Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

E и? Както са отишли, така ще си тръгнат!Пука му на Бате за няколко идиота

Тия клоуни свършиха отдавна. Бате е хубаво да се усети, че тръгна срещу едни, дето са хората на шефовете, на неговите шефове... До дни ще разберем, дали се е усетил..

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 16 минути, NewRedDragon написа:

Пука му на Бате за няколко идиота

Прав си,на мутрата Борисов не му пука  за теб...

преди 2 минути, Радул написа:

Тия клоуни свършиха отдавна. Бате е хубаво да се усети, че тръгна срещу едни, дето са хората на шефовете, на неговите шефове... До дни ще разберем, дали се е усетил..

Добре, дон Корлеоне.

:D

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Смешното е, че дори Факти не са написали такова гръмко заглавие, каквото Николов написа, сам си го измисли. Сега ще шикалкави 1 час и ще каже, че не се занимава с идиоти като мен. 

Само да не си помислиш, че троли. Николов не прави такива неща. :)

преди 2 минути, Радул написа:

То за тролене винаги има място тук, ама трябва и да можеш да си обясниш собственото твърдение понякога, че човек става за смях :giggle1:

преди 2 минути, M.Николов написа:

Добре, дон Корлеоне.

Човек би си помислил, че празнуваш нещо. Какво ако не е тайна? Тон череши или палет румънско олио ти кацна неочаквано на рамото?

току-що, M.Николов написа:

Ма, разбира, колко по-добре да си губя времето с обяснения за глупаци.

За пореден път написа 10 коментара с празни приказки, вместо 1 изречение по същество, но пък иначе ми разправяш как не си губиш времето с мен :giggle1:

Кой си мислиш, че заблуждаваш с посраните ти гащи и ти не знаеш.

Ма, разбира, колко по-добре е да си губя времето с обяснения за глупаци.

Ауууу умника не щял да си губи времето с глупаци, а цяла вечер само това прави.

Николов, да не се надруса с кафета? Стегни се, пий един айрян. Кажи сега кво празнуваш? Македонияяяяяя? 😆

преди 12 минути, Радул написа:

Напротив, постоянно ще им сипвам на ДБ, защото за мен те са единия от виновниците да не се случи промяната.

преди 8 минути, Радул написа:

Човек би си помислил, че празнуваш нещо. Какво ако не е тайна? Тон череши или палет румънско олио ти кацна неочаквано на рамото?

Никой нищо не дава.И не знам защо си мислиш, че празнувам.

Ядосан съм.

И тези не стават.

Напротив, постоянно ще им сипвам на ДБ, защото за мен те са единия от виновниците да не се случи промяната.

А ми то е ясно,че опциите ни да гласуваме не са много...За кого предлагаш да си дам гласа ?

О! Даже не е Корнела? Другия са ПП естествено. Слафчо е светец!

Друже, в момента има 2 партии в БГ. ГЕРБ и ПП. Всичко останало е "съпътстващи заболявания".

В момента за никой.

Признавам,че не звучиш нелогично...

В момента за никой.

И просто да изпаднем в нирвана викаш...

В момента за никой.

И все пак трябва да гласувам за някого,за да не гледам арогантната мутра на Борисов как ми се кара и хили ехидно от телевизора...България не бива да го допуска обратно на власт...Никога...

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

И все пак трябва да гласувам за някого,за да не гледам арогантната мутра на Борисов как ми се кара и хили ехидно от телевизора...България не бива да го допуска обратно на власт...Никога...

Всеки ще си прецени за себе си.

Аз за момента не виждам за кого бих могъл да гласувам на едни предсрочни избори.

За съжаление бившите партньори в коалицията с думи и дела изгориха всичките мостове помежду си.

Той Петков каза де

Цитат

Беше чест за мен да водя правителство, свалено от Борисов, Пеевски, Трифонов и Митрофанова

Или, ГЕРБ и ДПС предпочетоха служебно правителство на Радев, пред това кабинета Петков да продължи. И на най-бавните трябва да им светне и да се питат, колко точно са били некадърни управляващите :) 

Че даже и Пеевски дойде да гласува, че знае ли се дали няма да има още "предатели". 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Той Петков каза де

Или, ГЕРБ и ДПС предпочетоха служебно правителство на Радев, пред това кабинета Петков да продължи. И на най-бавните трябва да им светне и да се питат, колко точно са били некадърни управляващите :) 

Че даже и Пеевски дойде да гласува, че знае ли се дали няма да има още "предатели". 

То ясно това... Сега въпроса е кой ще нареди правителството на фатмака резидент! Аз мисля, че първо трябва да вкараме такава каша, че и резидента да се остреля и после да си наредим нещата както искаме. Въпроса е как да се катурне резидената радеф до месец? Ще трябват клипчета, като на простия и задника на секретарката

преди 10 минути, M.Николов написа:

Всеки ще си прецени за себе си.

от утре ще почнат партиите да ти пускат димки, вероятно и спамерката ще разнася дима от фрог

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

и задника на секретарката

ей затова правим тъпи неща - какво ни интересува кой с кого спи - по важно е дали става за политик, а не да изберем кирчо2, че изглеждал добре

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.