Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

• Автор
преди 21 минути, Радул написа:

Да чета за гюбеци? Пази Боже... чети си ти.

Друго освен с гюбеци, чалгари, музиканти какво друго можеш да ги обиждаш. А, да мафия и че са с ДПС.  Видяхме красивите, умните, и не мафията.😄

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Друго освен с гюбеци, чалгари, музиканти какво друго можеш да ги обиждаш. А, да мафия и че са с ДПС.  Видяхме красивите, умните, и не мафията.😄

като си танъв родолюбец, защо искаш да ставаш немче

• Автор
преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

като си танъв родолюбец, защо искаш да ставаш немче

Защото от 1878 година предателите се размножават в геометрична прогресия. Преди са били по-малко.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Е що да ги обиждам? Славчо е гюбекчия с кожено яке. А да и скожени гащи... Учиндолския ледър ребъл. 😆

преди 3 часа, Радул написа:

Сега е малко тъпо да очакваме тя да ни се хвърли на врата, за нещо друго освен да го захапе. И вместо да поискаме извинение, ние продължаваме да наглеем... Аз дори смятам, че България трябва веднага да свали всякакви претенции към Северна Македония.

На консултативният съвет през януари, всички партии бяха на противоположното мнение, а от теб не чух и думичка в тази насока. Сега какво се промени? Макрончо заповяда, Кирчоикокорчо изпълни заповедта и ти за да не си признаеш че са те излъгали - реши да си завъртиш мнението на 180 градуса и да почнеш да плещиш как всъщност ти си бил против онова решение от януари. 

• Автор
преди 16 минути, Радул написа:

Е що да ги обиждам? Славчо е гюбекчия с кожено яке. А да и скожени гащи... Учиндолския ледър ребъл. 😆

Ау, голямо престъпление. Слави прави ци.ганска музика. Дай да го пратим в Белене. Как може такова нещо? Дай да пратим и целия студентски град в Белене, че се кълчат.  След тях и всички абитуриенти. Със сравнение с днес. Наистина голямо престъпление. Да свириш ц..ганска музика.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Май не знаеш и срещу какво скачаш, ама Плешивия от телевизора ти "скачай", скачаш.

Факт №1: През януари всички партии бяха твърдо против да вдигаме ветото, ако македонците не покрият изискванията ни

Факт №2: Македонците не са направили и най-малката крачка да покрият тези изисквания, даже напротив.

Факт №3: Днес новата коалиция на Боко, турчолята, Кирчококорчовците и Дългоносия гласуваха в пълна противоположност на позициите си от януари, въпреки факт№2

Защо мислиш че ми е нужно някой да ми казва каквото и да било, когато фактите говорят? 

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Ау, голямо престъпление. Слави прави ци.ганска музика. Дай да го пратим в Белене. Как може такова нещо? Дай да пратим и целия студентски град в Белене, че се кълчат.  След тях и всички абитуриенти. Със сравнение с днес. Наистина голямо престъпление. Да свириш ц..ганска музика.

Не бе мен. Да си седи в катуна и да дъни чалгия до припадък ако иска. Не да върти гюбеци в политиката. Ма явно съм го надценил, щом съм очаквал да не прави единственото, което може...

преди 4 часа, Радул написа:

Аз дори смятам, че България трябва веднага да свали всякакви претенции към Северна Македония.

По- скоро като перничанин.

По скоро татарите са като прабългари, които са от тюркски произход.    Ти добре ли си?   Или и ти като простия Киро също не знаеш, че азерският газ и той е на и от руския Газпром?

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Факт №1: През януари всички партии бяха твърдо против да вдигаме ветото, ако македонците не покрият изискванията ни

Факт №2: Македонците не са направили и най-малката крачка да покрият тези изисквания, даже напротив.

Факт №3: Днес новата коалиция на Боко, турчолята, Кирчококорчовците и Дългоносия гласуваха в пълна противоположност на позициите си от януари, въпреки факт№2

Защо мислиш че ми е нужно някой да ми казва каквото и да било, когато фактите говорят? 

Три лъжи. ПП декларира, че иска да разреши спора с макетата. И започна съответните действия. Поради риск от разтуряне на коалицията, обявиха че няма да променят нищо, преди да се произнесе НС по въпроса. НС беше ясно какво ще реши. ПП не прояви настоятелност по този въпрос, защото беше наясно, че това е изкуствен проблем. Целящ да ги свали от власт. И се видя- Правителството беше свалено и ветото падна моментално... Нямаш и половин аргумент срещу това, но най- неприятното е лицемерно- патриотарската ти демагогия. Не е важно на мен да ми е добре, важно е на маке да му е зле...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Защото от 1878 година предателите се размножават в геометрична прогресия. Преди са били по-малко.

