Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Цитат

Първият реактор е построен съвместно от канадската фирма Atomic Energy of Canada Limited и италианската Ansaldo Nucleare

никакъв уестикхаус местингхаус

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Къде видя защита на потребителите? То вий сте едни потребители .

според договора  никой не носи отговорност

и ако някой се качи и се разбие  и умре си е на негова отговорност

но все пак първо трябва да ни дадът някой самолет 

пък след това да видим дали има в бълтгарската армия някое камикадзе да си жертва живота за  1000 лв бруто на месец 

имаше един натовец се разби през ноща в морето след това го оплаква жена му по студиата

а като го  назначаваха с вързки си трайкаше  и си получаваше паричките без бачкане той бил летец  защитавал държавата  

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 7 минути, Banesc написа:

никакъв уестикхаус местингхаус

Пак не разбра - нормално за ватенка

преди 8 минути, Banesc написа:

според договора  никой не носи отговорност

и ако някой се качи и се разбие  и умре си е на негова отговорност

Я дай и аз да видя този договор, а! Повярвай ми имам много дебели връзки!

преди 11 минути, Banesc написа:

имаше един натовец се разби през ноща в морето след това го оплаква жена му по студиата

КъФ натовец е тоя, бе? ако говорим за терзиев, де. А и расийския миг е е като жугули, срещу баварец! Сега тая дето е ревала по студията, трябва да плаща до девето коляно жигулито

преди 17 минути, Радул написа:

Само първите ефки ги платихме авансово на САЩ, защото досега България не е купувала официлно нищо американско и няма кредитна история.

Сериозно ??? Ти да не си съпровождал Херо Мусака и да си и държал чинно дамската чантичка  ?  Те нашите Нови американски партн .....  грешка господари очевидно много ни обичат . Голяма любов се е зародила между нашите народи . Толкова голяма , че същите кравари продаваха самолетчета ново поколение Ф 35 на доста по-ниски цени спрямо бараките  ( , които евентуално някой ден ще пристигнат у нас  ) на други държави по земното кълбо . Които всъщност не са им толкова близки партньори . После да не се окаже , че българските политици , както винаги се навеждат и свалят гащите да ги опрашват отзад още преди да са го поискали краварите . С такава нагласа, манталитет и елементарни подмазвачи никой на този свят няма да те уважава . Какво значение има , че българския народ ще изплаща отново милиарди профукани от поредният некадърен лизач , политик .   

преди 3 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Какво значение има , че българския народ ще изплаща отново милиарди профукани от поредният некадърен лизач , политик .   

Има, има

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

Сега тая дето е ревала по студията, трябва да плаща до девето коляно жигулито

глупости

тая техника е безплатна от ссср

а за ф16 платихме по 1000 лв на човек 

пак казвам платихме

но не сме получили

демек ни измамиха евроатлантическите партьори 

и е подсъдимо защото 1000 лв е над минималната заплата и се води за престъпление ако беше 700 лв можеше да си затворим очите 

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Повярвай ми имам много дебели връзки!

А парички за нет ще имаш ли, или пак ще предпочетеш да дадеш седмичната си печалба за едно пиле с ориз от "Мръвката"? 

преди 34 минути, maxthon написа:

Да и докато не открият начин да не се разхерметизират касетките с горивото може и да има някакъв шанс да се използва. Засега това не е решено като проблем и съответно няма разрешение от нашата агенция за използване. А нямането на градове на ТЕЦ работещ на природен газ в България просто ще оставя без коментар...

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

Има точно 3 теца в БГ работещи на газ. И това са малки тецове- нито един от тях не осигурява енергия за цял град. Най- големите (мариците), са на лигнитни въглища. И те произвеждат повече от всички останали взети заедно.

преди 2 минути, Banesc написа:

тая техника е безплатна от ссср

Никога, нищо не е и не може д бъде безплатно! Цената, не винаги в USD  - но винаги се плаща! Дори и слихвите - примерно хляба, дето бил при бай тошо някви стинки.... е сега плащате с кихвите, защото няма такъв вариант

преди 1 минута, Радул написа:

Има точно 3 теца в БГ работещи на газ. И това са малки тецове- нито един от тях не осигурява енергия за цял град. Най- големите (мариците), са на лигнитни въглища. И те произвеждат повече от всички останали взети заедно.

