Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 3 часа, Тhе Monstеr написа:

Викайте му както искате бе, това няма да промени нищо. Няма да промени факта, че сте едни заблудени шушляци. Е да, няма как да съм сигурен, че и аз не съм също заблуден. Ама ако мен ме заблуждават хора завършили Харвард, то вас ви заблуждават хора, завършили с връзки милиционерското училище.

преди 2 часа, attj написа:

Не е задължително никой да ни лъже и заблуждава.  Кирчо е реална антиреклама и за Харвард.

Как да не лъже като разпран като очичките му шарят наляво и на дясно? И с нервите нещо има проблеми ... Кирчооо каска получи ли вече? Чака те дъжд от камъни!

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 29 минути, Тhе Monstеr написа:

Едно изречение и гааааз на спекулациите

Ти може да се хилиш, ама аз написах виц, или по-скоро преработих във виц нещо което съм чел, или гледал, преди време. В съответната тема.

Хмм, даже не точно виц, ами просто смешка.

преди 4 минути, nikssi написа:

И с нервите нещо има проблеми ... 

Параноикът е труден за разбиране. Преценките му са деформирани и изменени. Възприема дори най-малките неща като сложни. Импулсивен и свръхемоционален   https://bg.wikipedia.org/wiki/Параноя

преди 1 минута, attj написа:

Параноикът е труден за разбиране. Преценките му са деформирани и изменени. Възприема дори най-малките неща като сложни. Импулсивен и свръхемоционален   https://bg.wikipedia.org/wiki/Параноя

На тоя ако му шибнеш един шамар дали ще ревне на Мустафата? Оня другия като лъже и се кокори...та каски получиха ли си вече, че с тия цени на енергоносителите ще ядат камъни...

Цитат

Зарадвах се на новината, че България ще получи отсрочка за ембаргото над руския петрол, това показва, че нашите нужди са отчетени от Европейската комисия (ЕК), коментира за БНР министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер.

Дали се зарадва на цената на газта? Изобщо тия откъде се пръкнаха такива "изънземни".

Цитат

Влак с 57 украински бежанци отпътува от железопътната гара в Бургас към София. Бежанците бяха настанени в два от вагоните на влаковата композиция. От столицата те ще бъдат превозени до Паничище, където ще бъдат настанени в държавна база, казаха за БТА от пресцентъра на Областната управа в Бургас.

Жандармерия и полиция охраняваше района на железопътната гара в Бургас; фоторепортери и журналисти не бяха допуснати до перона.

Украинските бежанци са отведени до Бургас с автобуси от района на курорта Слънчев бряг, където бяха настанени в хотели. 

.....................

Толкоз. 

преди 14 минути, nikssi написа:

Как да не лъже като разпран като очичките му шарят наляво и на дясно? И с нервите нещо има проблеми ... Кирчооо каска получи ли вече? Чака те дъжд от камъни!

нали знаеш - като полудяваш неразбираш, другите около теб разбират - това е просто защото е превъзбуден

Защо ли не бяха допуснати фоторепортери и журналисти :)  Какво крият?

преди 8 минути, nikssi написа:

На тоя ако му шибнеш един шамар дали ще ревне на Мустафата? Оня другия като лъже и се кокори...та каски получиха ли си вече, че с тия цени на енергоносителите ще ядат камъни...

ще ти се засмее - питай психоложката @_sirena_

преди 2 минути, symanbg написа:

Защо ли не бяха допуснати фоторепортери и журналисти :)  Какво крият?

ПростоКирчо го е шубе ... защото хората почнаха да проглеждат, да роптаят  открито какви мошеници ни управляват. 

преди 8 минути, nikssi написа:

... защото хората почнаха да проглеждат, да роптаят  открито какви мошеници ни управляват. 

едва ли са прогледнали - да гласуваш за някой който е в политиката от скоро, без да знаеш как ще реагира за нещо от което зависят законите си е тъпо - теглим заем след заем, все пак ние ще ги връщаме, а кирчо ще си иде в Канада

Проф. д-р Костадин Ангелов  отдавна каза, че Кирчо е невменяем и следва да бъде психиатрично освидетелстван.  Каза си професионалното заключение.  Обаче кой да се занимава с ПростоКиро -весело им е дори на опозицията  да гледат още колко други смешни глупости ще свърши...  Обаче те ще са и с тъжни последствия... А България ще плаща цялата цена - и само заради това не следва да се търпи идиот като премиер!  Редно е да го сменят и да го лекуват.

преди 39 минути, attj написа:

Проф. д-р Костадин Ангелов  отдавна каза, че Кирчо е невменяем и следва да бъде психиатрично освидетелстван.  Каза си професионалното заключение.  Обаче кой да се занимава с ПростоКиро -весело им е дори на опозицията  да гледат още колко други смешни глупости ще свърши...  Обаче те ще са и с тъжни последствия... А България ще плаща цялата цена - и само заради това не следва да се търпи идиот като премиер!  Редно е да го сменят и да го лекуват.

