Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Жениицата я гледах вчера, все едно пред нервна криза, като в небрано лозе!  Скрупули, съвест, който е израстнал без чалга трудно би ги игнорирал!

то вчера Асенчо бе в нервна криза

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 10 минути, M.Николов написа:

Това ли ти е отговора?

Да те питам тогава, Атанасов как беше разбрал за подслушванията при управлението на Герб?

И това ли е важното или другото?

Но защо ли те питам, явно много съм те бил надценил.

п.п. "Митева смята за грешка вчерашното отстраняване от поста на Никола Минчев."

Това е важното. Митева е била против свалянето на Минчев, но гласува ЗА свалянето му. Нещо неясно?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то вчера Асенчо бе в нервна криза

Не съм разбрал, изглежда принципно спокоен човек. Аз говоря за г-жа Митева, че не се чувства конфортно да изпълнява непопулярни заповеди!

преди 59 минути, M.Николов написа:

Така е, от ДБ и чеп за зеле не става.

Когато не си прав не си. За тая цел стават. Имам предвид буквално.

преди 15 минути, N1K17Y написа:
  Цитат

ГЕРБ и "Има такъв народ" поискаха оставката на шефа на агенцията по храните заради "Капитан Андреево"

Ха!

Този не е ли новият ви партньор бре?:giggle1:

Маноил Манев и Георги Георгиев имаха общо искане въпреки повишени приходи за държавата

https://www.dnevnik.bg/politika/2022/05/26/4350820_gerb_i_ima_takuv_narod_poiskaha_ostavkata_na_shefa_na/?ref=rss

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Не съм разбрал, изглежда принципно спокоен човек. Аз говоря за г-жа Митева, че не се чувства конфортно да изпълнява непопулярни заповеди!

Може би си забравил, че получаваше заплахи за убийство, докато беше шеф на Парламента, та е разбираемо да има определени притеснения.

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Иде и да се гръмне, че се е вързала на акъла на наркомана, ама един господ знае с какво я държи мафията... И тя самата естествено- явно е доста притеснена от проверката на ДАНС.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ха!

Този не е ли новият ви партньор бре?

Абе не знам, ама "ГЕРБ + ИТН" зазвучава все повече като чиста истина. 😆

Бре Николов, бива ли да си забиваш такива виртуозни автоголове?

преди 10 минути, Радул написа:

Иде и да се гръмне, че се е вързала на акъла на наркомана, ама един господ знае с какво я държи мафията... И тя самата естествено- явно е доста притеснена от проверката на ДАНС.

Не знам ! Мисля , ако си възпитаван в почтенно семейство, религиозно и си живял в правилна среда т.е. родителите са осигурили такава мисля трудно, да не кажа невъзможно е този човек да се подаде на корупция! Друг въпрос е че такива хора са мега рядкост поради факта , че последните 80г. народа е опростачен до Н-та степен, атеистичен, елементарен, първичен и първосигнален и от там лесно маниполиран! Справка - мисловните полюции в много от политическите теми във форума :newspaper:

преди 6 минути, Радул написа:

Абе не знам, ама "ГЕРБ + ИТН" зазвучава все повече като чиста истина. 😆

Бре Николов, бива ли да си забиваш такива виртуозни автоголове?

Не знам дали си пропуснал, но този е точно един от напусналите ИТН.

:giggle1:

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не знам дали си пропуснал, но този е точно един от напусналите ИТН.

ГЕРБ + ИТН. Гредата Николов, гредата.

преди 3 минути, Радул написа:

ГЕРБ + ИТН. Гредата Николов, гредата.

Ти не виждаш гредата!

Не ИТН, а бившия депутат от ИТН Георги Георгиев в качеството му на член на комисия е поискал оставка на директора на БАБХ!

"Васил Димитров заяви и пред депутатите, че е получил обаждане от представител на олигарх, който му е казал, че бизнесът му ще бъде отнет и ако не го продаде, цялата сила на държавата ще се стовари върху него. Той не пожела да посочи името на олигарха. По този повод обаче депутатът от "Има такъв народ" и член на комисията Георги Георгиев поиска оставката на директора на БАБХ. Той сравни изслушването с това на агробизнесмена Светослав Илчовски в Комисията по ревизия от 45-ото Народно събрание.

"Отива някой и казва апетитен ти е бизнесът, не ти ли е много печалбата. Това го слушах в 45-ия парламент. Тогава, за съжаление, бях от опозицията. Сега съм от управляващото мнозинство и няма да допусна унижението, което се случва в момента. Затова директно ще Ви попитам, ще си подадете ли оставката?", каза Георгиев."

След което същото е направил и депутат от Герб.

"Такова искане отправи и Маноил Манев от ГЕРБ."

Няма и не е имало решение на ИТН за искане на оставката на директора на БАБХ!

преди 1 час, N1K17Y написа:

Лукойл кой го държи ? Май едни руснаци. И май имат един много як монопол, не само на горивата, ами на цялата енергетика в България. А разни Бъбълси обясняват, че руското влияние е въображаемо. 

