Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 30 минути, FatMan9 написа:

Знаеш ли колко пъти Миро и Реджеп дойдоха да коментират нещата, които написах? Точно 0.

Защо никой не те брои за човек

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 23 минути, Coco1 написа:

Защо никой не те брои за човек

Всъщност, защото нямат какво да кажат. Очевидно е, че аз съм прав и съм спечелил този дебат.

преди 21 минути, FatMan9 написа:

Всъщност, защото нямат какво да кажат. Очевидно е, че аз съм прав и съм спечелил този дебат.

При липсата на IQ нямаш какво да кажеш, рашист.

преди 1 минута, Coco1 написа:

При липсата на IQ нямаш какво да кажеш, рашист.

Липсва ми интелект, така ли? Ами, щом казваш...

преди 7 часа, gagodrago написа:

М-да... напоследък крещят и вият все по истерично русофобите по всички форуми. И сипят само злоба и обиди към останалите участници...

Да, но пък е забавно. Ей го тоя под теб написал:

"В Русия умеят да правят балет и ракети, покрай санкциите и ракети вече не могат, а заради войната не им остава време за балет"

Слагаш пред постовете им по едно "иска ми се" ... и разбираш от какво ги е страх. В примера от горе, човечеца явно го е страх, че Русия може да прави не само балет, но и ракети, а толкова много му се иска Русия ракети да не може да прави... :D

Прочетох току-що един материал, възпяващ възторжено участието на американците в създаване на основите на промишлеността в СССР през 20-тте 30-те години.Вярно е, 1500 завода са построили...и не само...

Проблемът, от гледна точка на сегашната ни правоверна евроатлантическа ориентация, е в естествено възникващия след прочитане на материала въпрос"Абе...Кой е построил империята на злото, бе?"...Щото съвсем явно не ще да са некадърните болшевики...

преди 11 часа, Coco1 написа:

:super:

312813643_1152438775699122_8470796906282941937_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=-NY56D6dwsIAX9B8EwQ&tn=XVmY2KT9G6LXlmrN&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=00_AfBUCm2WvlUgzv9gJ8LH4Zw7m1zBj9gozEIG2TfzElEyKw&oe=6361D6E5

312984195_1152438792365787_6878041103958470723_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=6L1BGeFzgUgAX9ZxUGj&tn=XVmY2KT9G6LXlmrN&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=00_AfBQc8rmF3GHKQkGhQJXl7JJp0E56xleNQTZQj3qQSAjsw&oe=63625E49

Няколко кораба на Черноморския флот на Руската федерация са ударени!
Според военния кореспондент Цаплиенко и бившия зам. министър на украинското МВР Герашченко става дума за 4 кораба, включително фрегатата „Адмирал Макаров“, която след потъването на „Москва“ стана флагман на руския флот.
По предварителна информация плавателните съдове в района на стоянката на кораби в Севастопол са напълно унищожени. Слава Украiнi!

На времето, японската война, джапанките са потопили само един флагман.

Ся хохлите потопиха два.

Аз казах ли ви, че войната ще забърши в Масссква, казах ли ви, казах ли ви а а а ???

А ве, ватенките, са определихте ли се, нищо не се е случило, или укрите са извършили теракт срещу Севастопол.

Ватния мозък е тотал щета, аз хем ви казах.

Начи за ватника, когато украинската армия удря по военни цели в Севастопол, който е исконна украинска територия, тя извършва терористичен акт.

Е няма по малоумни от ватенките, особено от тези трите, дето се фанаха на бас.

Иначе троловете, като артилериста от Шумен ги разбирам. шумът на рублите...

Комарика паднал върху "Адмирал Макаров"

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

И му паламал ребрайкости

Може и вече да е поствано, но и даже да е, пак си заслужава повторение.
Едно изключително осветляващо интервю от това лято с бившия премиер на Украйна - Назаров.
За Украйна, такава каквато е била преди Майдана и преди идването на превратаджиите и  отявлени укробоклуци на власт:
https://blitz.bg/obshtestvo/bivsh-ukrainski-premier-voynata-beshe-provokirana-ot-kiev-s-podkrepata-na-zapada-video_news898377.html

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Ся хохлите потопиха два.

