Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 10 минути, maxthon написа:

Такива знамена видяхме да се веят по няколко повода най-вече покрай един опит да се оскверни паметник. Разбира се знамената се вееха така да се каже от двете страни на барикадата, но пък покрай единия вид флаг се вееха и други доста по-подходящи или казано иначе националният ни флаг, докато от другата страна беше само един вид за съжаление. Би ли ми припомнил дали тези флагове веещи се сами и олицетворяващи позора на  лицата, които ги носеха не бяха тези на Украйна?

За мен и руския и украинския флаг а и други нямат право да се веят на български паради и протести :)

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Руския има, укро-нацисткия - твърдо не!

flag russia GIF

преди 6 минути, Anneliese написа:

flag russia GIF

И той няма право нали е чужд?

преди 11 минути, Anneliese написа:

flag russia GIF

в вас имаш ли, вероятно - НЕ:laughing4:

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

това няма да стане - защото това по документи вече не е руски газ, то и затова асенчо каза, че не внасяме руски газ в момента

А какъв е газа? Гръцки, румънски може би и марсиански? Асенчо го остави какво каза, но май Кирчо днеска леко го опроверга. Как така по документи? Търговеца ни е предоставил декларация за произход различна от Русия? В крайна сметка Асен какво каза няма значение. Ще си платим като попове и последния газ, който сме ползвали и разбира се не сме платили, а също така и клаузата за 80% от количеството, което сме длъжни да платим без значение дали сме го ползвали. Форсмажор има при плащането, но други държави като са приели условията, а ние не то изхода от един такъв арбитраж е сигурен в коя посока ще е.

преди 37 минути, maxthon написа:

Асенчо ти ли си? Повтарянето на едно и също нещо не го прави истина. Мисля, че на теб казах иди в магазина купи си една количка продукти и може да не ги платиш. Разбира се в пълно право си да обвиниш магазина, че са ненадежни, а те са в пълното право да извикат полиция. Тоест излиза, че посредника може да плаща газ в рубли и да получава такъв, а ние даже не сме и пробвали да платим по този начин директно си измисляме повод да не го правим. Ами честито като ни натоварят с арбитражното дело да платим нещо, което не сме ползвали гледай да си някъде по мишите дупки може пък да си правите компания с Киро и Асен. Тях няма да ги видим да защитават това, което са надробили.

Ми ще ни натоварят. Като сте готови и майките си да продадете на Газпром :D

преди 10 минути, maxthon написа:

А какъв е газа? Гръцки, румънски може би и марсиански? Асенчо го остави какво каза,

то по документи, не изнасяме и оръжие за Украйна - но внасяме в Полша и Румъния , натоварени в украински самолети - за да се прибират комисионни от някой в политиката

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Натоварването ще е без значение дали възстановим доставки по договора ни. Но реално ще е по-малко ако го направим. И както вече казах реалните виновници за това няма и да си мръднат пръста да защитят по някакъв начин делата си и оттам и интереса на България. Та продължавайте да им се радвате как седят насреща по телевизора и директно ви лъжат

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

то по документи, не изнасяме и оръжие за Украйна - но внасяме в Полша и Румъния , натоварени в украински самолети - за да се прибират комисионни от някой в политиката

Е ще стигнем до извода днес Кирил Петков защо по телевизора ревеше като карпатска мечка какво ще стане ако не приемем прословутите му кораби. Македо.... пардон КОМИСИОННА-А-А-А. Всъщност мога да направя доста добра прогноза, че корабите няма да бъдат приети. Защо не гледаме какво е направил днес Булгаргаз.

• Автор
преди 33 минути, Anneliese написа:

flag russia GIF

Нали беше българка?

National Team Bulgaria GIF by Curious Pavel

преди 37 минути, petie1 написа:

За мен и руския и украинския флаг а и други нямат право да се веят на български паради и протести :)

Да. Също и на хомо и на ЕС. Че и стават на крак за песента на Бетовен. И простотиите на Шилер.

