Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 14 минути, Joss Bomon написа:

Ами защо тогава толкова приритвате за ЕС, като винаги ще сме безгласна буква?

http://silnabulgaria.eu/2022/06/глобализацията-ни-унищожава-преди-бе/?fbclid=IwAR3dkGRzgIwCpLnl4nHZpF6J82Nbhj01giEV1CKyVA-N6r4YzqEllZDuzug

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 35 минути, absurt написа:

Веднага след обръщането на палачинката, американското посолство разви бурна дейност по създаването на СДС- офиси, офис техника, плакати и всичко, което е нужно, за да ни поведат от едната зависимост към другата. Бяхме наивни и вярвахме да лозунгите, когато масово гласувахме и дадохме цялата власт в ръцете им. И те изпълняваха с ентусиазъм плана на американците. 

Пълни глупости. та нали това се говореше последните години че първите СДС-та и демократични проекти и партии бяха под контрола на ДС и подобни червени служби.

Цитирал съм 1001 пъти как например Костов 2001 г е назначавал също стотици ченгета във властта и на ключови постове !!!

Причината да буйсува държавата е че не изтъгнахме тумора на червените паразити от корен от смаото начало.

И се връщам на старата аксиома отново - тези държавикоито най бързо и рано са се оттървали чрез лустрация от комунистическите мракобесни  червени кърлежи , те сега са в пъти по добре от тезикоито не са.

Ние сме последни с никога непроведена лустрация.

Пряка зависимост, красноречива аксиома. :hush:

Кави хамериканци кви 5 лв ... :hit:

преди 39 минути, absurt написа:

Днес е същото по отношение на.........всичко. Нямаме право на никакво самостоятелно мислене и решение. 

Не си видяла кога нистина ти е забранено да имаш собствена политика и икономика :hush:

преди 21 минути, Joss Bomon написа:

Тая пък, егати златното "котенце" дето има...

Хубавица.  Кирчо е бил служебен министър противоконституционно. Всички действия и договори са нищожни.   Трябва да се връщат пари.   Киро и Лена кога ще ги връщат!?

преди 56 минути, absurt написа:

Какво е глобализация ? Възмажността да можеш да пътуваш навсякъде, да можеш да работиш навсякъде, да можеш да живееш навсякъде, не е ли това?

• Автор
преди 42 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Какво е глобализация ? Възмажността да можеш да пътуваш навсякъде, да можеш да работиш навсякъде, да можеш да живееш навсякъде, не е ли това?

Това е замисъла, но както всяка една система човека е изврати. Примерно, комунизъм. От една философия, виж как се изроди. И колко човека бяха убити. Също и религията. Заради религията, колко човека бяха убити. Избити.

преди 41 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Мда, а демокрацията е свобода и право на избор.:hang:

преди 2 минути, Bubbles написа:

Мда, а демокрацията е свобода и право на избор.:hang:

Да, иначе нямаше да можеш да имаш този избор, щеше да си крепостен селянин на едни шепа по-равни от другите!

• Автор
преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Да, иначе нямаше да можеш да имаш този избор, щеше да си крепостен селянин на едни шепа по-равни от другите!

И ти мислиш, че аз бедния съм равен с един олигарх(богат)?

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Това е замисъла, но както всяка една система човека е изврати. Примерно, комунизъм. От една философия, виж как се изроди. И колко човека бяха убити. Също и религията. Заради религията, колко човека бяха убити. Избити.

Каква система бре, това са общочовешки права! Комунизма казахме , че е утопия така , че не може да се имплементира на практика, а опитите за някаква имплементация е била само тоталитаризъм!

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

По общочовешки права - да. Ти в кое си дискриминиран?

Лъжливото овчарче Кирчо искало все то да е премиер -  още не е разбрал, че никой в България не иска подобен ""кукуригу-кудкудяк""   за министър-председател.   Защото е вреден за държавата.

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Каква система бре, това са общочовешки права! Комунизма казахме , че е утопия така , че не може да се имплементира на практика, а опитите за някаква имплементация е била само тоталитаризъм!

Абе той и този е демократ да ти кажа, даже страната му се казва демократична :

th?id=OIP.my_7wSUooKRsSqCWq57qqwHaEK%26p

току-що, Bubbles написа:

Абе той и този е демократ да ти кажа, даже страната му се казва демократична :

th?id=OIP.my_7wSUooKRsSqCWq57qqwHaEK%26p

Ти на себе си ли даваш отговор ? Кой каза , че е демократ , само някой глупак може да го твърди това!

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Пред закона и в работещите демокрации - да.  Примери много как милионери са изправяни пред съда без оглед на имотно състояние.

В страни симулиращи демокрация и тоталитарни режими - не. Там олигарха си е купил закона. Такива са най вече като пример - страните от евразийския клуб Рашистан.

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Ми, не е. 