Пряко доказателство за потопени кораби в Севастопол? Какво правим когато след няколко дена видим Адмирал Макаров да калибрира нови цели? Ще има пак "Ама аз не лъжа, честна параходска." Е хубаво, че има усмивки от старите ленти да помнят неща, които удобно забравяш да си казал.

преди 2 часа, FatMan9 написа:

Липсва ми интелект, така ли? Ами, щом казваш...

А така, задай си въпрос и си отговори, рашисте без IQ.

преди 9 минути, Филипов написа:

Къде е и оня убавец Саня от Флорида, дет си длъжен по-цял ден да им копипействаш пропагандата 

Снощното му го има малко по-назад. По принцип е по едно на ден. Довечера чакай пак. Когато някой смотан трол като теб  има милион абонати, тогава се обажсай. Дори и трол на си, а просто флудер. Между другото Юрий Подоляка имаше над 3 милиона преди да му бастисат канала.

:bye1:

"Мирър": Путин с постоянна треска, отслабнал с 8 кг само за няколко месеца

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/12907114?fbclid=IwAR3vJwmHZro-3VQnbLQp1ZhWEyiKynEhSQg3k_kbO2gqWULFb4AAzLDlE3w

310926731_780489543646819_61919854438789939_n.jpg

преди 47 минути, Филипов написа:

Снощното му го има малко по-назад. По принцип е по едно на ден. Довечера чакай пак. Когато някой смотан трол като теб  има милион абонати, тогава се обажсай. Дори и трол на си, а просто флудер. Между другото Юрий Подоляка имаше над 3 милиона преди да му бастисат канала.

Брау дядка-трол-слуга от Мосейково, ти си длъжен да направиш реклама на по-вишите тролове :yanim:

преди 1 час, Coco1 написа:

:bye1:

"Мирър": Путин с постоянна треска, отслабнал с 8 кг само за няколко месеца

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/12907114?fbclid=IwAR3vJwmHZro-3VQnbLQp1ZhWEyiKynEhSQg3k_kbO2gqWULFb4AAzLDlE3w

310926731_780489543646819_61919854438789939_n.jpg

Кога ще се гътне ?

Този малоумник (българския журналист фейкомет на Филипов) се опитва да разпали пещерен антиамериканизъм.

Ма ви фаща за мющерии само вас ватенките

Вярно е.

Само че, нямаме интерес точно сега да го подхващаме. И може би в близките години, или векове или колкото там остава до разпадането на САЩ нямаме интерес да го подхващаме.

САЩ управлява света бре. Ама не съвсем. Обществения договор в САЩ управлява света в момента, ако трябва да сме точни.

Тааа, какви са желанията на САЩ в този смисъл. Каквито са желанията на реалното обществено мнение в САЩ.

Сиреч да дава химарси на Украйна, да бие вечния ни враг Русия.

Ся въпрос към ядренопростите ватенки

– Какъв е смисъла да се опитваме зор зорна да променяме общественото мнение в САЩ в негативна за нас посока ?

Цитат

Грустная лошадь лавров говорит о готовности путина к переговорам

О том же недавно просил (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/48875) и песков. Правда, усы кремля жаловались, что Украина по указке Вашингтона ушла с радаров.

Как же быстро меняется риторика российской власти. А как же борьба с сатинистами (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/48671) и боевыми комарами (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/49001)? А может просто с радаров ушло что-то другое, например, корабли (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/49216) в Севастопольской бухте?

В середине октября Президент Зеленский заявил (https://t.me/c/1537234990/78968) о том, что тоже готов к диалогу. Но с другим президентом россии. С террористами никто не договаривается.

бойни комари,биолаборатории ,  от денацификация преминаха към десатанатизация , а сега искат  преговори ??  Всичко върви "строго по план"... в който от февруари бе записано ... края на октомври - противотанкови съоръжения в Белгородска област / РФ /  и  преговори със Зеленский :) :) :)

А сериозно казано , Путлю изпозлва всякакви споразумения, паузи и преговори единствено и само да си събере силите и да започне отново с нови сили войната.

Добра новина от Италия - освенпредишните, сега доставки на нови САУ и гаубици.

