Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С какво ви съсипваме живота?

Featured Replies

преди 3 минути, Anneliese написа:

А къде да го намеря този принц? Нали ви обясних по - горе трудностите при намирането му?

И не забравяйте, че не зависи съвсем от мен. Нашите няма да се съгласят да си имам някого, нито ще ме пуснат.

Казах ти принц няма, затова търсиш пък каквото ти е приготвила съдбата.
А колкото до вашите, ти си вече голяма, дори и да се пробват нещо да направят ти си тази която може и трябва да им каже че е вече тяхна работа това.
Знаеш ли през какво трябваше да мина аз за да спечеля доверието на семейството жена ми? Представи си тя е доста по-млада от мен, французойка, аз някакъв тъмен балкански субект и на всичкото отгоре сме се намерили в интернет съвсем случайно. Имаш ли идея какво си мислеха за мене тия хора първоначално? А знаеш ли колко време и усилия са ми били нужни за да им покажа че грешат? Разбира се без нейната подкрепа и любов нямаше да стане, но пък всичките тия трудности ни помогнаха да разберем че наистина държим силно един на друг.

• Отговори 98
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти тук съсипваш живота на десетки хора , та си те представям в действителната реалност каква ще си. С тези твои теми си омръзнала на всички. Виж и отново прочети постовете към теб. Хората като пишат и

• Аз като човек с увреждания  също съм против форумното наци да е моя глашатай

• Интересно, ти като си ходил войник и знаеш да стреляш какво чакаш а не си се гръмнал още? Тук сме една черда народ и ще се погрижим за русата красавица. Нито един няма да я "прескочи".

• Автор

На възраст съм голяма, но те го игнорират, и казват, че щом живея тук с тях, трябва да правя каквото ми кажат.

Ще ви обясня, макар, че ми е адски неудобно, какъв е физическият ми проблем. Да, от дългата самота развивам физически  и психически проблеми по вина на обществото, за което ние, хората с увреждания, сме асексуални

Spoiler

Всеки път, като си мисля за секс и ми става хубаво, после се оказва, че ми се ходи до тоалетната по малка нужда. А понякога имам трудности с ходенето по голяма нужда, защото мисля за секс и после ми е трудно да се изхождам, тялото ми нещо блокира. физически.

Хей някой да вземе да обясни на нейно берковско височество какво е мъж с лека форма на ДЦП щот аз едва се сдържам да не й тегля една сочна честно казано

преди 3 часа, Anneliese написа:

Аз не мога да готвя, нито да пазарувам, сама не умея да се ориентирам в родния ми град, ти искаш да съм с някой с ДЦП, който изисква сериозни грижи и внимание!

Я слез на земята!

Казах леката форма на ДЦП нали си много учена и образована що не можеш да четеш а?

преди 2 часа, Bubbles написа:

Мдаа ще си намери някой, после ще почне втори сезон на сериала с рев срещу "Благоверния" как това, как онова...
Разберете, болните хора са мрънкала, гледал съм трима болни до тук през живота си, след като се разболяха станаха същите мрънланици като берковското височество, предполагам е някакъв синдром на самосъжаление или кой знае. На тях никога нищо не им е достатъчно, всички са срещу тях и т.н., скачат дори срещу най близките си.
Само който е гледал близък болен ще разбере за какво говоря.

Аз не съм мрънкало хехе :)

преди 4 часа, Anneliese написа:

И никой от града не ме иска. 

Защо никой от града не те иска? Явно причините не са във външният ти вид.

• Автор
преди 8 минути, _Aumi_ написа:

Защо никой от града не те иска? Явно причините не са във външният ти вид.

Защото съм с увреждания, имам нужда от грижи, все имам здравословни проблеми и се налага ходене на лекар. То при този затворен живот и самота как няма да съм зле.

И да, ставам малко зле с времето - не мога да изкачвам стълби вече.

