Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 30 минути, M.Николов написа:

Той си мисли, че хората забравиха кражбите по тяхно време.Герб са олигархична партия.

Не, Мирча, правителството на ПП падна, защото не направиха почти нищо за да разследват и накажат престъпленията на Герб.

Не беше ли заради МАКЕДОНИЯЯЯ :D

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор
преди 5 минути, N1K17Y написа:

Не, заради 40 процента повече експорт... 10 млрд дълг.

преди 5 минути, miro20 написа:

Напротив . скъсаха си г'''за да търсят компромати и "доказателства" и то от най високо министерско ниво, в лицето на комунето чашков.

Е  постара се.. какви ли не измишльотини, какви ли не репресии по изборите имаше от него, какви ли не фантасмагории съчиняваше, и абсолютно нищо !

Наистина се постара, не можеш да не му го признаеш :)

Едно е фейк пропагандата на която очевидно си жертва, съвсем друго реални престъпления и доказателства.

Реално цялата червена мафия бе впрегната да фабрикува чрез активни мероприятия компромати за ББ.

Всичко му снимаха, и тоалетната, и спалнята, и постановки правеха и аранжировки .... и пак гредъ...  Едва ли има по подслушван , сниман незаконно и "гласен" политик от него.

НЯМА друг !

И нищо !

290001983_1767439346958995_1348054866785

Глупости, ето как можеха да направят главния прокурор г-н Никой, ако имаха желание и компетенция!

Юристи предложиха пет стъпки, които за пет месеца да „отпушат“ правосъдната реформа

преди 23 минути, miro20 написа:

32 мин  ·

Ех, г-н Петков, г-н Петков...
Да бяхте посмял да изгоните Митрофанова още преди три месеца, вместо сега да се оплаквате.
Но не! Вие я приехте в кабинета си в министерски съвет. Защо? И защо днес, слушайки PR съветите, преиграхте с нейното име?
Но защо ли се чудя, когато главнияt Ви PR беше дълги години PR на "Лукойл".
И дали няма конфликт на интереси в решението Ви да изискате от ЕК да отложите с две години ембаргото за внос на руски петрол в България, за да може "Лукойл" да продължи да работи на свръх печалба, а ние да продължим да плащаме кървави пари на Кремъл?

12 години къде бяхте и що давахте кървави пари на Кремъл :) 

преди 5 минути, M.Николов написа:

Глупости, ето как можеха да направят главния прокурор г-н Никой, ако имаха желание и компетенция!

Юристи предложиха пет стъпки, които за пет месеца да „отпушат“ правосъдната реформа

"Ето как" и нито дума "как" :giggle1:

преди 16 минути, N1K17Y написа:

И заради това.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

"Ето как" и нито дума "как" :giggle1:

На бати бавното, това е само съобщение за проведената дискусия.:topsecret:

Може би, очакваш сайта да публикува цялата дискусия?!

:giggle1:

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Поне си го признавате, че сте рубладжии.

В кенефа ти, в най-скоро време също ще ти плащат в рубли... А че не знаеш какво е иронизиране е нормално.

преди 8 минути, M.Николов написа:

И заради това.

На бати бавното, това е само съобщение за проведената дискусия.:topsecret:

Може би, очакваш сайта да публикува цялата дискусия?!

Очаквам някой като напише "ето как" и даде линк, вътре да прочета "как" се прави :giggle1:

Ти естествено, нямаш представа "как" се прави, понеже такова нещо не е обяснено, но вярваш на 100%, че е възможно, понеже някакъв сайт написал "ето как" се прави. 

пп. то всъщност дори и сайта не е написал това, твоя измислица е "как се превръща Гешев, в господин Никой"

преди 3 минути, M.Николов написа:

Това ти какво очакваш мен въобще не ме вълнува.

;)

Нещо да кажеш, "как" се превръща главният прокурор в "г-н Никой" ? :) 

Айде вади коза "не ми задавай тъпи въпроси".

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Нещо да кажеш, "как" се превръща главният прокурор в "г-н Никой" ? :) 

Айде вади коза "не ми задавай тъпи въпроси".

Питай вашата министърка от ДБ.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Питай вашата министърка от ДБ.

