Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 5 минути, absurt написа:

А, отговорих, ама като си силно функционално неграмотна, какво да те правя? 

Ще продължа да ти набивам в тъпата главица подложна:

1. ЕС и Краварите блокираха разплащателните сметки на търговската фирма "Газпром", където бяха превели доларите и еврата, за газа, който по договор получават.

2. В отговор на това действие, руската държава взе решение, разплащането зза газа да стане чрез превалутиране, като така се гарантират взиманията на доставчика.

3. Решението на руската държава влезе в сила от 01., което беше месец преди падежа на нашата сделка. Ние, които сме сред тези, лешили блокирането на сметките на "Газпром", бяхме предупредени, че следствие нашите действия, се налага промяната.

4. Договорът, де факто, го наруши България, като член на ЕС. "Газпром" нищо не е нарушил. За него, обстоятелствата са в зоната "форсмажор" и реално, с това си решение, той спасява Европа от врътване на кранчето. Е, за любимите ти кравари е в ущърб, ама тях ти си ги мисли. 

ПП. Пак напомням- Германия, Австрия, Унгария и други, не намират, че "Газпром" нарушава договорите си. Но, те са глупави- Аглая Епанчина, кипейки от мозък, ще им размаха пръст и ще им обясни!

Ми.. не не си отговорила :D Прочети какво те питам. Ако си мислиш, че си ми отговорила, халюцинациите и другите ти психични проблеми, да ги лекува психиатър. 

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Не знам кой какво се написал. Знам само, че Киро каза, че не е съгласен да плаща в евро на руска банка, щото не се знаело по какъв курс щели да обръщат еврото в рубли и щели да ни измамят.  

Путин се е оправил със западните банки. Игнорирал ги е и вече парите за газа не минават от там, щото на мига биват откраднати. Ти и Киро обаче държите плащането да става там, щото така било по нашият договор.

За трети път: много вярваш на опорките. Путин не е толкова тъп, че да се остави да го крадат.

Вземи прочети тогава, не знам защо си тръгнал да "обясняваш" неща, които никой не е питал. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Лудото Кики сега няма ли да го освидетелстват и лекуват?    Или още му е рано     Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 4 минути, N1K17Y написа:

не знам защо си тръгнал да "обясняваш" неща, които никой не е питал. 

Обяснявам неща, на които в опорките ти няма логичен отговор, и за т'ва ми се сърдиш че ги пиша без "някой да ме е питал" :jeer:

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Поправка, Киро е платил, както е по договор.

И в  коя паралелна вселена върнат превод се счита за извършено плащане?

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Ми.. не не си отговорила :D Прочети какво те питам. Ако си мислиш, че си ми отговорила, халюцинациите и другите ти психични проблеми, да ги лекува психиатър. 

Вземи прочети тогава, не знам защо си тръгнал да "обясняваш" неща, които никой не е питал. 

Ми, хайде, попитай ме пак, рожбо! То, се оказва, че и другите не това си питала.......та хайде да преговорим. Може да е по- успешно......

преди 2 часа, Bubbles написа:

Пише го в договора, който Киро простия наруши.

Викаш, чел си договора и знаеш :chinese:

преди 10 минути, maxthon написа:

Превод на пари какво е според теб - благотворителност ? :money62:

Превод на пари какво е според теб - благотворителност ? :money62:
Връщане на превод може да се случи и без контрагента получател да е получил парите. При всички случаи без значение от причината върнат превод не означава извършено плащане. Няма плащане - няма и газ. Като при всяка друга търговска сделка.

преди 2 минути, maxthon написа:

Връщане на превод може да се случи и без контрагента получател да е получил парите.

Не говорим, защо и как са върнати едни пари, говорим, че превод има т.е. плащане има - платежно нареждане е банков платежен документ !

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Обяснявам неща, на които в опорките ти няма логичен отговор, и за т'ва ми се сърдиш че ги пиша без "някой да ме е питал" :jeer:

Бях риторичен, тролене му се вика на твоето. Спокойно, запознат съм, гледам ви всеки ден.

преди 20 минути, maxthon написа:

И това какво общо има с темата ? Понеже и сами си признавате, че не четете за какво се говори, улесняваме те, Киро ли е отказал да плати написаното в договора ни или на Путьо не му е харесало какво пише и ни спря газта.

преди 16 минути, absurt написа:

Ми, хайде, попитай ме пак, рожбо! То, се оказва, че и другите не това си питала.......та хайде да преговорим. Може да е по- успешно......

