Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USB Ethernet адаптер с интернет 100Mbps ?

Гост
Виж решението Разрешен от plamen_petrov_80,

Препоръчан отговор

току-що, JKirilov написа:

Верно, от там идат 6 пъти повече вирусчета... :)

Поредната простотия, но това не ме учудва. Все пак ти се отдават!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 99
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Поредната простотия

Неговите коретни писания се броят на пръстите на единия ми крак

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, JKirilov написа:

Верно, от там идат 6 пъти повече вирусчета... :)

Нямаше те близо 24 часа и в разделите беше тихо и приятно. Защо не предприемеш едно излизане на Витоша със ските - да се попързаляш до 1 януари 2022 година?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, [email protected] написа:

Аз на моя май не мога да намеря точния модел в интернет, ама ето

,,Оо пич ти си на ONU кофти на ОNTе по добра връзката май не си на истински ПОН .Прочети в нета разликите на ONU и ONT.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, възможно е. Ще изчакам все пак някой повече знаещ да се включи по въпроса.

Търсих инфо, но както и се очаква малко или много и както е с много неща - няма "най-добра" връзка, има най-подходяща.

Няма прям и прост, еднозначен отговор по въпроса, поне за мен де.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Kolev71 написа:

Нямаше те близо 24 часа

5 (пет) дни ме нямаше, ма нъл си дрът - броиш със зор до 24 часа и после мъгла... :) Това обаче:

"нарочно е спряно" е голема умнотия! :angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това че съм дърт съм го признал пред всички. Лошото е че ти все още си пишлигар! Казваш 5 дни те е нямало? Виждаш ли, че с теб или без теб, никой не е почувствал липсата ти във форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Kolev71 написа:

Виждаш ли, че с теб или без теб, никой не е почувствал липсата ти във форума.

Не е точно така - без него е по-спокойно и плавно развитието на темите. Генерианата от него шлака трябва да се превърта...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е, все пак форума си има една екстра която аз ползвам отскоро:

https://www.kaldata.com/forums/ignore/

Вярно е че цитираните постове на субекта пак се виждат, но все е нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 27.12.2021 г. в 14:14, Емил Костов написа:

Не, ще ползваш толкоз, за колкото си платил.

Както винаги - рече и отсече ! (И темата е изчерпана ? ) Ама не винаги става както го мислиш ! :)

Въпреки подкрепата на поста ти от хората, фактите говорят:

Преди:

2021-12-28-181243.png

СЛЕД:

2021-12-30-104241.png

2021-12-30-103952.png

https://www.speedtest.net/result/12535120216

Та... какво казваше ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, [email protected] написа:

Както винаги - рече и отсече ! (И темата е изчерпана ? ) Ама не винаги става както го мислиш ! :)

Въпреки подкрепата на поста ти от хората, фактите говорят:

Преди:

2021-12-28-181243.png

СЛЕД:

2021-12-30-104241.png

2021-12-30-103952.png

https://www.speedtest.net/result/12535120216

Та... какво казваше ?

Да не се окаже временна радоста ти и утре пак да пускаш теми за ниски скорости :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, цър-вул написа:

Какво е преди и какво - след?

Вече съм с новия рутер за който споменах в Понеделник, днес дойде:

Безжичен рутер Wi-Fi 6 TP-Link Archer AX1500 Dual-Band, Gigabit, AX1500, 1.5 Gbps, OFDMA, MU-MIMO, Procesor Triple-Core 1,5 GHz, Beamforming

От към страна на интернет доставчика нищо не съм променял.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, цър-вул написа:

Честито!
Но нали се сещаш, че няма как да си плащаш за 100, а да ползваш 1000

То ако беше със всичките така ехеее всичките щяхме да си купим гигабитови рутери да плащам 16 лв за 100 и да ми дават 1000 къде си ти може би .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, цър-вул написа:

Честито!
Но нали се сещаш, че няма как да си плащаш за 100, а да ползваш 1000

Благодаря.

Е те не са 1000 ... не знам, може и моите да са някакви "Burst" скорости, не съм запознат, но не се оплаквам от тях ;)

При всички случаи със стария рутер (който ми е от доставчика) нямаше как да ги стигна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, adersa написа:

То ако беше със всичките така ехеее всичките щяхме да си купим гигабитови рутери да плащам 16 лв за 100 и да ми дават 1000 къде си ти може би .

Ай, пак са изцопа!!!
Какво пречи човек да си ползва gigabit LAN корост, а към доставчика да е 10Mbps? Ползването на мрежа не е само интернет!!!  Има и интранет

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Малките градски доставчици пускат няколко дена на аванта по висока скорост да те зарибят да плащаш за такава и после пак ти пускат 100 мбпс . Това е временно повярвай ми докато при големите като булсат , виваком не е така плащаш за 100 системата им те заковава на 100 дори и терабитов рутер да имаш получаваш толкова за колкото плащаш и нито мегабайт повече !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@adersa Не можеш без да спамиш и не се усещаш кога да спреш, ама ти си знаеш най-добре...

преди 2 минути, цър-вул написа:

Или не е това або планът ти.

Това ще да е... 12.40 за нет + 12.40 за ТВ - пакетна услуга = 24.80 общо...

2021-12-30-112617-EDIT.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, [email protected] написа:

Не можеш без да спамиш и не се усещаш кога да спреш, ама ти си знаеш най-добре..

Какво спамя бе човек казвам ти как стоят нещата пусни ми довечера след 20:30 часа да видиш в час пик ще имаш ли такива резултати ! Плащаш за 100 а получаваш 1000 нереално е за мен ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Принципно обичаш да се изказваш неподготвен - още в първата страница на темата, поне това си признай :)

Относно скоростите - дори и така да е както казваш, не ми пречи и пак съм доволен и на такива условия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, цър-вул написа:

Няма такива филми...

Има такива филми но не и при големите. За ISP е по-добре бързо да се разтовари от връзки устройствата от колко да се влачат за повече време, когато има свободен капацитет . Говорим само за БГ трафик.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...