Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USB Ethernet адаптер с интернет 100Mbps ?

Гост
Виж решението Разрешен от plamen_petrov_80,

Препоръчан отговор

преди 7 минути, Емил Костов написа:

В локалната мрежа

Абе, многознаещият - показал съм свързаност, не скорост!!!!!!!!!!!!!!
Ай, научи се да четеш с разбиране!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 99
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Въртим го, сучем го, все към комунистическия начин на живот се връщаме. А сме тръгнали за Европа. Влизам в магазина и искам 1 кг сирене. Продавачката ми дава, но гледам, че кантара показва 3 и буцата сирене е голяма колкото 3 х1 кг. Казвам и че е в грешка , а тя отговаря:  Кантара показва 3, но сиренето е 1 кг. Аз какво да кажа, след като съм платил само 1 кг. Вземам го и по бързо се изнасям от магазина. Далавера бе, както казва Белгийчето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз да си я покажа... (връзката) - за спорта !:D

https://www.speedtest.net/result/12537281253

30.12.2021 20:18

2021-12-30-202006.png

Иначе стандартният тест със сървъра по подразбиране дето е в момента е с толкова голяма скорост, че ме е срам да го покажа ;)

https://www.speedtest.net/result/12537303755

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, [email protected] написа:

ме е срам да го покажа ;)

Ми нормално за градска свързаност.
@Kolev71, покажи си теста!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, цър-вул написа:

Ми не знам колко е нормално, щото и аз съм с градска свързаност, ама съм си точно 101/101 mbps (за колкото си и плащам реално). Не, че не ми стига иначе бих минал на по-висока тарифа, но бонуси йок (дори за служители). :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Емил Костов написа:

Точно малкият ISP не може да ти подсигури такива скорости, защото купува от големите

Спри с простотиите бре!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, цър-вул написа:

@Kolev71, покажи си теста!!!

Колев е показвал, показвал че по вече от него никой не е показвал. Не ми трябва тест. Аз си виждам постоянно скоростта - всяка секунда ми е на дисплея на всеки компютър и фирмата ми доставчик, до ден днешен не ме е разочаровала нито за минута. Ей това съм го написал съвсем честно! Само едно мога да кажа.  Месечният ми Uploud при торентите  е около 2 ТЕРАБАЙТА на торент. Максимума, който съм стигал е 2,4 терабайта(по толкова време  сийдвам всеки един изтеглен торент, без никой да ме задължава) Ползвам предимно руския тракер, което съответно значи, че на него има стотици  и хиляди ползватели денонощно. Сегашният ми рутер  (АХ6000) ми дава много предимства пред всеки 100 мегабитов рутер, за което съм споменавал в други постове във форума. Освен всички предимства има и вграден  8 портов суич, който ми дава чудесна възможност при домашната ми мрежа.WI-Fi ползвам единствено на телефона. 

Картинката е подобна или малко по добра от това, което е показал Freeman от линка си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, JKirilov написа:

Спри с простотиите бре!

Мислиш ли, че след 14 години в тази сфера си позволявам да говоря глупости. Заставам твърдо зад всичко, което съм написал и казал до момента. Причината, за да не мога да убедя някой е просто защото нямам прави да го покажа с документация и конфигурация. 

Все пак всеки има прави да вярва на каквото си поиска. Това е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Ми не знам колко е нормално, щото и аз съм с градска свързаност, ама съм си точно 101/101 mbps (за колкото си и плащам реално). Не, че не ми стига иначе бих минал на по-висока тарифа, но бонуси йок (дори за служители). :D

Да не си на Виваком или А1 , че при тях коледен бонус няма ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, JKirilov написа:

Това е глупост! Нито е мнение, нито е факт...

Кое по-точно е глупост?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, JKirilov написа:

И ти ли свърши хапчетата?

Моят мъъъничък доставчик примерно купува от Новател...

Я питай Новтел, откъде купува? Не знаеш въобще за какви договори и взаимоотношения става на въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Я питай Новтел, откъде купува? Не знаеш въобще за какви договори и взаимоотношения става на въпрос.

За това ли се мъчи Виваком да купи Нетуоркс и други ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

За това ли се мъчи Виваком да купи Нетуоркс и други ...

Не се мъчи. Просто ги купува! Не че се хваля с това, напротив по-големи проблеми се получават след такива покупки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не се мъчи. Просто ги купува! Не че се хваля с това, напротив по-големи проблеми се получават след такива покупки.

Мъчи се понеже не е свършен факт. ... говоря за Нетуоркс

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Мъчи се понеже не е свършен факт. ... говоря за Нетуоркс

Това дали се мъчи или не е без значение. Всичко е едни договорки, пари, изиване на ръце. Знаеш как е в тази област! Каквото направят. За момента Виваком купи само за няколко месеца НЕТ1, НЕТ ис САТ, Н3 и сега купува един гръцки оператор. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Емил Костов написа:

Но за интернет, особено за международен нещата са съвсем други.

Затова винаги тествам извън БГ да ми е мирна главата .

Дано Виваком не купи Бергонец ,че хептен ще я закъсам .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adersa написа:

Затова винаги тествам извън БГ да ми е мирна главата .

И пак нямаш гаранция особено със Speedtest и с негарантирани скорости. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И пак нямаш гаранция особено със Speedtest и с негарантирани скорости. 

Булсат съм ги признал там е стабилно и гарантирано теста , който пуснах по рано е извън сайта спийтест и е до сървър в Щатите .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, adersa написа:

Булсат съм ги признал там е стабилно и гарантирано теста , който пуснах по рано е извън сайта спийтест и е до сървър в Щатите .

Разсмя ме, но както и да е. Трасето няма нищо общо, а тестът който правиш не е гарантиран. Весели празници ти желая.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...
преди 1 час, Kaloian1987 написа:

http://picbg.net/img.php?file=f97908ae9686b3e0.jpg имам същото устройство и въпросът ми е какво прави освен да дава кабелна телевизия ?

Общо казано и достъп до интернет може да даде!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...