Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 8 минути, Sleda написа:

Чудя се, защо изобщо се занимаваме с тая шибана македония.

Може и да се окаже загубено време, ако европарламента приеме проекто-промяната за взимане на решения от мнозинството. Тогава такива като нас, унгарците и др. противопоставящи се ще се озоват в ситуацията - ти си пей Пенке ле, само че никой не те слуша.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 44 минути, absurt написа:

Аглайке, не може да си чак толкова куха, ама опорките са велика сила, ей!

Я, да видим, БСП про каква партия са, че гласуваха с ПП и Дъбъ? А, ДБ, про каква партия сте, та сте в управлението с БСП? А, ПП про каква партия са, че са с вас и БСП? Жалка работа.

Я виж на какъв коментар отговарям, ако трябва и иди да ти увеличат диоптрите, че на тия години...

преди 44 минути, Bubbles написа:

И ти смисъл виждаш ли?

Абе важното е там да напише нещо да заслужи с'тинките, па какво, айде ся подробности...

Виждам ;) 

Ти явно виждаш смисъл и да падне правителството. 

току-що, N1K17Y написа:

Ти явно виждаш смисъл и да падне правителството. 

Може ли да ми посочиш какъв е този смисъл?
Защото аз такъв не виждам, а си бърша очилата, сменям диоптъра и пак виждам че от трън България стъпи на Глог.

• Автор
преди 6 минути, Bubbles написа:

Ама как бе, тя и България е всъщност мАкедония основана преди хилядолетия от МАкедон и столицата й е Скопие а не София.

Добре да се успоките русоробите, нямало е тогава ни украинци, ни руснаци, ни поляци, ни беларусци. Всичко води от този период Киевска Рус. Води към формирането на тези държави. Днешни.

току-що, АСПЕКТ написа:

Добре да се успоките русоробите, нямало е тогава ни украинци, ни руснаци, ни поляци, ни беларусци. Всичко води от този период Киевска Рус. 

Е като е нямало украинци за каква украйна говориш бре ефенди?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Защото аз такъв не виждам, а си бърша очилата, сменям диоптъра и пак виждам че от трън България стъпи на Глог.

Вика оставка, налагало се да се махат тия, мен ме пита какъв смисъл вижда, да се махат :lol6:

преди 20 минути, Sleda написа:

Чудя се, защо изобщо се занимаваме с тая шибана македония. Що не я пуснем да пасе и въобще да не й обръщаме внимание. Нищо не може да се промени там, лаина са и такива ще си останат. Изобщо да не им обръщаме внимание, все едно че не съществуват. Така както правим сега, се принизяваме до тяхното ниво. Да ходат да се…..

Шибаната македония ли ни е проблема сега?  Румънците, Гърция, Кипър, Турция си вадят газ и нефт, а ние се занимаваме с маке.

Защото един не стана шеф на БНБ, на едни им спряха далаверата на Капитан Андреево, на същите им спряха далаверата със пътищата, на едни... абе сещаш се.

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Киевска Рус е Украйна. Столицата на Украйна е Киев.

Киев – Уикипедия (wikipedia.org)

Пак пише оня, дето една книга не е прочел и няма представа от история. 

Питам бааааааавно, че да стоплиш. 

От коя година е картата, на която се появява държавата Украйна? 

Не Пиши тъпотии "Киевска рус" какво значи, защото в това название няма Украйна, но пък има "рус", което не значи Украйна.

Сега- сериозно. На твоята карта, върху "Киевска рус" са отбелязани 2 града. Киев и Новгород.

Я, цъкни върху ей тая връзка https://bg.wikipedia.org/wiki/Велики_Новгород и виж какво пишат хората:

Велики Но́вгород (на руски: Вели́кий Но́вгород) е древноруски град в Северозападна Русия, административен център на Новгородска област. До 1999 г. се е казвал само Новгород.

Градът е първата столица на Руската държава. 

• Автор
преди 18 минути, Bubbles написа:

Е като е нямало украинци за каква украйна говориш бре ефенди?