Тогава защо одобряваш простотиите и глупостите на лъжливия Кирчо?   

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ти не виждаш гредата!

Не ИТН, а бившия депутат от ИТН Георги Георгиев в качеството му на член на комисия е поискал оставка на директора на БАБХ!

"Васил Димитров заяви и пред депутатите, че е получил обаждане от представител на олигарх, който му е казал, че бизнесът му ще бъде отнет и ако не го продаде, цялата сила на държавата ще се стовари върху него. Той не пожела да посочи името на олигарха. По този повод обаче депутатът от "Има такъв народ" и член на комисията Георги Георгиев поиска оставката на директора на БАБХ. Той сравни изслушването с това на агробизнесмена Светослав Илчовски в Комисията по ревизия от 45-ото Народно събрание.

"Отива някой и казва апетитен ти е бизнесът, не ти ли е много печалбата. Това го слушах в 45-ия парламент. Тогава, за съжаление, бях от опозицията. Сега съм от управляващото мнозинство и няма да допусна унижението, което се случва в момента. Затова директно ще Ви попитам, ще си подадете ли оставката?", каза Георгиев."

След което същото е направил и депутат от Герб.

"Такова искане отправи и Маноил Манев от ГЕРБ."

Няма и не е имало решение на ИТН за искане на оставката на директора на БАБХ!

Депутат от ИТН се обедини с ГЕРБ - искат оставката на шефа на БАБХ

https://offnews.bg/politika/deputat-ot-itn-se-obedini-s-gerb-iskat-ostavkata-na-shefa-na-babh-777703.html

Както знаем, депутатите на ИТН са просто кукли на Трифоноглу. Казаха си го доста от тях, а вчера Митева дори го демонстрира. Датата в случая е 27 май...

Николов, ти наистина ли си помисли, че ще се вържа на толкова евтина манипулация? Георгиев е никой! Като всички в ИТН. Изпълнява заповедите на Боса, ама напоследък му писнало от простотии... Както на доста други, впрочем.

преди 6 минути, Радул написа:

Депутат от ИТН се обедини с ГЕРБ - искат оставката на шефа на БАБХ

https://offnews.bg/politika/deputat-ot-itn-se-obedini-s-gerb-iskat-ostavkata-na-shefa-na-babh-777703.html

Дори името на статията, която цитираш ти противоречи.

Забележи пише депутат от ИТН, не пише ИТН.

Тези поне са се опитали по-точно да предадат новината.

Ако от ИТН искаха оставката на този щеше да се чуе.

Твоите съчинения по картинки си ги остави за себе си.

преди 57 минути, JohnTRIVOLTA написа:

ето

преди 20 часа, adersa написа:

Накрая на клипа е интересното :giggle1:

току-що, M.Николов написа:

Дори името на статията, която цитираш ти противоречи.

Забележи пише депутат от ИТН, не пише ИТН.

Тези поне са се опитали по-точно да предадат новината.

Ако от ИТН искаха оставката на този щеше да се чуе.

Твоите съчинения по картинки си ги остави за себе си.

Пише. Тогава още нямаше признания от напуснали депутати, как работи ИТН. Сега има не само признания, но и доказателства. Шах, мат и чао.

преди 1 минута, Радул написа:

Пише. Тогава още нямаше признания от напуснали депутати, как работи ИТН. Сега има не само признания, но и доказателства. Шах, мат и чао.

още в самото начало на ИТН имаха много еднакви неща в програмата с ГЕРБ - и дори си мислех че ще се коалират - но явно целта е ГЕРБ да има хора и при конкуренцията

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

ето

Добре, но аз говоря за госпожа Митева в случая, да няма скрита връзка нещо?

преди 9 минути, Радул написа:

Ти въобще прочете ли мотивите на този тип да иска оставката на директора на БАБХ?

Явно не.

Споко, цирей обеща преди няколко дни, че от юли най-късно, ще текне азерския газ. Не знам какво обещава, като договора с азерите не е негов. А да, щяло да тече по интерконектора с гърчия? Така обещава...А той уж трябваше вече да е готов, сега. Само не ми е ясно какво общо има тоя  интерконектор с Азербайджан, ама нейсе, цирей така обещава и ако трябва ще телепортира газа от Азербайджан до южният край на интерконектора.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Споко, цирей обеща преди няколко дни, че от юли най-късно, ще текне азерския газ. Не знам какво обещава, като договора с азерите не е негов

Да, пак се опита да си припише заслугите на някой друг за свои.

:speak:

преди 31 минути, M.Николов написа:

Да, пак се опита да си припише заслугите на някой друг за свои.

:speak:

Като са заслугите на друг, къде е тази азерска газ тогава :) 

преди 1 минута, M.Николов написа:

От началото на годината получаваме такава.

И колко получаваме ? Май не е всичката, която можем и имаме по договора, а ? :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.