Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 36 минути, N1K17Y написа:

Ми не знам, за предишния не само не рева да дава оставка, ами ни казваше "стига сте ревали, няма смисъл". 

Не е цъфнала България, няма и да цъфне, който и да "дойде", докат не го научи това матряла, няма да цъфне никога. Само остана да посочиш какво общо има това и кой тук ти е казвал, че ще цъфнем с Кирчо, че да ни "натриваш" носа :) 

Естествено, радвам се да видя и другата теза която защитаваш "може и нещо да се е подобрило, но пак сме зле, затова няма смисъл да се подобрява нищо, пак ще е зле", винаги развеселява. Като всички тролски опорки де. 

Казвам че няма смисъл от оставка защото българския избирател няма да се научи да гласува и след сто години, а защо ли? Гледай БНТ в момента, ония дето са излезли там да протестират в полза на зализания лъжец крякат "Тук не е Москва". Това какво ти говори? Обременени тъпунгери, виждащи навсякъде Путин, руснаци, комунисти и пр. глупости от болните им фантазии. Аз лично бих ги попитал, ако не е Москва, Вашингтон ли е?
Сега тия като(Ако паднат) при следвщите избори ще е същата манджа с грозде, и после пак и пак и пак.
Затова и имаш право че който и да дойде България няма да цъфне.
Дано да доживея да видя български управници които да не се кланят ни на Руснаци, ни на кравари, ни на западняци нито на никой, а да гледат единствено и само БЪЛГАРСКИЯ интерес и да го отстояват с цената на всичко.

И кога съм казал че няма смисъл да се подобрява нищо?
Ти какво подобрено видя от лъжльото и СИЕ? Едно ГКПП?
Голям успех, нема що.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Къде мога да гледам шоуто на Слави, по коя програма го дават, че някакъв сайт ми дадоха тук, но иска някакви платени регистрации?

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Къде мога да гледам шоуто на Слави, по коя програма го дават, че някакъв сайт ми дадоха тук, но иска някакви платени регистрации?

сеир сандък

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Къдей се е чуло видяло, управляващи, мале, да протестиЙрат против опозиция.

Управляващите не протестират, срещу опозицията. Хората протестират срещу подмяната на вота им. Те гласуваха за изчегъртването на Борисов и Пеевски, не за това на Никола Минчев.

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

сеир сандък

Стана ... Дон Корлеоне .... ша сипна още малко и с мойта да се посмееме преди да я обърна с гъб ! Какво му трябва на чУек ...

преди 25 минути, Bubbles написа:

Казвам че няма смисъл от оставка защото българския избирател няма да се научи да гласува и след сто години, а защо ли? Гледай БНТ в момента, ония дето са излезли там да протестират в полза на зализания лъжец крякат "Тук не е Москва". Това какво ти говори? Обременени тъпунгери, виждащи навсякъде Путин, руснаци, комунисти и пр. глупости от болните им фантазии. Аз лично бих ги попитал, ако не е Москва, Вашингтон ли е?
Сега тия като(Ако паднат) при следвщите избори ще е същата манджа с грозде, и после пак и пак и пак.
Затова и имаш право че който и да дойде България няма да цъфне.
Дано да доживея да видя български управници които да не се кланят ни на Руснаци, ни на кравари, ни на западняци нито на никой, а да гледат единствено и само БЪЛГАРСКИЯ интерес и да го отстояват с цената на всичко.

И кога съм казал че няма смисъл да се подобрява нищо?
Ти какво подобрено видя от лъжльото и СИЕ? Едно ГКПП?
Голям успех, нема що.

За 6 месеца, по-голям успех е от на Предишния "успехите" :) 

Ама и друго виждам. Или по-скоро не виждам. Десетките скандали и кражби за милиони на "Предишния" :) 

И толкова стига. На 6 месеци успехи, след няколко години може и да почнем да мязаме на европейска държава. Е, вече няма де, честито на теб и на баща ти. Знам, че викаш, че не гласуваш, но спри да нарушаваш традицията, а като истински български емигрант в ЕС, гласувай за Копейкин, че да ни спаси най-сетне от тия кравари и да пази българският интерес. 

преди 4 минути, Радул написа:

Управляващите не протестират, срещу опозицията. Хората протестират срещу подмяната на вота им. Те гласуваха за изчегъртването на Борисов и Пеевски, не за това на Никола Минчев.