Цитат

Италия поставила Украине современные САУ и гаубицы — La Repubblica

Как сообщает (https://www.msn.com/it-it/notizie/mondo/cannoni-e-mezzi-hi-tech-le-armi-date-dallitalia-per-loffensiva-ucraina/ar-AA13wQVG?li=BBqg6Qc) издание, речь идет о самоходной артиллерийской установке M109L, а также гаубицы PzH 2000, которые наша страна получила в рамках (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/45413) пятого пакета военной помощи от Рима.

La Repubblica перечислила некоторые виды тяжелых вооружений, попавших в прежние пакеты поддержки: среди них бронетранспортеры M113, шесть тяжелых гаубиц PzH 2000, две системы залпового огня MLRS. Гаубицы PZH, как отмечается, будут направлены в район Бахмута. Конкретное содержание пакетов остается засекреченным.

преди 3 часа, MZ/X написа:

Може и вече да е поствано, но и даже да е, пак си заслужава повторение.
Едно изключително осветляващо интервю от това лято с бившия премиер на Украйна - Назаров.
За Украйна, такава каквато е била преди Майдана и преди идването на превратаджиите и  отявлени укробоклуци на власт:
https://blitz.bg/obshtestvo/bivsh-ukrainski-premier-voynata-beshe-provokirana-ot-kiev-s-podkrepata-na-zapada-video_news898377.html

Не, не си заслужава това старо интервю. От дистанцията на времето, се видя че никакви укринацисти няма.

нацистите рашисти са в Кремъл които провеждат класически геноцид.

Виж Мариуполь пред налуването на рашистите как е изглеждал и как са живели "под укронацистката хунта и бандеровци" и как е сринат от рашистите след нахлуването им :

Ето още, разходи се в този "укронацистки град където хората живеят под бандеровско иго"

/кавички разбира се/

преди 6 часа, FatMan9 написа:

Не веднъж съм го хващал да лъже.

Напротив, нито една лъжа нямам казана. И това най много ви вбесява.

Спама който постваш  няма нищо общо с оборване.

преди 6 часа, FatMan9 написа:

Отиди в темата за обсъждане на Путин и Руся (тази тема и окупирана от пропагандист Миро), и виж за какво става въпрос. Няма нищо рационално. Всичко, което Миро казва, е основано на яд, омраза, цитиране извън контекста, умишлено погрешно представяна не факти и нещата, които Путин казва и прави.

По принцип, Миро не говори истината и не трябва да му се вярва. Ако обърнеш внимание на "подписа" му, ще разбереш, че този човек е тук само и единствено да разпространява фалшива информация срещу Русия.

Само че... по принцип, нямаш нито едно нещо да сиоборил. Цитирам цифри, изказвания, икономически проценти и т.н.  срещукоето ти постваш 10 педи красиви снимки на Кремъл и някакви данни от уикипедии , които обаче нямат никаква връзка с казаното от мен.

Така че, абсолютно нищо не си оборил , а и как да обориш като аз обикновенно се позовавам на руски източници :)

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Те това е наш'та оФца :D

Това си ти бре :laughing4::laughing4:

Особенно когато си в абсистенция и зациклиш да повтаряш една и съща твоя  излагация :) 

преди 17 часа, andiay написа:

Миме, неграмотното си ти бе...

Кой си измисля и кой спекулира - Митов, - "Финансирането е от "Булганстрансгаз",  Свободна Европа - "Финансирането е от бюджета", Андю - "Финансирането е с наши пари", Мимето - "Парите на "Булгартранс не са наши, но не казвам чии са, а Свободна Европа е обективна медия"....

Имаш ли представа, какво влиза в прогнозните бюджетни приходи?

А в бюджетните разходи?

А изобщо как се формира бюджета?

Какво представлява туй "жУвотно" държавата и какво представлява държавната собственост?

Все елементарни неща, които всеки един решил да взима отношение по политико-икономически въпроси би трябвало да знае...

Ти обаче единствено доказваш, че не са ти ясни...

И 1001 пъти да повториш като папагал мнението на Митов, те няма да ти станат по-ясни, нито ще докажеш нещо по-различно от това, че си посредствен и нагъл безмозъчен трол...

