Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, absurt написа:

Но, това, съвременните комунисти- либерасти, не можете да го схванете.

Какви комунисти - либерасти са тези? 90% с жълто по устата. Неграмотни и некадърни за нищо! 

Те са лумпени!  И нищо друго! Нереорентирани, незнаещи, зовящи за демокрация (където не съществува никъде) и справедливост,но от тяхна гледна точка хора с високи изисквания, претенции и никакво покритие. Надъхани на максимум с омраза срещу комунизма, благодарение на некадърните си и вманиачени родители! Нека да си говорим истината!?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, glen написа:

Джо памперса взе решение да се бие срещу Русия до последния долар!

това го кажи на това нещо, че той вече има нужда от този хардуер

преди 19 минути, Hristo52 написа:

току-що, glen написа:

Джо памперса взе решение да се бие срещу Русия до последния долар!

Дали ще Джо или друг - той ВИНАГИ ЩЕ ИМА ДОЛАРИ! Няма последен! Арабите дигнаха малко потока, дръпнатите се осъзнаха....путин има само един полезен ход. Хем ще си остане супер богат, хем жив (с определени условия)

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Какви комунисти - либерасти са тези? 90% с жълто по устата. Неграмотни и некадърни за нищо! 

Те са лумпени!  И нищо друго! Нереорентирани, незнаещи, зовящи за демокрация (където не съществува никъде) и справедливост,но от тяхна гледна точка хора с високи изисквания, претенции и никакво покритие. Надъхани на максимум с омраза срещу комунизма, благодарение на некадърните си и вманиачени родители! Нека да си говорим истината!?

ице - скара ли се на щерка си която избяга на запад а не в любимата ти Русия - виждаш ли и роднините ти казват че грешиш

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ице - скара ли се на щерка си

Не овЦо! С женски ник и пишещ в мъжки род! Тя избра да не живее с КРЕТЕНИ! Това е истината овЦо! Пукни от яд ако искаш, защото друг аргумент нямаш. Аз си уредих живота и децата! А ти с какво ще се похвалиш овЦо? Какво си постигнал в живота? Ха да ти помогна. Постигнал си ми дедовия! Хайде тичай да спиш!

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Аз си уредих живота и децата

но не и в Русия - явно и ти не е харесваш, но не признаваш

Не овЦо! С женски ник и пишещ в мъжки род! Тя избра да не живее с КРЕТЕНИ! Това е истината овЦо! Пукни от яд ако искаш, защото друг аргумент нямаш. Аз си уредих живота и децата! А ти с какво ще се похвалиш овЦо? Какво си постигнал в живота? Ха да ти помогна. Постигнал си ми дедовия! Хайде тичай да спиш!

Ти, нищо никога не си уредил - като полит "офицер" никога не си има финансовата възможност, да го направиш! Знам ви кътните зъби на вас - като не ставам за нищо, ще съм от партията - това е цитат от "колегата ти" в 24260 (викторина)?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

но не и в Русия - явно и ти не е харесваш, но не признаваш

ОвЦо не бягай от въпроса! Какво постигна ТИ в живота си! Какво създаде до сега? А? Създал си едно голямо НИЩО!

Ха да видя дали изобщо ще отговориш, или пак ще почнеш да дрънкаш глупости? Ти си овЦо?

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Създал си едно голямо НИЩО!

Това е трудно постижимо да го надмине човек. Вие фуражките вдигнахте много високо летвата на упражнението - "правене на нищо"

преди 1 час, glen написа:

Турция казва на Швеция да спре да "губи време на НАТО" заради "безсмислена" кандидатура за членство

"Не е редно Финландия и Швеция да губят времето на НАТО в този критичен момент."

Поредното доказателство на този факт!!!!!

Вика: "Ако не е россията, Турция ще ни нападне, Ердоган е много коварен и лош."

*Ердоган стане първи приятел с Путин.

Вика: "Евала на Ердоган, много голям лидер е!"

преди 29 минути, Hristo52 написа:

Изобщо не смей да се връщаш в Бъгария!

С това възпитание се съмнявам нещо да си постигнал.

ТАСС ни информира:

Край с империята Майкрософт и биолабораториите! Хванаха Го!

bil.png

:lol6::lol6:

преди 2 минути, BANKATA написа:

Изобщо не смей да се връщаш в Бъгария!

Ванчо от вицовете! Регистриран си 23 март 2012г - преди 10 години! Имаш само 1307 публикации, и си още с титла "ментор" за десет години! Що така бе Ванчо от вицовете? Дали защото дрънкаш глупости? Как мислиш а?

Ванчо от вицовете! Регистриран си 23 март 2012г - преди 10 години! Имаш само 1307 публикации, и си още с титла "ментор" за десет години! Що така бе Ванчо от вицовете? Дали защото дрънкаш глупости? Как мислиш а?

Сорос ми плаща малко.

За теб щом това е цел номер 1..., много си постигнал в живота

преди 3 минути, Coco1 написа:

Ахам видяхме соц печката от битака за 10лв :giggle1:

Виждаш ли колко си тЪп. Поради липса на други аргументи. Коке! Кокенцее! Добре ли ти се отрази почивката преди време? Искаш ли още?

преди 1 минута, Coco1 написа:

Ахам видяхме печката от битака :giggle1:

Едва ли е от битака - открадал е някоя кочина от поделението, преди да го уволнят. Тоя "пич" в момента ви ръси с поне 1к лв пенсия, а не е само той - шибана ватенка с една гънка в мозъка, създадена от ""парадната шапка!

преди 3 минути, BANKATA написа:

много си постигнал в живота

Да! За разлика от всички вАс! С промитите мозъци, и полудели от злоба! ХАХАХА! Головодници!

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Едва ли е от битака - открадал е някоя кочина от поделението, преди да го уволнят. Тоя "пич" в момента ви ръси с поне 1к лв пенсия, а не е само той - шибана ватенка с една гънка в мозъка, създадена от ""парадната шапка!

Казах ти да дойдеш да ми го кажеш в лицето! Скапан бакшиш! Само че си страхлива и миризлива мишка!

току-що, Hristo52 написа:

Виждаш ли колко си тЪп. Поради липса на други аргументи. Коке! Кокенцее! Добре ли ти се отрази почивката преди време? Искаш ли още?

Русороб-чугун бягай дадеш донос цял живот си ползван за доносник:yanim: 

Да! За разлика от всички вАс! С промитите мозъци, и полудели от злоба! ХАХАХА! Головодници!

Какво- да, какво -не - както виждаш освен да свириш (ако си бил в духовия орквестър) друг ход нямаш.Лошо! Няма злоба в нас, злобата е при теб, щото си тъп полит. Нали знаеш, как ви наричаха вас, политите в бойните поделения? Няма как да го напиша тук

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Тоя "пич" в момента ви ръси с поне 1к лв пенсия

Старшинката-доносник наиш га ше види 1к пенсия, само през крив макарон.

Ако не пише по-цял ден възхвали за Расия и спирт няма да види.

преди 4 минути, Hristo52 написа:

виждаш ли колко си тЪп.

:offtopic_s:И какво, че е тъп и те разглежда като мърша?! - Вместо фа го докладваш с аргументи слизаш на негово ниво ... -Той печели, а ти се равняваш по него ... = Явно и ти си тъп ... и мелите, за да докажете, че два остри камъка не мелят брашно, а само изпитвате удоволствие да всявате вашата някаква взаимна омраза ... мда ... = Това е жалкото в случая ...

НО, аз съм пияница, комунист и християнин = невъзможност спрямо плитките ви участъци на мозъка ви ... :)  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.