Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо избягах, и кога ще се върна

Featured Replies

Ами върни се бре, ако си толкова оправен на запад, колкото твърдиш, значи и тука ще се оправиш и ще живееш със същия стандарт на живот при същите усилия.

• Отговори 104
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Силният човек се изправя срещу проблемите и ги решава с цената на всичко. Най-лесно е да се бяга, пък после да си намираш оправдания. Лесно е и да се върнеш наготово, когато други са решили пробл

• Не си прав. В по-голямата си степен означава да оцелееш ! Това е икономическа имиграция, не бъркайте нещата с някакъв невидим противник !

• Колко подобни теми ще пускате ? като искаш се връщай щом е Европата вече не ти утърва . Режима на Бай Тошо ще се върне , когато се махнем от ЕС .

преди 16 минути, Bubbles написа:

Нещо ти куца математиката Форка.

И в математиката стават грешки Бубка.

преди 3 минути, bulljo написа:

и ще живееш със същия стандарт на живот

Че даже и при по-висок (стандарт)

преди 2 минути, adersa написа:

Избягал , а лятото идва тука и се прави на кръстника и харчи пари като бохем по баровете на плажа :giggle1:

В това пък, какво лошо има? България се рекламира, точно като такава туристическа дестинация

преди 6 минути, bulljo написа:

Ами върни се бре, ако си толкова оправен на запад, колкото твърдиш, значи и тука ще се оправиш и ще живееш със същия стандарт на живот при същите усилия.

Пробвах през 2013г. Отивам първо в родното ми село. Едвам влязох в родната ми улица. Гора от пелин. Отивам при единствените ми останали роднини. Първото от вратата ,,А добре дошъл,, После канонада от словоизляния, как сами са си провалили живота, а аз бях в ролята на психолог. Отиваме на заведение, мой близък искаше първо да вземем някакво момиче, като я видях се осъмних, че е пълнолетна едвам го разубедих, да не я взимаме. Минаваме да вземем някакъв негов авер. Ония от краварника с ботушите с фекалиите директно в колата ми. От там на барче, трябваше да слушам истории за кой кого окрал, набил, и на излизане един се беше плюснал на асфалта мъртво пиян. Едвам чаках да се съмне, да запаля с 200км/ч

преди 14 минути, adersa написа:

Избягал , а лятото идва тука и се прави на кръстника и харчи пари като бохем по баровете на плажа :giggle1:

За 22 години едно лято реших да отида на море за три дена, като единия от тях мина с разправии с бургаски башибузуци за парко място, за което съм си платил. На море в бегето от тогава нито ми се ходи, нито мисля някога да ходя.

И това, какво общо има с опита ти да се реализираш в България, аз от думите ти виждам само неприятно гостуване и нищо повече.

Почвата и климата са неблагоприятни.  2013г. Потърсих класната ми от основното, уникален човек и професионалист, разбрах, че вече е пенсионерка и тъне в уникална мизерия. Не можах да се добера до адреса и. Благодарение на нещата, които ме научи, в последствие успях да се добера до някои благинки. Сега ще потърся някои стари съученици, и ще се опитам да ги организирам да и помогнем барем на стари години, поне на някакви празници да се чувства по-добре.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Толкова ли не ти стига акъла да си вземаш някоя селянка да я направиш холандка ?

Бая кандидатки съм имал и все още имам от село. :D Белжо. Сега се сетих за един случей преди бая години, моя съселянка бяхме заедно в детската градина на село после в техникума. Бяха и доста имотни. Имаха доста имоти и в България и в Испания. Един ден ми писа по скайп от Испания, останала без работа, обезщетението за работа след седем месеца приключвало и да ми идвала на гости, много и се правило и секс. Викам брех за един секс от Испания до Холандия…? Разбрах на къде бие. И се опитах културно да я оттвиря. Обаче тя още от малка си беше амбициозна и цели две години ме ухажваше, даже един път като се видяхме в България ме завлече почти на сила у тях и се опита да ме омотае с мурафети за щастливо семейство, като ми тикаше новородената си дъщеря в ръцете. Обаче като не е мой тип. А и си беше татина дъщеря, дъртио нещо му бях трън в очите къ ще се тепем с тая дива свиня не е истина. И вече се чудих как да я отсвиря. Накрая и казах всичко в очите и тя така озлобя, че ми метна няколко клетви.

Е, аз не избягах. 

Разбирам аргументите ти и не упреквам никой който е избягал поради тях. 

Жив и здрав и за много години. 

Все пак тези които не сме избягали подготвяме условията да можете да се върнете тук.

Такива сме истинските комунисти. Не бягаме, а отстояваме отечеството си до смърт!!! 

Аз казах!  