Бегай към кафявия душ белким ти спуснат някоя по-смислена опорка...

Ами не, финансирането не е от бюджета . Кратко и ясно :hush:

Та нали затова че няма нито лев от бюджета, търсят и намериха финансиране от няколко търговски банки ! Иначе нямаше да вземат заеми .

гърчи се трольо :) 

преди 15 часа, BANKATA написа:

За руснаците атаката в Севастопол била терористичен акт :doh:

....и затова щели да излязат от "сделката за украинското зърно" .

Т.е. пак виждаме комплексарския подход на рашистите - понеже се обосрахме, понеже не можем да воюваме и да си пазим флота и войските, ние ще ви пуцаме беззащитните граждани , инфраструктура и продоволствени кораби със зърно за цял свят  .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, miro20 написа:

Ами не, финансирането не е от бюджета . Кратко и ясно :hush:

гърчи се трольо :) 

ИЕ "Мименце"...

Кой лъже и кой спекулира?

а) Митов - "Финансирането на Турски поток" е от "Булгартрансгаз"...

б) Свободна Европа - "Финансирането е от бюджета"...

в) Андю - "Финансирането е с наши пари"....

г) ИЕ (Изкуствен Ентелект) "Мимето" - "Финансирането е от "Булгартрансгаз", не е от бюджета, не е с наши пари, но няма да кажа чии са парите на "Булгартрансгаз", но и Свободна Европа е обективна и не лъже, нищо че пише, че финансирането е от бюджета, а то не е от бюджета"...

Е, кой лъже, кой спекулира и кой прави и двете, понеже е необразован нагъл трол?

Какво представлява бюджета на една държава?

Как се определя приходната и разходната му част?

Каква е методиката за преразпределение на бюджета?

Какво е държавата и кой е собственика на държавното имущество?

Всв елементарни въпроси, чиито отговори всеки, участващ в дискутиране на политико-икономически въпроси, трябва да знае...

Вече ще стане седмица, откакто ти ги задавам, а ти даваш като отговор единствено - "Не са от бюджета, гърчи се трол"...

Това при условие, че аз никога не съм твърдял, че финансирането е директно от бюджета...

Оказа се, че това е твърдение на Свободна Европа, но пък ти твърдиш, че това е медия на която човек може да се довери...

Поведението ти е като от онзи виц за "аквариума", който така обичаш да цитираш...

Не знам дали си гей, а и не ми влиза в работата, но си един изключително необразован, посредствен и нагъл трол, който и понятие си няма от нещата, които коментира и на който, ако му спреш достъпа до интернет, за да не може да прочете поредната спусната опорка, ще мълчи като онези рибки в аквариумма...

Та, кой се гърчи като глист на светло е повече от очевидно...

Винаги си бил, си и ще бъдеш единствено и само ти...

Това е съдбата на посредствения Изкуствен Ентелект, твоята съдба...

Бегай за поредния "кафяв душ"....

преди 11 минути, andiay написа:

ИЕ "Мименце"...

Кой лъже и кой спекулира?

а) Митов - "Финансирането на Турски поток" е от "Булгартрансгаз"...

б) Свободна Европа - "Финансирането е от бюджета"...

в) Андю - "Финансирането е с наши пари"....

г) ИЕ (Изкуствен Ентелект) "Мимето" - "Финансирането е от "Булгартрансгаз", не е от бюджета, не е с наши пари, но няма да кажа чии са парите на "Булгартрансгаз", но и Свободна Европа е обективна и не лъже, нищо че пише, че финансирането е от бюджета, а то не е от бюджета"...

Е, кой лъже, кой спекулира и кой прави и двете, понеже е необразован нагъл трол?

Какво представлява бюджета на една държава?

Как се определя приходната и разходната му част?

Каква е методиката за преразпределение на бюджета?

Какво е държавата и кой е собственика на държавното имущество?

Всв елементарни въпроси, чиито отговори всеки, участващ в дискутиране на политико-икономически въпроси, трябва да знае...

Вече ще стане седмица, откакто ти ги задавам, а ти даваш като отговор единствено - "Не са от бюджета, гърчи се трол"...

