Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 6 минути, M.Николов написа:

Те са "за", ама не баш.

Те си бяха "за", ама докато Бабоеб Макарон не им скръцна със зъби. След това се разбра че не са български политици, а чужди подлоги.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 34 минути, M.Николов написа:

да си въртят техните схеми

Кои схеми точно ? Ти,май от момента,в който Кирил Петков се обяви твърдо против агресията на Путин и всичко в отношението към ПП стана от бяло- в черно...Забележи, казвам го като човек,който е "русофил"...Велика държава като Русия е родила и създала безброй велики учени,писатели,поети, художници,пълководци,спортисти,общественици...Но сегашният им лидер Путин се изплю върху името,честта  и величието на всички гореизброени...И ти реши оттогава да правиш  свободни съчинения на тема колко са зли Петков и Василев...Дори ми се стори(дано да греша),че даваш линкове от медиите на Борисов и Пеевски...Уважавам те(наистина),но причинно-следствената връзка на фактите,които представяш е пълен "nonsense"...

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Така ли?!?

Ето ти цитат от видеото долу, в случай че не ти се гледат цели осем минути клипче:

"Въз основа на проведените разисквания, КСНС прие следните предложения към изпълнителната и законодателната власт:

1-во: При провеждане на външната политика на България, Министерски съвет да изпълнява националната позиция на България, като спазва изискванията, произтичащи от Договора от 2017г., рамковата позиция от 2019г и декларацията на 44-тото НС.

2-ро: Даването на съгласие за Македония да не се обвързва със срокове, а със постигане на реални резултати, включително (държа да подчертая) и по отношение на правата на македонските българи

Искам да благодаря на ВСИЧКИ участници в консултативният съвет за ПОСТИГНАТИЯ КОНСЕНСУС"

Според теб ПП влизат ли в категорията "всички", които са постигнали консенсус да не се вдига ветото, ако няма резултати от македонска страна?

ПП има ясна позиция, но се съобразява с позицията на партньорите си, по отношение на маловажен въпрос за България. Мен не можеш да ме манипулираш бе душко. Не можеш, евтин си

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Те си бяха "за", ама докато Бабоеб Макарон не им скръцна със зъби. След това се разбра че не са български политици, а чужди подлоги.

Имаше съмнения, провокирани от определени действия.

Вече всички съмнения паднаха.

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

а БСП каза - щом казвате така да е - казват му - мълчаливо съгласие

А бе,овцо,какво съм казал или споменал за БСП ??? ГЕРБ-троловете сте толкова тъпи,че не можете да измислите нищо друго освен,че всички,които са против мафията на Борисов и Пеевски,са червени и комунисти...Направо е пещерняшка тая опорка...

преди 19 минути, M.Николов написа:

Те са "за", ама не баш.

нещо като малко бременна

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

А бе,овцо,какво съм казал или споменал за БСП ??? ГЕРБ-троловете сте толкова тъпи,че не можете да измислите нищо друго освен,че всички,които са против мафията на Борисов и Пеевски,са червени и комунисти...Направо е пещерняшка тая опорка...

А бе,своньо,какво съм казал или споменал за ГЕРБ ??? БСП-троловете сте толкова тъпи,че не можете да измислите нищо друго освен,че всички,които са против мафията на Борисов и Пеевски,са червени и комунисти...Направо е пещерняшка тая опорка...

незнаех че има и малко бременни:laughing4:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Каква стъпка направиха от тогава до сега макетата, та ГЕРБ, ПП, Турчолята и Дългоносия промениха коренно позицията си?

Отговори ми с твои думи, а не се измъквай с общи приказки.

Лизаха Джонджа и Фондерлайнер за да натиснат нашите палячовци.

преди 10 минути, Радул написа:

ПП има ясна позиция, но се съобразява с позицията на партньорите си, по отношение на маловажен въпрос за България. Мен не можеш да ме манипулираш бе душко. Не можеш, евтин си

Когато тези, в които се кълнеш те излъжат по толкова елементарен начин, естествено е да се стремиш да докараш от девет дерета вода само и само да не си признаеш че си шаранче.

ПП имала ясна позиция, но не казала на никой за нея. Че що? Какво им пречеше януари да излязат като мъже и да я споделят тази ясна позиция?

преди 20 минути, Лудият Учен написа:

Кои схеми точно ? Ти,май от момента,в който Кирил Петков се обяви твърдо против агресията на Путин и всичко в отношението към ПП стана от бяло- в черно...Забележи, казвам го като човек,който е "русофил"...Велика държава като Русия е родила и създала безброй велики учени,писатели,поети, художници,пълководци,спортисти,общественици...Но сегашният им лидер Путин се изплю върху името и величието на всички гореизброени...И ти реши оттогава да правиш правиш свободни съчинения на тема колко са зли Петков и Василев...Дори ми се стори(дано да греша),че даваш линкове от медиите на Борисов и Пеевски...Уважавам те(наистина),но причинно-следствената връзка на фактите,които представяш е пълен "nonsense"...

