Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, adersa написа:

Ние сме на дъното от 1990 

Донякъде сме си виновни, ние. Когато бях във Варна, не видях ни една табела на български език. Все едно съм в някакъв краен квартал в Лондон. Музика на английски език. Филми на на английски език. Туризъм само за англичани. Българите говорят на английски език, изискват на всеки да знае чужд език. Сигурно и чистачката в хотела, трябва да знае английски език.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

току-що, adersa написа:

Е то преди тва щот бехме на върха. Мисълта ми е, че между тогавашното и сегашното дъно разликата е към 20 пъти някъде, в полза на сегашното.

преди 9 минути, absurt написа:

И с това обяснение, не схващаш ли как пак за зависимости иде реч и за невъзможност да пътуваш, работиш и живееш където поискаш?

Съжалявам, ама аз не страдам от липса на чувство за собствено достойнство, за да приемам за нормално някой да ми проповядва демокрация и глобализъм, а да "няма вяра в мен", та да не ме пуска в страната си.

Такава зависимост я живяхме по времето на соца. Не, мерси. Няма как облъчено да я харесвам и искам, само защото Големият брат е друг.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Никъде не го пише това! Пак ще дам цитата:

Е аз нали това съм написал, че гласували под 20% за водещата партия ще ми се изказват от мое име... Затова, референдуми за всичко!

То всичко в чужбина бре, как да гласуват .. смятай ги за въздържали се, като не са избрали никой! Сега като върнат хартиената бюлетина рязко ще се повиши избирателната активност. А за твоята партия колко са гласували, че надаваш вой?

преди 17 минути, Радул написа:

А на дъното на ЕС, най- слабо платените взимат към 500 долара.

Цитат

Страните членки на ЕС, в които има регламентирана минимална заплата, са общо 21, като те могат да бъдат разпределени в три основни групи въз основа на равнището им в евро, посочва Евростат.

През януари 2022 г. 13 страни членки, разположени в източната и южната част на ЕС, са имали минимална заплата под 1000 евро месечно. Това са България (332 евро), Латвия (500 евро), Румъния (515 евро), Унгария (542 евро), Хърватия (624 евро), Словакия (646 евро), Чехия (652 евро), Естония (654 евро), Полша (655 евро), Литва (730 евро), Гърция (774 евро), Малта (792 евро) и Португалия (823 евро).

България е с най-ниски заплати и с най-малка покупателна способност в ЕС

В Словения (1074 евро) и Испания (1126 евро) минималната заплата е била малко над 1000 евро месечно, а в останалите шест страни членки над 1500 евро месечно - Франция (1603 евро), Германия (1621 евро), Белгия (1658 евро), Нидерландия (1725), Ирландия (1775 евро) и Люксембург (2257 евро).

За сравнение минималната заплата в САЩ през януари 2022 г. е равна на 1110 евро.

85b6208962635ba64404c5bcb4ba8b4c-minimum-wage-january2022-map.png

преди 12 минути, JohnTRIVOLTA написа:

А за твоята партия колко са гласували, че надаваш вой?

Що продължаваш да дразниш?! Още колко пъти да повторя, че точно затова по важните въпроси трябва да се правят референдуми, без значение кой за кого е гласувал?!

преди 16 минути, adersa написа:

И ква тогава е ползата ни? Не частната, а общата ни, като държава, от членството.

Ако може фенчетата на Израждане да не ни обясняват, какво е демокрация и свобода. И как е най- демократично.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Ако може, глобалистите да не казват кой какво ще обяснява. Не е демократично.

Още картинки:

b6480316ec5982fd0e2c6bb9d29a85f3-minimum-wage-january2022.png

Ааааа сега разбрах какво искаш да кажеш/покажеш/, че сме бедни защото сме в ЕС , как не се етих по-рано. Я дай една графика от 1998г. когато не бяхме в съюза да видим колко бяхме богати, а може и графика от 1988г. гогато сме били в друг съюз!

...

Демокрацията е да забраняваш на другия да изказва мнение?

преди 20 минути, Joss Bomon написа:

Ако може, глобалистите да не казват кой какво ще обяснява. Не е демократично.

Коле вместо да се кланяш на комунистическия си вожд Копейкин си седнал да се мъчиш как някой трябвало да те пита за нещо си. 

Никой не пита спрелите от преди 89г.

преди 35 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ааааа сега разбрах какво искаш да кажеш/покажеш/, че сме бедни защото сме в ЕС , как не се етих по-рано. Я дай една графика от 1998г. когато не бяхме в съюза да видим колко бяхме богати, а може и графика от 1988г. гогато сме били в друг съюз!

