Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

Че браво . :)

копейките ревът

:)

преди 4 часа, Flashback написа:

Бандерлогите даже могат и да се клонират!

Тези бандерлоги сега с теб в стаята ли са ?

В ростовска област продолжается движуха... на путлю да не му е скучно :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Аз продължавам, да недоумявам, защо я размахвате постоянно наляво и надясно тая пуста западна помощ, все едно ВСУ тутакси ще обърне хода на войната!? Не знам, дали осъзнавате, че САЩ правят пари от смъртта на стотици хиляди славяни!? Оня ден Скот Ритър бил казал, че загубите на ВСУ надхвърлили вече 1,1 милиона души. Не знам, доколко може и на него, да се вярва, принципно и той се лашка между едната и другата крайност. Но... определено загубите на ВСУ са доста големи, просто няма никакво друго логично обяснение как така фронта взе да пада в един даден момент. Витанов говори, че загубите на ВСУ били три пъти по-големи от руските, споменавайки и че сумарно са надхвърлили 1 милион души. Помня, че в Иваново-Франковск гробищният парк толкова много се разпрострял, че кмета предложил да се дават велосипеди и тротинетки на хорицата, които са отишли да почетат паметта на покойниците. Същинско пушечно месо...

преди 3 минути, communismatic написа:

Оня ден Скот Ритър бил казал, че загубите на ВСУ надхвърлили вече 1,1 милиона души.

:giggle1:

преди 6 минути, communismatic написа:

Витанов говори, че загубите на ВСУ били три пъти по-големи от руските, споменавайки и че сумарно са надхвърлили 1 милион души.

:giggle1::laughing4:

Днес рашистите къртите мивки с вицове.... :)

преди 7 минути, communismatic написа:

Не знам, дали осъзнавате, че САЩ правят пари от смъртта на стотици хиляди славяни!?

Осъзнаваш лиу че путлю може да спре мераците на САЩ да унищожава славяни само с една единствена команда - спиране на огъня и изтегляне на рашистктие окупационни войски ?

Така и не разбрахте че от 2014 г до сега единствените виновни за хилядите жертви -  и военни и цивилни в Украйна е единствено и само рашисткия престъпен режим .

:hush:

Аха, значи украинските управляващи от 2006-та досега играеха по свирката на "приятелите" им от САЩ, подскачаха през цялото време на руснаците, ама Путин можело да спре всичко това, като се изтегли от териториите, които между другото винаги са били руски. Доста добра логика... типична за населението от форум Kaldata.com

преди 10 минути, communismatic написа:

предложил да се дават велосипеди и тротинетки на хорицата,

Иронично , но вече има документирано как великая могучая вторая армия мира, ползва точно това :

И ... сметище за погребения... :

Само да питам отново - кой, по дяволите е Тодор Цветанов!? И изобщо къв фактор е в живота ви, че постоянно го цитирате?

преди 14 минути, communismatic написа:

Аха, значи украинските управляващи от 2006-та досега играеха по свирката на "приятелите" им от САЩ, подскачаха през цялото време на руснаците, ама Путин можело да спре всичко това, като се изтегли от териториите, които между другото винаги са били руски. Доста добра логика... типична за населението от форум Kaldata.com

не знам каква ти е за теб годината 2006-та, но путлю започна войанта с анексията на Крим и части от донбас февруари-март 2014 г. започвайки активната фаза на войната.

Подготвяна от рашисткия режим много по отдавна :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

:hush:

Да се обзаложим ли че ако днес даде заповед за изтегляне на окупационните си войски, утре ще има мир и нито един изстрел  и нито един загинал ???

С което ще парира всички напъни на САЩ по унищожение на хората ?  :) което разбира се е твое малоумно твърдение :)  

преди 4 минути, communismatic написа:

Само да питам отново - кой, по дяволите е Тодор Цветанов!? И изобщо къв фактор е в живота ви, че постоянно го цитирате?

Кога е това "постоянно " ???

Забелязах че той превежда руски туитове. Които и аз много често цитирам и давам превод

Понеже забелязах че и той го прави, за удобство го цитиртам защото е превод на български .

