Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 54 минути, Sargon III написа:

Искам да питам евростратезите: след Авдеевка, кой ще е следващият укроград, който руснаците никога няма да завладеят?

Сигурно столицата, ама се носят слухове че щели да си местят столицата в Лвов, та не знам ако падне Киев дали ще се водя за "познал точният резултат" :D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 32 минути, Лудият Учен написа:

Децата в първи клас са по-грамотни от овчицата-форумен трол...

то и децата в първи клас са по умни от теб

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Сигурно столицата, ама се носят слухове че щели да си местят столицата в Лвов, та не знам ако падне Киев дали ще се водя за "познал точният резултат" :D

незнам за Киев, но доста държави искат парче от Украйна - най видимо го показва Полша

Ето това наистина е смешно, макар че лицето (не извънземното естествено) или по-точно другото с двете бузи не е. И така:

https://t.me/sheyhtamir1974/72813

А ето кой е:

Тот самый Украинский канал анонимного одессита, что перешел на русскую сторону

Парень разносит Зеленского, украинскую пропаганду, и кострюлеголовых хохлов.

Не че който има Телеграмата няма да го види, но просто ми хареса "кострюлеголовых хохлов" и макар преводът да не ми говори нищо, понеже явно е от жаргона, но "пошел на х.." вече няма нужда от преводач.

преди 7 часа, Sargon III написа:

Искам да питам евростратезите: след Авдеевка, кой ще е следващият укроград, който руснаците никога няма да завладеят?

Ми при Бахмут "товар 200" беше около 20 000 тъпаци/основно от вагнер/ ,при Авдеев вече са около 35 000 "товара 200 ",които продължават да гният ,НЕ вдигнати.Ламарината отделно. Има още  време за да бъдат увеличени. Ако за всяко сринато никакво  населено място  отива такава фира  ,великата ви рассия ептен ще се обезлюди. Как тогава руският глупак ще завладее света.

Отбор Козяк да гледа това интервю и да разбере че играта е приключена.

https://t.me/breege_time_20zz/29913

Няма пари, няма хора

Има само дрони, Мядар, Косьо и чист тероризъм.

Но се оказа че и за това имало решение.

До следващата перемога.

преди 9 часа, Sargon III написа:

след Авдеевка

Зехте ли Авдеевка ?

Интервю с Борис Пинкус

преди 1 час, bigiadri написа:

Как тогава руският глупак ще завладее света.

Никак. Ватата е проста кат чугун с петолъчка на челото.

Ники Хейли има шансове

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Ники Хейли има шансове

A Десантис щеше да е кандидатът за президент пак по твои думи. До тук Хейли е с двойно по-малко делегати. Ще навакса ще кажеш? По-скоро след още няколко щата ще и се избистри идеята, че няма шанс. Пък и на таз госпожа е по-добре да и се забрани всякакъв достъп до политическа активност. На тези избори хората ще го направят.

Хубаво Реджепчо :)

Да ти обясня какво е положението.

Вчера Остин обясни по видеовръзка че 50-те страни от групата Козяк трябва да помагат на Украйна защото USA имат проблем.

Та снарядите за Украйна са като нашите Ф16 - чакаме :)

Относно заплатите на персонала - пари няма, ЕУ прави някакви схеми-хризантеми да напечата пари - чакаме :)

Относно персонала -  няма го, но парите отиват някъде - украински феномен :)

И така Слава - букова главо :)

Да ми обясниш нямането на пари с чугунените глави каква е връзката - ще станеш Нобелов носител :)

Руският външен министър Сергей Лавров влезе в конфликти  с представителите на САЩ и поддръжниците на Украйна по време на среща на Съвета за сигурност на ООН.   Москва изключва  възможността да приеме какъвто и да било мирен план, подкрепян от Киев и Запада, а Китай предупреди, че по-нататъшен световен хаос може да повлияе на забавящата се световна икономика, предаде Асошиейтед прес.

преди 1 час, bigiadri написа:

Ми при Бахмут "товар 200" беше около 20 000 тъпаци/основно от вагнер/ ,при Авдеев вече са около 35 000 "товара 200 ",които продължават да гният ,НЕ вдигнати.Ламарината отделно. Има още  време за да бъдат увеличени. Ако за всяко сринато никакво  населено място  отива такава фира  ,великата ви рассия ептен ще се обезлюди. Как тогава руският глупак ще завладее света.

Ти броил ли си ги там?! А, колко укропитек замина? В момента Русия няма проблеми с живата сила, такива има незалежная. Пък и, Авдеевка беше добре укрепена, следващите бандеровки ще падат като зрели круши в сравнение с нея.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Авдеевка ?

Ми, ся я зимаме, аретлик, бъди рахат! Мисли за друг опорен пункт вече!

Няма как да спечелиш една война без войници . Такива в Украйна са на свършване . Всичко друго може да достави запада , но войници не може. Да не говори колко потенциални войници избягаха от Украйна . Има повече украинци на запад отколкото войници в Украйна . Много им милее на украинците за Украйна !?

преди 6 минути, Sargon III написа:

Ми, ся я зимаме, аретлик, бъди рахат!

Рахат съм, челеби, вече 10 години чакам да земете Авдеевка, мога и още 10 рахат да чакам, не ми пречи.

преди 3 минути, attj написа:

Няма как да спечелиш една война без войници . Такива в Украйна са на свършване .

Зехте ли Авдеевка ?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Авдеевка ?

Още се крият в подземните тунели, подобно като в Мариупол.     Да не си на мястото им, защото са обречени.      

преди 8 минути, attj написа:

Всичко друго може да достави запада , но войници не може.

Бяха доставили. Една камара френски офицери - оператори на дронове. Касапи срещу мирното население. Дойде ракетата и направи хотела, в който бяха настанени на тухли. Те съответно като "груз 200" да оползотворят обратния полет на правителствения им самолет.

Следват наглосаксите.

Добро утро, второстепенна тълпа и ти тъмно-зелена ракето, дето още не можеш да намериш едно видео  - 5 седмица вече... Слабак.

И докато си говорим за това си смомням едно твое мнение за зърнения коридор. Странно ама тия англо-саксонци нещо не са съгласни с тебе и те викат че си много слаб пропагадист. Че и името на България замесват тия гадняри

Ама сигурно лъжат и те - като другите. Кога ще ги обориш ,а @maxthon?

току-що, Филипов написа:

Бяха доставили. Една камара френски офицери - оператори на дронове. Касапи срещу мирното население. Дойде ракетата и направи хотела, в който бяха настанени на тухли. Те съответно като "груз 200" да оползотворят обратния полет на правителствения и самолет.

Те били доброволци и Франция не била ги изпращала там.

преди 1 минута, kosyo написа:

и ти тъмно-зелена ракето

Кажи му Артилерист и повече не го обиждай

преди 2 минути, Филипов написа:

Вие гледайте руската да не се премести от Москва във Владивосток.

Голям смях сте ей...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Кажи му Артилерист и повече не го обиждай

Тесен специалист по цената на яйцата от село Дойчово повече му отива.

Яко порене от зад:

Нейде тук ще откриете и сутрешната УАЗ-ка

Скрила се е сред цялата търпана от друга техника

Бая безаналоговост се е разпръснала тия дни:

https://x.com/666_mancer/status/1749700692812415225?s=20

Атом отгоре:

Намаляха видеата на стугнаджиите напоследък..

Аз тука виждам щаб-а с натовски генерали :

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Вика Путлер зел яйцата на Ердоган назаем

Аз Зеленски краставицата му ... :) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.