Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 5 минути, Радул написа:

То каквото и да говорят, хората вече видяха какво правят. Подмени се народния вот, от един наркозависим индивид. Както и да говори, надали някой ще го слуша.

Няма как да знаеш тези, които са гласували за Слави за какво са гласували, какво са искали от ИТН да прави в Парламента.

Аз пък твърдя, че от ПП подмениха вота на гласувалите за тях(не свършиха почти нищо от това, което обещаха).

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

току-що, Bubbles написа:

Това на практика значи предложение за разпад на ЕС.

Напротив, това значи, че на ЕС и респективно Германия, взеха да им стават досадни путинистките лиготии на хора като Радев, Орбан и още няколко келеша, дето се мъчат да го клатят. И просто им спират микрофона.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Може да има кабинет Петков 2.

Може да има и тема за кабинет Петков 2. Който, ще е различен кабинет, така че би си заслужавал отделна тема.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Може да има кабинет Петков 2.

Може !

Сега е момента и СДС да напуснат ГЕРБ и да се реабилитират за преставането им и повече да не оцветяват със синьо най-корумпираните комунисти!

• Автор
преди 1 минута, Радул написа:

Напротив, това значи, че на ЕС и респективно Германия, взеха да им стават досадни путинистките лиготии на хора като Радев, Орбан и още няколко келеша, дето се мъчат да го клатят. И просто им спират микрофона.

Да, 4 райх. С канцлер Уши фон линия.

току-що, M.Николов написа:

Няма как да знаеш тези, които са гласували за Слави за какво са гласували, какво са искали от ИТН да прави в Парламента.

Аз пък твърдя, че от ПП подмениха вота на гласувалите за тях(не свършиха почти нищо от това, което обещаха).

Ти си твърди и че си Дева Мария ако искаш. Толкова ти струва твърдението. Гласувалите за ИТН, гласуваха против ГЕРБ и ДПС, а Славейчо баш с тях се изколандриса.

• Автор
току-що, Радул написа:

Ти си твърди и че си Дева Мария ако искаш. Толкова ти струва твърдението. Гласувалите за ИТН, гласуваха против ГЕРБ и ДПС, а Славейчо баш с тях се изколандриса.

Гласуващите за Слави гласуваха заради референдума. Защото богоизбраните отхвърлиха волята на хората.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Да, 4 райх. С канцлер Уши фон линия.

Ти не се обаждай много, че ако не е Джърмани, щеше да обикаляш с рейсове по "протести" на ДПС. 😆

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

като гледам още мислите за Македония - тя вече е в ЕС независимо какво казват нашите в парламента

Фон дер Лайен предлага да се отмени правото на вето по ...

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Тогава България трябва да напусне ЕС.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Това на практика значи предложение за разпад на ЕС.

Първо трябва да мине в ЕП това предложение, а все ми се струва, че е по-вероятно Фон дер Лайен да не е вече председател, отколкото то да мине.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Гласуващите за Слави гласуваха заради референдума. Защото богоизбраните отхвърлиха волята на хората.

Значи ти си бил единствения такъв.

преди 10 минути, Радул написа:

Както винаги празни приказки.

Слафчо каза стоп на пседвопромяната и предателството на българския национален интерес в случая със С.Македония.

преди 7 минути, Радул написа:

Значи ти си бил единствения такъв.

Бе ти голяма врачка излезе бре?

:D

преди 1 минута, M.Николов написа:

Както винаги празни приказки.

Слафчо каза стоп на пседвопромяната и предателството на българския национален интерес в случая с С.Македония.

Славчо каза "яжте ми..." И сбогом на политиката.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Написа човекът, който просна бельото си.

1. Гащите са женски! Сложи си очила.

2. Мислех те за умен, оказа се, че бъркам. 

3. Хайде при твоите братя по оръжие, безмозъчните фанатици.

преди 7 минути, Радул написа:

Сериозно?
А не им ли писна от заповеди от оня край на океана? М?

Защо да има разлика между влиянието на кравите които леят само простотия и влиянието на Русия която не прави кой знае какво по-различно но по друг начин?

Дали пък причината не е че евро-управниците паричките им са в зелена тоалетна хартия?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

И колко от тия точки в рефендума бяха изпълнени дори по времето когато ИТН бяха първа политическа сила? Щото и аз гласувах на този референдум дори се подписах за организирането му.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Първо трябва да мине в ЕП това предложение, а все ми се струва, че е по-вероятно Фон дер Лайен да не е вече председател, отколкото то да мине.

Така е, надали би минал подобен проект при положение че самите евро-управници със сигурност си дават сметка за последствията.

• Автор
преди 3 минути, Радул написа:

Славчо каза "яжте ми..." И сбогом на политиката.

Поздрави!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

1. Гащите са женски! Сложи си очила.

2. Мислех те за умен, оказа се, че бъркам. 

3. Хайде при твоите братя по оръжие, безмозъчните фанатици.

Човек, точка 3 противоречи на твоето становище. Ти публикува гащи и крещиш Путин. Кой е фанатика?

Точка 1, много знам, аз какви гащи носиш.

Може да носиш женски? Аз не те познавам. Всякакви има.

Още един кретен блокиран...бах го....тия край нямат!

1 ч.  ·

Върви интервю на Лора Крумова с Киртак Петков. Веднага, след като завърши, ДАНС трябва да влязат и да я арестуват за прост€туция в особено големи размери.
Такова фелацио в национален ефир историята не помни. Даже Светьо Иванов го досрамя преди вота да направи същото, но в bTV.
Чудех се защо са я върнали тази вехта дебелана в ефир. Имах някакви съмнения, но днес ми стана ясно.
Никога и никъде в историята на България, тъп премиер като Киро не е бил обслужван така от Лоркте. Сигурно заради парте на Лорерките….
А за Киро ми стана жал. Тъп човек си отваря война след война. Умният печели една, след това отваря друга. Днес Киро отвори война на целия свят. Което ме радва. Защото вече страшно много хора са мотивирани да му извадят насраните гащи. И да го натикат с тях в затвора.
Този ненормалник говори,че ще печели избори. В ден, в който единствената му мисъл трябва да е да пише „К.р“ на мераците си и да почва да бяга.
Към Канада…
Докато не са му забрании да напуска България!
Като престъпник!

Преди не много време една женица каза от трибуната на НС: "Не пипайте мафията, ще стане страшно!" Съсипаха я от подигравки...Е, стана ли страшно?! Май стана...и защо?! Ами...прочетете пак какво каза тогава женицата! Още ли ви е смешно?!Ами...смейте се!

Израз от английския (че от какъв друг да е?!) политически фолклор..."Предателството навреме не е предателство, а израз на предвидливост"...Cool, a?!

• Автор
преди 3 минути, Hristo52 написа:

Още един кретен блокиран...бах го....тия край нямат!

Кого визираш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.