Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Мисля, че написах доста добре чие е решението за това и всички знаем кой го предложи така, че няма нужда да започваш да гадаеш кой е виновен за безплатните градини и ясли. И понеже виждам вече, че няколко пъти се измъкваш да отговориш по същество по начин "не се притеснявай" моля те ако няма какво да кажеш по същество конкретно по дадена тема е просто не отговаряй....

Бе ти мислиш и че виждаш невидими неща, та айде не ми давай наклон на отговорите и писаниците. Чие е предложението няма знаение- решението и отговорността е на министъра. И той намери начин да го направи.

преди 4 минути, attj написа:

Инфлацията и поскъпването не се отчитат при хвалебствията.   Според Корнелия държавата е в разцвет!       Пак ще те питам -  примерно пенсионер със средна месечна пенсия 666 лв сега колко продукти може да си купи?    Например хляб, сирене, бензин, нафта и каквото още се сетиш.  А хилядите  работещи за 700-800 лв на месец?      Некадърните управници пропускат нарочно създадената от себе си инфлация и своята корупция.  Лъжливи боклуци са!        

Какво ще кажеш за: "А ич?" М?

Майка ми е пенсионер и никак не е недоволна от новата си пенсия.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 3 минути, Радул написа:

Бе ти мислиш и че виждаш невидими неща, та айде не ми давай наклон на отговорите и писаниците. Чие е предложението няма знаение- решението и отговорността е на министъра. И той намери начин да го направи.

За какъв министър говорим? Предложения има от всяка партия в коалицията. Решението е на Министерски съвет, който взима решения колективно?

преди 6 минути, Радул написа:

Какво ще кажеш за: "А ич?" М?

Майка ми е пенсионер и никак не е недоволна от новата си пенсия.

Точно хич е за стотици хиляди работещи в България.    Майка ти щом е доволна - значи е скромна.   Нека е жива и здрава!  А на мен ми откраднаха около 20 % от спестявания и финансови резерви.   Как да бъда доволен!?  

преди 4 минути, maxthon написа:

За какъв министър говорим? Предложения има от всяка партия в коалицията. Решението е на Министерски съвет, който взима решения колективно?

И що тогава всички плюнки са към Киро и Асенчо?

преди 3 часа, miro20 написа:

А реално става въпрос тошефффф отново да си чеше крастата със заяждания и простотия :) 

Реално ти си изпаднал в заблудата, че можеш да ме засегнеш по някакъв начин със споменаването на ТЕЛК-а ми. Ето това е "чесане на краста със заяждане и простотия" в най-висша степен.

Интелектуалното ти развитие явно е застинало на ниво "детска градина", щото после хората порастват и престават да  обиждат изтъквайки физически различия. Ти обаче не си успял да прескочиш нагоре в развитието си :getout:

ПП: Това обаче пък е една от чертите в теб, които те правят любимият ми форумен клоун. Напоследък и един друг екземпляр се опитва да вземе първото място, но ти си недостижим, баце  :wors:

преди 2 часа, Радул написа:
"Какво не ви разказа Кирил Петков?
- Не ви разказа за плануваният преврат в държавата и то от най висши лица, които бяха част от най висшите длъжности в тази държава. (Помислете ще се сетите кои са те! "Крим е руска, войната не е война, а специална операция, аз не съм негов министър , а на българската държава и т.н...)
- Не ви разказа, че се плануваше да се предизвика референдум за излизане от НАТО и ЕС и връщане към Изтока.
- Не ви разказа за подкупа, който поиска Копейкин, за да спре да застрашава правителството.
- Не ви разказа за хонорарите от по 4000 лв на телевизионни коментатори и журналисти, които са били изплащани от руското посолство, за да хулят правителството.
- Не ви разказа, че брутният вътрешен продукт на държавата се изстреля в небесата за 6 месеца.
- Не ви разказа за намаляването на външният дълг на държавата с 1 милиард.
- Не ви разказа, че България никога не е била толкова богата, както за тези 6 месеца.
- Не ви разказа, че финансовият министър на Германия остана очарован от управлението на финансите на България и се консултира с Асен Василев за належащи финансови проблеми в собствената му страна.
- Не ви разказа, че за 6 Месеца в България се построиха заводи за производство на камиони, бетоновози, медицинска техника, дронове, соларни генератори и т.н
- Не ви разказа за постиженията и обновленията в железопътния транспорт.
- Не ви разказа, че заплатите на учителите се вдигнаха до 1600 лв.
- Не ви разказа, че пенсиите за една година се увеличиха колкото за последните 12 години!
- Не ви разказа, че учебниците на децата до 12 клас са безплатни.
- Не ви разказа, че заплатите на младите лекари се вдигнаха от 800 лв на 2000 лв. На сестрите от 800 лв на 1500 лв. И нагоре.
- Не ви разказа, че въпреки войната, цените на тока и бензина на световните пазари, в България са едни от най ниските цени на горива и ток!
- Не ви разказа, че границата Капитан Андреево е била частна и е генерирала милиарди за Мафията.
Мога да пиша още три дни.
Това беше грешката на Кирил, той не Ви разказа!''
Д-р Алдин Алли

