Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

Пхахахаха...И какво ??? Да имаме мнението и твърденията на Борисов за меродавни...Той така бил казал и затова било вярно...Браво,при нас е весело...

Ами при мен си е весело.  Глупостите и подвизите на Кирил, Асен и Корнелия не могат да ми променят нещата.    Също и Борисов за поредни 12 години.   Значи съм се приспособил...   Пробвай и ти.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 11 часа, miro20 написа:

А че какви бяха тези спешни заседания по Нова година ?

https://www.dnes.bg/business/2015/12/30/rusiia-spira-gaza-za-200-000-semeistva-v-bylgariia-ot-1-vi.288233

2015г

Това, че си тъп не оправдава нахалството ти, напротив!

Ако беше прочел статията, която си посочил, щеше да разбереш, че в конкретния случай става въпрос за спор между фирми!

Газът за България не е бил спиран тогава!

• Автор
преди 12 минути, johnmotson написа:

Брреейй... :speak:Много бързо взеха да се "ориентират" всички гласували за ПП, ИТН, да не България към "новия проект на Радев-Янев"! Да не им се начудиш на безпринципността и бързата настройка от губещи към "очакващи"! Тупат си топката = интересите дебнат къде да се залепят. Ах... вие мои, партии любими, аз съм с таЗ, която е на... ВЛАСТ!!!   :basketball5: 

2016-12-27_183720.jpg

Аз пак възнамерявам да гласувам за ИТН. Кой път вече. 4?  Нищо и никъде не съм се ориентирал. Такива междинни пеперудки ги виждаме и сега.

Временни индивиди. Случайни минувачи.

преди 2 минути, attj написа:

Ами при мен си е весело.  Глупостите и подвизите на Кирил, Асен и Корнелия не могат да ми променят нещата.    Също и Борисов за поредни 12 години.   Значи съм се приспособил...   Пробвай и ти.

той не пишеше постове докато кирчо, а сега почна - мисля, че е платен или изкуствен интелект, очаквам и други да се размразят профилите

преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

За ИТН може да е истина, но за другото е мега невероятно! Ма вярно в политиката си антипод на тази личност с IT познанията и възможности! .... Човещинка - случва се !

И за ИТН не е истина.

Да не говорим, че партията на Янев стартира с два фалстарта.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Аз пак възнамерявам да гласувам за ИТН. Кой път вече. 4?  Нищо и никъде не съм се ориентирал. Такива междинни пеперудки ги виждаме и сега.

Викаш за малкУтУ герб 50/50 и малкУтУ възраждане 50/50 ...

преди 4 минути, M.Николов написа:

И за ИТН не е истина.

Като гледах репораж от учредяването мамалииии, ми то най-млад бе на ДЕдо/светла Му памет/ набор та от там нагоре :super:

• Автор
преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Викаш за малкУтУ герб 50/50 и малкУтУ възраждане 50/50 ...

Като гледах репораж от учредяването мамалииии, ми то най-млад бе на ДЕдо/светла Му памет/ набор та от там нагоре :super:

Никога не съм се колебал. Стоял съм часове да гласувам за ИТН. И то повреме на пандемия. Заради ИТН ходих да гласувам, защото никога не съм гласувал.

Защото знам, че всички са една партия. Представляваща се за различни партии. Ако не броим НДСВ. Там малко бе друго положенито с юпитата.

https://trud.bg/юпитата-на-царя-си-осигуриха-бизнеса-докато-бяха-министри/

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Никога не съм се колебал. Стоял съм часове да гласувам за ИТН.

Това е лаф , който споделям - понеже нали влияние си поделили фифти-фифти дългото и баце, а другото обрали половината националистическо-патриотичният вот от новите пейтиътс!

Не ми казвай за кого преди тях си гласувал , че ще позная :wub:

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

и от тея хора очакваш ли някаква промяна:D

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Как 4-ти, Ива Митева е готова с новия кабинет, само да получат мандат от ИТН. Не е много ясно с кой ще управляват де.

