Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 3 часа, Hristo52 написа:

:offtopic_s:- А може и да не е!

Един умен човек!

Малко са такива хора за съжаление, повечето врякат малоумщини само и само да не си признаят че са сгрешили.

преди 1 час, attj написа:

Премиерът вече приема, че правителството ще паднe, заговори за триумфално завръщане.    Къде ще се завръща е следващата лъжа    https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/06/16/4358977_premierut_veche_priema_che_pravitelstvoto_shte_padna/

Ще се завръща в Канада, ама вече върна пашапорта и май се мина сам.:lol6:

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор
преди 6 минути, Bubbles написа:

Малко са такива хора за съжаление, повечето врякат малоумщини само и само да не си признаят че са сгрешили.

Ще се завръща в Канада, ама вече върна пашапорта и май се мина сам.:lol6:

Нали жена му и децата му са канадци. Поне има право да стои в Канада. За по-дълго.

Канадец ли е все още цирей петков, след встъпването си в длъжност:

Цитат

Bulgaria has high expectations of its Canadian first couple

Kiril Petkov met Linda McKenzie at UBC. He is now prime minister of Bulgaria — and she now feels foreign in Canada

Author of the article:Jeffrey Mo, Special to National Post

Publishing date:Feb 10, 2022 • Last Updated February 10, 2022 • 8 minute read

Канадиан фърст капъл...Май че, действието с хвърлянето на канадското гражданство е пълен фейк, като всичко което цирей ни сервира. Чувствал се все едно е чужденец за канада.Ама чувствата са едно, реалността често е нещо различно.

преди 1 час, ncl написа:

Нищо подобно няма. Има само внушения и лъжи.

Т.е. че светлинното табло за гласувалите е мираж тип холограма?

преди 1 час, ncl написа:

Има само внушения и лъжи.

Гледаш ли как тихо и полутайно  Кирчо докара дизела и бензина до 3,50 лв за литър? А петролът тип Урал не бил поскъпнал.   Простият Киро говори за Русия като за проста бензиностанция с ракети, какво друго да се случва.     И в главата му не му дрънчеше за война в Украйна.  Очевидно там други неща му дрънчат. Уж бори корупцията, а то това никой никъде не го прави с проинфлационни мероприятия.  Нашият некомпетентен глупак срина покупателните  възможности на сънародниците ни.   Да го махат, поне този път да не е пак фалирала България!

преди 11 минути, ncl написа:

Къде видя да пиша подобно нещо?

Аз пиша за новото мнозинство проектирано на таблото за гласуване!

кфо стана с ветото за македония? гласуваха ли го ?

преди 42 минути, attj написа:

Гледаш ли как тихо и полутайно  Кирчо докара дизела и бензина до 3,50 лв за литър? А петролът тип Урал не бил поскъпнал.   Простият Киро говори за Русия като за проста бензиностанция с ракети, какво друго да се случва.     И в главата му не му дрънчеше за война в Украйна.  Очевидно там други неща му дрънчат. Уж бори корупцията, а то това никой никъде не го прави с проинфлационни мероприятия.  Нашият некомпетентен глупак срина покупателните  възможности на сънародниците ни.   Да го махат, поне този път да не е пак фалирала България!

Не гледаме, дай снимки от обиколките му из цяла Европа, как върти броячите на колонките и вдига бензина и дизела :D 

преди 2 минути, Banesc написа:

Къф протест? 200 празноглавци крякали за с'тинки, тези всички ги правят.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Нали жена му и децата му са канадци. Поне има право да стои в Канада. За по-дълго.

Нали щял да се развежда?

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Не гледаме, дай снимки от обиколките му из цяла Европа, как върти броячите на колонките и вдига бензина и дизела :D 

Кирчо няма по-умно обяснение от тъпотията, че за всичко Путин е виновен. Петролът тип Урал не е поскъпвал.

преди 49 минути, attj написа:

Кирчо няма по-умно обяснение от тъпотията, че за всичко Путин е виновен. Петролът тип Урал не е поскъпвал.

Лукойл кой го държи ? Май едни руснаци. И май имат един много як монопол, не само на горивата, ами на цялата енергетика в България. А разни Бъбълси обясняват, че руското влияние е въображаемо. 

преди 23 часа, N1K17Y написа:

Последно секна една далавера на Капитан Андреево. За 4ти път го пиша в тази тема.

Отново греда, първите, които са повдигнали въпроса за далаверата на Капитан Андреево са ИТН.

И въобще какво е общото между митниците и ИТН?

Ако не се лъжа шефа на НАП е назначен от Кирил Петков.

:hush:

преди 23 часа, N1K17Y написа:

Ама как така няма да се договоряме с Газпром, които нарушиха договора ни. Та те имат "евтин" газ. Остафка бе Кирчо, нали  @M.Николов

Бате, ти явно си мислиш, че руснаците са аборигени, ние(ЕС) ще им налагаме всевъзможни санкции, прекратихме хиляди договори с тях, и се опитваме по всякакъв начин да им съсипем на икономиката, но те според теб са длъжни да си изпълняват договорите?!!

Още повече, че в случая те се позовават на неизпълнение на задълженията по договор на "Сименс".

:angry:

преди 18 часа, Радул написа:

Управляващите не протестират, срещу опозицията. Хората протестират срещу подмяната на вота им. Те гласуваха за изчегъртването на Борисов и Пеевски, не за това на Никола Минчев.

Я ни припомни как върви изчегъртването на Борисов и Пеевски?

Че аз нещо не виждам такова.

