Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да има гражданска война в България?

Ще има ли гражданска война в българия 19 гласували потребители

1. 1. Ще има ли гражданска война в българия

• Да
      15%
      3
    • Не
      84%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Струва ми се вече е ясно почти на всички че българския народ е изправен пред екзистенциалния избор да съществува или не.Затуй ми идва заключението че или ще си отиде безмълвно или с последен напън ще опита да се изчисти от всички морящи го социално-икономически паразити в лицето на политици, бизнесмени, търтейни бюрократи , полицай-бизнесмени и т.н.Та темата ще е проверка на днешните настроения. Сред българския народ струва ми се има смирено комично приемане на катастрофата с насмешка , но от друга страна по стар навик и магарешка надежда че масата ще се обърне някак.

Никое правителство няма да реши проблема с демографската криза който се явява екзистенциален за народа тъй като трябва да задоволи интересите първо на богатите а те не са тези който страдат в днешните влошаващи се условия за живот.Пък трябва да крадне и за себе си разбира се усилия на вятъра никой не хвърля.

• Отговори 87
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А Вие с какво борите демографската криза ? Имате ли личен пример, който може да дадете?

• Няма как да има, гражданите избягаха на запад, тука останахме само селяни

• Какъвто народа, такива и са "оправачите" му на власт. Не очаквайте промяна от политик, когато не я виждате в народа. Борисов беше образ на Бай Ганьо!

Публикувани изображения

Няма как да има, гражданите избягаха на запад, тука останахме само селяни

• Автор
преди 13 минути, JohnTRIVOLTA написа:

А Вие с какво борите демографската криза ? Имате ли личен пример, който може да дадете?

Проблема не е индивидуален , а класов.Има български племена които струват прекалено скъпо на целокупния български народ.Но ако питате дали имам деца , не нямам не съм толкова жесток човек че да принудя някого да живее в българия , затова и не се сърдя никак на всички които искат да напускат страната.

:) Ние вече си я имаме бе младеж ... :) Априлското въстание не си ли спомняш?! :) 

Ей ... не е като в САЩ, но това е нашата си!!! 

преди 40 минути, Milkydead написа:

Струва ми се

На теб само някакви невъзможности ти се привиждат ... :) 

Не си ли разбрал, че българинът е оцелял 500 години под чужда гнет?! -> Какво ти значи още толкова или дабъл. :) 

преди 2 минути, Milkydead написа:

Проблема не е индивидуален , а класов.

Знаете, че това не е вярно, но Ви разбирам, инак вероятно ще изтрещите още повече, ако намерите нещо анормално във Вас !

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

ще изтрещите

Те вече са така ... т.е. втренчени и с провиснали усти, че не стават техните "пророчества" ... :) 

Какъвто народа, такива и са "оправачите" му на власт. Не очаквайте промяна от политик, когато не я виждате в народа. Борисов беше образ на Бай Ганьо!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Възможно е. Само трябва да се спре интернет и телевизия!

Дори по-глобално - да няма ток !

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Дори по-глобално - да няма ток !

Там е по-страшно, макар че ние пак сме свикнали да няма ток или вода.За пример кризата с водата в Перник. Изчислено е, че ако спре тока за 48 часа в град като Ню Йорк, ще има над 2 000 000 жертви.

преди 12 минути, Antisystem28 написа:

Какъвто народа, такива и са "оправачите" му на власт. Не очаквайте промяна от политик, когато не я виждате в народа. Борисов беше образ на Бай Ганьо!

Кратко, точно и ясно, докато това не си го набият всички в празните канчета, само ще си плякаме глупости за бедна държава, скапани управници и пр.

преди 14 минути, Antisystem28 написа:

Той само Борисов да беше щеше да е прекрасно, но за съжаление не е!

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Той само Борисов да беше щеше да е прекрасно, но за съжаление не е!

Виждали сме къде, къде по-лоши неща и сме оцелели. ;) 

Хубавото е, че по тези земи се е родила самата демокрация, независимо, че не е призната държавността на Тракийците ;) 

преди 48 минути, Milkydead написа:

Проблема не е индивидуален , а класов.Има български племена които струват прекалено скъпо на целокупния български народ.Но ако питате дали имам деца , не нямам не съм толкова жесток човек че да принудя някого да живее в българия , затова и не се сърдя никак на всички които искат да напускат страната.