Тук няма да коментирам действията на Русия, аз си имам мое разбиране защо се стигна до тук, ти си имаш свое, но не това е важното в случая.

Върни се назад и ще видиш, че поне от три месеца коментирам липсата на резултати в изчегъртването на порочния модел на предишната власт.

Няма един осъден за корупция от Герб(дори няма повдигнати и обвинения!), няма нито един приет закон в правосъдната комисия с изключение на този за закриване на спецправосъдието.В икономически план няма никакво видимо подобрение, напротив има влошаване на общата картина.Направиха се странни назначения на хора от близкия кръг на Петков на високи постове с високи заплати без видими резултати. Правителство се занимаваше повече с Украйна и Македония, отколкото с проблемите в самата България.

Тоест нищо от това за което ги изпратихме в Парламента не е свършено.

Още ли ме питаш защо не съм доволен?

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

БСП-троловете сте толкова тъпи,че не можете да измислите нищо

Точно същата глупост...Пак ме набеждаваш за червен от БСП,което е абсурдно...Като повтори глупостта си два пъти по-добре ли ти стана...Поне да беше сменил опорката с нещо по-умно...

току-що, Bubbles написа:

Лизаха Джонджа и Фондерлайнер за да натиснат нашите палячовци.

И сега тези като Радула, дето ги подкрепяха, се чудят какво да измислят та да изкарат черното - бяло.

Смешно е. Вярно, че поводът е тъжен, но реакцията на Радулчовците си е смешна.

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Точно същата глупост..

:laughing4:казваш че е глупост, а ти цитирах ти израза - добре си ама ще се опрвиш:laughing4:

• Автор
преди 30 минути, ivottoshev написа:

А, представи си, какви заповеди са получавали от СЗО. Направо страх да те хване.

Какви експерименти са правили с българското ннаселение. Ваксини, карантина. Домашен арест, маски ...

преди 2 минути, M.Николов написа:

Тук няма да коментирам действията на Русия, аз си имам мое разбиране защо се стигна до тук, ти си имаш свое, но не това е важното в случая.

Върни се назад и ще видиш, че поне от три месеца коментирам липсата на резултати в изчегъртването на порочния модел на предишната власт.

Няма един осъден за корупция от Герб(дори няма повдигнати и обвинения!), няма нито един приет закон в правосъдната комисия с изключение на този за закриване на спецправосъдието.В икономически план няма никакво видимо подобрение, напротив има влошаване на общата картина с.Направиха се странни назначения на хора от близкия кръг на Петков на високи постове с високи заплати без видими резултати. Правителство се занимаваше повече с Украйна и Македония, отколкото с проблемите в самата България.

Тоест нищо от това за което ги изпратихме в Парламента не е свършено.

Още ли ме питаш защо не съм доволен?

Аз също не съм доволен,че отрепките на ГЕРБ и ДПС са безнаказани за престъпленията си...Но са се окопали здраво проклетниците...За назначенията на ПП , само за Даниел Лорер съм чул,че е назначена жена му в едно министерство...Факт,така е...Напълно съгласен съм,че трябва да гледаме първо какво се случва в нашата България,а после да се изявяваме като "световни полицаи"...Поздрави !!!

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

Аз също не съм доволен,че отрепките на ГЕРБ и ДПС са безнаказани за престъпленията си...Но са се окопали здраво проклетниците...

Оправдания пич, помниш ли какви им бяха последните думи преди да ги вкараме в Парламента?

"Веднага се заемаме с правосъдната реформа".

Всичко останало е свързано с това, няма как да продължиш преди да си решил този въпрос!

• Автор
преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

А, представи си, какви заповеди са получавали от СЗО. Направо страх да те хване.

Какви експерименти са правили с българското ннаселение. Ваксини, карантина. Домашен арест, маски ...

Промоутърът на СЗО. Колко пари са му дали тогава?

преди 48 минути, M.Николов написа:

Ма, разбира се, те биха били шута на всички други само да имаше начин сами да управляват, да си въртят техните схеми, ама не се получи.

Пич, сменихме партията на Бойко с групичката на Киро и Асен.

От трън, та на глог.