Но мен ме имат едва ли не за твърде тежък случай. Аз съм готова да обяснявам кое как, но никой не ме пита.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Защото съм с увреждания, имам нужда от грижи, все имам здравословни проблеми и се налага ходене на лекар. То при този затворен живот и самота как няма да съм зле.

И да, ставам малко зле с времето - не мога да изкачвам стълби вече.

Но мен ме имат едва ли не за твърде тежък случай. Аз съм готова да обяснявам кое как, но никой не ме пита.

Не вярвам недъзите да са причина хората да не те искат. Сигурна съм, че всеки би помогнал с каквото може на едно момиче с недъг.

Задай си въпроса и сама си отговори какви са истинските причини.

• Автор
преди 1 минута, _Aumi_ написа:

Не вярвам недъзите да са причина хората да не те искат. Сигурна съм, че всеки би помогнал с каквото може на едно момиче с недъг.

Задай си въпроса и сама си отговори какви са истинските причини.

Ами, не вярвай, щом не искаш, но тук хората са в средновековието!

Питай когото искаш от града. Можеш да влезеш в някоя от фейсбук групите на града. Питай ги за отношението им към хората с увреждания и дали биха се оженили за такъв човек.

преди 7 минути, Anneliese написа:

Защото съм с увреждания

Ей,престани с тези увреждания.Те са ти,само в главата.Примери-много.Един мой приятел,рокер.Падна с мотора,отразяха му единият крак.Знаеш ли какво се промени-нищо.Сложи си протеза и продължава да си кара.Друг,с отрязана ръка до лакътя.Играе LoL та се цепи.Аз съм се пробвал,като него-много ми е трудно да натискам с лакет,Q,W,E,R.Питал съм го,той-А ми,свикваш.И много други.Аз самият,хванах "клавиатурната " болест.Принудих се,да спра работа.Продадох си бизнеса и сега,съм щастлив пенсионер,на 46.Пак си ръчкам но,не като преди.Така че,не си само ти.И да ти кажа,нещо под секрет.Никой няма да ти обърне внимание,докато се разхождаш с мама.Освен,ако не иска да ви прави "Голям шлем".

преди 2 часа, petie1 написа:

Аз не съм мрънкало хехе :)

Никой не е мрънкало, докато не го тресне някой гадна болест.
Пожелавам ти НИКОГА да не бъдеш мрънкало. :)

преди 5 часа, Anneliese написа:

За пилешката завист:

https://www.elmaz.com/zapoznanstva/screen/profile&uid=5306895

Почвайте с подигравките, то само това умеете.

Тази снимка е прекалено малка, никой няма да те хареса по нея.
Пусни тука снимки да ти кажа кои стават за показване.
Както вече всички стари кучета тука го знаят, аз съм правил брачна агенция и знам на какви снимки налитат мъжете. В твоя частен случай ще те вземе такъв който ще е съгласен на почти всякаква жена, стига тя да го иска. Един който заеква яко знаеш колко ще ти се израдва, щото не трябва да заеква пред тебе. Или пък един яко срамежлив търсещ жена със силен характер като твоя, ще си те хареса от раз. Точно ти ще му трябваш да взимаш ти вместо него важните решения,  а той само да ги изпълнява. 

• Автор

Не съм силен характер, това са глупости.

Аз съм доста чувствителна и ранима.

преди 7 минути, Anneliese написа:

Айде дори и на спеца белгийската мида дет може да ти помогне взе да се  оправдаваш

• Автор

Освен това не мога да не излизам с мама. Глуха съм като пън, а в моя град има доста откачени маниаци на тема високи скорости, на които хич не им пука дали пешеходците в града са глухи или не. Живея в центъра на града и лудите не мога ги избягвам.

също така вече не мога да качвам стълби и имам нужда от чужда помощ. Няма как да се прибера сама у нас, а живея на втория етаж, но нямаме асансьор. И с парапет не става. Трябва някой да ме влачи на буксир догоре.