то по голямо предателство от бягството има ли

преди 1 час, Радул написа:

Три лъжи. ПП декларира, че иска да разреши спора с макетата. И започна съответните действия. Поради риск от разтуряне на коалицията, обявиха че няма да променят нищо, преди да се произнесе НС по въпроса. НС беше ясно какво ще реши. ПП не прояви настоятелност по този въпрос, защото беше наясно, че това е изкуствен проблем. Целящ да ги свали от власт. И се видя- Правителството беше свалено и ветото падна моментално... Нямаш и половин аргумент срещу това, но най- неприятното е лицемерно- патриотарската ти демагогия. Не е важно на мен да ми е добре, важно е на маке да му е зле...

Кое от трите е лъжа?

Какво се прие на Консултативният съвет при президента през януари?

Каква стъпка направиха от тогава до сега макетата, та ГЕРБ, ПП, Турчолята и Дългоносия промениха коренно позицията си?

Отговори ми с твои думи, а не се измъквай с общи приказки.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Кое от трите е лъжа?

Какво се прие на Консултативният съвет при президента през януари?

Каква стъпка направиха от тогава до сега макетата, та ГЕРБ, ПП, Турчолята и Дългоносия промениха коренно позицията си?

Отговори ми с твои думи, а не се измъквай с общи приказки.

ПП не са променяли позицията си.

• Автор
преди 6 минути, Радул написа:

Пак много пийваш и забравяш

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31647888.html

България ще иска "реални резултати", за да се откаже от ветото върху преговорите на Скопие с ЕС

Радев посочи, че участниците в съвета са се обединили около разбирането, че допускането на началото на преговорите трябва да е обвързано с постигането на резултати, а не със срокове. Той добави, че условията остават същите, като особено внимание ще се отделя на спазването на правата на българите в Северна Македония.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Пак много пийваш и забравяш

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31647888.html

България ще иска "реални резултати", за да се откаже от ветото върху преговорите на Скопие с ЕС

Радев посочи, че участниците в съвета са се обединили около разбирането, че допускането на началото на преговорите трябва да е обвързано с постигането на резултати, а не със срокове. Той добави, че условията остават същите, като особено внимание ще се отделя на спазването на правата на българите в Северна Македония.

Радев не е ПП.

• Автор
преди 3 минути, Радул написа:

Радев не е ПП.

Така ли и този кой е?

На снимката, кой е?

8c8e0000-0aff-0242-b50e-08d9d438d482_cx0

8c8e0000-0aff-0242-cf92-08d9d438d49b_w15

Ха да е честито! За мноО години!

290052274_395242809306387_2914729161287797266_n.jpg.4ad8f503bcaf869c8fb6c108a683f026.jpg

преди 14 минути, M.Николов написа:

Не си в час, последната коалиция е ПП, Герб, ДПС и ДБ!

не е коалиция все още кирчо не е подал оставка на старата - ти по какво съдиш че са коалиция

преди 10 минути, M.Николов написа:

Не си в час, последната коалиция е ПП, Герб, ДПС и ДБ!

Ти,сериозно ли ? ПП и ДБ биха били шута на Борисов и Пеевски във всеки един момент...Просто позицията им за Северна Македония съвпадна...Нямаше как...Предложението беше от страна на Франция и ЕС , а не на ГЕРБ и ДПС...

Ма, разбира се, те биха били шута на всички други само да имаше начин сами да управляват, да си въртят техните схеми, ама не се получи.

Пич, сменихме партията на Бойко с групичката на Киро и Асен.

От трън, та на глог.

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Ти,сериозно ли ? ПП и ДБ биха били шута на Борисов и Пеевски във всеки един момент...Просто позицията им за Северна Македония съвпадна...Нямаше как...Предложението беше от страна на Франция и ЕС , а не на ГЕРБ и ДПС...

а БСП каза - щом казвате така да е - казват му - мълчаливо съгласие

преди 46 минути, Радул написа:

Така ли?!?

Ето ти цитат от видеото долу, в случай че не ти се гледат цели осем минути клипче:

"Въз основа на проведените разисквания, КСНС прие следните предложения към изпълнителната и законодателната власт:

1-во: При провеждане на външната политика на България, Министерски съвет да изпълнява националната позиция на България, като спазва изискванията, произтичащи от Договора от 2017г., рамковата позиция от 2019г и декларацията на 44-тото НС.

2-ро: Даването на съгласие за Македония да не се обвързва със срокове, а със постигане на реални резултати, включително (държа да подчертая) и по отношение на правата на македонските българи

Искам да благодаря на ВСИЧКИ участници в консултативният съвет за ПОСТИГНАТИЯ КОНСЕНСУС"

Според теб ПП влизат ли в категорията "всички", които са постигнали консенсус да не се вдига ветото, ако няма резултати от македонска страна?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.