И за каква Россия, товарищ? Какви претенции има Россия към Украйна? След като е нямало И Россия тогава. Даже Московско царство е нямало. Москва като град към 15 век, ако не и по-късно, сигурно чак се оформя нещо като град . Ей, гледай.

Новгородска република – Уикипедия (wikipedia.org)

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

И за каква Россия, товарищ? Какви претенции има Россия към Украйна? След като е нямало И Россия тогава. Даже Московско царство е нямало. Москва като град към 15 век, ако не и по-късно, сигурно чак се оформя нещо като град . Ей, гледай.

Не падаш по гръб ей.

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Вика оставка, налагало се да се махат тия, мен ме пита какъв смисъл вижда, да се махат :lol6:

Попитах най учтиво къде беше смисъла от оставката или в случая от смяната на ГЕРБ(понеже си изпълниха мандата) с Продължаваме Промяната? Айде аз не съм в България, може нещо да пропускам, осветли ме моля, има ли промяна към по-добро след ГЕРБ?
Аз от това което чувам от баща ми(А той е гласувал за ПП) промяна има ама към по-зле.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Айде, пак да те ограмотя:

Великото московско княжество е средновековно руско държавно образувание, просъществувало от 1263 до 1547 година. Московските земи, управлявани от княза на Москва, се превръщат постепенно в център и териториално ядро, около който се изгражда Руското царство в североизточните древноруски земи.

За да подкрепиш фактите си, първо трябва да ги знаеш. не става само с Уикито, защото то не ти казва какво да търсиш. А, само да намериш, евентуално, нещото което вече знаеш. Анадънмо?1562783398_download(15).gif.3f974c6ed32d6146bd437ec5f68a074c.gif

• Автор
преди 6 минути, absurt написа:

Айде, пак да те ограмотя:

Великото московско княжество е средновековно руско държавно образувание, просъществувало от 1263 до 1547 година. Московските земи, управлявани от княза на Москва, се превръщат постепенно в център и териториално ядро, около който се изгражда Руското царство в североизточните древноруски земи.

За да подкрепиш фактите си, първо трябва да ги знаеш. не става само с Уикито, защото то не ти казва какво да търсиш. А, само да намериш, евентуално, нещото което вече знаеш. Анадънмо?1562783398_download(15).gif.3f974c6ed32d6146bd437ec5f68a074c.gif

Няма Русия, няма Украйна, няма Беларус, няма Прусия, няма Литва, няма Полша. Има Киевска Рус. 

Това е, както искаш така го разбирай. Да не флуудвам повече темата. Аз поне спирам.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Няма Русия, няма Украйна, няма Беларус, няма Прусия, няма Литва, няма Полша. Има Киевска Рус.

Ти, прочете ли това, което си цитирал от поста ми? 

Ще дадеш ли да сравним- карта, в която за пръв път се появяват имената на Русия и Украйна като държави или ще продължаваш да се излагаш?

преди 46 минути, Bubbles написа:

Аз още кат се заклеха новите казах че тия са от трън та  на  глог че е по висок

преди 48 минути, N1K17Y написа:

на едни им спряха далаверата на Капитан Андреево,

икак точно са спряли далаверата? има си изряден договор, плащанията са редовни - а да видим как ще стане тая работа!

преди 38 минути, Bubbles написа:

Не падаш по гръб ей.

Попитах най учтиво къде беше смисъла от оставката или в случая от смяната на ГЕРБ(понеже си изпълниха мандата) с Продължаваме Промяната? Айде аз не съм в България, може нещо да пропускам, осветли ме моля, има ли промяна към по-добро след ГЕРБ?
Аз от това което чувам от баща ми(А той е гласувал за ПП) промяна има ама към по-зле.

Последно секна една далавера на Капитан Андреево. За 4ти път го пиша в тази тема.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Последно секна една далавера на Капитан Андреево.

Не е "секнала"! Просто се опитаха кирчокорчо, да подменят фирмата, отговаряща за фито-санитарния контрол. Ама няма да имат време да го направят! Бате Бойко идва!

