Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

е обясни го ти, така че да го разберем

аз разбирам, че ако не се гласува по голяма сума, няма да има по високи пенсии - заем който не отива в бизнеса, а за соц. помощи - си е тъпо = възвръщаемост нула

Не, идеята му уж била да се вземе по-голям заем сега, докато лихвите са по-ниски.

Защото догодина имаме плащания по външния дълг към 3 млрд.

Сега, дали наистина ще останат и ще се изхрачат парите за това е друг въпрос.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 51 минути, Радул написа:

Слаба икономика- силна инфлация и обратното. 

Не е задължително, поддържане на инфлация над равнището на тази в страните с които се търгува, често може да се използва за по-добра конкурентност на цените на износните продукти, заради разлики във валутния курс и себестойността на продукцията.

Кирчо и Кокорчо са невероятни. Заеми, заеми, заеми. Помощи, схеми...

Чакайте от другия месец да наливате бензин с 25 стинки по-евтино. Да, ама те по бензиностанциите си вдигнаха вече цените ( застраховайки се ) не с 25, ами с 30 и повече, а вие ща ми наливате евтино дедовия.

Да живее промяната.

574887523_.jpg.1a67d36f1f2dcdd6b49f99095e053b8b.jpg

Аз си мисля, че Слави направи някаква "врътка" с Бойко. Въпреки че гласоподавателите му точно заради опортюнизма бяха за него. 
Сега ГЕРБ ще направят всичко възможно, за да се стигне до нови избори, както и останалите в ИТН. Така ще "изчегъртат" ПП-енците, и хайде наново дежавю.

Без ПП, Славчовите хубавци бяха повече, а така реално нямаха кой знае какво участие в управлението.
Така че, вотът ще мине. Правителството ще падне и ще сме на нови избори.
Въпросът е, как ще се оправят каши забъркани за 6 месеца, защото е доста непоносимо вече. Не смея да вляза в магазин или закусвалня, да не говорим, че на заведение от кога не съм стъпвала, и не мисля и да стъпя. Нооо ще видим. Само исках да отбележа за "гимнастиките" на Славчо. С клетите си 15 юнаци, той води цирка в момента.

преди 6 минути, Maleficient написа:

Въпросът е, как ще се оправят каши забъркани за 6 месеца, защото е доста непоносимо вече. Не смея да вляза в магазин или закусвалня

Според мен е доста далеч от непоносимо. А кашите доста трудно ще се оправят, но да видим...

преди 1 час, M.Николов написа:

Не, идеята му уж била да се вземе по-голям заем сега, докато лихвите са по-ниски.

Защото догодина имаме плащания по външния дълг към 3 млрд.

Сега, дали наистина ще останат и ще се изхрачат парите за това е друг въпрос.

може и да е така, но защо не се каже в бюджета че тези пари ще ги държим на депозит в световната банка и всичко ще е ОК

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Не е задължително, поддържане на инфлация над равнището на тази в страните с които се търгува, често може да се използва за по-добра конкурентност на цените на износните продукти, заради разлики във валутния курс и себестойността на продукцията.

Общи приказки. Поддържането на високи нива на инфлация винаги удря по- джоба, най- неплатежоспособните. Това е все едно да въведеш данък за бедни.

преди 36 минути, Радул написа:

Общи приказки. Поддържането на високи нива на инфлация винаги удря по- джоба, най- неплатежоспособните. Това е все едно да въведеш данък за бедни.

Ама виж, че сега в съседната тема, тая за израждане, богатите иванчовци реват, че на тях искали да се налагат по-високи данъци, че да се хранели с тях бедните. Нема угодия в капитализЪма. 😁

преди 3 часа, Радул написа:

Доволен съм. А какво дрънчи най- жълто- кафявата дупка в света, изобщо не ме вълнува. Толкова сте я закъсали, че ви остана да цитирате Блиц, белким някой се излъже. Блиц братче, бахти падението...