Не, мерси, преди 3 коментара видях, че не можеш да отговориш. Вече ми доскуча, ако толкова държиш, върни се 2 страници и прочети пак.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Не, мерси, преди 3 коментара видях, че не можеш да отговориш. Вече ми доскуча, ако толкова държиш, върни се 2 страници и прочети пак.

Е, поне това ти дойде на ума, че да се измъкнеш от капана, който сама си постави. download.gif.c621ec88ab554601df8f58c06a345180.gif

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Киро ли е отказал да плати написаното в договора ни или на Путьо не му е харесало какво пише и ни спря газта.

Киро спря да плаща и Путин спря да изпраща. 

Тъй като западните банки крадат от Путин, той каза че иска да се плаща през неговата банка, и Киро отказа. Кое точно не разбра? 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Тъй като западните банки крадат от Путин, той каза че иска да се плаща през неговата банка. Кое точно не разбра? 

Какво някой е "казал", кой го пита ? Плащаме според договра си. Не какво някой казал. Айде стига си ме занимавал с троленето си, 10 пъти да ме питаш някоя глупост, нямаща общо с въпроса. Русия наруши договора ни. Какво са правили американците, украинците, еврогейците, немците, марсианците, Сорос, Дядо Коледа, разправяй ги на друг. 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Тъй като западните банки крадат от Путин, той каза че иска да се плаща през неговата банка, и Киро отказа. Кое точно не разбра? 

Няма да те разбере! Всичко, що е далече от опорките и плод на малко мислене, й е недостъпно!

Какво някой е "казал", кой го пита ? Плащаме според договра си. Не какво някой казал. Айде стига си ме занимавал с троленето си, 10 пъти да ме питаш някоя глупост, нямаща общо с въпроса. Русия наруши договора ни. Какво са правили американците, украинците, Сорос, Дядо Коледа, разправяй ги на друг. 

Русия наруши договора ни, защото банката, която фигурира в договора ни и през която ставаше плащането също наруши договора спирайки парите и те не стигаха до Газпром, а Киро заяви, че не иска да плаща през друга банка.

Ти и Киро искате всичко да си е по старому и нещата да си останат по същият начин.

За четвърти път: Въпреки че в опорките ти пише, че Путин е тъп като г*з, това са си просто опорки. Няма как да продължават да го крадат!

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Какво някой е "казал", кой го пита ? Плащаме според договра си. Не какво някой казал. Айде стига си ме занимавал с троленето си, 10 пъти да ме питаш някоя глупост, нямаща общо с въпроса. Русия наруши договора ни. Какво са правили американците, украинците, еврогейците, немците, марсианците, Сорос, Дядо Коледа, разправяй ги на друг. 

Хи,хи! Твоят любим Кокорко го направи, Аглайка! Кокорко също е ЕС- еврогейец, демек. Та, той го направи това- лиши "Газпром", една коректна търговска фирма от парите й, като й конфискува 300 миилиарда долари, предназначени за плащане на газа. 

Както и да го въртиш, Аглайка, все това е истината- Русия просто отговори на санкцията, като намери начин да подпомогне търговската фирма да не наруши договорите си за доставки. Защото, Аглайка, мама на тате не дава без парии, а газ подарък- съвсем.

Това е, положението. Кажи на тате си Сорос да си опресни опорките- Германия, Австрия и други страни, плащат по предложения от Русия начин и не твърдят че техните договори са нарушени. Що не им се скараш, Аглайка и не им обясниш, че не е вярно и че Русия им е нарушила договорите?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Русия наруши договора ни, защото банката, която фигурира в договора ни и през която ставаше плащането също наруши договора и спираше парите и те не стигаха до Газпром, а Киро заяви, че не иска да плаща през друга банка.

Ти и Киро искате всичко да си е по старому и нещата да си останат по същият начин.

За четвърти път: Въпреки че в опорките ти пише, че Путин е тъп като г*з, това са си просто опорки. Няма как да продължават да го крадат!

Хубаво, браво, айде като няма да четеш за какво изобщо се говори, стига си ме занимавал, ходи си в темата за войната да си защитаваш Русията. Достатъчно луди има, да си губят времето да разговарят с теб. 

Вярно или не?