Цитат

Руският енергиен гигант "Газпром" засили спада в доставките си за Германия по газопровода "Северен поток 1". Намалени са доставките и за Италия, Франция, Австрия, Чехия. А природният газ в Европа поскъпна с повече от 10%. 

Наш продукт, наши правила, коментира спада на доставките шефът на "Газпром"

Ама как така няма да се договоряме с Газпром, които нарушиха договора ни. Та те имат "евтин" газ. Остафка бе Кирчо, нали  @M.Николов

преди 45 минути, N1K17Y написа:

Последно секна една далавера на Капитан Андреево. За 4ти път го пиша в тази тема.

И? България цъфна и върза?

преди 41 минути, NewRedDragon написа:

Не е "секнала"! Просто се опитаха кирчокорчо, да подменят фирмата, отговаряща за фито-санитарния контрол. Ама няма да имат време да го направят! Бате Бойко идва!

Идва дръжки.
Ся тия лумпени като паднат другата седмица и вдигнат патардията за това кой с кой за нов кабинет и не се разберат, ще има да гласувате още няколко пъти поред и на финала пак се не знае кой ще е по по-най.

Истината е, че българина си гласува за цветове и за лозунги и грам го не брине за това кой е зад тия неща.

преди 1 час, N1K17Y написа:

то точно за тази далавера се застъпиха от ИТН и ги разцепи

преди 47 минути, Bubbles написа:

И? България цъфна и върза?

Идва дръжки.
Ся тия лумпени като паднат другата седмица и вдигнат патардията за това кой с кой за нов кабинет и не се разберат, ще има да гласувате още няколко пъти поред и на финала пак се не знае кой ще е по по-най.

Истината е, че българина си гласува за цветове и за лозунги и грам го не брине за това кой е зад тия неща.

От "промяна" минахме на "цъфна и върза" сега :) 

Следващия път ще искаш да изравним Франция, иначе не си струва да се избира никой друг. Айде стига обръща въпроса към мен, ами кажи що като си такъв защитник на идеята "то няма смисъл", ревеш през ден за оставка. 

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Секна си отвсякъде. Идват германски митничари. Щом идват те, тва не е заради далавера с пестициди, а с едни други пестициди... ако ме разбираш.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

сега няма да падне правителството, поне не бе такъв плана - не вярвам да е променен плана

Да не си и ти на шествието на хардуергей в подкрепа на минчев? Внимавай, някои от тях се канят, ако не било много гъчкано, да развъртят тупаници и бухалки и да замерят с твърди предмети. Може да пострада някой невинен.

преди 1 час, N1K17Y написа:

От "промяна" минахме на "цъфна и върза" сега :) 

Следващия път ще искаш да изравним Франция, иначе не си струва да се избира никой друг. Айде стига обръща въпроса към мен, ами кажи що като си такъв защитник на идеята "то няма смисъл", ревеш през ден за оставка. 

Питам те, като са пресекли ГКПП-то България цъфна и върза ли?

Рева за оставка, защото тези лъжат и са по продажни и от предишните и като изберат следващите пак ще рева за оставка.
Не е моя вината че българския избирател е кретен и гласува за цветове.

преди 50 минути, Bubbles написа:

Питам те, като са пресекли ГКПП-то България цъфна и върза ли?

Рева за оставка, защото тези лъжат и са по продажни и от предишните и като изберат следващите пак ще рева за оставка.
Не е моя вината че българския избирател е кретен и гласува за цветове.

Ми не знам, за предишния не само не рева да дава оставка, ами ни казваше "стига сте ревали, няма смисъл". 

Не е цъфнала България, няма и да цъфне, който и да "дойде", докат не го научи това матряла, няма да цъфне никога. Само остана да посочиш какво общо има това и кой тук ти е казвал, че ще цъфнем с Кирчо, че да ни "натриваш" носа :) 

Естествено, радвам се да видя и другата теза която защитаваш "може и нещо да се е подобрило, но пак сме зле, затова няма смисъл да се подобрява нищо, пак ще е зле", винаги развеселява. Като всички тролски опорки де. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.