преди 1 минута, M.Николов написа:

С такива "партньори" как да върви? Предимно медийни изяви на Рашков и едно припомняне на Вожда, как изглежда отвътре ареста...

Така е, от ДБ и чеп за зеле не става.

Вината за разпада е предимно тяхна.

Ако бяха свършили поне нещо, може би нямаше да се стигне до тук.

Нито главния прокурор махнаха, нито съдебна реформа направиха, нито нищо.

Ако не броим премахването на спецправосъдието, един приет закон нямат на лице!

Ама така е, когато повече те е грижа за Украйна отколкото за собствения ти народ.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Така е, от ДБ и чеп за зеле не става.

Вината за разпада е предимно тяхна.

Ако бяха свършили поне нещо, може би нямаше да се стигне до тук.

Остави лиготиите...

Ива Митева отказва да бъде номинирана за председател на НС

https://bntnews.bg/news/iva-miteva-otkazva-da-bade-nominirana-za-predsedatel-na-ns-1198565news.html?fbclid=IwAR02nSTNfSVfQgWyJZ4JXQXHrun_DK_V4PNssvtepQRayqqls-wxAtUgvcc

Следващата напускаща... До 2 седмици в ИТН ще останат само Тримата Глупаци- Слафчо, Тошко и Балабанчо.

преди 22 минути, Радул написа:

Остави лиготиите...

Няма лиготии, това е голата истина.

От там тръгнаха всички проблеми, от липсата на реални действия срещу Герб и ДПС.

А това беше в ресора на ДБ(като закони) и на ПП(Рашков и МВР).

преди 22 минути, Радул написа:

Ива Митева отказва да бъде номинирана за председател на НС

https://bntnews.bg/news/iva-miteva-otkazva-da-bade-nominirana-za-predsedatel-na-ns-1198565news.html?fbclid=IwAR02nSTNfSVfQgWyJZ4JXQXHrun_DK_V4PNssvtepQRayqqls-wxAtUgvcc

Следващата напускаща... До 2 седмици в ИТН ще останат само Тримата Глупаци- Слафчо, Тошко и Балабанчо.

Не знам какво четеш, но там не пише нищо подобно!

Интересно защо не коментираш края?

""Натискът върху колегите наистина е неистов. Действат ни върху психиката. Включително разбрах, че са пускани проверки срещу мен, срещу господин Каримански, да ни ровят в ДАНС, да търсят неща срещу нас. Явно търсят неща, с които да държат хората."

Това ли е почтеността на ПП?

Това ли е новият морал?

преди 21 минути, M.Николов написа:

Няма лиготии, това е голата истина.

От там тръгнаха всички проблеми, от липсата на реални действия срещу Герб и ДПС.

А това беше в ресора на ДБ(като закони) и на ПП(Рашков и МВР).

Не знам какво четеш, но там не пише нищо подобно!

Интересно защо не коментираш края?

""Натискът върху колегите наистина е неистов. Действат ни върху психиката. Включително разбрах, че са пускани проверки срещу мен, срещу господин Каримански, да ни ровят в ДАНС, да търсят неща срещу нас. Явно търсят неща, с които да държат хората."

Това ли е почтеността на ПП?

Това ли е новия морал?

Хахаха...  Не знам пич, ако за мен роват в ДАНС няма да почувствам никакъв натиск, а само ще ме развесели.

По- интересното е, как тя разбира, че са пускани проверки срещу нея? Не мислиш ли? След като непочтеното ПП владее службите до такава степен, че да тормози чрез тях слафовите ангелчета... Еййй, ма той Реджепа май ще излезе прав.

п.п. "Митева смята за грешка вчерашното отстраняване от поста на Никола Минчев."

А ти това прочете ли го?

Това ли ти е отговора?

Да те питам тогава, Атанасов как беше разбрал за подслушванията при управлението на Герб?

И това ли е важното или другото?

Но защо ли те питам, явно много съм те бил надценил.

преди 48 минути, M.Николов написа:

Отново греда, първите, които са повдигнали въпроса за далаверата на Капитан Андреево са ИТН.

И въобще какво е общото между митниците и ИТН?

Ако не се лъжа шефа на НАП е назначен от Кирил Петков.

:hush:

Бате, ти явно си мислиш, че руснаците са аборигени, ние(ЕС) ще им налагаме всевъзможни санкции, прекратихме хиляди договори с тях, и се опитваме по всякакъв начин да им съсипем на икономиката, но те според теб са длъжни да си изпълняват договорите?!!

Още повече, че в случая те се позовават на неизпълнение на задълженията по договор на "Сименс".

:angry:

Тези ли повдигнаха въпроса ? :giggle1:

Цитат

ГЕРБ и "Има такъв народ" поискаха оставката на шефа на агенцията по храните заради "Капитан Андреево"

Какво общо има не знам, ти ги намеси поради някаква причина, ти кажи :lol6:

Някаква болест ли върлува тук, да ме карате да ви разяснявам собствените ви твърдения? 

Къде съм казал, че руснаците са длъжни ? Война, какво да се прави, и те нанасят удари, питам те що искаш да преговаряш и да се договаряш с хората, които си нарушават договрите към теб и директно ти казват, че ти си никой и те командват. Не само искаш, ами оставката на Правителството искаш заради това.

преди 14 минути, Радул написа:

п.п. "Митева смята за грешка вчерашното отстраняване от поста на Никола Минчев."

Жениицата я гледах вчера, все едно пред нервна криза, като в небрано лозе!  Скрупули, съвест, който е израстнал без чалга трудно би ги игнорирал!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.