Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, absurt написа:

Вярно, че мисленето не ти е силната страна, ама четенето с разбиране- съвсем. Знам, че вече си минал през един инфаркт, затова ти пиша, че ако така продължаваш, "ще ти докара инфаркт, от който да не можеш да се съвземеш".

Демек, кълнеш като дърта ромка. После аз съм бил злобен. Споко, злобата нема ти докара инфаркт- само киселини и сгъната жлъчка. А да и ако я проявиш ненамясто, падат и зъбите. Ма кво ти пука, ти едва ли имаш много. Ша са съвземеш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Цитат

Украинцы могут стрелять по российской артиллерии даже на территории РФ, – экс-посол США

Важно не то, ракеты какой дальности Штаты поставляют в Украину, а то, по каким целям они будут применяться, считает экс-посол США в Украине Уильям Тейлор.

💬 "Если мы говорим о российских военных подразделениях, ведущих огонь по украинской стороне – это и есть цели. Неважно, где они расположены – в Украине или России", – подчеркнул Тейлор.

Украинците могат да стрелят по руската артилерия независимо дали тази артилерия е в РФ или Украйна. Щомстрелят по тях, украинците могат да отвърнат независимо откъде водят огън.

Логично  !

Spoiler
преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Демек, кълнеш като дърта ромка. После аз съм бил злобен. Споко, злобата нема ти докара инфаркт- само киселини и сгъната жлъчка. А да и ако я проявиш ненамясто, падат и зъбите. Ма кво ти пука, ти едва ли имаш много. Ша са съвземеш.

Аз и намекнах историята на създаването на вибратора... Не знам защо тя се засегна толкова... Просто медицина :) 

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Напротив, съчувствам на жената! Това не е секретно! Самата тя, го каза колко струваш? Май ти е кофти нещо майна?

Тя може да говори за мен от първо лице, щото ме познава в някаква степен. Твойто е клюкарене- типичната фатмашка дейност- по цял ден клюки и кво мое се крадне от артелната или ГСМ а.

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Твойто е клюкарене- типичната фатмашка дейност- по цял ден клюки и кво мое се крадне от артелната или ГСМ а.

Така сме ние от артелната! И стига с това мое. Не е мое! Липсата на граматика и исказ си е твое майна! :giggle1:

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Така сме ние от артелната! И стига с това мое. Не е мое! Липсата на граматика и иССССказ си е твое майна! :giggle1:

Ти си баш грамотния, гледам...

Стана ясно какъв обект е бил унищожен в Киев при ракетния удар днес ВИДЕО Руските сили са унищожили склад с чуждестранно въоръжение за ВСУ, сред което танкове Т-72 от източноевропейски държави.

преди 15 минути, Тhе Monstеr написа:

Ти си баш грамотния, гледам...

Е? Сбъркал съм една буква. Ама ти си непрекъснато на:

преди 28 минути, Тhе Monstеr написа:

и кво мое се крадне

Чист български език а? Имаш ли осми клас?

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Да, стана ясно . Никакви танкове няма, а е пострадал един човек и  релсите вече са отремонтирани  :)

Цитат

Подробности (https://www.svoboda.org/a/hronika-voiny-v-ukraine/31715636.html?lbis=290658#entry-shared) утренних ударов по Киеву.
Председатель правления "Украинские железные дороги" Александр Камышин заявил, что целью утренних ударов по Киеву была не только железнодорожная инфраструктура, но и Дарницкий вагоноремонтный завод. По словам Камышина, речь идет о четырех ракетах.

В российском Минобороны заявили, что цель удара - "поставленные восточноевропейскими странами танки Т-72 и другая бронетехника, размещенная в корпусах вагоноремонтного предприятия".

По словам Камышина, на заводе никаких танков нет. Но один железнодорожник был ранен после обстрела, а ремонт после повреждения железнодорожного полотна уже провели.
Ссылка на зеркало (https://d2tuo4mtma8tn.cloudfront.net/a/hronika-voiny-v-ukraine/31715636.html?utm_medium=proxy&utm_campaign=otf&utm_source=otf).

преди 56 минути, Coco1 написа:

От Мосейково в Расия никога няма да те преместят.Удобен папагал си.

Даже не гледаш какво те питат -примерно за руските донски казаци...

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Е? Сбъркал съм една буква. Ама ти си непрекъснато на:

Не си сбъркал една буква, а не знаеш как се пише една дума. Просто си илитерат. С претенции. Аз ония думи не съм ги объркал, нарочно съм ги написал така. Щот ме кефи.

току-що, attj написа:

Брато, 19 ти век беше много отдавна...

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

нарочно съм ги написал така.

:giggle1:

Какво става с войната? Оправихте ли я?

преди 6 минути, vpvelev написа:

Че как? Утре украинците са в Москва! 

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Че как? Утре украинците са в Москва! 

Голям страх ви тресе като бункерното джуже нейде в Урал, че украинците ще стигнат до Москва :giggle1:

Естествено украинците искат едно единствено нещо - рашистите да се изтеглят и възстановят границата на Украйна до 2014 г.