опозицията седи и гледа цирка му от първия ред - а коалиционните му партньори искат да седят на висики заплати колкото се може повече, законни пари

Упс... Падна Бокомунизма и газ тръгнА отсекъде.

Енергиен експерт: България има дългосрочен договор с американска фирма за доставка на втечнен газ

https://bntnews.bg/news/energien-ekspert-balgariya-ima-dalgosrochen-dogovor-s-amerikanska-firma-za-dostavka-na-vtechnen-gaz-1196346news.html?fbclid=IwAR3lR8F9cHVGCo5gDUqvRw6Clai5TRNXHXG4T8pYxU-av0XT-PNrzbF5EOE

Не ща да плувам в канала. Показан ли е договора, или са си правели вятър на клавиатурите/устите, или там с каквото ги програмират новините. Цената има ли я, метод на доставка в България. Кога ще мога да си паля кюмбето и пушека да ми изписва made in usa.

преди 34 минути, Без умствен капацитет написа:

опозицията седи и гледа цирка му от първия ред - а коалиционните му партньори искат да седят на висики заплати колкото се може повече, законни пари

Военните заводи продължават да работят с поръчки за Украйна.  Плаща се с подарените им от САЩ долари.  А според  Корнелия нито един патрон за калашник няма да тръгне към Киев...  Не е ли шизофренично такова поведение?   Май си имаме правителство с отбор-невменяеми!?  Харесва ли ти?   

преди 15 минути, Тhе Monstеr написа:

Упс... Падна Бокомунизма и газ тръгнА отсекъде.

Енергиен експерт: България има дългосрочен договор с американска фирма за доставка на втечнен газ

https://bntnews.bg/news/energien-ekspert-balgariya-ima-dalgosrochen-dogovor-s-amerikanska-firma-za-dostavka-na-vtechnen-gaz-1196346news.html?fbclid=IwAR3lR8F9cHVGCo5gDUqvRw6Clai5TRNXHXG4T8pYxU-av0XT-PNrzbF5EOE

"С дългосрочен договор правителството може да успее да договори с референтна цена на най-ликвидната борса в света "Хенри хъб" - 28 долара за 1000 куб. метра газ с всички транспортни разходи включващи втечняване, застраховки, регазификация, до "Топлофикация-София", каза още Начев."

Няма такава цена никъде и за никой по света, това е абсолютна лъжа!

преди 2 минути, attj написа:

Военните заводи продължават да работят с поръчки за Украйна.  Плаща се с подарените им от САЩ долари.  А според  Корнелия нито един патрон за калашник няма да тръгне към Киев...  Не е ли шизофренично такова поведение?   Май си имаме правителство с отбор-невменяеми!?  Харесва ли ти?   

незнам кой е невменяем, но доста хора и вярват

не е луд тоз който яде баницата, а тоз дет му е дава - аз не съм гласувал за кирчо или пък партия от партньорите му

на 28.05.2022 г. в 20:15, Sliderum2 написа:

Представата си ми е много вярна. Не съм коментирал нивото на  познанията на адвоката.

Ми, не, не ти е вярна представата. Адвокатите защитават и престъпници, и невинни. Битката е в съда, с адвокатите на държавата. 

преди 27 минути, M.Николов написа:

Какво ще рече да се лансира бе? Това се подготвя оща от влизането ни в ЕС. Датата я получи правителството на Борисов. Базотговорно било... ебати пръдлата! Врачка дето знае, какво точно ще е след 2 години.

Бошкей, що ми трябваше да отварям линка? 😆 Неква офца от партията на фатмака... Самата тя също фатмак. 😆

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

незнам кой е невменяем, но доста хора и вярват

не е луд тоз който яде баницата, а тоз дет му е дава - аз не съм гласувал за кирчо или пък партия от партньорите му

Никак не съм убеден колко много хора вярват на Петков и на Нинова.   Та те убиха рибата...

преди 4 минути, M.Николов написа:

Именно, никой не знае каква ще е ситуацията след 2 години, за това да се настоява за определена дата е неправилно.

И кое е правилно? Да слушаме "военната експертка" Симеонова, как ни обяснява че доказан финансист като Петков, нищо не разбира от финанси. Ай да не, а? И баш експерта Янев, дето си държи парите в евро, да ми обяснява, че то е опасно за мен. Ми не, опасно е единствено за далаверите на бойковите банки и тези на Путин.

Правилно ще е тогава, когато в страната ни се е провел задълбочен дебат и е решено, че това ще е добре за България, когато условията са подходящи и страната ни е изпълнила всички необходими условия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.