Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Banesc написа:

много ясно че не съм го гледал

слушах го

няма да гледам на брейка голата тиква 

"интересен" образ е Кирчо. Поучава ни какво е било тогава, но дребните си далавери, от които прежиява е направил след онова време. Но иначе ръси акъл и клати глава.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Украински военни мобилизират насила 16-годишни деца в Херсон

/Поглед.инфо/ Жителите на Херсон, намиращ се временно под контрола на Украйна, разказват за принудителната мобилизация на шестнадесетгодишните момчета в града.

Уточнява се, че украински бойци се разхождат из дворовете, където живеят здрави младежи и млади момчета, на които незабавно се връчват призовки под заплахата на члена за „държавна измяна“.

Възползвайки се от комендантския час, който започва в 18 часа, войниците нахлуват в частните домове под предлог, че търсят колаборанти на врага, съобщава kherson-news.ru. При опит на жителите на града да заснемат незаконните им действия с мобилен телефон, следват побоища и заплахи.

"Тази практика е незаконна. Трябва да последва съд. Отнемат ни децата", цитират журналистите възмутените думи на очевидец.

По-рано британски наемник призна, че е бил шокиран от силните студове в района на бойните действия в Украйна.

преди 11 минути, Стоимен написа:

Украински военни мобилизират насила 16-годишни деца в Херсон

/Поглед.инфо/ Жителите на Херсон, намиращ се временно под контрола на Украйна, разказват за принудителната мобилизация на шестнадесетгодишните момчета в града.

Уточнява се, че украински бойци се разхождат из дворовете, където живеят здрави младежи и млади момчета, на които незабавно се връчват призовки под заплахата на члена за „държавна измяна“.

Възползвайки се от комендантския час, който започва в 18 часа, войниците нахлуват в частните домове под предлог, че търсят колаборанти на врага, съобщава kherson-news.ru. При опит на жителите на града да заснемат незаконните им действия с мобилен телефон, следват побоища и заплахи.

"Тази практика е незаконна. Трябва да последва съд. Отнемат ни децата", цитират журналистите възмутените думи на очевидец.

По-рано британски наемник призна, че е бил шокиран от силните студове в района на бойните действия в Украйна.

Аха викаш ако не е от класа ще мине от поглед.инфо.. 2- на "независими" източника са потвърдили "информацията"- добре..

преди 38 минути, kosyo написа:

Аха викаш ако не е от класа ще мине от поглед.инфо.. 2- на "независими" източника са потвърдили "информацията"- добре..

Аз пък виждам класическата пропаганда да обвиняваш врага в това което ти правиш .

Проведоха в Рашистан насилствена мобилизация със всякакви ексцесии на арести, арестуване на млади мъже и връчване на призовки на всякакви места ...и ... прехвърлиха всичко на украинската страна че го правели .... Въпреки че не от Украйна, а от Рашистан избягаха стотици хиляди мъже от тази тяхна моГилизация  :)  

Сега се разшумя  за отвлечените хиляди украински деца за превъзпитание в Рашистан и  насилствено осиновяване , реципрочно - от Рашистан пак почнаха същите наративи , но срещу Украйна.  С  лек нюанс.. те няма как да отвличат украински деца  от собствената си територия, нито има отвлечени руски деца от Рашистан, но видиш ли, украинците изпозлват децата за военни  операции .... да бе да...

Още преди години , от 2014 г съм давал примери как терористите рашисти от  ДНР изпозлват деца на блокпостове в реалната война, а не в някакви обучения и "гитлерюгенд"  лагери, те сега се сетиха да включат и тази пропаганда... но уж че украинците го правят.

Колко стандартно ...

Само че да не се надяват че рашистките военни и др престъпления могат да ги замаскират по толкова евтин и наивен начин :) 

Колкото и тъпа да е тази рашистка пропаганда , тя има ефект ,видимо и тук

От разни Стоименчовци малоумници ....

преди 2 часа, vpvelev написа:
преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Напиши до пет изречения и ще оспоря всяка негова (твоя) лъжа.

Не се и съмнявам.

Отдавна съм ви разбрал че много добре си знаете какви лъжи  разпространявате, н о го правите по задължения някакви

Или както съм казвал .. И вие знаете че лъжете, и аз знам че вие знаете че лъжете...  :) 

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

ннали онзи ден даде клип, че Германия се е отказала да даде танкове - изобщо гледаш ли си фейковете:D

Не, филипов не си ги гледа.

Щом даже овцъ като тебе го хвана... е .. нямам повече въпроси за Филипоффффф :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, ivottoshev написа:

А тези 18 конгресмени? Те взели ли са пари от руснаците, или просто гледат реално на нещата?

