Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 13 минути, absurt написа:

Преди минути завърши изказването на Слави и въпреки, че не ги понасям, чалгарите, той е прав. И завърши така- лично към Киро и Асен: Били сте в Канада, затова не ме познавате и не знаете, че няма да спра. Нямам какво да губя, ако ще всички депутати да ми вземете и само Тошко да ми оставите. Изгледайте го, заслужава си.

Аууу, "да ми вземете". Ама те негови ли са ? :giggle1: Има си хора човека, лично, негови. Султана от Дивана. А каза ли конкретно какво въобще може да направи или само празни приказки ? Нормално да си впечатлена де. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 1 час, Радул написа:

Безплатен апартамент? Няма такова нещо. Струваше им 23 000 лева комунистически пари. Умопомрачителна сума за ония времена. Една шестица от тотото беше 20 000 лева.

23000 лв

заплата 250 лв

2 човека 500 лв

46 заплати

4 години

а сега колко години трябват  за да си купиш апартаментче ?

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Аууу, "да ми вземете". Ама те негови ли са ? :giggle1: Има си хора човека, лично, негови. Султана от Дивана. А каза ли конкретно какво въобще може да направи или само празни приказки ? Нормално да си впечатлена де. 

Аууу, Аглайка, защо не видиш сама какво е казал, пък и да му зададеш лично въпросите, дето те напъват? 

преди 3 часа, Радул написа:

Васко Начев: Влюбените в Русия да замълчат, газът, който бихме получавали от "Газпромекспорт", автоматично се оскъпява

https://faktor.bg/bg/articles/vasko-nachev-vlyubenite-v-rusiya-da-zamalchat-gazat-koyto-bihme-poluchavali-ot-gazpromeksport-avtomatichno-se-oskapyava

радуле - това се знае че руския газ/петрол е евтин, но на нас ни го продават скъпо, защото Русия ни обича

https://flashvideo.rferl.org/Videoroot/Pangeavideo/2022/02/6/6e/6ee7991b-8769-48f3-9fc7-a317b24e0e48_240p.mp4

в момента азерския газ е по евтин от този на газпром - поне знам че азерски внасят гърция и италия, вече може и други да внасят азерски

Я, да питам знаещите. Ние имаме договор за доставка на газ- дългосрочен, с фиксирана цена, до края на годината. Ако не се бяхме направили на по- големи католици от Папата, щяхме да си го получаваме и днес. Според вас, на каква цена? Щяха да ни я вдигнат ли?

преди 6 минути, absurt написа:

Я, да питам знаещите. Ние имаме договор за доставка на газ- дългосрочен, с фиксирана цена, до края на годината. Ако не се бяхме направили на по- големи католици от Папата, щяхме да си го получаваме и днес. Според вас, на каква цена? Щяха да ни я вдигнат ли?

азерите са конкуренция в европа  и сега предлагат по евтино от газпром, за сега ни е малко трудно да го внасяме в големи обеми, защото връзката в Петрич е с малък капацитет но това ще се промени с новата тръба с Гърция

преди 44 минути, absurt написа:

Аууу, Аглайка, защо не видиш сама какво е казал, пък и да му зададеш лично въпросите, дето те напъват? 

Какво има да гледам, коментирам изказването, което си цитирала.

преди 2 часа, absurt написа:

Преди минути завърши изказването на Слави и въпреки, че не ги понасям, чалгарите, той е прав. И завърши така- лично към Киро и Асен: Били сте в Канада, затова не ме познавате и не знаете, че няма да спра. Нямам какво да губя, ако ще всички депутати да ми вземете и само Тошко да ми оставите. Изгледайте го, заслужава си.

Толкоз глупости накуп отдавна не бях чувал. Мафия имало само ако се е сраснала с държавата... Пълни глупости. Мафии има и сраснали се, и несраснали се с държавата. Въобще, такива изтрещели дивотии дрънка Славчо, че хич не съм учуден, че ти е харесало. На този наистина ЦНС е тотал щета.

1 дни  ·

Последният офис на Кирил Петков беше в сградата на Киро Японеца.
Последният джип, в който се е возил Христо Иванов, е на Пламен Бобоков.
Последният съдружник на Асен Василев го обвинява, че е откраднал бизнеса му.
Последният собственик на някогашния соц гигант Техноимпекс е Корнелия Нинова.
Последната партия на Настимир Ананиев събираше под 2000 гласа на национални избори.
Последната работа на Атанас Атанасов в социалистическа България беше като прокурор в Разград.
Не се учудвайте, когато подобни спасители се оплакват като за последно, когато не са на власт, държавна заплата и им се налага да се снимат в градския транспорт предизборно.