"Кирил Петков знае английски и не е бивша мутра от сик.
Кирил Петков НЕ е крадял милиарди от хазната и не е откраднал 900 милиона евро от европейските данъкоплатци.
Кирил Петков НЯМА 4 МИЛИАРДА евро в офшорни сметки.
Кирил Петков е ДАРИЛ 500000 лв за Софийския университет.
Кирил Петков НЕ се е занимавал с кражби на коли в Унгария и не е лежал в чешки затвор за това.
Кирил Петков НЕ е изнасял каптагон за ислямска държава през Турция със знанието на Ердоган и Путлер.
Кирил Петков осветли трафика на хероин от Афганистан за Европа през гкпп Капитан Андреево.
Кирил Петков НЕ е ортак с Маргините от сик, Маджо, Шиши, Трактора и сие.
Кирил Петков НЕ е бил шофиорин на Маджо.
Кирил Петков НЕ играе театро с патерици, правейки се на куц.
Кирил Петков НЕ е простак и не говори цинично.”

Хубаво, браво, айде като няма да четеш за какво изобщо се говори, стига си ме занимавал, ходи си в темата за войната да си защитаваш Русията. Достатъчно луди има, да си губят времето да разговарят с теб. 

За какво се говори бре? Нали ставаше въпрос за договора ни с руснаците за газа? Повдигна темата, а сега не ти изнасят отговорите и тъй като нямаш аргументи срещу тях, ме пращаш незнамсикъдеси :getout:

преди 44 минути, N1K17Y написа:

Понеже и сами си признавате, че не четете за какво се говори, улесняваме те, Киро ли е отказал да плати написаното в договора ни или на Путьо не му е харесало какво пише и ни спря газта.

Аз обяснявам, че последния месец реално не сме си платили газа и затова го и спират, ти продължаваш да говориш за добрите намерения на Киро да се разплати. Както добре се видя добрите намерения до какво доведоха. Аз (Киро) няма да платя в рубли, но посредника ще го направи вместо мен.

преди 3 часа, Bubbles написа:

То и Германия  има договори ,плаща си  и какво? Газът е политическата бухалка на мизерникът путин,предпочита да го гори във въздуха ,но да не го доставя ,за него договорите НЕ важат! Не случайно за ЕС ,той е ненадежден! И Орбан като му се подмазва да не би да получава евтин газ? Айде,стига сте повтаряли все едно и също.

преди 2 минути, bigiadri написа:

И Орбан като му се подмазва да не би да получава евтин газ?

То всеки седи и повтаря неговите си тези, но кой е прав и кой е крив рано и късно ще излезе наяве. Орбан на практика получава по-евтин газ. Договора му с Газпром е изцяло на база петролна компонента и това обяснява и цената. И на всичкото отгоре води преговори и за още количества.

преди 56 минути, ivottoshev написа:

За какво се говори бре? Нали ставаше въпрос за договора ни с руснаците за газа? Повдигна темата, а сега не ти изнасят отговорите и тъй като нямаш аргументи срещу тях, ме пращаш незнамсикъдеси :getout:

Айде, последен напън, от добра душа го правя. 

преди 4 часа, Bubbles написа:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Русия наруши договора ни, защото банката, бла бла бла, никой не е питал защо

Като отговаряш на въпроси, които не съм питал, няма как да ми "изнасят" отговорите ти, затова и ти казвам да не ме занимаваш. Тролиш добре, но скучно. 

преди 56 минути, maxthon написа:

Аз обяснявам, че последния месец реално не сме си платили газа и затова го и спират, ти продължаваш да говориш за добрите намерения на Киро да се разплати. Както добре се видя добрите намерения до какво доведоха. Аз (Киро) няма да платя в рубли, но посредника ще го направи вместо мен.

Не сме платили, защото Газпром ни върна плащането :) Ние платихме, както е по договор, Путьо реши да си измисля укази и клаузи, както му скимне. 

преди 28 минути, maxthon написа:

То всеки седи и повтаря неговите си тези, но кой е прав и кой е крив рано и късно ще излезе наяве. Орбан на практика получава по-евтин газ. Договора му с Газпром е изцяло на база петролна компонента и това обяснява и цената. И на всичкото отгоре води преговори и за още количества.

А нашия договор е вързан към холандския пазар. Цената в момента е 190 евро, ако не се лъжа. Назад съм цитирал, колко евтина би била руската газ.

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Не сме платили, защото Газпром ни върна плащането

Всъщност никой не казва дали самата банка не ни е върнала превода. Нооо явно това няма значение. Явно живеем във вселената, където неизпълнен превод се смята за извършено плащане.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

А нашия договор е вързан към холандския пазар. Цената в момента е 190 евро, ако не се лъжа. Назад съм цитирал, колко евтина би била руската газ.

При нас сме на смесено ценообразуване като има и петролна компонента и съответно договора е около 30% под всякакъв друг газ, който може да се закупи от местни доставчици в района. А корабчетата с газ с всичките разходи по регазификация и транспорт до нас цената отива още нагоре.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.