Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

комшо да го разбирам ли че даваш твоята:D

Комшо първо не съм ти, комшу се вика на хора с които си в добри отношения безмозгло Уфсо... 

И второ, давам, да, ритници по нагли тъпоъгълни сороспийки взели се за много умни.... :newspaper:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Moriati написа:

Твоето разочартование показва колко ти е акъла, особено когато твърдиш че имало граници които не трябвало да се прекрачват..... мдаам....:newspaper:

Разбира се че има. Има неща които не правим, защото сме хора. Примерно, не убиваме хора.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

И на мен ми е странно, как не ти омръзна...

Никога няма да ми омръзне да те бия :shy11:

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

За Путин не се бъзикам. Много съм разочарован- мислех го за тарикат, а не за селски бабаит. Има граници, които не се преминават. Като например украинската. :D

Да, обяснимо е. Иначе се сетих за сирената. Прилича ми на тази от strangerzone.info, но може и да бъркам...

току-що, _sirena_ написа:

Никога няма да ми омръзне да те бия :shy11:

Никога няма да ти омръзне нещо, което никога не си правила. Има логика. Шантава малко, но има...

преди 2 минути, Banesc написа:

e защо тогава я преминават и идват в български хотели по  морето ?

Много точен му заби ! Направо ме изуми ! Не съм го очаквала от теб .:D

току-що, Moriati написа:

Комшо първо не съм ти, комшу се вика на хора с които си в добри отношения безмозгло Уфсо... 

И второ, давам, да, ритници по нагли тъпоъгълни сороспийки взели се за много умни.... :newspaper:

е при мен - съседите се мразят, така е при хората - да разбирам ли че не си човек , а си просто както казва бат манго - невалид:giggle1:

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Разбира се че има. Има неща които не правим, защото сме хора. Примерно, не убиваме хора.

Ааа, ами първо го кажи на тези дето почнаха да убиват хора де, или ти си на приципа, обърни другата буза... е аз не съм, както видно и руснаците.... мдам.... 

преди 1 минута, ncl написа:

Да, обяснимо е. Иначе се сетих за сирената. Прилича ми на тази от strangerzone.info, но може и да бъркам...

Шаломе? Мислиш ли че е възможно? Тя беше от Пловдив некво девойче, наистина страшна интригантка. :D

току-що, Без умствен капацитет написа:

е при мен - съседите се мразят, така е при хората - да разбирам ли че не си човек , а си просто както казва бат манго - невалид:giggle1:

И това УЪфсо е твой проблем, твоите съседи не са комшу....а ти си просто без умствен капацитет , което и доказваш.... 

преди 2 минути, ncl написа:

Категорично бъркаш .  Никога не съм писала в този сайт под никакъв ник.  Иначе щях да го познавам доста по-рано.

преди 1 минута, Moriati написа:

Ааа, ами първо го кажи на тези дето почнаха да убиват хора де,

до колкото знам - Русия окупира Украйна , не обратното

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Никога няма да ти омръзне нещо, което никога не си правила. Има логика. Шантава малко, но има...

Настръхна ли ти козинката :biggrin:

току-що, Тhе Monstеr написа:

Шаломе? Мислиш ли че е възможно? Тя беше от Пловдив некво девойче, наистина страшна интригантка. :D

Оу, още ми е в мечтите... :)

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Много точен му заби ! Направо ме изуми ! Не съм го очаквала от теб .:D

аз винаги съм бил такъв явно си ме следял

у....а ти си просто без умствен капацитет , което и доказваш.... 

а ти доказа че не си човек - чипче

до колкото знам - Русия окупира Украйна , не обратното

Доколкото не знаеш видно, 2014-та, първо наглосаксите и сие, окупираха Украина, и почнаха да убиват инакомислещите там, особено руснаци.....  Така че, айде в кошарата безмозгла Уфсо.... мдам :newspaper:

преди 6 минути, Banesc написа:

e защо тогава я преминават и идват в български хотели по  морето ?

Бягат от путинските орди бе! А хотелиерите по морето 2 години беха на пост и молитва... и се продадоха за 40 сребърника.

а ти доказа че не си човек - чипче

Казано от тъпа Уфсъ, това би трябвало да е направо комплимент :hush::whist:

Доколкото не знаеш видно, 2014-та, първо наглосаксите и сие, окупираха Украина, и почнаха да убиват инакомислещите там, особено руснаци.....  Така че, айде в кошарата безмозгла Уфсо.... мдам :newspaper:

а тогава що нямаше бежанци от Украйна - явно си форматиран към 2015г.

преди 3 минути, ncl написа:

Оу, още ми е в мечтите... :)

Симпатична беше наистина, нооо... аз тогава обичах жена си. Не ми личеше много, но си я обичах.

преди 2 минути, Moriati написа:

Казано от тъпа Уфсъ, това би трябвало да е направо комплимент :hush::whist:

а от неживо същество да кажеш че не съм машина - какво е

преди 37 минути, Тhе Monstеr написа:

Да се намеси по същия начин.

Що? Къде пише, че когато се месиш във вътрешните работи на чужда суверенна държава, трябва го правиш само и единствено по начина на Кравария?

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Симпатична беше наистина, нооо... аз тогава обичах жена си. Не ми личеше много, но си я обичах.

Съжалявам. Тогава бях малко хлътнал по нея, но то кой ли не би хлътнал... :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.