а кирчо и зеленяка защо ни карат да затваряме въглищните централи ?

нито газ ще има нито въглища

царя дава 

падаря не дава 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

А парички за нет ще имаш ли, или пак ще предпочетеш да дадеш седмичната си печалба за едно пиле с ориз от "Мръвката"? 

Да ще имам. Седмичната ми печалба.... хмммм ами не ме интерсува чак толкова - пенсионер съм. Като цяло в момента се оправям с печалбата си. Пък и само от ресто, ако не ме домъези, мога да довлача още поне двойно, плебейче!

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Никога, нищо не е и не може д бъде безплатно! Цената, не винаги в USD  - но винаги се плаща! Дори и слихвите - примерно хляба, дето бил при бай тошо някви стинки.... е сега плащате с кихвите, защото няма такъв вариант

бай тошо ако беше щехме да имаме няколко аеца

да горим въглища колкото си  искаме и да ни дреме за газ и нефт защото щеше да е  безплатен за да сме на страната на русия и да нападнем македония гърция  и румъния и одеса и да си вземем българските територии 

преди 1 минута, Banesc написа:

бай тошо ако беше щехме да имаме няколко аеца

да горим въглища колкото си  искаме и да ни дреме за газ и нефт защото щеше да е  безплатен за да сме на страната на русия и да нападнем македония гърция  и румъния и одеса и да си вземем българските територии 

Въглища, ще гориш на оня свят! Викаш... и леки/средни горива няма да ти трябват - ще караш жугули с парен двигател на въглища, а?

Абе, вие, до кога, ще сте живи, бе...то брадатите вече и костите им изгниха, тука при вас още комубисти се мяркат

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

хмммм ами не ме интерсува чак толкова - пенсионер съм.

разбирам те

пенсионерите в българия  са от златния милиард 

с новия световен ред  това приключва както газа г-н Путин

няма да има вече хапване и пийване на корем 

шкембетата ще намалеят

но спокойно

когато губиш не знаеш какво печелиш

холестерола  и болестите ще изчезнат 

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Въглища, ще гориш на оня свят! Викаш... и леки/средни горива няма да ти трябват - ще караш жугули с парен двигател на въглища, а?

Абе, вие, до кога, ще сте живи, бе...то брадатите вече и костите им изгниха, тука при вас още комубисти се мяркат

ще горя въглища та пушек ще се вдига

психо зелените да си гледат работа да слагат маски и без тва де се пазят от ковит

по време на комунизма градския транспорт беше електрически и част от бдж 

но казаха- нямаме  пари за ток при демокрацията и се унищожи

а сега тръгнали пак натам

ние от където тръгваме те на там отиват 

преди 20 минути, Радул написа:

Е така де ама въпреки, че София все пак не е България може да преценим възможността какво може да стане при липса на газ или толкова висока цена, че повечето хора да не могат да си позволят такова отопление. И тогава ще има особено значение дали се мръзне вкъщи или някъде на площад с жълти павета. И това разбира се няма да желан вариант за който и да управляващ.

преди 28 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Сериозно ??? Ти да не си съпровождал Херо Мусака и да си и държал чинно дамската чантичка  ?  Те нашите Нови американски партн .....  грешка господари очевидно много ни обичат . Голяма любов се е зародила между нашите народи . Толкова голяма , че същите кравари продаваха самолетчета ново поколение Ф 35 на доста по-ниски цени спрямо бараките  ( , които евентуално някой ден ще пристигнат у нас  ) на други държави по земното кълбо . Които всъщност не са им толкова близки партньори . После да не се окаже , че българските политици , както винаги се навеждат и свалят гащите да ги опрашват отзад още преди да са го поискали краварите . С такава нагласа, манталитет и елементарни подмазвачи никой на този свят няма да те уважава . Какво значение има , че българския народ ще изплаща отново милиарди профукани от поредният некадърен лизач , политик .   