Това при условие, че аз никога не съм твърдял, че финансирането е директно от бюджета...

Оказа се, че това е твърдение на Свободна Европа, но пък ти твърдиш, че това е медия на която човек може да се довери...

Поведението ти е като от онзи виц за "аквариума", който така обичаш да цитираш...

Не знам дали си гей, а и не ми влиза в работата, но си един изключително необразован, посредствен и нагъл трол, който и понятие си няма от нещата, които коментира и на който, ако му спреш достъпа до интернет, за да не може да прочете поредната спусната опорка, ще мълчи като онези рибки в аквариумма...

Та, кой се гърчи като глист на светло е повече от очевидно...

Винаги си бил, си и ще бъдеш единствено и само ти...

Това е съдбата на посредствения Изкуствен Ентелект, твоята съдба...

Бегай за поредния "кафяв душ"....

Един от зелените чорапи - Защо газа тече и защо тръбата е цяла.... :giggle1:

гърчи се троьло :) 

Иначе точно си като оня с телк-а в абсистенция като зацикли ине се спира. И точно вие олицетворявате вица за аквариума.

Хващате се за един израз и абсолютизирате.

Все едно някой да каже... аз преди 40 г съм бил в Русия. и ти да твърдиш - не, тогава бе СССР, ти лъжеш. И да, ти си прав. но прав колкото  е прав оня от вица за аквариума

- имаш ли аквариум  ? не ? значи си п'''раст.

Ето това ви е цялата спекуалция.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

САЩ управлява света бре. Ама не съвсем. Обществения договор в САЩ управлява света в момента, ако трябва да сме точни.

Тааа, какви са желанията на САЩ в този смисъл. Каквито са желанията на реалното обществено мнение в САЩ.

spacer.png

преди 3 минути, miro20 написа:

гърчи се троьло

Ама ти само го затапваш.

А аз го вързах да си изрази вопиющата некомпетентност и малоумие в бас.

Ся Украйна кат си върне Крим, секи ден ще пише, че е идиот и се гордее с това !!!

Приказката за камъка и змията, май не ти е силната страна...

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Ко стана, а ?

Отрезвяването на касапите от Мухосранск !!!

преди 28 минути, miro20 написа:

Един от зелените чорапи - Защо газа тече и защо тръбата е цяла.... :giggle1:

гърчи се троьло :) 

Иначе точно си като оня с телк-а в абсистенция като зацикли ине се спира. И точно вие олицетворявате вица за аквариума.

Хващате се за един израз и абсолютизирате.

Все едно някой да каже... аз преди 40 г съм бил в Русия. и ти да твърдиш - не, тогава бе СССР, ти лъжеш. И да, ти си прав. но прав колкото  е прав оня от вица за аквариума

- имаш ли аквариум  ? не ? значи си п'''раст.

Ето това ви е цялата спекуалция.

ИЕ "Мименце"...

Зациклилият си ти, бре тролче безмозъчно...

"Не е от бюджета, не е от бюджета", само това повтаряш, нищо че аз никога не съм твърдял, че е пряко от бюджета...

Ако някой твърди, че преди 40 год. е бил в Русия, а друг му отговори, че е бил в СССР, формално и двамата са прави, Русия тогава е била една от съставните републики на СССР...

Аналогията ти с вица за аквариума е толкова тъпа, колкото си и ти...

Зададох ти конкретни въпроси, чрез които да установим, аз ли съм необразован или ти, аз ли лъжа, казвайки, че финансирането на Турски поток е с наши (общи, държавни) пари или ти лъжеш, обвинявайки мен в лъжа...

Отговор от теб на тези въпроси не получавам вече почти седмица, само гърчещи се опити да повтаряш нещо, което аз не съм твърдял, опитвайки се да докажеш, че аз лъжа, като използвам израза "наши пари"...

"Ти твърдиш, че са наши пари, но аз ти казвам, че не са от бюджета, значи ти лъжеш", това е "логиката" ти...

"Имаш ли аквариум? Не? Значи си гей!" - същата логика...

Бегай към "кафявия душ", който толкова много обичаш...

Необразован, посредствен, но пък нагъл трол...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.