преди 27 минути, N1K17Y написа:

Баси, ти наистина си безумна, жено! 

Имаме си дългосрочен договор, вече 10 години и е до края на годината. По който договор можем да получаваме газ на ниски цени. Заради подлогите от твоята кръвна група, ни дерат по две кожи, а ти имаш наглостта да дрънкаш, че сме се били продали на "Газпром". Толкова, колкото ти и ония двамата идиота сте се продали, никой имащ грам достойнство не може да го направи. Все по- гнусна ставаш, ей!1f92e.png.60262064a4d5e40fde0d0d34bca35d3a.png 

преди 2 минути, absurt написа:

По който договор можем да получаваме газ на ниски цени.

:lol6:цените не са фиксирани - то и Германия има дългогодишен договор но и спряха СП

преди 4 минути, absurt написа:

Баси, ти наистина си безумна, жено! 

Имаме си дългосрочен договор, вече 10 години и е до края на годината. По който договор можем да получаваме газ на ниски цени. Заради подлогите от твоята кръвна група, ни дерат по две кожи, а ти имаш наглостта да дрънкаш, че сме се били продали на "Газпром". Толкова, колкото ти и ония двамата идиота сте се продали, никой имащ грам достойнство не може да го направи. Все по- гнусна ставаш, ей!1f92e.png.60262064a4d5e40fde0d0d34bca35d3a.png 

Можем, щом го пише в договора ? Същият договор, който Газпром наруши и ни спря газта ли ? :D 

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

:lol6:цените не са фиксирани - то и Германия има дългогодишен договор но и спряха СП

Няма нужда да вириш крака- Унгария на какви цени получава газ?

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Можем, щом го пише в договора ? Същият договор, който Газпром наруши и ни спря газта ли ? :D 

Може и хиляда пъти да напишеш една и съща лъжа, но тя няма да стане истина. Само показва колко си зле дори и с опорките. Една и съща простотия пишеш пост след пост. но, толкова си можеш, русокоске соросоидовна.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то и Германия има дългогодишен договор но и спряха СП

Понеже турбините на Сименс са много здрави и нямат нужда дори и от планови ремонти? Имаш ли си на идея какво представлява една такава турбина? А и газа за Германия не е спрян, а намален именно поради невъзможност на четири от петте турбини да се използват. И разбира се за това също е обявен форсмажор и никой не може да търси отговорност от Газпром за намалените доставки.  Същото не може да се каже за нас при положение, че има прецедент други държави да използват предложената схема за плащане. а ние не.

преди 8 минути, absurt написа:

Няма нужда да вириш крака- Унгария на какви цени получава газ?

Може и хиляда пъти да напишеш една и съща лъжа, но тя няма да стане истина. Само показва колко си зле дори и с опорките. Една и съща простотия пишеш пост след пост. но, толкова си можеш, русокоске соросоидовна.

Пиша ти реалността. Знам, че в drugataglednatochka.ru ви показват и "алтернативни факти", можеш да спреш да ме цитираш и да врякаш "опоркиитеееее". Айде пиши нещо за функционалната грамотност и сивите клетки и си лягай.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Пиша ти реалността. Знам, че в drugataglednatochka.ru ви показват и "алтернативни факти", можеш да спреш да ме цитираш и да врякаш "опоркиитеееее". Айде пиши нещо за функционалната грамотност и сивите клетки и си лягай.

Пишеш глупости, никаква реалност. И ги повтаряш пост след пост, защото така повеляват опорките ти. Само че, не вървиш. И ставаш все по- смешна- латерна съща. Едно поне си вденала- нямаш вече почти никакви годни сиви клетки. Но пък, се опитваш да ми даваш тон- какво да правя. Смешна и жалка, както винаги.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Пиша ти реалността.

Станали сте по-голяма инстанция от арбитражния съд в Париж ли, че говорите за реалност и кой бил нарушил договор или не? Само това е мястото, където може да се реши кой е нарушил договора ни с Газпром, а какви са прогнозите да спечелим един такъв арбитраж мисля вече обясних.