преди 4 минути, Филипов написа:

Този в един водопад от думи какво каза? Оплю този, оплю онзи, май никой не пропусна. Девет милиарда! Да не мисли, че онези двамата ще ги върнат! Решение някакво да даде? Не! Да направим организация! Каква? Единната вече я закриха отдавна! Хм....приказки.

Започна пробният трансфер на азерски газ за България по газовата връзка с Гърция

До края на месец юни ще се подава по връзката пробно количество природен газ, а от 1 юли започва снабдяването с договорените количества

преди 39 минути, Hristo52 написа:

Хм....приказки.

Старши, само ти ли не знаеш на коя политическа сила симпатизира Пасков ?! :lol6:

Като гледам тефтера ти, май само своите постове четеш!

Махнаха стария посланик за 16 часа и сложиха нов който го пращат където ситуацията се изпуска от краварски контрол. Май верно ще има сблъсъци пред парламента, като не могат си купят депутати ще си купят протестиращи.

преди 21 часа, Радул написа:

Толкоз глупости накуп отдавна не бях чувал. Мафия имало само ако се е сраснала с държавата... Пълни глупости. Мафии има и сраснали се, и несраснали се с държавата. Въобще, такива изтрещели дивотии дрънка Славчо, че хич не съм учуден, че ти е харесало. На този наистина ЦНС е тотал щета.

Задкулисието е възникнало навремето като червена мафия, произведена от БСП.  Задкулисието се интересува от властта.  Слави излиза от властта, а лъжливият Кирчо се е объркал за всичко.  Сипе само лъжи.   Май и ти като простия Киро не си живял в България...  

преди 15 минути, attj написа:

Задкулисието е възникнало навремето като червена мафия, произведена от БСП.  Задкулисието се интересува от властта.  Слави излиза от властта, а лъжливият Кирчо се е объркал за всичко.  Сипе само лъжи.   Май и ти като простия Киро не си живял в България...  

Червената мафия е произведена от ДС. В България има и други мафии. Най мощна е руската...

преди 5 минути, Радул написа:

Червената мафия е произведена от ДС. В България има и други мафии. Най мощна е руската...

Руснаците не ги бъркай с безподобния Кирчо!  Той си е полуидиот -параноик, не по мои преценки.   Те, руснаците  не могат да обяснят на ЕС, като хората, за случващото се с донските руски казаци.   Кирчо и Кокорчо са нашите некомпететни управници. 

https://svobodazavseki.com/ръководство-на-конституционния-съд-з/

При конфликт на европейското право с български законови разпоредби директно се прилага европейското. Тоест правоприлагащият орган не е нужно да сезира висши съдилища или КС за тълкувание. В същото време обаче, при конфликт на приложимото европейско право с Конституцията на България такова сезиране е възможно.

Цитат

Министерството на външните работи (МВнР) на България е работило съвместно с френското Председателство на Европейския съюз по изготвянето на предложението за решение по казуса за Северна Македония. Това стана ясно от позиция, публикувана от ведомството в неделя вечер.

Министър на външните работи е Теодора Генчовска. Тя беше излъчена за поста от „Има такъв народ“. Съобщението на МВнР идва само ден след като лидерът на партията Слави Трифонов каза, че той не е знаел какви разговори са водени между България и ЕС и е научил за тях от самото предложение.

О, чудо ! Чалгарят пак лъгал. 

преди 4 часа, N1K17Y написа:

О, чудо ! Чалгарят пак лъгал. 

Той че е лъжльо, лъжльо е, ама Киро бие всякакви рекорди.
Ся гледам даже ша кара рейсовете за "национално шествие".:lol6:

Радев нарече "френското" предложение за Северна Македония "най-доброто" и върна топката към Петков

Цитат

Предложенията на френското председателство за решаване на спора между България и Северна Македония са "най-добрите до момента" и то не просто за България, а са и "най-справедливите". 

Айдьеее, и тоя излезе предател :D 

Овче, душо моя. Дай малко коментар от теб де. Бюджета нищо му няма, даже ако не бяха вдигнали разходите... Всъщност, ако въобще не го бяха пипали, щеше инфлацията да се самозатрие леекичко и да спадне до средноевропейското ниво. Сега, само я напомпиха и то за сметка на още задължения към кредитори 

Това е много добре! Най после да се укроти тая глутница, половината, че и повече некадърни и с купени книжки. Напъхай го за една година малко камъни да потроши, и нека после пак се качи пил, или дрогиран!

Цитат

Водачите, седнали зад волана под влиянието на алкохол или наркотици, ще заминават към съда по бързата процедура. Според закона седналите зад волана с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда, установено по надлежния ред, както и след употреба на наркотици, се наказват с лишаване от свобода и глоба, като затворът не може да се заменя с друг вид наказание.

https://blitz.bg/obshtestvo/ogromni-promeni-za-shoforite-otivat-direktno-v-sda-ako-si-pozvolyat-da_news892896.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.