Ще предложат отново Кирил Петков за премиер

И коментара под статията:

"Истинско безумство е да правиш едно и също, а да очакваш други резултати. "

Никога не съм се колебал. Стоял съм часове да гласувам за ИТН. И то повреме на пандемия. Заради ИТН ходих да гласувам, защото никога не съм гласувал.

Защото знам, че всички са една партия. Представляваща се за различни партии.

Без ИТН, нали?! Те не са такива...

А на тези избори партията на Янев сигурно ще има повече гласа от ИТН.

преди 8 минути, ncl написа:

...

Докато дойдат изборите не се знае колко "набори" ще дочакат :lighter:

преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

ako дойде още една ковид вълна - на предните избори ковида доста разреди редиците на БСП

• Автор
преди 30 минути, ncl написа:

Без ИТН, нали?! Те не са такива...

Да, има. Както иска народа. Важното е, че моят глас няма да отиде за мафията.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Да, има. Както иска народа. Важното е, че моят глас няма да отиде за мафията.

пак ли ще избереш ИТН - поне на мен Янев ми се струва по зле и от славчо - въпреки че според мен слави си е боклук - но все пак съм оптимист - има и по голям боклук

• Автор
преди 50 минути, Без умствен капацитет написа:

пак ли ще избереш ИТН - поне на мен Янев ми се струва по зле и от славчо - въпреки че според мен слави си е боклук - но все пак съм оптимист - има и по голям боклук

По-голям боклук от ГЕРБ няма. По-скоро ГЕРБ, БСП и ДПС. И техните производни ПП, Дай България са като разделното сметосъбиране.

Все боклук, но с различен цвят на контейнера. Син контейнер, жълт контейнер, кафяв... но боклук.

преди 13 часа, M.Николов написа:

Това, че си тъп не оправдава нахалството ти, напротив!

Ако беше прочел статията, която си посочил, щеше да разбереш, че в конкретния случай става въпрос за спор между фирми!

Газът за България не е бил спиран тогава!

Да бе, всички дето спешно по нова година са се събрали спешно, оставяйки курорти, семейства и празнични маси, са ... тъпи и нахални :)

Да беше им обяснил а ?

Нали знаеш в такива ситуации кой се оказва тъп и нахален ? Който плямпа тези глупости като теб. :hit:

преди 13 часа, M.Николов написа:

Що бе, ти не си ли от таргета на Янев ?  Проета му е именно да обере тези леко разочаровани комунета, които си търсят да припознаят путинистка партия, но не токова радикална като копейките, които поне привидно да са пак умерени, балансирани, послушни и про-радевски. И най вече червени разбира се.

Ей на и Луна е там. Какво не ти харесва Луна президент Янев премиер :) :) :)

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

По-голям боклук от ГЕРБ няма. По-скоро ГЕРБ, БСП и ДПС. И техните производни ПП, Дай България са като разделното сметосъбиране.

Все боклук, но с различен цвят на контейнера. Син контейнер, жълт контейнер, кафяв... но боклук.

То се видя кои са боклуците.

Иначе егото на СЛави пречи да признае че най доброто за момента е управлението на ГЕРБ. И като политики , и катомеждународно признание, и като експертен капацитет.Всичко останало за тях се оказаха недоказан фейкове, въпреки яростните усилия на комунето Чашков и правосъдната мисирк... министърка.

Много отдавна бях казвал че най естественото и принципно като идеи и насоки за България, това би било управление на ГЕРБ-СДС-ИТН.

да,пак може би ще се сдърпат нещо, но далеч по гнусно е да си редом с Корнела за вице, с Гномове които се оказаха стари преоблечени комунета, с червени ретроградни реваншисти като Чашков и т.н. и т.н. :tease2:

Ама пуста му обида заради оня имот в Борисовата градина.....  :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор
преди 49 минути, miro20 написа:

Да бе, всички дето спешно по нова година са се събрали спешно, оставяйки курорти, семейства и празнични маси, са ... тъпи и нахални :)

Да беше им обяснил а ?

Нали знаеш в такива ситуации кой се оказва тъп и нахален ? Който плямпа тези глупости като теб. :hit:

Що бе, ти не си ли от таргета на Янев ?  Проета му е именно да обере тези леко разочаровани комунета, които си търсят да припознаят путинистка партия, но не токова радикална като копейките, които поне привидно да са пак умерени, балансирани, послушни и про-радевски. И най вече червени разбира се.

