Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Бе, кой е тоа малоумник ?

Тоа,е тоа,дето не си продава гъз@.

Само като те видях,как избяга с двеста от темата за короната.И тук,от първото изречение,си надъхан с пропаганда.Подадена.

То не бе Москва.То не бе Киев.Черно море.Сега Херсон.От напълно неспособен,да разчете карта-"офицер".

Станали сте нещо като,тъпа американска комедия.

Един дебил-ти.Един висок и рус,-миро.Хубавеца,тъпчо-Васил.Две напушени-балбук и овцата.И психолога-биги.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

О, форумният морон ме споменава във всеки свой пост. :D 

Ама пийте си хапчетата, бе, пенсии. Не сме длъжни да ви търпим дементните псевдо "размисли и храсти" ... 

Алилуя! 

преди 1 час, козата уфсъта и офицера написа:

Само като те видях,как избяга с двеста от темата за короната.

Ясно, Тошев.

Не съм избягал бе, лъжецо.

Не вярвам в короната и искам разстрел за коронарите. Чрез обесване !!! Позицията ми е ясна, лъжецо Тошев.

https://www.reuters.com/world/europe/us-says-russia-using-nuclear-shield-ukraine-risks-terrible-accident-2022-08-02/

Руските военни са направили Запорожката АЕЦ военна база, от която изстрелват ракети, за да не може ВСУ да ги обстрелва. 

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Ясно, Тошев.

Не вярвам в короната и искам разстрел за коронарите. Чрез обесване !!! Позицията ми е ясна, лъжецо Тошев.

Кошмари ли сънуваш като се сетиш за Тошев :lol6:

Та за какво казваш че съм излъгал? Цитатче пак ли няма да има :giggle1: 

Като се заговорихме за лъжи:

Поляците дадоха ли най-после МИГ-овете си на укрите?

К'во стана с ултиматума за Херсон? 

Къде се загуби клипчето, дето укрите маршируват на Червения площад?

и още, и още, и още...

преди 41 минути, Реджеп Иведик написа:

Ясно, Тошев.

Съвсем друго,имах предвид.

Там си пише-4-5 пъти каза,че нямаш пари.И изведнъж-спам против Русия???????Яко при това.Без значение,дали е вярно или не.Не че съм видял,нещо истинско от теб.Или от някой друг.Прости мемета и клипчета правени,в час по трудово.

преди 3 часа, васил козарев написа:

О, форумният морон ме споменава във всеки свой пост. :D 

Ама пийте си хапчетата, бе, пенсии. Не сме длъжни да ви търпим дементните псевдо "размисли и храсти" ... 

Алилуя! 

Никаква заслуга нямаш за това, че си се родил по- късно от някои хора тук. Затова, да се дуеш и да обиждаш на възраст, показва само колко нисш духом си. 

Не знам колко души сте в главата ти, но наистина не сте длъжни нищо да търпите- ако не ви изнася, напускате седянката и толкова. download.gif.ebd9b2bcf141d223fc4f1e03e0c46bc6.gificon_cooler.gif.69a07b3f48fe78614ecdeeb1a8d561a0.gif

преди 12 часа, Без умствен капацитет написа:

то и ти искаш да имаш пари - не се прави на 6 без 10

Душата ми е по-важна.

преди 21 минути, absurt написа:

Никаква заслуга нямаш за това, че си се родил по- късно от някои хора тук. Затова, да се дуеш и да обиждаш на възраст, показва само колко нисш духом си. 

Не знам колко души сте в главата ти, но наистина не сте длъжни нищо да търпите- ако не ви изнася, напускате седянката и толкова. download.gif.ebd9b2bcf141d223fc4f1e03e0c46bc6.gificon_cooler.gif.69a07b3f48fe78614ecdeeb1a8d561a0.gif

Много си докачлива на тема възраст ... :ass: 

И има един анекдот, за тикането на дупЕто между два ... така де.  