Понеже русофилистиците съм забелязал бъкел руски не разбирате :) Странно но факт. хаха :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Е как да не е постоянно, само за последните няколко часа, аз лично съм видял три негови поста тук. И то основно простотии... имало руснаци, дето били на тротинетки. Уааау! Що не звъннеш в офисите на "Дойче Веле", да им съобщиш тая мега новина. Направо ще се скъса народа, да го чете...

преди 5 минути, communismatic написа:

Е как да не е постоянно, само за последните няколко часа, аз лично съм видял три негови поста тук. И то основно простотии... имало руснаци, дето били на тротинетки. Уааау! Що не звъннеш в офисите на "Дойче Веле", да им съобщиш тая мега новина. Направо ще се скъса народа, да го чете...

Спориш с видео  на такива ?

Уникално !

преди 1 минута, miro20 написа:

Спориш с видео  на такива ?

Уникално !

Кво да споря, казвам ти, че е зверска тъпотия. Пак не си разбрал...

преди 8 минути, communismatic написа:

Е как да не е постоянно, само за последните няколко часа, аз лично съм видял три негови поста тук

И това било "постоянно" ???

Вече ти обясних - спестява ми превода от руски, а много тролове тук ме докладват че цитирам не на български текстове и източници въпреки че пояснявам накратко

Затова ме улеснява и свиквай.  :hush:

току-що, communismatic написа:

Кво да споря, казвам ти, че е зверска тъпотия. Пак не си разбрал...

Е да, прав си .. тъпотия е за рашистката армия.. питай ги тях защо са такива тъпанари :)

преди 1 минута, miro20 написа:

И това било "постоянно" ???

Що? Ако искаш, да го четем и още по-често? Има ли и руски солдати на велосипеди? Я провери и пак го постни тук, ще е изключително интересно...

Само да питам, ти имаш ли жена, деца? Работа? Може ли да киснеш толкова често в туитъра на някакъв бавноразвиващ и това да ти е забавно, интересно и прочее...

преди 2 минути, communismatic написа:

Що? Ако искаш, да го четем и още по-често? Има ли и руски солдати на велосипеди? Я провери и пак го постни тук, ще е изключително интересно...

Само да питам, ти имаш ли жена, деца? Работа? Може ли да киснеш толкова често в туитъра на някакъв бавноразвиващ и това да ти е забавно, интересно и прочее...

Нещо нервен ми се виждаш :) 

Свиквай като другите малоумни рашисти да си затапен и в канавката... :) 

току-що, miro20 написа:

Нещо нервен ми се виждаш :) 

Свиквай като другите малоумни рашисти да си затапен и в канавката... :) 

Ти постоянно ли си неадекватен? Повярвай ми, няма как да ме "изнервиш", нито да ме "затапиш". Казвам ти, че принципно е адски странно, човек да се занимава с подобни простотии. Да влиза в туитъра на някакъв примат и да му чете глупостите. Новина, че някакви руснаци карали тротинетки. Баси елементарните хора...

преди 27 минути, communismatic написа:

Е как да не е постоянно, само за последните няколко часа, аз лично съм видял три негови поста тук.

Три поста тук, още няколко в другата тема. И там разбира се е много весело. И как няма да е като в постовете на този говори за въобръжаем кораб засилил се към Сирия за евакуация.

преди 8 минути, maxthon написа:

Три поста тук, още няколко в другата тема. И там разбира се е много весело. И как няма да е като в постовете на този говори за въобръжаем кораб засилил се към Сирия за евакуация.

Мега чудовищната новина, че руснаци карали тротинетки. И това го поства тук, все едно е някаква бомба-новина. Питах го абсолютно сериозно, дали има жена, деца... Може ли, да се занимаваш с подобни глупости.

преди 4 часа, kosyo написа:

Заплаха няма! То и част от територията и я няма ама нали е голяма и не и прави впечатление.Продължай с гърчовете - по-хубаво ми става:)

Пич, 20% от територията на Украйна е завладяна и всеки ден този процент се увеличава!

Какви заплахи, какви перемоги те гонят?

Имаш ли въобще представа що е то стратегия, тактика и т.н.?

Естествено, че нещо ще пострада при ответни удари, но това няма как да промени тенденцията.

А ти си плякай и се надявай на перемога.