Ей на и Луна е там. Какво не ти харесва Луна президент Янев премиер :) :) :)

То се видя кои са боклуците.

Иначе егото на СЛави пречи да признае че най доброто за момента е управлението на ГЕРБ. И като политики , и катомеждународно признание, и като експертен капацитет.Всичко останало за тях се оказаха недоказан фейкове, въпреки яростните усилия на комунето Чашков и правосъдната мисирк... министърка.

Много отдавна бях казвал че най естественото и принципно като идеи и насоки за България, това би било управление на ГЕРБ-СДС-ИТН.

да,пак може би ще се сдърпат нещо, но далеч по гнусно е да си редом с Корнела за вице, с Гномове които се оказаха стари преоблечени комунета, с червени ретроградни реваншисти като Чашков и т.н. и т.н. :tease2:

Ама пуста му обида заради оня имот в Борисовата градина.....  :) 

И къде видя европейска България? Изобщо България, София доближава ли се до Мадрид, Париж, Берлин, Рим,.. Поне до Загреб? Или Будапеща?   Белград е на светлини години от София, а не са в ЕС.

Да, международно признание, те дават инструкциите, България ги изпълняват. 

Нали се видя и сега. Макрон даде заповед и НС я изпълни. Без Възраждане, без ИТН. Няма държавен интерес, няма какво мислят народа, щом Макрон каза, действаме. ЕС това е Франция и Германия плюс други 25 слугинаж.

преди 1 час, attj написа:

53 мин  ·

Европейската прокуратура проверява Кирил Петков. Интересното в проекта с европейско финансиране от 381 187 лева е, че 78 300 от тези левчета са изплатени за правни услуги на кантората, в която работи... Лена Бориславова.
Същата кантора, която миналата година консултираше ББР за 14 000 лева на месец, с представител... Лена Бориславова. Този пък договор се разследва от Българската прокуратура.
преди 56 минути, АСПЕКТ написа:

И къде видя европейска България? Изобщо България, София доближава ли се до Мадрид, Париж, Берлин, Рим,.. Поне до Загреб? Или Будапеща?   Белград е на светлини години от София, а не са в ЕС.

Да, международно признание, те дават инструкциите, България ги изпълняват. 

Нали се видя и сега. Макрон даде заповед и НС я изпълни. Без Възраждане, без ИТН. Няма държавен интерес, няма какво мислят народа, щом Макрон каза, действаме. ЕС това е Франция и Германия плюс други 25 слугинаж.

Когато си прав- прав си! 

Веднага след обръщането на палачинката, американското посолство разви бурна дейност по създаването на СДС- офиси, офис техника, плакати и всичко, което е нужно, за да ни поведат от едната зависимост към другата. Бяхме наивни и вярвахме да лозунгите, когато масово гласувахме и дадохме цялата власт в ръцете им. И те изпълняваха с ентусиазъм плана на американците. 

Така, зад гърба на правителството и НС, Стоянов ни вкара в НАТО. Че и се хвалеше наскоро, как ако бил чакал решение на правителството и парламента, пък и референдум, можело да изтърве момента. 

По същия начин постъпиха с приемането ни в ЕС- наредиха ни да си затворим двата блока в Козлодуй, ликвидираха ни икономиката, за да освободят място за своите фирми, а ние- избирателите, ръкопляскахме, че били затворили поредната преговорна глава.......

Днес е същото по отношение на.........всичко. Нямаме право на никакво самостоятелно мислене и решение. 

Някой прави ли си илюзия, дето хамериканците не знаят, че изнасяме оръжие за Украйна? 

преди 14 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Дечурлигата с напушените и невладеещите нервите си министри ги видяхме. Платформи за харесване бол, но проблема е с кадърните и можещи кадри, които да заемат ключовите позиции.

преди 19 минути, miro20 написа:

в която работи... Лена Бориславова.

Тая пък, егати златното "котенце" дето има...

Ами защо тогава толкова приритвате за ЕС, като винаги ще сме безгласна буква?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.