Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Айде много му здраве на Пинокио, да си оди у Харвард!

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 1 минута, Bubbles написа:

Айде много му здраве на Пинокио, да си оди у Харвард!

Нямам търпение да гледам нови катарзиси при такива като теб, които рЕзко ПАК ще почнете да обяснявате, че няма смисъл да се сменят управляващите. Стига да са слуги на Д(п)С, по една случайност :)

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Нямам търпение да гледам нови катарзиси при такива като теб, които рЕзко ПАК ще почнете да обяснявате, че няма смисъл да се сменят управляващите. Стига да са слуги на Д(п)С, по една случайност :)

Мне, важно е да са слуги на НАРОДА, а не на ДПС, ГЕРБ, Джонджа, Путя, Зеленьо, ФондерЛАЙНер и т.н. свини.
Когато си го набиеш това в празното канче, може да се пробваш да водиш дискусия с мен.

"Едно ферари с цвят червен, едно за теб едно за мен ..."    ... Дано врътнат една коалицийка сега и да влезем бързо в Рая - буквално :dollars:

преди 4 минути, Bubbles написа:

Мне, важно е да са слуги на НАРОДА, а не на ДПС, ГЕРБ, Джонджа, Путя, Зеленьо, ФондерЛАЙНер и т.н. свини.
Когато си го набиеш това в празното канче, може да се пробваш да водиш дискусия с мен.

Що си мислиш, че не ти помня приказките по времето на Борисов 3 :) 

Дискусия да се води с теб, доказваш през 3 коментара, че няма смисъл. Последните ти бисери, които четох бяха да възхваляваш мнения на някакви изкуфели старци-комуняги. Както казах

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Нямам търпение да гледам нови катарзиси при такива като теб, които рЕзко ПАК ще почнете да обяснявате, че няма смисъл да се сменят управляващите. 

• Автор

Правителството на Иво Прокопиев падна. Очаквайте упор от Иво, скоро.

Националните предатели се показаха по темата Македония. ГЕРБ, СДС Турчолята, предполагам и ДБ. Ха да видим! 

преди 11 минути, Bubbles написа:

С путинисти дискусиите са загуба на време. Ти си путинист в червата!  Мижитурка,  изхранваща се в демократична Франция и лелееща за кървав, милиционерски комунизъм. Ако успееш да си го набиеш това, в празното канче, ще ти светне, защо никой дори не си помисля да води дискусии с теб.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Правителството на Иво Прокопиев падна. Очаквайте упор от Иво, скоро.

Слави Президент! Ура, ура, ура!!!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Националните предатели се показаха по темата Македония. ГЕРБ, СДС Турчолята, предполагам и ДБ. Ха да видим! 

За Македония не ви ли казах, че без Петков просто ще стане по- бързо?  Щото никой няма да те пита фатмаков...

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Що си мислиш, че не ти помня приказките по времето на Борисов 3 :) 

Дискусия да се води с теб, доказваш през 3 коментара, че няма смисъл. Последните ти бисери, които четох бяха да възхваляваш мнения на някакви изкуфели старци-комуняги. Както казах

Да няма смисъл, аз те питах вече, ти промяна с Киро видя ли?
Кой е следващия премиер? Боко? Пак Киро?
И какво ще се промени?
Как не разбираш че не тия в НС решават, а разни свини които си стоят на сянка?
Ей ся я слушам лелката Деса 'Танасовска, как тръгнала да дава зелена светлина на мАкедония.
Коя е тая да дава светлина и що си мисли че някой ще я избере за управник?
До ПП и ДБ Прокопиев, до ДПС Пеевски, до ГЕРБ вероятно и двамата плюс Бойко, до БСП Доган, очевидно и Костадинов пак Доган, до Славчо един Господ знае кой е но и той не е сам.

КОЙ, кажи КОЙ?

На есен избори и пак никакво правителство, пак тъпаци като теб които се делят на цветове ще ходят да ми гласуват и пак същите свини ще ги заврете в НС, после ша врякате че искате промяна и да живеете по-добре.
Пусни си телевизора, виж ги и тия дето крякат в подкрепа на лъжльото, вместо българското знаме веят украинското. Утре тия ще ида да гласуват.

Няма оправия докато българския гласоподавател е овен а националня спорт е псуване на телевизора с ракия в ръка, затова и напрактика няма смисъл от оставките на тези, но се радвам че паднаха понеже всеки нов избор е нов шанс на някой най после да му светне лампата.

преди 3 минути, Радул написа:

С путинисти дискусиите са загуба на време. Ти си путинист в червата!  Мижитурка,  изхранваща се в демократична Франция и лелееща за кървав, милиционерски комунизъм. Ако успееш да си го набиеш това, в празното канче, ще ти светне, защо никой дори не си помисля да води дискусии с теб.

997311353_uspokoisa.jpg.0d5796d6e66242ddc9dfbb802ccc5ba0.jpg

преди 5 минути, Радул написа:

За Македония не ви ли казах, че без Петков просто ще стане по- бързо?  Щото никой няма да те пита фатмаков...

Ще, ще!