„Джонсън от Обединеното кралство може да се идентифицира като жена за генерален секретар на НАТО състезание – дипломат.

Според Мария Захарова броят на половете, признати в страните-членки на НАТО, позволява на Джонсън да избере този, който му подхожда най-много“.
    https://tass.com/russia/148...

Останалата част от коментара на Maria Z:
        "Нищо не пречи на Борис Джонсън внезапно да открие вътрешна жена. Модерен, смел, неговият стил", каза Захарова.

Според говорителката броят на половете, признати в страните-членки на НАТО, позволява на Джонсън да избере този, който му подхожда най-много.

„Дори НАТО да избере измежду хора, наричащи себе си жени, те винаги могат изведнъж да открият вътрешен мъж или някакъв друг пол“, добави дипломатът.

Тя е човекът с най-остър език на Земята и брилянтен ум и фолио срещу Запада и неговото клоунско шоу.
                Лице A: Той мисли, че е мъж, хванат в капан в женско тяло!
                Лице Б: Искаш да кажеш, че той мисли, че е жена, хваната в капан в мъжко тяло.
                Лице А: Иска ми се да беше толкова просто. :) :)
              Можете ли да си представите, ако някой преди 10 години ви беше казал, че подобно нещо ще се случи? Не бихте ли помислили, че е полудял напълно? И все пак...ето ни.

И макар да разбирам напълно, че не е отговорност на Русия да спаси света, все пак трябва да помоля:

Русия, моля те, спаси ни от тези луди хора. Нуждаем се от теб.

Ниско ѝ е нивото на Маша. Не знам кой нормален ще ѝ се върже на приказките.  

Цитат

Мария Захарова: Само луди хора могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна

Сватбата ѝ, естествено в Ню Йорк. Руските парвенюта си падат по многооо скъпите безвкусици.  

zaharova3_22.jpg

В минижуп до бикините: Истинските сензационни СНИМКИ от сватбата на Мария  Захарова

преди 4 часа, васил козарев написа:

О, форумният морон ме споменава във всеки свой пост. 

Алилуя! 

---------------

Козырев, звучиш като депресант с психопатски наклонности.

Ти да не злоупотребяваш с наркотични или психотропни вещества?

преди 3 часа, козата уфсъта и офицера написа:

Там си пише-4-5 пъти каза,че нямаш пари.

Имам пари бе, Тошев. Ти хем продължаваш да лъжеш най нагло.

Кога съм казвал, че нямам пари а ???

Днес Херсон, утре Крим !!!

Аз хем ви казах

преди 1 час, васил козарев написа:

Много си докачлива на тема възраст ... :ass: 

И има един анекдот, за тикането на дупЕто между два ... така де.  

Не, не съм докачлива, но винаги отъждествявам нямащия с какво друго да се изхвърли, с чалгарите на Слави и с него, самия. Що се отнася до тикането на дупето- първо трябва да ги има тия двата, а като гледам, единият хич го няма, въпреки перченето.1508552580_download(5).gif.980f48d03deda76fed2e114d1d29e1e8.gif

И защо са баннали Тошев. Откога банват за лъжи ?

Той верно се старае, ама си има правила все пак.

Аз ако бях, по бих баннал Колев72 за безразборно псуване.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Къде се загуби

Слава Богу, че ти се намери.

Хе, видяхте ли бе, не са го баннали.

Знаех си аз, че за лъжи не банват...

Значи кой остава ?

Яссснооо...

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Днес Херсон, утре Крим !!!

Аз хем ви казах

Какво? Пак ли укрите ще раздават ултиматуми :lol6:

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми щом си жив

Мисълта ти блуждае от пусто в празно. Много рано си се нашляпал, а уж не пиеше :D

17020064.jpg

17020073.jpg

знаеф си ас че ше се скарат с макетата...

и кое е било пръво-кукошкътъ...ицЕто....македонецо или украинецо-

17020096.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.