Това някакъв майтап ли е ? :)

Spoiler
преди 7 минути, ivottoshev написа:

Реално ти си изпаднал в заблудата, че можеш да ме засегнеш по някакъв начин със споменаването на ТЕЛК-а ми. Ето това е "чесане на краста със заяждане и простотия" в най-висша степен.

Интелектуалното ти развитие явно е застинало на ниво "детска градина", щото после хората порастват и престават да  обиждат изтъквайки физически различия. Ти обаче не си успял да прескочиш нагоре в развитието си :getout:

ПП: Това обаче пък е една от чертите в теб, които те правят любимият ми форумен клоун. Напоследък и един друг екземпляр се опитва да вземе първото място, но ти си недостижим, баце  :wors:

не тролчо. Просто ти показах как за всяка една тема, дори и лична, ти изкривяваш в простотии, офтопици, спамене и извъртане на думите заяждайки се за изрази и запетайки, въпреки че мн ясно се разбира за какво става въпрос.

Защо го правиш и защо си "чешеш крастата" с такова поведение тук, сам се замисли .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 21 минути, attj написа:

Точно хич е за стотици хиляди работещи в България.    Майка ти щом е доволна - значи е скромна.   Нека е жива и здрава!  А на мен ми откраднаха около 20 % от спестявания и финансови резерви.   Как да бъда доволен!?  

Как гейпросащесср трололинките биха ти отговорили:

Ти си си виновен, че не си инвестирал тия пари да се умножават, ами си ги удавил в банков депозит.

преди 10 минути, miro20 написа:

Това някакъв майтап ли е ? :)

Смей се, смей...

преди 1 минута, Радул написа:

Смей се, смей...

Няма нужда.. кокорчовците измамници са минало вече.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Как гейпросащесср трололинките биха ти отговорили:

Ти си си виновен, че не си инвестирал тия пари да се умножават, ами си ги удавил в банков депозит.

Аха. Значи банките да прецакат всички останали, за да може на Тошко да му е добре.

преди 7 минути, miro20 написа:

Няма нужда.. кокорчовците измамници са минало вече.

Мхм. Буда ше възкръсне.

Трогателно по своята детинщина е предположението, че хората стават политици, за да оправят дереджето на народа...тоест, на другите хора. То ми прилича на всеизвестното "Това е бизнес, няма нищо лично"...По чиято същност Дон Корлеоне казва следното на сина си..."И запомни, сине! Всичко е лично"...
Сещам се как преди години от висок пост в английска банка един младеж дойде да стане финансов министър на опърпаната ни държавица...за двайсет пъти по-малко пари, естествено...тоест, да оправи народа...Народа, разбира се, той не оправи, но собственото си дередже оправи и още ка-а-а-ак?!Показаха ми негови хотелчета по морето...петзвездни, разбира се...Човекът беше сравнително беден, та евтино не купува...
преди 30 минути, Hristo52 написа:
Трогателно по своята детинщина е предположението, че хората стават политици, за да оправят дереджето на народа...тоест, на другите хора. То ми прилича на всеизвестното "Това е бизнес, няма нищо лично"...По чиято същност Дон Корлеоне казва следното на сина си..."И запомни, сине! Всичко е лично"...
Сещам се как преди години от висок пост в английска банка един младеж дойде да стане финансов министър на опърпаната ни държавица...за двайсет пъти по-малко пари, естествено...тоест, да оправи народа...Народа, разбира се, той не оправи, но собственото си дередже оправи и още ка-а-а-ак?!Показаха ми негови хотелчета по морето...петзвездни, разбира се...Човекът беше сравнително беден, та евтино не купува...

