още малко щеше да почне да ме обижда, груба беше. Другата пък, я попитах дали иска да се запознаем и тя ме отряза на мига :)

Държа да отбележа, че тези девойки не бяха кифли, изглеждаха по-обикновени, но пак си имаха самочувствие до небесата. Типични българки, прости и нагли, с нереална оценка за себе си :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Не връзва, ако беше така мъжете щяха да са с едно ребро по-малко. Не вярвай на това което пише в библията - все пак тя е писана от евреи, а те обичат да послъгват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Доказателство?
Докога ще има твари вярващи в тия религиозни измишльотини?

преди 1 час, ined написа:

Не връзва, ако беше така мъжете щяха да са с едно ребро по-малко. Не вярвай на това което пише в библията - все пак тя е писана от евреи, а те обичат да послъгват.

Абе какво знаеш ти? Стареца с бялата брада изкормил бедния Адам да му направигадже, а оная за благодарност изплюскала на стареца ябълките и оня като видел че нема с какво да си пие винцето ги изгонил от рая.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ined написа:

Не връзва, ако беше така мъжете щяха да са с едно ребро по-малко.

По милиционерската логика не се връзва - да.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

Докато съществува този свят, а ти откъде си толкова сигурен, че това са измишльотини или и ти като не си видял, не можеш да повярваш. :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Baininja написа:

Докато съществува този свят, а ти откъде си толкова сигурен, че това са измишльотини или и ти като не си видял, не можеш да повярваш. :D

Дай доказателство че Адам са го изкормили или че изобщо Адам е съществувал като първия човек на земята.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Bubbles написа:

Дай доказателство че Адам са го изкормили или че изобщо Адам е съществувал като първия човек на земята.

Да ясно, отговорих си сам на въпроса. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Bubbles написа:

Колкото и да е странно има генетични доказателства за т.н. "Адам". Но не "първия човек", а на пра-пра.... дядото на всички мъже. Генетичните линии на Y хромозомата на всички мъже се свежда до само една от преди 64000 години, Хора е имало и преди 100000 години, но на никой друг мъж живял през ония 64000 години не са останали живи роднини и генетичната им линия е изгубена през годините.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Женският пол е втори, защото мъжете правят света, и така е още от времената, когато не е имало човеци.

И няма как да е по друг начин: ако жените водеха света, за най-много 100 години той щеше да е загинал в пламъци или просто от глад.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Baininja написа:

Да ясно, отговорих си сам на въпроса. 

Ари уе религиозния?!

Като искаш да вярваш в Господ, Аллах, Буда или Макароненото чудовище, вярвай, ама за тая работа попове, имами и всякакви подобни свинки дърдорещи че работят за всевишния не ти трябват, нито тяхната религия.
Религията е основната причина за упадъка на човечеството през вековете, дано някой ден го разберете това.

преди 9 минути, ined написа:

Колкото и да е странно има генетични доказателства за т.н. "Адам". Но не "първия човек", а на пра-пра.... дядото на всички мъже. Генетичните линии на Y хромозомата на всички мъже се свежда до само една от преди 64000 години, Хора е имало и преди 100000 години, но на никой друг мъж живял през ония 64000 години не са останали живи роднини и генетичната им линия е изгубена през годините.

Абе Адам имах и аз съученик, въпросния пък може да е дядо на хората от настоящия период след последните катаклизми избили всичко живо на земята, но хора е имало още по времето на динозаврите, а за въпрсния Адам и  събитията около него се казва че са се случили едва преди няколко десетки хиляди години...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bubbles написа:

Религията е основната причина за упадъка на човечеството през вековете

Точно обратното е. Прогресът на човечеството се дължи именно на вярващи хора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ncl написа:

Да бе.
Затова всичко живо е треперело от църквата е и било заливано от същата с всякакви суеверия, а върхът е бил изгарянето на Галилейо защото открил че земята не е плоска и слънцето върти около нея а тя около него.
Чети за времената от 2-3 до 15-16 век и ще ти се изясни.
затова днес се чудим как навремето хората са строили неща които ние днес не можем и то с много по-висока прецизност отколкото ние бихме могли да си представим. И те са вярвали в богове и т.н. НО не са имали тия секти които ние имаме и днес.
Прочети и Пиратът папа, от там също ще научиш много интересни неща за ония времена. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, ncl написа:

Точно обратното на обратното е. Прогреса на човечеството се дължи на съмняващите се хора, а не на вярващите. Ако го бяхме оставили само с вярата Земята още щеше да е център на Вселената.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Bubbles написа:

Ари уе религиозния?!

Като искаш да вярваш в Господ, Аллах, Буда или Макароненото чудовище, вярвай, ама за тая работа попове, имами и всякакви подобни свинки дърдорещи че работят за всевишния не ти трябват, нито тяхната религия.
Религията е основната причина за упадъка на човечеството през вековете, дано някой ден го разберете това.