Откъде да ги схване такива неща, той знае да ходи на протести, само като му платят обяда и автобусния билет. 

Най- забавното е, че с днешния си акт, старите муцуни вместо да извадят очи, изписаха вежди. Народа вече доста се промени. Старите комунисти дето скачаха на амбразурата при подсвирване, доста намаляха. Както и червените бабички. Последните са още по разни администрации, но и техния край е близо. А и демократите вече не са толкова наивни, че сами да си сложат примката. Мафията няма полезен ход.

преди 19 минути, Радул написа:

Няма подмяна на вота им. На таблото в народното събрание се вижда, че той е отразен такъв, какъвто са си заслужили.

преди 17 минути, N1K17Y написа:

И толкова стига. На 6 месеци успехи, след няколко години може и да почнем да мязаме на европейска държава. Е, вече няма де, честито на теб и на баща ти. Знам, че викаш, че не гласуваш, но спри да нарушаваш традицията, а като истински български емигрант в ЕС, гласувай за Копейкин, че да ни спаси най-сетне от тия кравари и да пази българският интерес.

Мне, не е моя работа да си пъхам носа кой ще управлява страна в която не живея.
И не знам какво точно честитиш.
Колкото до Костадинов, харесва ми, но има неща заради които не бих гласувал за него.

току-що, Sliderum2 написа:

Няма подмяна на вота им. На таблото в народното събрание се вижда, ще той е отразен такъв, какъвто са си заслужили.

Точно там се вижда подмяната, Волгин. А ти, освен себе си, не можеш да заблудиш никой.

Аз се чудя защо Пеевски се води депутат и взима заплата като не ходи в парламента , и на нови същите тъпанари пак гласуват да е депутат .

преди 1 минута, adersa написа:

Аз се чудя защо Пеевски се води депутат и взима заплата като не ходи в парламента , и на нови същите тъпанари пак гласуват да е депутат .

Бе кой става депутат или милиционер заради заплатата?

преди 2 минути, adersa написа:

Е днеска трябва да е бил, казаха че парламента е бил пълен.

току-що, Радул написа:

Бе кой става депутат или милиционер заради заплатата?

А като не му се занимава , защо не напусне политиката .А днеска Кокорчооо как избухнаааа в парламента ще се запише е златните архиви даже си го пускам 

преди 1 минута, Bubbles написа:

Да а по новините казаха само той липсвал 

преди 3 минути, adersa написа:

Г-н Пеевские е депутата, защото сте/сме го избрали за такъв. Като не ходи в парламента, няма да си получи мижави надник. Смятащ ли. че му пука за 5-6 хилки?

преди 23 минути, Радул написа:

Хората, когато избираха Простокиро и сие, идея нямаха нито кой е Никола Минчев, нито че ще го направят председател на НС. И днес, не беше уволнено частното физическо лице Минчев, а несправилият се със задълженията си шеф на парламента. Ей, докъде водят пристрастията и изчегъртванията на емоционална основа. Гласувате за дебили и измамници, с които да смените едни други измамници и после тичате като Матросов на амбразурата да ги защитавате. 

преди 9 минути, adersa написа:

Накрая на клипа е интересното :giggle1:

асенчо се изнерви - добре че поне не получи инфаркт/инсулт

преди 15 минути, Bubbles написа:

Парламентът няма как да е пълен, след като шиши е отслабнал 😁

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

Нещо ми се чини, че не му влиза в задълженията, той да контролира и определя как да работи народното събрание. Точно обратното е, министрите са задължени лица пред парламента.

Аве, кокорчо нещо говорил днес...за отвоюване, нещо за някви там "престъпници".... ама нали има Главна прокуратура> Тя няма ли си шеф>айде да ходи у кереча тоя тюфлек

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Аве, кокорчо нещо говорил днес...за отвоюване, нещо за някви там "престъпници".... ама нали има Главна прокуратура> Тя няма ли си шеф>айде да ходи у кереча тоя тюфлек

Рашков още не е събрал доказателства

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

Аз като го гледах отдавна не се бях смял 

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Да бе, представи си! Даже мязаше да говори на български. Заприлича ми на речта на ситският лорд в асамблеята на представителите в междузвездни войни. Даже по едно време и звуковите ефекти от микрофоните зазвучаха познато.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.