Ф35 ли ти се иска? Ф 35 е само за дългогодишни и лоялни партньори. Като Англия, Холандия, Италия, Корея, Япония... Турците и те искаха, ама с тоя президент много ще почакат. НИе с президент дето не знае чий е Крим, май е по- добре да мислим за нещо друго. Няма кой да те гледа как лижеш задника на Путин и да ти продаде най- добрата си военна техника.

преди 5 минути, Banesc написа:

по време на комунизма градския транспорт беше електрически и част от бдж 

Не знам, какво е бдж, ама пък това, ако е лектрическо

image.jpeg.b9fed2dbfa3eff7c0f8501ce669e8025.jpeg

преди 3 минути, Радул написа:

Ф35 ли ти се иска? Ф 35 е само за дългогодишни и лоялни партньори. 

С още 8 самолета Кирчо враните ли ще плаши?   Тези самолети не могат да защитят собствениците си от междуконтинентални ракети или от ракетни удари от ядрени подводници.    С400 си купиха турците за да могат да ги унищожават при нужда. Заради спорове с Гърция.

преди 22 минути, NewRedDragon написа:

Не знам, какво е бдж, ама пък това, ако е лектрическо

image.jpeg.b9fed2dbfa3eff7c0f8501ce669e8025.jpeg

български държавни железници- електрички

сега са немски дизелови сименс

4 лв литър дизел

280 литра на  100 км ....

аз ако съм турция като нищо ще вляза в гърция да си взема каквото ми трябва

нека нато се задейства като половината нато е турция

другата  половина  е сащ

а другите са от ес но си пратиха войската в украйна заедно с оръжието 

преди 1 час, Лудият Учен написа:

и какъв е - прокурор ли - или пак ръсиш клевети, явно пак са те хванали от рега ти:laughing4:

преди 40 минути, Радул написа:

Ф35 ли ти се иска? Ф 35 е само за дългогодишни и лоялни партньори. Като Англия, Холандия, Италия, Корея, Япония... Турците и те искаха, ама с тоя президент много ще почакат. НИе с президент дето не знае чий е Крим, май е по- добре да

ти на кой свет живееш

единственото което радев знае   е че крим е руски

можеше да си спести мъките и да не дава мандата на евро атлантическата комунистка корнелия

и да го  даде на итн или дпс или  възраждане да го върнат веднага и да си спести мъките и цирка 

ф35 е за дългогодишни марионетки

много добре знаят че ако ни дадът  ф35 или ф16  ще го продадем на черния пазар  на русия и ще кажем еми сори разби се някъде в черно море

за това не ни дават ф16 нищо че народа е платил 

• Автор

Shell  бензиностацията направи 5 повече оборот. 

https://www.berliner-kurier.de/politik-wirtschaft/shell-verfuenffacht-gewinne-so-kraeftig-profitieren-oel-und-gas-konzerne-von-der-energiekrise-li.251396

Британската компания Shell увеличи пет пъти своята печалбата, а именно от април до юни до 18 млрд. долара. Френската компания Total Energies пък удвои печалбата си до 5,7 млрд. долара, испанската петролна компания Repsol удвои печалбата си спрямо предходната година до 2,54 млрд. евро.

--------------------------------------------------------------

А, България?

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

https://www.berliner-kurier.de/politik-wirtschaft/shell-verfuenffacht-gewinne-so-kraeftig-profitieren-oel-und-gas-konzerne-von-der-energiekrise-li.251396

Британската компания Shell увеличи пет пъти своята печалбата, а именно от април до юни до 18 млрд. долара. Френската компания Total Energies пък удвои печалбата си до 5,7 млрд. долара, испанската петролна компания Repsol удвои печалбата си спрямо предходната година до 2,54 млрд. евро.

Да сравняваш печалба от горива в година със световен локдаун и печалба от горива в година в която за пръв път от две години хората вече можеха да пътуват свободно е нелепо.

току-що, АСПЕКТ написа:

това е знак  че икномиката  е в рецесия

по време на рецесия , инфлация -инвестиция в енергия   и горива 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.