Просто не разбирам. Зле съм, няма вероятно да живея дълго, а нямам право да съм щастлива с някого поне за малко?:sobbing:

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Тази снимка е прекалено малка, никой няма да те хареса по нея.
Пусни тука снимки да ти кажа кои стават за показване.
Както вече всички стари кучета тука го знаят, аз съм правил брачна агенция и знам на какви снимки налитат мъжете. В твоя частен случай ще те вземе такъв който ще е съгласен на почти всякаква жена, стига тя да го иска. Един който заеква яко знаеш колко ще ти се израдва, щото не трябва да заеква пред тебе. Или пък един яко срамежлив търсещ жена със силен характер като твоя, ще си те хареса от раз. Точно ти ще му трябваш да взимаш ти вместо него важните решения,  а той само да ги изпълнява. 

Ето ти я, във цялата и прелест!

https://prikachi.net/image/snimka-ot-2021-12-19-22-31-39.hEUmm

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Кликни върху снимката за да се увеличи изображението.

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Белгийската мида иска други снимки а не тази ако се сещаш

• Автор
преди 6 минути, ncl написа:

Че защо да нямаш право?

Защото никой не ме иска. Защото всички ме третират като бавноразвиваща се, само защото не мога някои неща.

преди 3 минути, petie1 написа:

Белгийската мида иска други снимки а не тази ако се сещаш

Май ще има сватба! :linedance: Ако знаеш как се кефя в момента. :linedance:

преди 13 часа, Anneliese написа:

Как да не си, като "много държиш" племениците ти да бъдат възпитани така както на тебе ти се иска. Ти си яко наложителна, воляджика си, инат си голям и си плюеш безсрам по всичко което си нарочиш за фашистко. Голямо мрънкяло си, все едно си французойка.
А на бъдещия будала дето ще му пристанеш, умело ще му се изкарваш нещастна ако не ти ходи по гайдата, да ти задоволява всички капризи.
Точно като му се правиш на чувствителна и ранима, ще го принуждаваш да се чувства той виновен и да отстъпва. Тези женски номерца вие ги пробутвате баш преди гушкането в леглото, цунка мунка и ... искам нови розови ботушки съкровище мое, щото ми е студено на нежните женски крачета, които ти така много обичаш.

преди 22 часа, Anneliese написа:

https://www.elmaz.com/zapoznanstva/screen/profile&uid=5306895

Почвайте с подигравките, то само това умеете.

Погледнах - бива, не е зле.
На думи се описваш в много по-лоша светлина.

Разбирам оплакванията ти и ги приемам сериозно.
Но е неудобно така пред всички да се обсъждат толкова лични въпроси.

От това което аз видях поне,ако малко се постегне,облече в други дрехи,смени очилата,шансовете и да намери някой ще се увеличат многократно,не е толкова зле колкото се описва,лично на мен примерно няма да ми пука ако човека до мен е с увреждания някакви,но да знае какво иска,а не да ме използва само за слуга,както иска Ането :D 

• Автор

Аз не мога да нося какво да е. При ръст 1, 57  друго не ми отива, освен детски дрехи. Освен ако не искате да се влача като призрак с блузи с дълги ръкави.

Очилата няма да си ги сменя, точно тази рамка страшно много си харесвам. А без очила не мога, не виждам добре без тях. Да, знам, че приличам на кукумявка.

На кокили (обувки с ток) няма как да се кача, защото не мога да пазя добре равновесие. Вместо да се правя на клоун, предпочитам да нося удобни равни обувки.

А да се гримирам не искам. Не желая да приличам на изрисувана маймуна.

Твърде слаба съм и рокли и поли не ми отиват, а и след четвърти клас не ми харесват. Имам само 1 коледна рокля с коледен мотив, за празниците е и си я нося само вкъщи.

И нормална чанта няма как да нося, каквото съм дребси. Мога само чанти през рамо или ранички.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.