Тя е казвала, ама такива като тебе ги няма да слушат, вие си искате "ей ся за 10 дни ще оправим държавата". На есен ще има " що стана така".

Ама остави ме мен, недей прихваща тролски практики да обръщаш темата към другия, ами като твърдящ "ето как", кажи "как" :) 

Или вади коза "стига ме пита тъпи въпроси". 

преди 8 минути, Bubbles написа:

971e56faf2151ff479abf020efe8645a.jpg&q=0

Що не прочетеш на какво отговарям ? 

току-що, M.Николов написа:

П.С. Може да питаш и минитърчето на електронното управление.

До къде я докара.

Остават ти 15+ министерства да ме пратиш да питам, за да ми обяснят, твоето собствено твърдение :giggle1:

преди 39 минути, M.Николов написа:

Как става бе Николов ? :lol6:

Хехе! На Тиквата му отишли на гости от ВМРО

Цитат

Среднощен екшън пред къщата на Борисов в Банкя ВИДЕО

От ВМРО разпънаха лозунги с надпис: "Не предавай Македония" и "Борисов, страх ли те е?"

Банкя, България  22 Юни 2022, 22:13  12204 прочита  4 коментара Автор: БЛИЦ

Среднощен екшън пред къщата на Борисов в Банкя ВИДЕО

3

Голям екшън се разиграва пред къщата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. 

Лидерите на ВМРО Ангел Джамбазки и Александър Сиди отидоха пред дома на бившия премиер, а повод за недоволството им е заявката на Борисов, че ще даде 59 депутати, които да гласуват "за" френското предложение за Северна Македония в парламента

От ВМРО разпънаха лозунги с надпис: "Не предавай Македония" и "Борисов, страх ли те е?".

1655924389-clipboard30.jpg

Там обаче те бяха посрещнати от Мануил Манев, Александър Николов, Георг Георгиев и още представители на ГЕРБ. Стигна се до леки сблъсъци между ръководството на ВМРО и представителите на ГЕРБ.  

Придружаващите Джамбазки блокираха цялата улица край дома на Борисов.

1655924389-clipboard29.jpg

БЛИЦ припомня, че в сряда Джамбазки и привърженици на партията му блокираха и входа на дома на премиера Кирил Петков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

преди 1 час, M.Николов написа:

Комуне е бил баща ти, за толкова години не разбра ли, че не гласувам за БСП, още по-малко пък за Корнела!

Трябваше вече да сме разбрали,че Мирко пада под значението на думата "Дявол" ,което на древногръцки означава "клеветник"...Единственият му шанс е да нападне и наклевети другите,защото няма друг начин да отвлече вниманието от народния иззедник Бойко Борисов и зулумите му извършени в България...Между другото "Сатана" на арамейски означава "обвинител",тъй че "съвпадението" е пълно...

преди 1 час, miro20 написа:

Но защо ли се чудя, когато главнияt Ви PR беше дълги години PR на "Лукойл".

И дали няма конфликт на интереси в решението Ви да изискате от ЕК да отложите с две години ембаргото за внос на руски петрол в България, за да може "Лукойл" да продължи да работи на свръх печалба, а ние да продължим да плащаме кървави пари на Кремъл?

Боко за 12 години какво направи по казуса "Локойл"?

А-а-а-а, чакай, той беше партньор на белот с дългогодишният шеф на Лукойл-България.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Лесно!

Със знания и компетентност, лошото е, че вие от ДБ нямате такива.

А конкретно можеш ли да кажеш, поне едно нещо или само празни приказки :giggle1:

преди 1 минута, M.Николов написа:

И като ти кажа ти ще ме разбереш ли?

:D

Кажи колко безсмислени коментара ще напишеш преди да кажеш "стига ме пита тъпи въпроси" поне :D 

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Как става бе Николов ? :lol6:

Факти. И опровержения на Факти, от Факти.

преди 1 минута, Радул написа:

Факти. И опровержения на Факти, от Факти.

Смешното е, че дори Факти не са написали такова гръмко заглавие, каквото Николов написа, сам си го измисли. Сега ще шикалкави 1 час и ще каже, че не се занимава с идиоти като мен. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.