Можеш да пътуваш "навсякъде", но само ако си в съюз с подпис и печат, и съответни задължения. Ако не си- визи, които може да ти бъдат отказани, работа- да ти бъде отказана по същата причина, да живееш "там", отказано пак по същата причина. 

Ние сме глобализирани в рамките на ЕС, срещу пълната загуба на суверинитет. 

Прочети статията- заслужава си.

току-що, absurt написа:

Ми, не е. 

Можеш да пътуваш "навсякъде", но само ако си в съюз с подпис и печат, и съответни задължения. Ако не си- визи, които може да ти бъдат отказани, работа- да ти бъде отказана по същата причина, да живееш "там", отказано пак по същата причина. 

Четеш ли си понякога глупостите ?

• Автор
преди 11 минути, miro20 написа:

Пред закона и в работещите демокрации - да.  Примери много как милионери са изправяни пред съда без оглед на имотно състояние.

В страни симулиращи демокрация и тоталитарни режими - не. Там олигарха си е купил закона. Такива са най вече като пример - страните от евразийския клуб Рашистан.

Кажи ми един политик, който е в затвора. В затвора са кокошкарите.

преди 3 минути, absurt написа:

Ми, не е. 

Глупости не чета! То е ясно, че страни не изповядващи тези ценности ще е нужна виза , респективно и за хората живущи там.

За това е и ЕС , за всички изповядващи общочовешките права, да могат да пътуват, учат, работят, живеят!

Спрямо, кого сме загубили суверинитет? Пак глупости! Това , че трябва законодателството да се синхронизира с това на съюза ли?

• Автор
преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Глупости не чета! То е ясно, че страни не изповядващи тези ценности ще е нужна виза , респективно и за хората живущи там.

За това е и ЕС , за всички изповядващи общочовешките права, да могат да пътуват, учат, работят, живеят!

Спрямо, кого сме загубили суверинитет? Пак глупости! Това , че трябва законодателството да се синхронизира с това на съюза ли?

Глупости. В Германия преди ме викаха в институцията за чужденци. Преди да отпадне Freizügigkeitsbescheinigung.

току-що, АСПЕКТ написа:

Глупости.

Естествено , друго не очаквам , като реакция, като не ни изнася нещо очеИзвадно е така.

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

трябва законодателството да се синхронизира с това на съюза

И да се синхронизира, все тая, докато не започне да работи, ама не да се прави че работи, а да има ефективни присъди!

• Автор
преди 12 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Естествено , друго не очаквам , като реакция, като не ни изнася нещо очеИзвадно е така.

Абе, човек аз съм ходил и съм бил превикан в инстанцията за чужденци, там трябваше да си вадя Freizügigkeitsbescheinigung.

Какви свободи, какви 5 лева. Трябва и ти уседналост за работа и още куп други простотии. Не може от София директно в Берлин да работиш.

преди 21 минути, miro20 написа:

Ко речи?!? А кой ги е изправял милиардерите пред съд. Некоя бедна душица кат Мирко, или некоя бивша и също поне относително известна и богата, която да го съди примерно за някое измислено sexual assault, от преди 20 години. Иначе да, държавата има ресурси и воля да "осъди" некой олигарх, за да направи сценката че и богатите плачели. Случва се веднъж годишно и олигархът, некой дребен обикновено, полага некой час обществен труд, щото е пипнат дрогиран да шофира. Не бъркайте разните глоби налагани на фирмите, нали тук си говорим за права на човека.

току-що, Joss Bomon написа:

И да се синхронизира, все тая, докато не започне да работи, ама не да се прави че работи, а да има ефективни присъди!

Е как да заработи правосъдието, като не е синхронизирано? Как като сме с единият крак в Европа , а с другия все още в Азия ? Как да работи, като това крадливо племе си избира едни и същи, от едно котило да тупат топката докато може? Как като мафията си е купила държава, респективно институциите? За това нищо не става и няма да става, защото сме нация нефелна , хем се бие в гърдите "Булгар, Булгар..", хем чака някой да го "оправи"!

• Автор
преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Ко речи?!? А кой ги е изправял милиардерите пред съд. Некоя бедна душица кат Мирко, или некоя бивша и също поне относително известна и богата, която да го съди примерно за някое измислено sexual assault, от преди 20 години. Иначе да, държавата има ресурси и воля да "осъди" некой олигарх, за да направи сценката че и богатите плачели. Случва се веднъж годишно и олигархът, некой дребен обикновено, полага некой час обществен труд, щото е пипнат дрогиран да шофира. Не бъркайте разните глоби налагани на фирмите, нали тук си говорим за права на човека.

Те един прокурорски син в Перник, не могат да осъдят, те искат олигарх. Богат човек да осъдят.

https://www.clubz.bg/129265-prokurorskiyat_sin_ot_pernik_se_opravda_biel_samo_kato_go_provokirat

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.