Нищо повече. Но на страха очите са големи, нали другари путинисти :giggle1:

преди 17 минути, attj написа:

Коко пак повтаряш едно и също. Май си преуморен. Поискай да те приберат вътре в интерната.

преди 14 минути, vpvelev написа:

Дълго ще е. требва да има глад и причина за покачване на цените на горивата и храните.

преди 1 час, Hristo52 написа:

Около 2-ри юни пак се развихриха страстите."Ония" освободили ли са ни или не...и какво бил казал Ботев за тях.

Зарових се в старите английски ( че има ли други?!) вестници, от 1877 година и "намерих" следното интервю:

Англ. журналист (пита войник от Орловския полк, селянин от Тулска губерния):

Войнико, ти за какво си дошъл да се биеш тук, а?

Войникът:

Как за какво?...Чи то...всички знаят. Тук сме дошли да са бийми, за да осигурим излаз на Проливите за нашия флот...да изпълним завета на Петър Велики, значи. Като земем Проливите, ще ограничим Англия...дето мисли, че Средиземно море и е бащиния. А... и да осигурим границите си срещу попълзновенията на Австро-Унгария...която иска да прихлеби Босна и Херцеговина. За т'ва са бийми.

Англ. журналист:

Не е ли срещу турците?

Войника:

Чи к'во общо имат турците тука? Войната е срещу Англия. Е, косвено и срещу Австро-Унгария.

Англ. журналист:

А българите?

Войника:

Чи к'во общо имат тука българите? Абе, ти вестници не четеш ли?

...Смешно ли ви е? Ами...смейте се. Само не пишете глупости!

Ми нали това ви питаме всеки път, другарю, дето ни обяснявате за братската любов. И пак да ни кажете от кого ни освободи "Красная" на 5.09.1944 г. С кого воюва в България, та после я окупира и и взе всичко? 

Реторичен въпрос.

Вие, зелените чорапи, никога няма да признаете, че СССР/Русия нищо не е направила за сините ни очи.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Коко пак повтаряш едно и също. Май си преуморен. Поискай да те приберат вътре в интерната.

Ами преповтаряй си глупостите с чувство и по-сериозно.  Та някой да ти обърне внимание.

преди 2 часа, bulljo написа:

Касапите дадоха фира.

ЗСУ си върнаха 50 % от Северодонецк.

Отделно на Херсонското направление рашистите са разбити и отстъпват.

преди 3 минути, symanbg написа:

Дълго ще е. требва да има глад и причина за покачване на цените на горивата и храните.

Това не засяга българина. Колкото и да се вдигат цените. Българинът е издръжливо говедо. На него все някой друг му е виновен! Изобщо една голяяяма,

275856859_998164347785708_5292853810026188251_n.jpg.515cd41035efd1dd7dc478c8db3f2d22.jpg.dacbeb434a551f460c3860f77370c4c6.jpg

току-що, Hristo52 написа:

275856859_998164347785708_5292853810026188251_n.jpg.515cd41035efd1dd7dc478c8db3f2d22.jpg.dacbeb434a551f460c3860f77370c4c6.jpg

овцете путинисти , комунета и промити фейкомети антиваксъри  сте  в пъти повече. :hush:

току-що, Hristo52 написа:

Това не засяга българина. Колкото и да се вдигат цените. Българинът е издръжливо говедо. На него все някой друг му е виновен! Изобщо една голяяяма,

Абе като гледам и в нас почнаха да унищожават храната с изкуствени градушки. Като почне да изчезва разсада и да горят заводи и складове за минерални торове. Тогава вече ще му мислим.

преди 6 минути, parmobil написа:

Ми нали това ви питаме всеки път, другарю, дето ни обяснявате за братската любов. И пак да ни кажете от кого ни освободи "Красная" на 5.09.1944 г. С кого воюва в България, та после я окупира и и взе всичко? 

Реторичен въпрос.

Вие, зелените чорапи, никога няма да признаете, че СССР/Русия нищо не е направила за сините ни очи.

Освободи ни от цивилизования живот. Малко ли е?

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Ето, поредната демонстрация, че четенето с разбиране хич не го владееш. Пиша ти баааавно, белким вденеш: Не те кълна, главчо, а те съжалявам и ти обяснявам злобата как може да те затрие. Вече си получил едно предупреждение от "Началника", плюс киселини и сгъната/прегъната е по- правилно/ злъчка, както и ченета, ама нали със сФащането си слаб, продължаваш да риеш и да мяташ на гърба си. 

преди 3 минути, symanbg написа:

Абе като гледам и в нас почнаха да унищожават храната с изкуствени градушки. Като почне да изчезва разсада и да горят заводи и складове за минерални торове. Тогава вече ще му мислим.

Ама как бе!? Хамериканеца веднага ще се притече на помощ! А може би е добре! Най -  после след толкова години българинът да разбере, че кон боб не яде, и да избере верния път. А ако си остане същата мърша, кой остане, остане! Все ми е тая. Народ който няма чест, достойнство, страна където вече, човек за човека е враг, неприятел, мръсник, е само една мърша! Така го е казал поета, много точно! Та...хич не ми пука. Лично мнение.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.