Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет при покупка на TV

Featured Replies

Здравейте, съфорумци. Предстои ми покупка на ТВ. Както всички и аз искам да съм "модерен" и да имам SmartTV. Какви насоки и препоръки бихте ми дали при търсене на подходящия модел. Съответно препоръки относно кои марки да избягвам . Изискванията ми към устойството е да "вади" що-годе нормална картина (не съм с големи претенции). Звука да е достатъчно силен (не обичам "тихи телевизори") .  Ще се използва главно за гледане на филми и клипове, и понякога ще се гледа и телевизия.Съответно, поради Смарт функциите - да има BT, WiFi, USB, Youtube. Бюджета ми е около 700лв. и търся 43 +  инча. Преди да сте ме опровергали, че е малък бюджета - ако имах повече щях да си взема Sony ;)   ПС. Гледам из Метро някакви марки - Starlight, В emag - Horizon - Мнения за тях ??

Благодаря предварително.

преди 37 минути, Галин Тенев написа:

Бюджета ми е около 700лв. и търся 43 +  инча.

Дигни малко парите и взимаш добър телевизор с Аndroid TV

https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plasma-televizori-c3164/panasonic/viera-tx-40jx800e-p658376103/#

Имам 3 закупени телевизора Starlight от емаг като не мога да се оплача от тях. За непретенциозни хора стават.

преди 54 минути, ncl написа:

Имам 3 закупени телевизора Starlight от емаг като не мога да се оплача от тях. За непретенциозни хора стават.

Тук съм много ЗА! Може да не са съвсем "смарт", ама ....аз съм с еднна 32-ка, дето седи втора година на вън - няма проблеми.

ПС: Тия са с шасите от вестел

Евтините телевизори или са китайски или турски независимо какво пише на тях, може и да са някоя "известна" марка ама вътре да са си турски vestel

Галине, проблемът не е, че нямаш претенции, а че съвременните LED ТВ не стават много за филми. Затова е добре да си поръчаш ТВ с мишката в ръка и като разбереш за какво става дума даможеш да го върнеш на 9-ия-10-ия ден!

Orion ... 

п.п. Въпреки, че ползвам Sony, то имам и такъв. Тази марка според мен е оптимална по отношение цена качество и е с "минало", т.е. доказвала се е в миналото. 

И друга марка: TELEFUNKEN ...

Успех!

Марките TV, които са лидери на пазара за: Sony, Samsung, LG, Panasonic

От китайските: TCL, Hisense, Xiaomi .

Другите ги забравяш ако искаш TV, който да получава ъпдейти и да има някаква поддръжка, освен качеството на изработка.

Колкото е по висока версия модела, съответно е по висок клас TV.

Ако търсиш модел с ОC Android, (в BG) само TCL, Xiaomi и горните класове на Sony, имат и един два модела на Panasonic.

Другите производители имат собствена ОС.

Ако, ще се гледа на светло основно, тогава гледай за TV с IPS матрица. На тъмно и си любител на филмите, задължително VA панел.

Тук сравняваш различните модели TV, или PC монитори.

Взимай един TCL, с Андроид е, ще останеш доволен. 🙂

на 11.12.2021 г. в 17:55, Галин Тенев написа:

Както всички и аз искам да съм "модерен" и да имам SmartTV. Какви насоки и препоръки бихте ми дали при търсене на подходящия модел. 

Препоръката ми е да му пращаш сигнал най-добре от компютъра и от външни приемници за телевизията.

• 2 седмици по-късно...
на 11.12.2021 г. в 20:12, ncl написа:

Да не ги похвали човек. На единия изгоря подсветката след 2 години и 7 месеца работа.

на 12.12.2021 г. в 13:53, Valyo68 написа:

Взимай един TCL, с Андроид е, ще останеш доволен. 🙂

Може и JVC и те стават като за малко пари, с правилната апликация няма да плащаш и за "кабелна".

на 29.12.2021 г. в 17:46, ncl написа:

Да не ги похвали човек. На единия изгоря подсветката след 2 години и 7 месеца работа.

Брат ми поправи телевизора. Не е била толкова сложна поправката. Изгледал е няколко клипчета в YT, разглоби телевизора, видя че има изгорели диоди на една от лентите,  поръчах две ленти за всеки случай, смениха се, отново се сглоби телевизора и отново работи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.