преди 3 часа, M.Николов написа:

Пич, 20% от територията на Украйна е завладяна и всеки ден този процент се увеличава!

Какви заплахи, какви перемоги те гонят?

Имаш ли въобще представа що е то стратегия, тактика и т.н.?

Естествено, че нещо ще пострада при ответни удари, но това няма как да промени тенденцията.

А ти си плякай и се надявай на перемога.

Коле, твойте спрели началници от три години си седят на 20% и с конфискувани 3 трилиона долара в злато и пари. На всичкото отгоре една малка група превзе и Курск и го държат вече колко време. Въобще знаеш ли какво означава това в реалноста, а не във вашите болни комунистически фантазии от паралелната вселена.

Малка група от 6 бригади 

С непрекъснати доставки от резерва - спартанци, челенджъри,Хаймарси и т.н.

Виртуална победа приятел.

И не забравяй че конфискуват ли руските кинти - всичко западно в Русия ще бъде конфискувано .

ПП

В реалността вчера Киев бяга към метрото :)

Орешника ще удари - за нова година - вместо заря

Добро утро ватенки... :newspaper:

За поредна нощ в Ростов не са спали, но ще трябва да свикват и не само там. Украйна произвежда сама дронове и всяка вечер те ще летят зад червените линии на диктатора. 

Масирана атака с дронове и пожар в района на руско военно летище (ВИДЕО)

Масирана атака с дронове срещу руското военно летище Милерово в Ростовска област - за това съобщават няколко руски телеграм канала, включително популярният военнопропаганден "Рибар", създаден и поддържан от бившия говорител на руското военно министерство Михаил Звинчук.

Атака с дронове

Съгласно описанията в руските военнопропагандни телеграм канали, поне 8 или 9 дрона са били свалени от руската ПВО. Не се е разминало обаче без щети - местен телеграм канал съобщава за пожар в резултат на падащи отломки в Милерово, а руското военно министерство твърди, че са свалени 9 дрона, а местният губернатор Юрий Слюсар даде информация за 8 свалени безпилотни апарата, но преди руското военно министерство да го стори. За 8 дрона съобщава и "Рибар" - 5 били свалени с руска ПВО система "Панцир", други 3 - от мобилни огневи групи.

Свидетелски показания сочат, че има пожар и в сградата на Милеровския казашки кадетски професионален колеж, студентите били евакуирани от общежитията.

Междувременно в Таганрог също е имало сигнал за ракетна опасност. Руското военно министерство добавя, че имало 2 свалени дрона над Азовско море:

https://t.me/vchkogpu/53523

https://www.actualno.com/europe/masirana-ataka-s-dronove-i-pojar-v-rajona-na-rusko-voenno-letishte-video-news_2364835.html

Оооххххх

Дете което отгледаха от парче свинско месо...

Колко су-34 изгорихте тоя път - 17 или 23 ?

ПП

Миро имам чудесна новина за Сирия.

преди 9 минути, nikolov2020 написа:

Оооххххх

Дете което отгледаха от парче свинско месо...

Колко су-34 изгорихте тоя път - 17 или 23 ?

Аз не знам и ватенките не казват, срам ги е защото са много....

Дроновете на Украйна изминават 1000 километра което си е доста страшно. След тях очакваме и балистичните ракети които в момента се правят да започнат да валят в масква, казан и санк петербург.... Може би за нова година ще видим заря....

Великобритания са разработили устройство което сваля дронове без пропуск, скоро очакваме да го видим в Украйна. 🙂

За първи път: Британски войници тестваха успешно радиовълново оръжие - убиец на дрон

Британски войници успешно изпробваха за първи път променящо играта оръжие, което може да свали рояк дронове с помощта на радиовълни за по-малко от цената на пакет пайове.

Това се посочва в прессъобщение, публикувано на сайта на британското правителство.

Тази стъпка ще помогне за реализирането на правителствения план за промяна чрез бързо напредване на технологиите и надграждане върху здравата основа на националната сигурност, се казва в съобщението.

https://www.actualno.com/europe/za-pyrvi-pyt-britanski-vojnici-testvaha-uspeshno-radiovylnovo-oryjie-ubiec-na-dron-news_2364695.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.