преди 4 минути, maxthon написа:

Станали сте по-голяма инстанция от арбитражния съд в Париж ли, че говорите за реалност и кой бил нарушил договор или не? Само това е мястото, където може да се реши кой е нарушил договора ни с Газпром, а какви са прогнозите да спечелим един такъв арбитраж мисля вече обясних.

Ама ти си бил адвокат и даже си водил дела в арбитражния съд в Париж ли ? Не ми трябва да съм космонавт, да ти кажа, че Земята е кръгла. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Да. Също и на хомо и на ЕС. Че и стават на крак за песента на Бетовен. И простотиите на Шилер.

Точно

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Не знам дали майка ти и баща ти още са сред нас (дано да са), но все си мисля, че предпочитат да плащат за хляб по левче, вместо по лев и педесе.

Говоря по принцип. Да не вземеш сега да се хванеш че разликата нямаше де е от левче на 1.50лв, а по-малка.

преди 5 часа, N1K17Y написа:

След като спряхме да плащаме, ти какво точно очакваше да се случи?!?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Булгаргаз  всеки месец си плаща в долари и чакаме на другия ден да ни пуснат газта , но те ни връщат доларите! Това е истината ,а НЕ това което си написал, което е някаква твоя ИЗМИСЛИЦА!

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

Напълно вероятно е да има нещо повече под масата освен законният комисионен процент. Пък и сега в положение на зор, продажните цени вероятно са осезателно повишени спрямо продажби в мирна обстановка. Може реалните цени които се заплащат, да са твърде различни от описаните във фактурите, въз основа на които на оръжейните закони се формират обороти, печалба и данъци...

• Автор

В Германия цената на бензина пада. Драстично.

https://www.adac.de/verkehr/tanken-kraftstoff-antrieb/deutschland/kraftstoffpreisentwicklung/

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Не знам дали майка ти и баща ти още са сред нас (дано да са), но все си мисля, че предпочитат да плащат за хляб по левче, вместо по лев и педесе.

Говоря по принцип. Да не вземеш сега да се хванеш че разликата нямаше де е от левче на 1.50лв, а по-малка.

Някой хора са готови да плащат 50 стотинки, ако това значи, че Русия няма да превзема чужди територии. Колкото и да си повтаряте "алтернативните факти", Газпром ни върна плащането, не сме го спрели ние. А родителите ми си плащаха скъпата газ, още преди година, когато Путьо почна да ограничава газта за Европа, а още никой не знаеше, че ще нападне Украйна. Това някак си, все го "забравяте" :) 

10 Газови заповеди

1. Да нямаш друг доставчик освен Мене!

2. Споменавай непрекъснато името Ми "Газпром". По телевизора, по радиото, по ТикТок, Инстаграм, Фейсбук, Телеграм, Вконтакте и Туитър, онлайн и офлайн, в кухнята, в асансьора, трамвая, на къра и на плажа - никога не е напразно! 

3. Не си прави кумири, нито конектори и други блудни тръби. Ще има бой с тръбата по главата! 

4. Бой се от газово непришествие! Бой се от газовата АпокаЛипса. Направи кризисен щаб и падни на колене пред изгряващото слънце на голямото добрутро! 

5. Бъди благодарен за всяко кубомилиметърче газ и всяка капка кръв, напоила земята ти. До края на света целувай тръбата и дулото, защото Аз дойдох свобода и газ да ти дам!

6. Невежеството е сила, свободата е робство, войната е спецоперация, Цончо Ганев е газов експерт! 

7. Не пожелавай газа на комшията, нито осела му, натоварен с газови бутилки, нито танкера на конкурентния Пантеон. 

8. Кради, убивай, лъжесвидетелствай против ближния, но не бъди изменник и предател!

9. Както е казал Христо Петров - Хазарта: "Кучко космата, хвани ме за тръбата!" 

10. Нравится, не нравится - терпи моя красавица! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.