...

Демокрацията е да забраняваш на другия да изказва мнение?

А ти кво правиш, оборваш ли. Или се опитваш да излъжеш четящите, че мнението на тия дето не сме гейпросащесср трололинки, даже не си заслужава да се чете?

Единственият успех на кабенета  е износът на оръжия за Украйна, но пък там Корнелия Нинова не може да се похвали, защото твърди, че не е вярно   https://budilnikbg.com/2022/06/25/единственият-успех-е-износът-на-оръжи/?fbclid=IwAR3MxcmK_77oA-bdjdP1AZZOwnQvHKDyd-ErZJsYVxQjrXEl_P4-GPZtFYA

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

98ма се ходеше на даскало с 2000лв., днеска 10лв.
Това ако не е обедняване какво е?

Извън горното - България е бедна само по документи. ;)

преди 27 минути, Bubbles написа:

За тези неща си имаше причини и те всичките бяха все външни фактори.

Мани, не думай , мълчи .... що за външни фактори, като не сме били тогава в ЕС, нито пък в НАТО :newspaper:

• Автор
преди 2 часа, Радул написа:

Ако може фенчетата на Израждане да не ни обясняват, какво е демокрация и свобода. И как е най- демократично.

Макрон нали даде пример за демокрация. Тропна с крак и така робите я изпълниха. Няма мрън - мрън, шефът каза айде действайте. 

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

..Демокрацията е да забраняваш на другия да изказва мнение?

Абсолютно! Толкова забрани и през соца не е имало. Виж на какво прилича нета, а уж е най- свободната територия- а си с мнение извън политкоректното в ЕС и САЩ, а са те блокирали. 

И това е по всякакви теми. Спират се медии, налага се цензура, при това, с апломб. Никой не бива и да си помисли, че това може и да не е единствената права линия. Защото, мине ли му през ум, реши ли да се опъне, веднага му лепват "думи на омраза", което се санкционира и законово. За политиката, да не говорим- виждаме каква цензура ни наложиха от началото на войната и как мисирките под строй пеят в хор по директивите на ЕССР и САЩ.

преди 1 час, БаалБек написа:

bsp.png

:yanim:

Не ръкопляскай малоумно, ами прочети докрай какво стана след това, за да вденеш нещо. Знаеш ли колко стана пенсията след деноминацията? 

• Автор

Съжалявам нямам преводач от македонски език, ще се помъчим да разберем, какво говори на този много сложен и далечен език от българския език. Все едно е унгарски. Едва разбрах.

преди 1 час, Bubbles написа:

98ма се ходеше на даскало с 2000лв., днеска 10лв.
Това ако не е обедняване какво е?

Тогавашни 2000 лв са 2 лв сегашни!   Нещо си ненаясно.   

преди 8 минути, absurt написа:

Спират се медии, налага се цензура, при това, с апломб.

Няма нито една медия спряна или цензурирана. Руските пропагандони не са медии, а служители във военните и разузнавателни рашистки служби .

Запитай се колко опозиционни или чужди медии има в РФ, и кои от руските не са под контрол на рашисткия режим.

За доказаните фейкове които ежедневно ръсят, дори няма нужда да споменавам.

преди 11 минути, absurt написа:

Не ръкопляскай малоумно, ами прочети докрай какво стана след това, за да вденеш нещо. Знаеш ли колко стана пенсията след деноминацията? 

Сигурен съм че човека е сложил тази снимка със  сарказъм.

Именно че пенсиите бяха по 5$ , а сега Р.Гечев всеки ден е по телевизиите и ръси акъл . Заедно с уволнената за корупция с Пеевски , Корнела в министерството на Р.Овч.

Срама нямате комунистите ей :getout:

преди 37 минути, absurt написа:

прочети докрай какво стана след това, за да вденеш нещо. Знаеш ли колко стана пенсията след деноминацията? 

Лелче, щом смяташ, че социалистическата икономика е по-устойчива от пазарната (капиталистическата), няма какво да дискутирам с теб. Стой си в 19-ти век. :yanim:

преди 27 минути, miro20 написа:

Сигурен съм че човека е сложил тази снимка със  сарказъм

Де толкоз акъл! :lol6:

преди 48 минути, АСПЕКТ написа:

Макрон нали даде пример за демокрация. Тропна с крак и така робите я изпълниха. Няма мрън - мрън, шефът каза айде действайте. 

Тропна с крак? Една година кандърми и вадене на душа, щом е тропане с крак...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.