Абе Адам имах и аз съученик, въпросния пък може да е дядо на хората от настоящия период след последните катаклизми избили всичко живо на земята, но хора е имало още по времето на динозаврите, а за въпрсния Адам и  събитията около него се казва че са се случили едва преди няколко десетки хиляди години...

Не си интересен пичага, вярвам си в който искам разбираш ли? Аз не те карам да вярваш в някой, просто ставаш смешен защото вярата в много държави като нашата освен че е дълбока традиция в корените и, тя е и нещото което ги дърпа нагоре, а ти си поредният клавиатурен нинджа, седнал да ми обяснява как религията била упадъка през вековете, смешен си и по-добре напусни отколкото да ръсиш простотии наляво и надясно, това че ти не вярваш не означава че няма хора които в момента са живи и здрави на този свят точно заради тази вяра и религия.

преди 18 минути, Bubbles написа:

Да бе.
Затова всичко живо е треперело от църквата е и било заливано от същата с всякакви суеверия, а върхът е бил изгарянето на Галилейо защото открил че земята не е плоска и слънцето върти около нея а тя около него.
Чети за времената от 2-3 до 15-16 век и ще ти се изясни.
затова днес се чудим как навремето хората са строили неща които ние днес не можем и то с много по-висока прецизност отколкото ние бихме могли да си представим. И те са вярвали в богове и т.н. НО не са имали тия секти които ние имаме и днес.
Прочети и Пиратът папа, от там също ще научиш много интересни неща за ония времена. :)

Къде е треперело от църквата бе, какво си чел... Църквата е треперела по-скоро, защото от съществуването и наред е била подложена на гонения, дори в България през 60-те години е направен опит църквата да се затрие, но за пореден път не успява защото има хора които не спират да вярват и да се молят, никъде не се споменава за свещеници, мъченици, заколвани и убивани в България заради вярата и през 60-те,70-те и през турско робство. Аз не ти говоря за разни папи и секти, аз ти говоря за нашата Християнска вяра. Проблемът е че в онези времена не е имало ей такива разбирачи като тебе където да ти приказват за попове и имами и как религията е упадък, ето затова хората са строили неща който не можем и са знаели какво правят на тази планета. Точно безверието и разврата, невежеството ще сложат край на този свят. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Baininja написа:

Къде е треперело от църквата бе, какво си чел... Църквата е треперела по-скоро, защото от съществуването и наред е била подложена на гонения, дори в България през 60-те години е направен опит църквата да се затрие, но за пореден път не успява защото има хора които не спират да вярват и да се молят, никъде не се споменава за свещеници, мъченици, заколвани и убивани в България заради вярата и през 60-те,70-те и през турско робство. Аз не ти говоря за разни папи и секти, аз ти говоря за нашата Християнска вяра. Проблемът е че в онези времена не е имало ей такива разбирачи като тебе където да ти приказват за попове и имами и как религията е упадък, ето затова хората са строили неща който не можем и са знаели какво правят на тази планета. Точно безверието и разврата, невежеството ще сложат край на този свят. 

Църквата е треперела? Ти сериозно ли?
Знаеш ли колко народ е изгорял на клада само защото не е следвал сляпо поповете?

преди 30 минути, Baininja написа:

вярата в много държави като нашата освен че е дълбока традиция в корените и, тя е и нещото което ги дърпа нагоре,

Ама как бе, вярата в попове и имами и равини и т.н. свинки е велико нещом добре че са те иначе гейщината и педофилията нямаше да цъвтят така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Bubbles написа:

Доказателство?

Я успокой топката! Ти за ирония чувал ли си?! Още няма стръв на кукичката, а ти вече зяпаш с отворена уста... :jeer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Я успокой топката! Ти за ирония чувал ли си?! Още няма стръв на кукичката, а ти вече зяпаш с отворена уста... :jeer:

Извинявай, понякога българския реотан загрява бавно. 😋

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Joss Bomon написа:

Верно? И според кой? Нима се съгласяваш на някакви драсканици?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Странна история от случка на пешеходна пътека зебра .Вървя си съвсем нормално и с видимост на 100% на повече от 50 метра се задава кола джип и приближава към мен без да спира поради някаква причина аз вдигам ръце вече стъписан от приближаващия автомобил за да  привличам внимание и що да видя ?! Представител на втория пол с глуповата физиономия управлява превозното средство... на средата на пъшеходната пътека завива в другото платно като във филмова каскада и едва влиза в пътя за да продължи движение, на задната седалка на джипа се вижда невръстното и дете.Защо не е спряла или реагирала адекватно на тази ситуация в която има премного възможности на избор от тази да застраши два човешки(детето май беше момче) и един женски живот сами се сещайте ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...