А са решили да отстъпят,  ще видиш как ще ги изкарат оттам с ритници.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Да няма смисъл, аз те питах вече, ти промяна с Киро видя ли?
Кой е следващия премиер? Боко? Пак Киро?
И какво ще се промени?
Как не разбираш че не тия в НС решават, а разни свини които си стоят на сянка?
Ей ся я слушам лелката Деса 'Танасовска, как тръгнала да дава зелена светлина на мАкедония.
Коя е тая да дава светлина и що си мисли че някой ще я избере за управник?
До ПП и ДБ Прокопиев, до ДПС Пеевски, до ГЕРБ вероятно и двамата плюс Бойко, до БСП Доган, очевидно и Костадинов пак Доган, до Славчо един Господ знае кой е но и той не е сам.

КОЙ, кажи КОЙ?

На есен избори и пак никакво правителство, пак тъпаци като теб които се делят на цветове ще ходят да ми гласуват и пак същите свини ще ги заврете в НС, после ша врякате че искате промяна и да живеете по-добре.
Пусни си телевизора, виж ги и тия дето крякат в подкрепа на лъжльото, вместо българското знаме веят украинското. Утре тия ще ида да гласуват.

Няма оправия докато българския гласоподавател е овен а националня спорт е псуване на телевизора с ракия в ръка, затова и напрактика няма смисъл от оставките на тези, но се радвам че паднаха понеже всеки нов избор е нов шанс на някой най после да му светне лампата.

997311353_uspokoisa.jpg.0d5796d6e66242ddc9dfbb802ccc5ba0.jpg

Спокоен съм. Да го дискутираме ли? Не. Ти си путинист.

току-що, M.Николов написа:

Ще, ще!

А са решили да отстъпят,  ще видиш как ще ги изкарат оттам с ритници.

Ти дори няма да знаеш бе рожбе... Много бързо забрави как работи мафията.

преди 1 минута, Радул написа:

Спокоен съм. Да го дискутираме ли? Не. Ти си путинист.

Айде земи си лекарствата и се запри, това е форум, тук се водят дискусии, като не ти отърва беги у фейсбук.

преди 4 минути, Радул написа:

Ти дори няма да знаеш бе рожбе... Много бързо забрави как работи мафията.

Ти голям разбирач излезе, забрави как ми хвалеше Корнелия Нинова.

:D

:lol6:Ама не го ли виждате, че тоя се дави от злоба! Оставете го да пукне ако иска! 

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ти голям разбирач излезе, забрави как ми хвалеше Корнелия Нинова.

Хората на Кирчо дори са я лишили от комисионна за тайния износ на оръжие и боеприпаси за Украйна.    А Кори няма на кой да се оплаче.     Загиват руснаци заради това.   А  за БСП това си  е смъртоносно.

преди 2 минути, attj написа:

А  за БСП това си  е смъртоносно.

БСП и Чалгаджията си отиват на следващите избори!

преди 15 минути, Bubbles написа:

Айде земи си лекарствата и се запри, това е форум, тук се водят дискусии, като не ти отърва беги у фейсбук.

Тук ти правиш пропаганда. Значи не се водят дискусии. Ти си путинист, който през цялото време вика "Хайл Путлер". Кви дискусии, кви пет лева? И като как смяташ, че можеш да ми казваш какво да правя? Щото паднало правителството се помисли нещо за шеф ли? Кажи на жена ти да си пие хапчетата.

Радулът не го мислете, оправно дете е, ше се адаптира лесно. Ше се врътне, ако трябва няколко оборота и ше спре на 1800°, ше измие ако се налага дори татуса с лгбтиазп+++флага на дясната си седалищна част, все пак не е перманентен, а е само от стикер намерен в пликче царевични пръчици. После, ще се напръска със спрея с каквато боя е най-изгодно и финито.

Аууу, забравих! Ще си чейнджи пак и профилното име. Я лудар, я монстер...я: "Я люблю Путин". Хихихи!

току-що, M.Николов написа:

Не мисля.

Кажи нещо ново. 😆

току-що, Sliderum2 написа:

Радулът не го мислете, оправно дете е, ше се адаптира лесно. Ше се врътне, ако трябва няколко оборота и ше спре на 1800°, ше измие ако се налага дори татуса с лгбтиазп+++флага на дясната си седалищна част, все пак не е перманентен, а е само от стикер намерен в пликче царевични пръчици. После, ще се напръска със спрея с каквато боя е най-изгодно и финито.

Нямам татуси. Не ме кефят. Зарежи евтините номера, тях всеки ги може. А в това, че гладен няма да остана можеш да си сигурен, защото не се издържам с клакьорство. И не чакам държавата да ми даде нещо.

• Автор
преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Аууу, забравих! Ще си чейнджи пак и профилното име. Я лудар, я монстер...я: "Я люблю Путин". Хихихи!

Паднал си по глава, когато си бил на 1 месеца?

преди 4 минути, M.Николов написа:

Не мисля.

Може да им останат някакви 4-5-6 % !    А на какви нива са били...

Ето ти:

https://www.dnes.bg/politika/2022/06/22/petkov-peevski-borisov-slavi-i-mitrofanova-svaliha-kabineta.534461

Най-вече Митрофанова свали кабинета.

Не некадърното управление, а Митрофанова.

• Автор
преди 1 минута, attj написа:

Може да им останат някакви 4-5-6 % !    А на какви нива са били...

ДПС, БСП и ГЕРБ си имат 10 процента винаги. Битката е кои са другите, които ще влязат. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.