Ти вземи малко да осмислиш. Падне ли Петков, ветото за Македония ще падне още по- бързо. Не падне ли Петков, ветото пак пада, ама с повече плямпане на празни приказки. Ще рече- ветото пада при всички случаи, независимо какво ще направят Копейчо и Наркоманчо.

george_facepalm_seinfeld.gif.d13cd49f9d7d099ae1e516b1d021cb56.gif

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Ама виж, че сега в съседната тема, тая за израждане, богатите иванчовци реват, че на тях искали да се налагат по-високи данъци, че да се хранели с тях бедните. Нема угодия в капитализЪма. 😁

Има. Цала Западна Европа го прави- поддържане на нормални нива на инфлация. Така хем няма застой, хем няма бързо обедняване на големи части от населението. Но това е висш пилотаж и е неприложим в мафиотски държави.

преди 3 минути, Bubbles написа:

george_facepalm_seinfeld.gif.d13cd49f9d7d099ae1e516b1d021cb56.gif

И ти ли имаш некви патриотични въздишки по Македония?

преди 1 минута, Радул написа:

И ти ли имаш некви патриотични въздишки по Македония?

Теб устройва ли те ветото да падне без мАкедонците да изпълнят нашите искания?

Ако ветото падне без да се изпълнят условията особено що се отнася до крадената мАкедонска история и анти-българските настроения там и в България не се случи никаква реакция от народа срещу това, това би означавало че ние всички сме господа НИКОИ и пълни смешници.
Хората се изтрепаха за много по-незначителни неща, а българина  се е навел до земи пред запада и не го е еня че дори "комшията" го прави за смях.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Аз имам мое мнение по въпроса и ще задам един въпрос: Може ли да накараш някой да те заобича на зорлем? Мисля ЦЪ !

.....

Та в този ред на мисли мисля е редно да се дава переспектива на западните балкани, но нека в процеса да се изпълняват нужните копенхагенски критерии и не само те от тях, инак бавно ще напредват в пресъеденителният процес т.е. ако искат да го завършат! Мисля младото поколение не е така облъчено с титовската идеология в Македония и ние сме длъжни да ги подкрепим. В младите е бъдещето. Където е текло пак ще тече, кръвта вода не става!

преди 3 часа, M.Николов написа:

Виждам, че не правиш дори простата разлика между партия и политик(депутат).

Но, както написах и по-горе, за теб е разбираемо, все пак си последовател на ДБ.

:D

Сега остава и да осмислиш това, което си написал.

Сметни колко са гласовете на ПП, Герб, ДБ и ДПС общо.

Аз па направо в бъдещето виждам, ако те питам да обясниш разликата, ще кажеш "я не ме занимавай" :giggle1:

Така и не отговори за пореден път, как (поне теоретично) Киро сам ще вдигне ветото, след като всеки ден ревеш за това и викаш оставка. 

Ма как бре, нали Кирчо ни управлява?

Нали щеше да върне едни 8 млрд.?

И щеше да има за всичко?

Почнаха, няколко стотин милиона на година от Капитан Андреево, но пък чалгарчетата ти ревнаха да искат оставки ;)

Ветото няма да падне, докато не си променят конституцията и не запишат българите в нея.

Само това ли ? Че линка който ми прати, се говореше да се откажат да наричат езика си "македонски" 

преди 22 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аз имам мое мнение по въпроса и ще задам един въпрос: Може ли да накараш някой да те заобича на зорлем? Мисля ЦЪ !

Тук не е въпроса да те заобича, а да не си присвоява история, да престане да дрънка измишльотини с цел настройване на хората срещу българите и т.н.

преди 37 минути, Bubbles написа:

Ако ветото падне без да се изпълнят условията особено що се отнася до крадената мАкедонска история и анти-българските настроения там и в България не се случи никаква реакция от народа срещу това, това би означавало че ние всички сме господа НИКОИ и пълни смешници.
Хората се изтрепаха за много по-незначителни неща, а българина  се е навел до земи пред запада и не го е еня че дори "комшията" го прави за смях.

Спрете да живеете в миналото. Сърбите изопачават историята много повече и ако единственото ви мъжество да я защитите е да наложите някакво вето, значи сте пълни жалкари. Путин изопачи историята твърдейки, че кирилицата дошла от македонската земя!!! Роптайте срещу него. Македонците са една махала хора, каквито и небивалици да им дойдат наум, те нямат никакво значение там, където искат да ги пуснем.