Когато групичката на Киро и Асен направи ей тия 60 скандала  (и половината да махнеш, че да не се хващаш за нещо конкретно) ела се обади ;) 

преди 27 минути, Лудият Учен написа:

Кои схеми точно ? Ти,май от момента,в който Кирил Петков се обяви твърдо против агресията на Путин и всичко в отношението към ПП стана от бяло- в черно...Забележи, казвам го като човек,който е "русофил"...Велика държава като Русия е родила и създала безброй велики учени,писатели,поети, художници,пълководци,спортисти,общественици...Но сегашният им лидер Путин се изплю върху името,честта  и величието на всички гореизброени...И ти реши оттогава да правиш  свободни съчинения на тема колко са зли Петков и Василев...Дори ми се стори(дано да греша),че даваш линкове от медиите на Борисов и Пеевски...Уважавам те(наистина),но причинно-следствената връзка на фактите,които представяш е пълен "nonsense"...

Коалиция "Газпром" му викат на галено. Много капиляри се спукаха в България, когато показахме, че енергетиката ни вече няма да е напълно подчинена на Русия. Двойно повече, когато въображаемият танкер с американска газ не беше въображаем, а дойде. Юли ще имаме и нова доставка. Гръцкият интерконектор имаше пробно пускане и нямаше проблеми, скоро ще получаваме всичката газ от Азербейджан, която имаме по договор. Ама не, Киро обещал на Мустафата сам да вдигне ветото. МАКЕДОНИЯЯЯ.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

И сега тези като Радула, дето ги подкрепяха, се чудят какво да измислят та да изкарат черното - бяло.

Смешно е. Вярно, че поводът е тъжен, но реакцията на Радулчовците си е смешна.

Каквото и да измислят все е тая, факта е, че българските дупедавци за пореден път показаха кому служат, тъпото е, че овците продължават довлно да си блеят и наесен пак ще гласуват за тях.

• Автор
преди 2 минути, Bubbles написа:

Каквото и да измислят все е тая, факта е, че българските дупедавци за пореден път показаха кому служат, тъпото е, че овците продължават довлно да си блеят и наесен пак ще гласуват за тях.

Marine Le Pen спечели ли изборите? Поне да се успокоя, че във Франция има хора. Все още.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Marine Le Pen спечели ли изборите? Поне да се успокоя, че във Франция има хора. Все още.

Спечели на геврека дупката...
...Е поне влезе в парламента и заедно с Меланшон объркаха доста сметките на Макарона.

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Коалиция "Газпром" му викат на галено. Много капиляри се спукаха в България, когато показахме, че енергетиката ни вече няма да е напълно подчинена на Русия. Двойно повече, когато въображаемият танкер с американска газ не беше въображаем, а дойде. Юли ще имаме и нова доставка. Гръцкият интерконектор имаше пробно пускане и нямаше проблеми, скоро ще получаваме всичката газ от Азербейджан, която имаме по договор. Ама не, Киро обещал на Мустафата сам да вдигне ветото. МАКЕДОНИЯЯЯ.

Добре де, обясни ми с думи прости каква му е ползата на българския бизнес и за теб и мен от това, че ще ползваме американски втечнен газ?

При условие, че не е по-изгоден и доставките не са толкова сигурни като при тръбния газ.

Май само това, че не е руски!

Между-другото други танкери за сега няма договорени, какво правим след юли?

Лятото с пълното количество азерски газ можем с ограничения, някак да минем, а зимата?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Добре де, обясни ми с думи прости каква му е ползата на българския бизнес и за теб и мен от това, че ще ползваме американски втечнен газ?

При условие, че не е по-изгоден и доставките не са толкова сигурни като при тръбния газ.

Лятото с пълното количество азерски газ можем с ограничения, някак да минем, а зимата?

Разликата е че туй чудо(Не го знам мъж ли е, жена ли е) като чуе Русия/Путин и т.н. почва да го сърби трибуквието, за него е по-яко да го клати крава нищо че нема пари да й плаща.

преди 2 минути, M.Николов написа:

американски втечнен газ?

Ей това ти е ползата! расия умира

преди 3 минути, M.Николов написа:

Какво значи "изгоден" - има си цена. 

преди 4 минути, M.Николов написа:

Всъщност за вас, това е най важното - докато не се махнете от расия ще сте същите 

преди 5 минути, M.Николов написа:

Договаряте и плащате, бе! Какво друго?

преди 5 минути, M.Николов написа:

Зимата, аз я карам на ел енергия - да не би да не си си платил и да ти са резнали тока?

• Автор

Лидерите са доволни. Браво на момчето.

Хубави сви.рки прави. Клиентите доволни.

Браво на Киро.

https://m.dir.bg/dnes/politika/kiril-petkov-istorichesko-reshenie-za-rsm-vsichki-evrolideri-ni-pozdraviha

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.