Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, ivottoshev написа:

Лошото е че заради шепа високопоставени европейски политици, получаващи нареждания от Кравария, сега ние го ядем "дебелия"

Туй е насила и не се броЙ. А виж, подлогите го предлагат като услуга 3 в едно. Духова музика, облизваме на отходни тръби и калъф за господарски инструменти.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, ncl написа:

Не, нямам. Правеше впечатление на хубав човек. btw аз бях  newcreation  :)

Аз не съм писала никога там и не съм запозната с никове и писания в този сайт. 

Ами бил е хубав , ама вече не е ... Полудя по време на пландемията и стана неспасяем .

Сега твори глупости под "чудовището " и сипе омраза към Путин и Русия и подскача наоколо като изпразнен дервиш. :lock:

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

ама съвсем е спатъхнал.

Казваш , нищо не мое да го вдигне ....ттцтцтц ..лоша раота ....:rolleyes:

преди 16 минути, BANKATA написа:

Май путьо нещо се моли да отпаднат санкциите и се оправдава с глад в третия свят. Не му пречат санкциите ама друг път. 

Мустакатият му приятел същ бил недоволен. 

https://trud.bg/лукашенко-санкциите-срещу-беларус-засегнаха-всички-етапи-от-производствения-процес/

Русия нали произвежда всичко, защо не му прати?

Ще се гърчат и двамата като гниди.

Естествено е санкциите против Русия да я засегнат. Никой не е твърдял обратното. Само че за ехото от тези санкции, ЕС обвинява Путин, щото видиш ли, той бил предприел контрамерки.  

преди 8 минути, ncl написа:

Не, нямам. Правеше впечатление на хубав човек. btw аз бях  newcreation  :)

Сещам се. И ти правеше добро впечатление, макар и с малко крайни виждания. :)  Aз там повече се лигавех... всъщност, май пак толкова.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Тук вече бъркаш.

Сложил съм иконка... ;)

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Аз не съм писала никога там и не съм запозната с никове и писания в този сайт. 

Ами бил е хубав , ама вече не е ... Полудя по време на пландемията и стана неспасяем .

Сега твори глупости под "чудовището " и сипе омраза към Путин и Русия и подскача наоколо като изпразнен дервиш. :lock:

Иначе според мен грешиш. Доколкото го познавам виртуално, само се бъзика. Вече за вашите взаимоотношения, там няма да ви се бъркам.

преди 11 минути, BANKATA написа:

И 30 000 свои утилизира, ама както знаем не им дреме много са войниците.

30 000 по кои данни бе момо? салорейхски и на великите учени от МИ6 ли? :newspaper:

Да, загуби има, но несравними с тези на укронацистите..... 

преди 2 минути, Moriati написа:

30 000 по кои данни бе момо? салорейхски и на великите учени от МИ6 ли? :newspaper:

Да, загуби има, но несравними с тези на укронацистите..... 

Комшийката. Много ги разбира.

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Полудя по време на пландемията и стана неспасяем .

То там ти ме подлуди с тия безкрайни конспирации. А сега с тая война, просто стана каквото трябваше да стане отдавна.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Комшийката. Много ги разбира.

Ми тогава иди и пускай подобни лакърдии на комшийката си, че тука си просто смешен... мдам...:newspaper:

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

просто стана каквото трябваше да стане отдавна

преди 13 минути, Тhе Monstеr написа:

ама съвсем е спатъхнал.

:D съчувствам ти ...

Спекулант.

Странно как спекулирам без мозък ? :D   Конфликт на Интереси ! 

Света напълно е изтрещял!
Търсещ внимание активист за изменението на климата беше заснет да атакува Мона Лиза в музея Лувър в събота. Инцидентът смая околните зяпачи, които заснеха вандализма на безценния прочут шедьовър на Леонардо да Винчи.

Съобщава се, че мъж влезе в музея, дегизиран като възрастна жена в инвалидна количка, заедно с перука. Някои спекулираха, че може да е бил транс. Нападението на вандализма започна, когато той стана от инвалидната количка, след това скочи към Мона Лиза и хвърли торта в пълен размер върху картината.

преди 14 минути, ncl написа:

Иначе според мен грешиш. Доколкото го познавам виртуално, само се бъзика. Вече за вашите взаимоотношения, там няма да ви се бъркам.

За Путин не се бъзикам. Много съм разочарован- мислех го за тарикат, а не за селски бабаит. Има граници, които не се преминават. Като например украинската. :D

преди 2 минути, glen написа:

Света напълно е изтрещял!
Търсещ внимание активист за изменението на климата беше заснет да атакува Мона Лиза в музея Лувър в събота. Инцидентът смая околните зяпачи, които заснеха вандализма на безценния прочут шедьовър на Леонардо да Винчи.

Съобщава се, че мъж влезе в музея, дегизиран като възрастна жена в инвалидна количка, заедно с перука. Някои спекулираха, че може да е бил транс. Нападението на вандализма започна, когато той стана от инвалидната количка, след това скочи към Мона Лиза и хвърли торта в пълен размер върху картината.

Като каза за изменението на климата , Гледай какво са измислили Глобалните Чудовища

https://www.facebook.com/100078133746870/videos/977182472969515/

преди 11 минути, Moriati написа:

Ми тогава иди и пускай подобни лакърдии на комшийката си, че тука си просто смешен... мдам...:newspaper:

комшо да го разбирам ли че даваш твоята:D

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Странно как спекулирам без мозък ? :D   Конфликт на Интереси ! 

И на мен ми е странно, как не ти омръзна...

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

За Путин не се бъзикам. Много съм разочарован- мислех го за тарикат, а не за селски бабаит. Има граници, които не се преминават. Като например украинската. :D

Твоето разочартование показва колко ти е акъла, особено когато твърдиш че имало граници които не трябвало да се прекрачват..... мдаам....:newspaper:

преди 18 минути, ncl написа:

Доколкото го познавам виртуално, само се бъзика.

Познавал си го отпреди ...доста отдавна . Сега е това

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Като каза за изменението на климата , Гледай какво са измислили Глобалните Чудовища

https://www.facebook.com/100078133746870/videos/977182472969515/

Локалното Чудовище ти казва: Спри да гледаш глупости.

e защо тогава я преминават и идват в български хотели по  морето ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.