Ей тва е червената (без) мисъл. Начи човека на високия пост в английска банка, е бил толкова закъсал, че дошъл тука да се цани за министър за без пари, та да си оправи положението.

Вие се смеете, ама аз т'ва...

Цитат

...

- Не ви разказа, че финансовият министър на Германия остана очарован от управлението на финансите на България и се консултира с Асен Василев за належащи финансови проблеми в собствената му страна.

...

ш'си го запазя и ш'си го чета в трудни моменти.

Отиващият си парламент затвърди истинността на една от малкото мъдри народни поговорки: "Много баби - хилаво дете!"...Единственото, което ме изумява, е, че детето все още дава признаци на живот, бе?!...Надявам се следващият парламент най после и веднъж завинаги да приключи с това антиприродно явление...Нека реалността възтържествува!
Обаче като се замисля...Хилави избиратели, хилав Парламент, хилави закони, хилава държава. Това е България. От векове ,за векове.
преди 12 часа, Радул написа:
"Какво не ви разказа Кирил Петков?
- Не ви разказа за плануваният преврат в държавата и то от най висши лица, които бяха част от най висшите длъжности в тази държава. (Помислете ще се сетите кои са те! "Крим е руска, войната не е война, а специална операция, аз не съм негов министър , а на българската държава и т.н...)
- Не ви разказа, че се плануваше да се предизвика референдум за излизане от НАТО и ЕС и връщане към Изтока.
- Не ви разказа за подкупа, който поиска Копейкин, за да спре да застрашава правителството.
- Не ви разказа за хонорарите от по 4000 лв на телевизионни коментатори и журналисти, които са били изплащани от руското посолство, за да хулят правителството.
- Не ви разказа, че брутният вътрешен продукт на държавата се изстреля в небесата за 6 месеца.
- Не ви разказа за намаляването на външният дълг на държавата с 1 милиард.
- Не ви разказа, че България никога не е била толкова богата, както за тези 6 месеца.
- Не ви разказа, че за 6 Месеца в България се построиха заводи за производство на камиони, бетоновози, медицинска техника, дронове, соларни генератори и т.н
- Не ви разказа за постиженията и обновленията в железопътния транспорт.
- Не ви разказа, че заплатите на учителите се вдигнаха до 1600 лв.
- Не ви разказа, че пенсиите за една година се увеличиха колкото за последните 12 години!
- Не ви разказа, че учебниците на децата до 12 клас са безплатни.
- Не ви разказа, че заплатите на младите лекари се вдигнаха от 800 лв на 2000 лв. На сестрите от 800 лв на 1500 лв. И нагоре.
- Не ви разказа, че въпреки войната, цените на тока и бензина на световните пазари, в България са едни от най ниските цени на горива и ток!
- Не ви разказа, че границата Капитан Андреево е била частна и е генерирала милиарди за Мафията.
Мога да пиша още три дни.
Това беше грешката на Кирил, той не Ви разказа!''
Д-р Алдин Алли

Баце, не ми казвай, че и ти мислиш същото, като автора?

:lol6:

преди 2 минути, M.Николов написа:

Баце, не ми казвай, че и ти мислиш същото, като автора?

:lol6:

Не същото. Много повече.

• Автор
преди 1 час, Hristo52 написа:
Отиващият си парламент затвърди истинността на една от малкото мъдри народни поговорки: "Много баби - хилаво дете!"...Единственото, което ме изумява, е, че детето все още дава признаци на живот, бе?!...Надявам се следващият парламент най после и веднъж завинаги да приключи с това антиприродно явление...Нека реалността възтържествува!
Обаче като се замисля...Хилави избиратели, хилав Парламент, хилави закони, хилава държава. Това е България. От векове ,за векове.

Каква ирония, Вашето поколение бе здраво, умно и можещо пък еднопартиен модел, сега хилаво, глупаво и над 100 партии... за гласуване. Многопартийна система.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Няма страшно, наесен в коалиция с Герб ще "оправите" държавата.

;)

Иска ти се, но в коалиция с Бонго е единствено твоя идол. Не ми са верва Бонго доброволно да влезе в затвора, та да удиса на мераците за коалиция ГЕРБ- ПП

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.