Аз още не съм избягал. Все се каня да емигрирам, все ще почвам да уча чужд език и не успявам да подхвана нито едно от двете. Иначе, искам да живея в Италия или Румъния, или Франция, защото искам да се оженя за жена от някоя от тия държави. 

Може би съм мързелив или ме е страх, не знам. А и като слушам по новините за ситуацията с коронавируса и колко мерки се предприемат в тези страни, това също повлиява на решението ми дали да емигрирам. Няма ли някакъв друг начин, където мога да се запозная с италианка или румънка, или французойка? Никакви ли сайтове няма за такива запознанства? 

Накрая май ще си взема българка за жена, ако до една година не успея с чужденките.

преди 3 часа, Mystery__22 написа:

Накрая май ще си взема българка за жена, ако до една година не успея с чужденките.

И ще си нещастен цял живот с използвачка българка.
Трябва първо да научиш италианския, щото те на тези там не им трябва да знаят чужди езици, всичко си имат в Италия.
Като научиш езика сам ще ги намериш техните женски ( като бгмамма ) сайтове и се регистрираш там и си признаваш че си ерген и си готов, сами ще ти пишат на лична поща.

преди 4 часа, Mystery__22 написа:

Аз още не съм избягал. Все се каня да емигрирам, все ще почвам да уча чужд език и не успявам да подхвана нито едно от двете. Иначе, искам да живея в Италия или Румъния, или Франция, защото искам да се оженя за жена от някоя от тия държави. 

Може би съм мързелив или ме е страх, не знам. А и като слушам по новините за ситуацията с коронавируса и колко мерки се предприемат в тези страни, това също повлиява на решението ми дали да емигрирам. Няма ли някакъв друг начин, където мога да се запозная с италианка или румънка, или французойка? Никакви ли сайтове няма за такива запознанства? 

Начини има. Ако отидеш да бачкаш там. Но ставаш като Белжо зет заврян. Той не е единствения, всички са така, които се ожениха за чужденки и отидоха при тях. Особенно от както се феминизира Европа положението е страшно. Закона е в полза на жената, комшийката от долу с едно телефонно обаждане и изхвърли бащата на детето и от апартамента му, взе му хубавото комби и му разпродаде всичките му мебели за без пари. Апартамента го беше взел под наем, като единствен наемател, обаче глупака я вкарал в договора като официален наемател, и тя като майка с дете има право да остане. А е трябвало само да и направи адресна регистрация, и ако ще и десет деца да има от него тя отлита ала минут. Това са едни такиви пинизи, които се учат с годините, и ако не си в час една жена може да ти разкатае фамилията в днешна Европа. За това като те видят, че си шматка и наивник, те подчиняват после може и едър рогат добитък да те направи. Защото тука за един апартамент с нормален наем се чака 6-7 до 10 години на списък. Колкото и пародоксално да звучи. В една връзка винаги единия е доминиращия, другия е подчинен. Гледай винаги ти да доминираш и жената да те следва иначе живота ти става ад.

преди 4 часа, Христофор_първи написа:

Закона е в полза на жената, комшийката от долу с едно телефонно обаждане и изхвърли бащата на детето и от апартамента му,...
Апартамента го беше взел под наем, като единствен наемател, обаче глупака я вкарал в договора като официален наемател, и тя като майка с дете има право да остане...

Защото тука за един апартамент с нормален наем се чака 6-7 до 10 години на списък...

Значи комшийката е под наем, ама се чака 7 години да те пуснат в тоя блок.
Е, значи и ти си под наем, щото те не ги разпродават социалните жилища.

А нормалните хора се женят защото си обичат жената и не се развеждат. Купуват си на името и на двамата КЪЩА и си живеят щастливо цял живот.

Това понятие зет на къща почти не съществува в Бенелюкса, защото като почнат работа и се изнасят = наемат малък апартамент под наем влюбените. Не живеят при родителите нито на момчето, нито на момичето. 

Ама за да си намери някой нашенец подходяща булка западнячка, трябва първо да се е отървал от типично балканския манталитет. Иначе ще гледат на него като на някакъв дивак хванат от гората.

За сведение от сателит има няколко италиански канали за гледане безплатно, да им свикне човек на италианските нрави и обичай.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

А нормалните хора се женят защото си обичат жената и не се развеждат. Купуват си на името и на двамата КЪЩА и си живеят щастливо цял живот.

Затова завиждаш на нормалните, чехльо.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

Това понятие зет на къща почти не съществува в Бенелюкса,

Така е, обаче ти си от групата на "почти не съществува "

преди 1 час, Белгиеца написа:

Значи комшийката е под наем, ама се чака 7 години да те пуснат в тоя блок.
Е, значи и ти си под наем, щото те не ги разпродават социалните жилища.