Македония не е заплаха. Сърбия е заплаха. И Русия.

преди 16 минути, Радул написа:

Спрете да живеете в миналото. Сърбите изопачават историята много повече и ако единственото ви мъжество да я защитите е да наложите някакво вето, значи сте пълни жалкари. Путин изопачи историята твърдейки, че кирилицата дошла от македонската земя!!! Роптайте срещу него. Македонците са една махала хора, каквито и небивалици да им дойдат наум, те нямат никакво значение там, където искат да ги пуснем.

Македония не е заплаха. Сърбия е заплаха. И Русия.

Малий, колко високопарно работим днес.

преди 12 минути, Bubbles написа:

Тук не е въпроса да те заобича, а да не си присвоява история, да престане да дрънка измишльотини с цел настройване на хората срещу българите и т.н.

Реално погледнато, те не дрънкат измишльотини. Хитлер ни подарява Македония, като благодарност за съюза ни с него. Е, изтеглили сме късата клечка, но за това не са ни виновни макетата.

А траволта е прав. Европа знае що за кочина е тука и тези демократски подскоци са обречени. Направихме се на мъже. И Наркомана си мина по реда. И ако ветото не падне с прегръдки, ще падне с шамари. В края на юни. Цървулите не управляват никъде. И ти ако си мислиш, че макетата ни крадат историята, вземи малко да прочетеш турска история. Или гръцка. И сам ще осъзнаеш колко си жалък, с македонските напъни... Аааа, ама на Турция и Гърция не моем да им турим вето, а само да гледаме да не ги дразним. Малки, жалки ташачета. Пишка не се забелязва.

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Малий, колко високопарно работим днес.

Сети ли се, че скачаш да биеш мравка, не щото тя ще ти направи нещо, а защото не можеш да набиеш бръмбар. Комплексар.

• Автор
преди 11 часа, Радул написа:

Реално погледнато, те не дрънкат измишльотини. Хитлер ни подарява Македония, като благодарност за съюза ни с него. Е, изтеглили сме късата клечка, но за това не са ни виновни макетата.

А траволта е прав. Европа знае що за кочина е тука и тези демократски подскоци са обречени. Направихме се на мъже. И Наркомана си мина по реда. И ако ветото не падне с прегръдки, ще падне с шамари. В края на юни. Цървулите не управляват никъде. И ти ако си мислиш, че макетата ни крадат историята, вземи малко да прочетеш турска история. Или гръцка. И сам ще осъзнаеш колко си жалък, с македонските напъни... Аааа, ама на Турция и Гърция не моем да им турим вето, а само да гледаме да не ги дразним. Малки, жалки ташаета. Пика не се забелязва.

Сети ли се, че скачаш да биеш мравка, не щото тя ще ти направи нещо, а защото не можеш да набиеш бръмбар. Комплексар.

Какво точно Турция е откраднала от България? Турция си има султани, съвсем друга титла. Нямат си канове, царе. Съвсем друга религия. Съвсем други букви от българските букви. По-скоро е обратното България е откраднала или взаимствала доста неща от Турция.  

Македония е изкуствена създадена държава, няма история, нямат култура, нямат букви. Всичко е свързано с България.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Македония е изкуствена създадена държава, няма история, нямат култура, нямат букви. Всичко е свързано с България.

Като Украйна. Но нейната връзка е Русия.

Хихихи, много комплексирани помаченца редят слова как сме "окрали" османията. Начи, прибавям още една характеристика към гейпросащ трололинките, има и мюслими сред тях. Почему обаче так. И защо същите, хем сащ им е избивал много от сродни по религия в близкия изток, са просащ? Влюбени в победителят над тях. Като жени, дето мъжете им ги бият и те пак си ги "обичат" и не смеят да помислят да се разведат.

• Автор
преди 50 минути, ncl написа:

Като Украйна. Но нейната връзка е Русия.

Украйна си е самостоятелна, суверенна държава. Древна страна с богата история и култура. Русия е изкуствена държава. Като Македония.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.