Навсякъде има глупаци . защо реши че "гледат реално на нещата" ? Защита на убийци , геноцид и терор,  според теб - гледане реално на нещата ЛИ Е ???

Какъв процент са спрямо останалите конгресмени ?

Въпросния конгресмен Гец се е изказвал и миналата година против помощ за Украйна. 

Е и ?

Бил е и разследван за сексуална връзка със 17 годишна и т.н и тн.

т.е. търсите ненормалниците  с които да защитавате геноцидната си пропаганда срещу Украйна.

И за последно само да ти напомня - В САЩ и в други цивилизовани страни МОЖЕШ да видиш подобни мнения и настроения.

Защото не е ЗАБРАНЕНО , нито е престъпление.

Рецпрочно в Рашистан НЕ можеш да видиш такива. Там е престъпление АНТИВОЕННИ нстроения и демонстрации. И са преследвани, арестувани, репресирани без никакво право на мнение или позиция .

Защо са преследвани инакомислещи в Рашистан а не е забранено в 'злия Запад" е един въпрос над който да медитираш.

Втори въпрос е защо се преследват и арестуват хора за АНТИвоенни настроения и мнение. Защо е рпестъпление да не одобряваш ВОЙНАТА ??

Мисля че ще блокираш :) 

преди 10 минути, miro20 написа:

Въпреки че не от Украйна, а от Рашистан избягаха стотици хиляди мъже от тази тяхна моГилизация  :)  

Хммм, само в Румъния е имало 5000 "неизбягали" от могилизацията украинци:

Близо 5000 украинци избягали в Румъния от мобилизацията

Колко ли "неизбягали" украинци има по другите страни по света - това оставям сам да се сетиш

преди 15 минути, miro20 написа:

Сега се разшумя  за отвлечените хиляди украински деца за превъзпитание в Рашистан и  насилствено осиновяване , реципрочно - от Рашистан пак почнаха същите наративи , но срещу Украйна.  С  лек нюанс.. те няма как да отвличат украински деца  от собствената си територия, нито има отвлечени руски деца от Рашистан, но видиш ли, украинците изпозлват децата за военни  операции .... да бе да...

Ти сега можеш да му казваш "отвличане", "дадени за превъзпитание" или каквато там друга глупост се сетиш, но сам каза че всъщност са били осиновявани.

Така и не каза обаче: какво е трябвало да направят с тези деца? Да ги оставят да се скитат немили-недраги по улиците и да загинат от укропските бомби ли?

преди 13 минути, M.Николов написа:

Щом го казва Туитър, кои сме ние, че да му противоречим?

:D

Извинявай, но такива са времената. Ако утре Путин каже пред Соловьов/Симонян/, че се изтеглят, пак някой тук ще каже, че е пропаганда или част от плана.

Извинявам се, за къде без Скабеева.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Щом го казва Туитър, кои сме ние, че да му противоречим?

:D

Цитира се и го казва го рашисткия тв канал Звезда.

кой си ти че да му противоречиш бе,комуне ? Предател :) 

Путлю ще те снакционира за гафа ти :) 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

сега кажи как разбра че е заради мобилизацията

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ти сега можеш да му казваш "отвличане", "дадени за превъзпитание" или каквато там друга глупост се сетиш, но сам каза че всъщност са били осиновявани.

Абе гьонсурат нацист неден, къде видя противоречие в ... осиновени след отвличане  ???

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Така и не каза обаче: какво е трябвало да направят с тези деца? Да ги оставят да се скитат немили-недраги по улиците и да загинат от укропските бомби ли?

Няколко пъти ти отговорих .

СЛяп ли си или гьонсурат трол ? Знам че е второто .

Рашистите нямат право не само да докосват,но и да се доближават до тях.

След като са избили родителите им, или са ги разделили заради войната която вкараха там и сринаха домове, хиляди семейства и всичко , най малкото трябва да ги предадат на украинската държава.

Безусловно и вднага.

Колко клипове  как са живели щастливо и безпроблемно украински и руски семества в Мариуполь и др украински градове и селца броени дни ПРЕДИ рашистите да ги избият и сринат до основи , ви трябват ???

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Хммм, само в Румъния е имало 5000 "неизбягали" от могилизацията украинци:

Близо 5000 украинци избягали в Румъния от мобилизацията

Колко ли "неизбягали" украинци има по другите страни по света - това оставям сам да се сетиш

Добре де, какво ти е странно? Само 5 000. Колко руснаци си вдигнаха чуковете от РФ? Колко от нас ще се скатаят при евентуална мобилизация? 