Напротив. Проблемът е индивидуален, а класите се размиха много отдавна. Целокупният български народ винаги се е спасявал поединично- всеки според както намери за добре. И целокупният български народ винаги е бил лесно корумпиращ и лесно корумпируем. До ден днешен е така. Затова, бъди така добър да поемеш отговорност за себе си- дали да имаш деца, дали да живееш тук или да слугуваш някъде навън. Що се отнася до въпроса ти за възможността за гражданска война- няма такава опасност. След като изтърпяхме онова лято президента да ни насъсква един срещу друг, да води с вдигнат юмрук протестърите, да тормозят двумилионен град,  значи няма да обезумеем дотам, да се изтрепем един друг.

преди 1 час, Milkydead написа:

Струва ми се вече е ясно почти на всички че българския народ е изправен пред екзистенциалния избор да съществува или не.Затуй ми идва заключението че или ще си отиде безмълвно или с последен напън ще опита да се изчисти от всички морящи го социално-икономически паразити в лицето на политици, бизнесмени, търтейни бюрократи , полицай-бизнесмени и т.н.Та темата ще е проверка на днешните настроения. Сред българския народ струва ми се има смирено комично приемане на катастрофата с насмешка , но от друга страна по стар навик и магарешка надежда че масата ще се обърне някак.

Никое правителство няма да реши проблема с демографската криза който се явява екзистенциален за народа тъй като трябва да задоволи интересите първо на богатите а те не са тези който страдат в днешните влошаващи се условия за живот.Пък трябва да крадне и за себе си разбира се усилия на вятъра никой не хвърля.

Те,жените са виновни.

• Автор
преди 33 минути, absurt написа:

Напротив. Проблемът е индивидуален, а класите се размиха много отдавна. Целокупният български народ винаги се е спасявал поединично- всеки според както намери за добре. И целокупният български народ винаги е бил лесно корумпиращ и лесно корумпируем. До ден днешен е така. Затова, бъди така добър да поемеш отговорност за себе си- дали да имаш деца, дали да живееш тук или да слугуваш някъде навън. Що се отнася до въпроса ти за възможността за гражданска война- няма такава опасност. След като изтърпяхме онова лято президента да ни насъсква един срещу друг, да води с вдигнат юмрук протестърите, да тормозят двумилионен град,  значи няма да обезумеем дотам, да се изтрепем един друг.

Какво имате предвид под проблемът е индивидуален при въпрос отнасящ се до цял народ ? Несъмнено има класи в българия - политическа , бизнес , бюрократична , работническа и т.н.Последната е до там омагарена че няма право и върху х*я и п****та си и не може да се отпусне та да направи 2-3 деца на калпак семейство.А по статиска и прогнози от всички инстанции казват че българския народ ще изчезне.Какво точно ви гневи и ви дава надежда за бъдещето г-жо ?

преди 34 минути, absurt написа:

След като изтърпяхме онова лято президента да ни насъсква един срещу друг, да води с вдигнат юмрук протестърите, да тормозят двумилионен град,  значи няма да обезумеем дотам, да се изтрепем един друг.

Добре, че сте много малко , които така сте се чувствували и така сте тълкували нещата, аз лично Ви разбирам и не Ви укорявам !

преди 3 минути, Milkydead написа:

Какво имате предвид под проблемът е индивидуален при въпрос отнасящ се до цял народ ?...

Вие част от кой народ сте ?

преди 1 час, Белгиеца написа:

Аз предлагам да има.

То нема кой да се бие, днешната младеж е виждала автомат само на counter strike.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Аз предлагам да има.

Дори не си ги помисляй и на шега това. Ясно ли ти е! На ШЕГА! 

За да решим демографската криза, си спретнем гражданска война. 🙄 

няма да има гражданска война

българинът е мързелив

ако стане нещо то пенсионерите ще го отнесат

примерно спират водата и тока

и от затлъстяване няма да могат  да ходят да си намерят вода и  храна 

ще си умрът по леглата

преди 3 часа, Емил Костов написа:

.За пример кризата с водата в Перник.

не беше кой знае какво

може да се размине и без криза

ако бяха спряли по- едрите течове и кражбите  и пренасочване на питейна вода за индустрията 

преди 2 часа, TheDirtyCleaner написа:

Те,жените са виновни.

и джендърите 

преди 5 часа, ined написа:

Няма как да има, гражданите избягаха на запад, тука останахме само селяни

Затова ще си спретнем ... селяндурска война!

Пп. Войната по пътищата - не ви ли стига?

ето един сценарии

става нещо и

парите се обезценяват ,

спира се енергетиката  и няма горива бинзин  газ и   тнт

и това е краят

милиони ще измрът 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.