Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, Coco1 написа:

На 2 по 100гр брау си

КЮ на гугъл!!! Я да видим дали може да измислиш по-голямо число ... :) 

Пич, малиш или гаврош ... Де не знае к'во му се прави ... = Да видим за пореден път до къде ще стигне твоята инфантилност ... :) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Да. Наистина. Много некадърници си купиха книжки1 Те и за това са толкова ПТП - та.

Щом нещо се продава - значи има пазар, нали? Бахти нещото си ти. Ама то като ватенка си прост, бе! Що не мислиш, а?

преди 16 минути, valkiria1 написа:

"галош"

За други да си гаврош е чест .. :) 

п.п. Никога никой не може да е сигурен, че може да се изложи в очите на по-вещ, а не по-знаещ!!! 

преди 1 час, absurt написа:

наследство от правоверните комунисти, което явно е просмукано в гените ви.

Правоверен комунист е оксиморон. Като балерина с дървен крак (Р. Чандлър).

преди 2 минути, parmobil написа:

Правоверен комунист е оксиморон.

Не!!! - Но за теб явно е ... жалко ... :) 

п.п. Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Не знам какво е АМ - тия неща не са мой проблем. Бг кетапа ми е за всичко, без мотоциклет ()май А го водите Не ми пука

Няма колан, няма винетка, Абе само плюсове;)

преди 2 минути, ivanivanov3 написа:

Няма колан, няма винетка, Абе само плюсове;)

Бе не точно така... бая разходи си е, ама нали е хоби - ако можеш нещо да прекараш държавата с някое ддс - ок - ако не другия месец

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Не знам какво е АМ - тия неща не са мой проблем. Бг кетапа ми е за всичко, без мотоциклет ()май А го водите Не ми пука

Ако се наложи да стреляме по чичко Путин можеш ли с тия книжки да караш например трактор,да влачиш гаубици?

преди 20 минути, dioib написа:

КЮ на гугъл!!! Я да видим дали може да измислиш по-голямо число ... :) 

Пич, малиш или гаврош ... Де не знае к'во му се прави ... = Да видим за пореден път до къде ще стигне твоята инфантилност ... :) 

Лека нощ готова конфекция си. 

Прибери Ушлетата 

преди 1 минута, glen написа:

Ако се наложи да стреляме по чичко Путин можеш ли с тия книжки да караш например трактор,да влачиш гаубици?

ДА! Верижни имам в Хърватската.... А и се кефя на верижни - карам, няма проблем/ Ако се наложи да стреляте - поакажете какво плащате

преди 49 минути, dioib написа:

:offtopic_s:И какво, че е тъп и те разглежда като мърша?! - Вместо фа го докладваш с аргументи слизаш на негово ниво ... -Той печели, а ти се равняваш по него ... = Явно и ти си тъп ... и мелите, за да докажете, че два остри камъка не мелят брашно, а само изпитвате удоволствие да всявате вашата някаква взаимна омраза ... мда ... = Това е жалкото в случая ...

НО, аз съм пияница, комунист и християнин = невъзможност спрямо плитките ви участъци на мозъка ви ... :)  

Единия се опитва да мисли и дава акъл на другия  :yanim:

Руските болни най здравите болни на света. :hush:

преди 36 минути, valkiria1 написа:

Някой преброи ли,колко пъти оперирахте Путин, от колко болести го нарочихте да е болен, колко кофи еленска кръв е  изпил, колко пъти е умрял и колко двойника го заместват?!

За сведение на форумните писачи..Рашка е било името на Великото Сръбско княжество ,обаче това е непосилно за ерудитите от класа тук,които продължават да се държат като каруцари един към друг.

Някой пък разправяше,че думата "галош" била най-обидната тук в тоя форум

Рускинята загуби самообладание... Обаче ще протестира и тя, относно руския си произход. Странно нещо са тия хорица.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Ако се наложи да стреляте - поакажете какво плащате

В рубли разбира се,няма да ти даваме фалшиви долари!

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Рускинята загуби самообладание... Обаче ще протестира и тя, относно руския си произход. Странно нещо са тия хорица.

Коя е тази рускиня?!

Днес чичко Путин издумка доставените от Запад танкове, склад в Киев  с крилати ракети

В момента Кремъл предупреждава, че може да се насочи към градове на Запад, разширявайки войната извън Украйна, ако доставени от САЩ ракети атакуват руска територия, украинската столица Киев беше ударена от ракети за първи път от месец в неделя.

В изявление на руската военна се казва, че е нацелила оръжейния склад, в който се намират оръжия, доставяни от чужбина, със залп от пет крилати ракети. В същия ден президентът Владимир Путин обеща да „удари по-силно“, ако Вашингтон прехвърли ракети с голям обсег на украинското правителство.

„Ще нанесем удари по тези цели, които все още не сме улучили“, каза той в интервю за държавна телевизия.

илати

току-що, glen написа:

В рубли разбира се,няма да ти даваме фалшиви долари!

Няма такава валута (надявам се само за 10-15 години). Факшиви или не - моите в картата ги приемат. Ко викаш?

Ю

Сирена е права ,че трябва да си лягаш,преди да почнеш да плещиш глупости.

преди 38 минути, NewRedDragon написа:

`18 лв последно ми излезе последно

Ти за т'ва ли излипса толкоз време от форума? Взеха ти седмичната печалба и нищо не остана за плащане на нета:emoji_smiley-26:

:offtopic_s:Колеги - съфорумци, дали да не организираме една DMS кампания "Нет за Комплексарчо", че да не вземем да загубим един от главните клоуни тук? Как мислите, дали ще успеем да му съберем парички?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ти за т'ва ли излипса толкоз време от форума? Взеха ти седмичната печалба и нищо не остана за плащане на неат:emoji_smiley-26:

:offtopic_s:Колеги - съфорумци, дали да не организираме една DMS кампания "Нет за Комплексарчо", че да не вземем да загубим един от главните клоуни тук? Как мислите, дали ще му съберем парички?

Пожелавам ти да си здрав! Не казвам ЖИВ! 

ПС: Току що разбрах, че Грузия ви бие като тъпани? Айде продавайте и толкова - пАтриоти! Даже за един кикрлив пистолет отива два месеца простотии. Шибана ви е територията с това правителство! Къде е Бойко Борисов?

Още един дето се бърка в чужди работи. Жалкост... Сирена ме желае повече от всякога, но за целта ще трябва да стане човек. Мисля, че има некви наченки... А ти си просто една шибана руска мастия. И само те отразих... мамаша. Забелязах, ко ти е труден българския.

Само цитирам поста, за да го запазя преди да си го изтрил.

И да видим колко е справедлива модерацията в този форум

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.