Ама ако ви взима на сериозно човек, тук всички сме The Avengers.

преди 4 минути, miro20 написа:

След като са избили родителите им, или са ги разделили заради войната която вкараха там и сринаха домове, хиляди семейства и всичко , най малкото трябва да ги предадат на украинската държава.

Да ги предадат на укрите, които избиха родителите им?!?

преди 7 минути, parmobil написа:

Добре де, какво ти е странно? Само 5 000. Колко руснаци си вдигнаха чуковете от РФ? Колко от нас ще се скатаят при евентуална мобилизация? 

Ама ако ви взима на сериозно човек, тук всички сме The Avengers.

Едно време ми бе противно и гнус да гледам филми на ужасите... Сега ми се повръща само като чета извратените нацистки простотии на такива като тошефффф и макстонката ,защитаващи тоталния геноцид и унищожение в Украйна.

занам че и те самите не си вЕрват на глупостите, но е наистина крайно противно  да им четеш извратениите.

какво ги движи тия анточовеци и какво имат в главите , аз идея си нямам ....

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Да ги предадат на укрите, които избиха родителите им?!?

Да се повторя :

Колко клипове  как са живели щастливо и безпроблемно украински и руски семества в Мариуполь и др украински градове и селца броени дни ПРЕДИ рашистите да ги избият и сринат до основи , ви трябват ???

Признал съм те.

Наистина си някакъв извратен ненормалник.

преди 18 минути, parmobil написа:

Не съм твърдял че не е имало избягали и от Русия, или че няма да има избягали от която и да е народност по света при идентични обстоятелства. Лоботомирания твърдеше че такива укри не е имало. Той лъже и за доказвам че думите му са поредната опашата лъжа.

преди 44 минути, miro20 написа:

Въпреки че не от Украйна, а от Рашистан избягаха стотици хиляди мъже от тази тяхна моГилизация  :)  

преди 12 минути, miro20 написа:

Да се повторя :

Мдаааа, сигурно съм се объркал че "Алеята на ангелите" е паметник на убитите от бандеровци деца. Той сигурно е някаква арт инсталация на някой щастлив местен творец? 

А ся де ?

кой е виновен за алеята на ангелите ?

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Мдаааа, сигурно съм се объркал че "Алеята на ангелите" е паметник на убитите от бандеровци деца. Той сигурно е някаква арт инсталация на някой щастлив местен творец? 

Да, объркал си се. Няма никъде убити деца извън линията на фронта.

Защо няма убити деца на останалата територия от донецка и луганска области, които не са под рашиостки ботуш и не са в зоната на фронтовата линия ??

питал съм те 1001 пъти, отговор от малоумника няма :)

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Лоботомирания твърдеше че такива укри не е имало. Той лъже и за доказвам че думите му са поредната опашата лъжа.

преди 59 минути, miro20 написа:

между "твърдял съм че НЯМА"  и .. "няма избягали стотици хиляди мъже"  правиш ли разлика ?

Да,доказа че не съм казвал такова нещо  :) 

Благодаря ти :)

тотален гьонсурат мизерабъл трол 

:)

преди 1 час, miro20 написа:

между "твърдял съм че НЯМА"  и .. "няма избягали стотици хиляди мъже"  правиш ли разлика ?

Да,доказа че не съм казвал такова нещо  :) 

Благодаря ти :)

Аха-а-а-а-а, ти си успял да преброиш колко са. Ясно. Не са стотици хиляди. А колко са тогава? Ще споделиш ли тази тайна с нас? Може би са само онези 5000 в Румъния, а?

преди 8 часа, Митко Вълчев написа:

Всички тия и създаващи и разпространяващи рашистка пропаганда, ползват един общ мозък. Затова така ти се струва.

Бих се радвал ти поне един такъв мозък да имаш, ама друг път! Празно, братчед... :biggrin:

ВИДЕО от войната: Инцидент с два танка на ВСУ

https://blitz.bg/svyat/video-ot-voynata-intsident-s-dva-tanka-na-vsu_news937889.html

преди 7 часа, miro20 написа:

Проведоха в Рашистан насилствена мобилизация със всякакви ексцесии на арести, арестуване на млади мъже и връчване на призовки на всякакви места ...и ... прехвърлиха всичко на украинската страна че го правели .... Въпреки че не от Украйна, а от Рашистан избягаха стотици хиляди мъже от тази тяхна моГилизация 

Е нали ти показах срещу кого насочват оръжие за да бъде именно могилизиран? Та хайде малко полека с това кой прилага насилствена мобилизация.