Това понятие зет на къща почти не съществува в Бенелюкса, защото като почнат работа и се изнасят = наемат малък апартамент под наем влюбените. Не живеят при родителите нито на момчето, нито на момичето. 

Ама за да си намери някой нашенец подходяща булка западнячка, трябва първо да се е отървал от типично балканския манталитет. Иначе ще гледат на него като на някакъв дивак хванат от гората.

За сведение от сателит има няколко италиански канали за гледане безплатно, да им свикне човек на италианските нрави и обичай.

Белжо ти нито си обичал някога жена ти, нито си бил влюбен в нея. Бил си влюбен в идеята да емигрираш на запад по лесния начин без много напъни, както и да паразитираш, цял живот на чужд гръб. За това и спиш като слуга в отделна стая от жена ти. За това и са те подчинили като домашен любимец. Има едно нещо в природата и то се нарича равновесие запомни го от мен.

То равновесието, не е само Белжо. За всички ни е! 

преди 2 часа, Христофор_първи написа:

Белжо ти нито си обичал някога жена ти, нито си бил влюбен в нея. Бил си влюбен в идеята да емигрираш на запад по лесния начин без много напъни, както и да паразитираш, цял живот на чужд гръб. 

Нищо не разбираш от женска интуиция ТИ !
Жените ви разпознават вас неспособните да обичате и ви бягат.
Брат ми беше точно от неспособните да обичат жена.
Той каза че съм бил путkoпokлoниk щото ми завиждаше на семейното ми щастие.

на 4.01.2022 г. в 22:26, Белгиеца написа:

Брат ми беше точно от неспособните да обичат жена.
Той каза че съм бил путkoпokлoниk щото ми завиждаше на семейното ми щастие.

Брат ти е казал това, което и форума ти го казва ежедневно вече 20 години подред. След като издигнеш една жена на пиедестал, след това пътя до чехъла е много кратък. Точно с тази прословута женска интуиция, на която се кланяш, ги надушват такива като теб и ви превръщат в домашни любимци тип чихуа-хуа. Ама щом си щаслив като мъж под чехъл, на мен лично не ми пречиш.

на 6.01.2022 г. в 1:09, Христофор_първи написа:

Ама щом си щаслив като мъж под чехъл, на мен лично не ми пречиш.

:offtopic_s:Не бъди убеден, че е от мъжки пол. ;) Все пак се "крие" през VPN ... :) 

преди 1 час, dioib написа:

:offtopic_s:Не бъди убеден, че е от мъжки пол. ;) Все пак се "крие" през VPN ... :) 

Даа, подвизавал се е тук и като ,,Русата Магда,,  пада си по психология, обича да дундурка бебета в къщи, поне със сигурност знаем, че му харесва ролята на жената.

на 6.01.2022 г. в 0:09, Христофор_първи написа:

Точно с тази прословута женска интуиция, на която се кланяш, ги надушват такива като теб ...

Жена ми са се опитвали да я свалят в Русия и не са успели. Опитвали са се в България предишната година и пак не са успели.
А аз съм успял светкавично бързо.
Защото съм се представил като добър мъж, който не пуши цигари, не употребява никакви напитки съдържащи алкохол и не гледа мачове по телевизията.
Освен това съм я возил на екскурзии с нова голяма Волга комби, каквато другите свалячи мизерници не са имали. 
Те жените си усещат кой ще ги обича и кой ще гледа на тях като на домашна прислужница.

преди 12 минути, Белгиеца написа:

Жена ми са се опитвали да я свалят в Русия и не са успели. Опитвали са се в България предишната година и пак не са успели.

Жена ти са опитва ли да я из6укат, а не да я свалят. Вероятно може и да са успяли, а това, което ти е казала , че са я сваляли, а не са успяли, е за да те успокои, че не ти слага рога. На такива като теб ,,под чехъл,, обикновенно им слагат рога. Преди имах авантьора с една нашенка от Пловдив майна, и тя беше с чехльо, така се раздаваше в леглото като за последно. А какъв дудук ми извъртя, направо ми огъна ноктите на краката. Забелязъл, че жените когато слагат рога на мъжете си така се раздават, както никога не се е раздавала 20 години в семейното ложе.

Предполагам, че когато ми се отдаде възможност, бих пробвал да живея в държава, която е близо до България. Имам си някои причини за това решение :)

Като се замисля, чужденките не са единствената причина да искам да замина. Мисля, че ако поживея известно време някъде другаде, това ще ми даде възможност за кариерно израстване. Например, с чуждия език, ако се върна след като съм пребивавал извън БГ, вероятно ще може да работя като преводач. Има и други подобни професии.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.