преди 6 часа, miro20 написа:

кой е виновен за алеята на ангелите ?

Какво ще кажеш за този, който е стрелял по децата?

Добро утро, червеноармейци. Московската полиция има спешна нужда от 111 бронирани икони:

https://zona.media/news/2023/02/19/ikony

Размери 16х12 см. Сигурен съм че ще помогнете на другарите в борбата със силите на дявола.

Заедно с кафето - една въздушна целувка (+21):

Американски снаряди за руски оръдия - неочаквано добра комбинация:

https://mobile.twitter.com/RALee85/status/1627483365308829696?s=20

Мюнхенската конференция позорно си замълча за взривяването на "Северен поток"

/Поглед.инфо/ Сегашната Мюнхенска конференция ще остане в историята с гробовното си мълчание за експлозиите в Балтийско море, каза заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев.

„С гробното мълчание за експлозиите в Балтика тази конференция ще остане в историята по най-срамния начин“, отбеляза Косачев в канала Telegram.

Сенаторът обърна внимание на факта, че участниците в конференцията пренебрегнаха най-крещящата история - експлозиите на Северните потоци.

„Трудно е да си представим тема, която наред с украинската криза да засяга толкова пряко въпросите на сигурността и сътрудничеството. Но на Мюнхенската конференция - се говореше само за Украйна (чети - за Русия). За експлозиите, безпрецедентни в съвременната история на човечеството, очевидно нито дума, поне от трибуната “, каза Косачев.

Сенаторът смята, че има две причини за това. Първата – операцията по подкопаването беше на НАТО, а втората – Мюнхенската конференция – също НАТО.

„Мюнхенската конференция определено е лоша. Тя е предназначена или да премълчи проблемите, или да ги представи като машинации на дисиденти. И всичко, което се обърка, само се възпроизвежда отново и отново с недостойна упоритост “, обобщи вицепрезидентът на горната камара на парламента.

Както РЕКС съобщи по-рано, сръбският президент Александър Вучич, след участието си в Мюнхенската конференция по сигурността, изрази съмнения, че мирът може да настъпи скоро. Според ръководителя на Сърбия Мюнхенската конференция се е превърнала в Давос, където се говори по-малко за икономика и повече за политика и сигурност в Европа и света.

преди 53 минути, JKirilov написа:

Бих се радвал ти поне един такъв мозък да имаш, ама друг път! Празно, братчед... :biggrin:

ВИДЕО от войната: Инцидент с два танка на ВСУ

https://blitz.bg/svyat/video-ot-voynata-intsident-s-dva-tanka-na-vsu_news937889.html

Знам, че би се радвал да имам "такъв", но аз имам истински.

преди 17 минути, Стоимен написа:

Мюнхенската конференция позорно си замълча за взривяването на "Северен поток"

/Поглед.инфо/ Сегашната Мюнхенска конференция ще остане в историята с гробовното си мълчание за експлозиите в Балтийско море, каза заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев.

„С гробното мълчание за експлозиите в Балтика тази конференция ще остане в историята по най-срамния начин“, отбеляза Косачев в канала Telegram.

Сенаторът обърна внимание на факта, че участниците в конференцията пренебрегнаха най-крещящата история - експлозиите на Северните потоци.

„Трудно е да си представим тема, която наред с украинската криза да засяга толкова пряко въпросите на сигурността и сътрудничеството. Но на Мюнхенската конференция - се говореше само за Украйна (чети - за Русия). За експлозиите, безпрецедентни в съвременната история на човечеството, очевидно нито дума, поне от трибуната “, каза Косачев.

Сенаторът смята, че има две причини за това. Първата – операцията по подкопаването беше на НАТО, а втората – Мюнхенската конференция – също НАТО.

„Мюнхенската конференция определено е лоша. Тя е предназначена или да премълчи проблемите, или да ги представи като машинации на дисиденти. И всичко, което се обърка, само се възпроизвежда отново и отново с недостойна упоритост “, обобщи вицепрезидентът на горната камара на парламента.

Както РЕКС съобщи по-рано, сръбският президент Александър Вучич, след участието си в Мюнхенската конференция по сигурността, изрази съмнения, че мирът може да настъпи скоро. Според ръководителя на Сърбия Мюнхенската конференция се е превърнала в Давос, където се говори по-малко за икономика и повече за политика и сигурност в Европа и света.

Поглед инфо, стожера на обективната журналистика. Никой да не го нарича парцал, за да не обижда парцалите. И да не нарича четящите го дебили, за да не обиди дебилите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.